Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5828789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sahint1903

cümleten hoşbulduk arkadaşlar...teşekkür ederim..

Çevrimdışı Anıl

milyonlarca besiktaslinin hepsinin gonlunu bir edemezsin. Senin begenmedigini ben begenirim, benim begenmedigimi sen begenmezsin. Stadimiz bitiyor, artik kose gibi sacma sapan hatalar yapmadiklari muddetce ben stadin aciliyor olmasinin keyfini yasayacagim.
O keyfi hepimiz yaşıyoruz zaten @ZEKI abi, ama her beğenmediği bir noktayı söyleyene tepki göstermeyin lütfen. Tek gayemiz stadın kusursuz olması.

- Membranların takılmaya başlanmasıyla beraber küfeki, kolon ve membranlar son derece uyumsuz oldu. Kolon ve kirişler beyaza boyanırsa dışarıdan çok daha estetik görünecektir.
- Pikselli koltuğa son derece sıcaktım. Ancak tribünlere çokça yazı yazılmasıyla beraber pikselli tasarım karmaşık bir görüntü oluşturdu. Ya sadece BEŞİKTAŞ JK yazılıp pikselli tercih edilmeliydi ya da bu kadar yazı yazılacaksa tek renk beyaz olmalıydı.
- Piksel tasarım tercihi ve çokça tribün yazısıyla zaten karmaşıklaşan görüntü Yeni Açık üst kat piksellerle iyice karmaşıklaştı o bölüm tekrar düzenlenmeli.
- BEŞiKTAŞ JK yazısındaki "i" ve "A" harfi kesinlikle olmadı. İ harfinin geniş olmamasından dolayı yazıda kopukluk oluştu. Yazıyı daha bütün gösterecek bir fontla düzeltilmeli.

Bu yazdıklarım dışında çoğu şey zorunluluktan yapıldı zaten. Umuyorum şimdi veya ileride yaptıkları hataları düzeltirler.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tedd

Reklam alanları ile ilgili bilgiler geçti elime.
VIP loca balkonunda 270 derecelik LED panodan bahsediliyor...
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmetx

O keyfi hepimiz yaşıyoruz zaten @ZEKI abi, ama her beğenmediği bir noktayı söyleyene tepki göstermeyin lütfen. Tek gayemiz stadın kusursuz olması.

- Membranların takılmaya başlanmasıyla beraber küfeki, kolon ve membranlar son derece uyumsuz oldu. Kolon ve kirişler beyaza boyanırsa dışarıdan çok daha estetik görünecektir.
- Pikselli koltuğa son derece sıcaktım. Ancak tribünlere çokça yazı yazılmasıyla beraber pikselli tasarım karmaşık bir görüntü oluşturdu. Ya sadece BEŞİKTAŞ JK yazılıp pikselli tercih edilmeliydi ya da bu kadar yazı yazılacaksa tek renk beyaz olmalıydı.
- Piksel tasarım tercihi ve çokça tribün yazısıyla zaten karmaşıklaşan görüntü Yeni Açık üst kat piksellerle iyice karmaşıklaştı o bölüm tekrar düzenlenmeli.
- BEŞiKTAŞ JK yazısındaki "i" ve "A" harfi kesinlikle olmadı. İ harfinin geniş olmamasından dolayı yazıda kopukluk oluştu. Yazıyı daha bütün gösterecek bir fontla düzeltilmeli.

Bu yazdıklarım dışında çoğu şey zorunluluktan yapıldı zaten. Umuyorum şimdi veya ileride yaptıkları hataları düzeltirler.
@Anıl tespitlerin çok doğru
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Cok onemli degil ama kapalidaki BESIKTAS JK yazisi gercekten cok basarisiz olmus. Yazmayi yeni ogrenen bi cocugun kaleminden cikmis gibi.

Çevrimdışı Anıl

Doğru bilgi :D Benim merak ettiğim şimdi mi takılacak yoksa yazın mı :)

Çevrimdışı ZEKI

Ben tepki göstermiyorum ki, kimseyi memnun edemezsin diyorum. Bardagin dolusunu goruyorum diyorum. Herkesin gorusune saygim sonsuz.
Ama köselerdeki sikintida herkes tek bir yurek oldu tek bir yumruk olduk koseleri duzelttirdik. A harfi, piksel BEŞiKTAŞ JK yazisinda ortak tek bir yumruk olamayiz onu soyluyorum.

Çevrimdışı ahmetx

3 tribün 270 derece oluyor zaten, başka neler var bilgi olarak

Çevrimdışı Tolga

Doğru bilgi :D Benim merak ettiğim şimdi mi takılacak yoksa yazın mı :)
Umarım yaza bırakmazlar da hemen takılır, değişik bir hava katacağından eminim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AngryEagle

Alper Üstündağ denen adam Ümit'ten daha renkli.

Nasıl bir çıkarı varsa, nasıl beslediyse birileri; en sıradan şeyde bile kuduruk gibi yönetime saydırmaya yer arıyor.

Adı "BEŞİKTAŞ"lı olan birinin, deplasman tribünü konumuyla ilgili kurduğu cümleyi "miş"li geçmiş zaman kullanması kadar irite eden bir durum olamaz. Uzayda mı yaşıyorsun, düşman mı yaptırıyor, haberci gazeteci radyocu her ne isen, bu kulübün bir parçası, bu takımın bir ferdi değil misin güzel kardeşim sen? Ölür müsün o "mış" ekini koymasan da stadı yaptıran yönetimle illa kendi arana bir set çekmesen.

Yazık.

Sonra renkli medya neden bu kadar baskın der dururuz.

Şu anda elinde kalemi, klavyesi, önünde mikrofonu kamerası olan her BEŞİKTAŞ'lının tek yapması gereken;

"Vodafone Arena Şampiyonluk Turuna Hazırlanıyor" mesajını yaymak olmalı. Biz geyiğine fontuna, sağına soluna takılıyoruz tamam detayın dibiyiz de, koskoca kulübün önde gelenleri nerede, onlar nesine takılmışlar, hala neyi bekliyorlar camiayı bayram havasına sokmak için?

Başarılan her iş, bittikten sonra kolay görünür, geçmiş dönemin zorlukları kolay unutulur.

Az uz bir şey değil şu anda yaptığımız ve öyle bir anda yapıyoruz ki,
üzerine gelecek şampiyonlukla bir taşla vurulacak kuşun haddi hesabı yok.

Çok mu zor şu heyecana ortak olup, avazı çıktığınca "Bu sene O sene, kimse boşuna heveslenmesin, gümbür gümbür geliyoruz" diyebilmek.

Sonra dönüp bakıp şunu mu diyeceğiz?
- Elin sponsoru bile yılların Beşiktaş'lılarından daha Beşiktaşlı çıktı ya la !

Çevrimdışı ahmetx

Cok onemli degil ama kapalidaki BESIKTAS JK yazisi gercekten cok basarisiz olmus. Yazmayi yeni ogrenen bi cocugun kaleminden cikmis gibi.
başarısız demek biraz fazla sadece A harfinde sıkıntı var.

Çevrimdışı tedd

saha çizgilerinin yanında 360 derecelik ve kale yanlarında ikişer adet olmak üzere 3D halı uygulamasından bahsediliyor.

Çevrimdışı ZEKI

scoreboard larda 270 derecelik olurmu koselere tam otursun @ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu Mir denen Ofis olacak şirket İşin cılkını çıkardı "A" Yazısı ne kadar Saçma olmuş Tepki olarak Klüp ciddi ciddi uyarması lazım Eften püften Kulüp olmadığını göstermeli...!

Çevrimdışı tedd

saha çizgilerinin yanında 360 derecelik ve kale yanlarında ikişer adet olmak üzere 3D halı uygulamasından bahsediliyor.

Ve 90 dk lık maçın 70dksında vodafone ve diğer sponsorların reklamı dönecekmiş.

Çevrimdışı ahmetx

Yapılmakta olan ve yapılan yeni stadyumlar haritası vodafone arena kapasiteye dikkat

Çevrimdışı ahmetx

scoreboard larda 270 derecelik olurmu koselere tam otursun @ahmetx
curved diyorsun yani çok zor.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı tedd

Dikkate değer nokta ise reklam alanlarının 10 yıllık kiraya verilecek olması.
Bahsedilen rakamlar bir çoğumuzu tatmin etmeyebilir onu belirteyim.

Çevrimdışı ahmetx

en sevmediğim şey şu 3d halı , premier ligde izin vermiyorlar bildiğim kadarıyla buna. 360 dereceyi anlamadım saha kenarındaki led bannerlar mı oluyor.

Çevrimdışı Anıl

Umarım yaza bırakmazlar da hemen takılır, değişik bir hava katacağından eminim :)
Kesinlikle :super:

Çevrimdışı ahmetx

hayaller fakirin ekmegidir derler  :biggrinking:
curved olsa her yıl 2 şer tane alır 360 skorbordu tamamlardık

Çevrimdışı Orhan

Dün gördüm o konuşmayı. Geçenlerde Hasan Arat'ı bağladılar radyo programına, sizin sağlam bi kadroyla başkan aday olmanızı istiyorum dedi. Arat da gün birlik olma günüdür diyip geçiştirdi. Bi sıkıntısı var ama nedir çözemedim :)
O cenahta bu ara Arat'ı parlatma girişimleri var.Özellikle Alper'in geçmişte çıktığı kanallar falan aklımı karıstırmıyor değil.Camia olarak Fikret başkanın arkasında durabiliriz inşallah.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yapılmakta olan ve yapılan yeni stadyumlar haritası vodafone arena kapasiteye dikkat

Yuh! Bursa 44 bin kişilik stadı ne yapacak acaba...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk