Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Oktay

Bu konu çok önemli. Kapalı üstte kombineye 2200-2400 tl veren adamın koltuğuna oturmasına izin vermezsen, o fiyatlara bir daha kombine satamazsın. oturmaktan bahsetmiyorum, biz de bağırırız, tezahürat yaparız. önemli olan hep kendi yerime geçebileyim, sağımdaki solumdaki insanları bileyim. yönetimin tavrı bu konuda çok net olmalı. kavga çıkmasına, eşiyle dostuyla stada gelen insanların sindirilmesine izin verilmemesi gerek. korkarım ki bu konuyu yönetim iyi yönetmezse çok sıkıntıya gebe.
bide eskiden kombinelerde blok ve sıra numarası yazardı şimdi passo kartta öyle bişey yok ... adamın biri yerine oturduğunda oranın senin yerin olduğunu nasıl anlatacaksın

Çevrimdışı selçukaras

İnönüde kapalı üst ve alt da ayakta izlediği için sorun olmuyordu ee şimdi localar olacak aşağısı ile senkroze olamayacaklar kavga vs de bence çıkar. Neden derseniz stadın maraton kısmında genellikle çekirdek tayfa yer alır. Adam üst kata bilet alırsa ben oturucam yerimi vs verin derse çok sıkıntı olur. İnönü farklı Vodafone arena farklı bakalım neler olacak. Bence bütünlük için yeni açık alt çok iyi olur ama tabi taraftar grupları daha iyi bilir.

Ben bilerek ust kat en önden aldım. Oturarak rahat rahat önümde kimse olmadan maç izlemek istiyorum. Yerime gelip biri oturup rahatsiz ederse şikayet ederim bu kadar basit. O kadar kamera neye kondu o kadar guvenlik passo kart olayi. Kimseye izin vermem. Bagirmak isteyen gene bagirir. Tabiki bende bagiracam ziplayacam.  Ama kimse yerini vermez arkadaslar. Gecti statlarda. Anarsi milleti yerinden etme rahatsiz etme.

Çevrimdışı YunusEmre

Ben mabedimizde ne olursa olsun renkli istemiyorum gerekirse omur boyu deplasman yasağı gelsin..stadımızın bir an önce bitmesi gerek eksik meksik açılsın artik...

Çevrimdışı ers1903

Pikseller gayet güzel gösterdi stadi yalnız beşiktaş yazisi daha güzel farkli bir karakterde yazilabilirdi :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Pikseller gayet güzel gösterdi stadi yalnız beşiktaş yazisi daha güzel farkli bir karakterde yazilabilirdi :)
Bende aynı fikirdeyim. Mevcut olan kötü değil fakat o kadar düz ve yazmış olmak için yazılmış hissi veriyor bana :) Forumda yapılan örnekler gayet modern ve güzeldi. Ki hiç bir ek bir maliyet olmadan yapılacak bir şeydi. Neyse artık yazıldı başka sezonlarda daha modern güzelleri olur umarım.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı gostung

Ben bilerek ust kat en önden aldım. Oturarak rahat rahat önümde kimse olmadan maç izlemek istiyorum. Yerime gelip biri oturup rahatsiz ederse şikayet ederim bu kadar basit. O kadar kamera neye kondu o kadar guvenlik passo kart olayi. Kimseye izin vermem. Bagirmak isteyen gene bagirir. Tabiki bende bagiracam ziplayacam.  Ama kimse yerini vermez arkadaslar. Gecti statlarda. Anarsi milleti yerinden etme rahatsiz etme.

katılıyorum. ama bizim tribün profili buna hemen alışamayabilir. mesela örnek vereyim, maçtan 1 saat önce gidersen oturursun yerine, sorun da olmaz. ama maçtan 15 dk önce gidip yerine oturmuş insanları sorun yaşamadan kaldırman için, yönetimin ve görevlilerin bu konuda çok net tavır koyması gerekiyor.
zamanında fb stadında da bu olmuştu. kavgaların önünü almak için, adını burada anmak istemediğim başkanları tek tek tribünleri gezip başkasının yerinde oturanları kaldırmıştı.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı Apocalyptica

BEn stadin bitme suresinden cok uzerimizdeki hakem baskindan kurtulmanin bizi sampiyon yapacagini dusunuyorum...inonude oynarken bile biz ne sampiyonluklar verdik...stad mutlaka onemli olacaktir ama bence en onemli parametre olmayacaktir. Bence yonetim staddan daha cok buna yogunlasmali ve masabasinda alinan kararlarla bir sampiyonlugumuz daha elimizden alinmamali

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı YunusEmre

Ümit Karan  ; kabası yeni bitmiş diyor.. izleyin :D  :D :D

https://youtu.be/3MY5mfZWFwQ?t=1h16m49s

Öyle kendilerinden eminler ki  :evillol: digeride aralıkta müteahhit para alamadığı için işi bıraktı diyor la bu stadınmmüteahhidi zaten Beşiktaş İnşaat AS amma da salliyorlar iskembeden

Çevrimdışı cagdas44

@sallapati aslında bu durum için videonun o kısmını kesip güncel bir video ile hayaller hayatlar tarzı bir video fena olmaz

Çevrimdışı sallapati

Öyle kendilerinden eminler ki  :evillol: digeride aralıkta müteahhit para alamadığı için işi bıraktı diyor la bu stadınmmüteahhidi zaten Beşiktaş İnşaat AS amma da salliyorlar iskembeden

hatta yeni bitmiş değil kabası 3 ay sonra bitecek diyormuş  :D

Çevrimdışı Anıl

yaw o kadar de değil bence siz çok abartıyorsunuz herşeyi karşıdan çekilmiş fotoda geyet iyi duruyor çok fazla tepki veriliyor bence gereksiz köşe dönüşler için tepki haklıydı ama yazılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bunlar tamamen kişisel tepkiler :)
Abi hiç de abartı falan yok. Beşiktaş JK yazısı ancak bu kadar kötü yazılabilirdi. Yeni açık pikseller ise kesinlikle yeniden düzenlenmeli.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati aslında bu durum için videonun o kısmını kesip güncel bir video ile hayaller hayatlar tarzı bir video fena olmaz

thug life da yapılabilir   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bu trabzonlular akyazı binasını harbiden stad sanıyorlar ya..Gireyim konusulanlara bakayım bi dedim suan kafayı yemek uzereyim o kadar boş beleş,ümit karan tarzı konuşuyorlarki üyede olamadım cevap yazayım bilgilendireyim dedim oda olmadı.Adamlar herseyi gectim localarımıza ve çatıya çok sallıyorlar atmosfere çatı yapmışlar vs vs. !

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sahint1903

Merhaba arkadaşlar ; foruma bugün katıldım. güzel , seviyeli Beşikaşımıza yakışan bir forum olarak gözlemledim...

Çevrimdışı sozkul

Ya ben zevksizim ya bazılarımız çok takıntılı. Totale bakınca ortaya çıkan koltuk görüntüsü beni tatmin etti. Tek gözüme takılan yeni açıktaki piksel. Orası halledilirse halay çekerim

Seneye değiştiririz, raylı sistemin en büyük faydası bu,  hatta her devre arası bile değiştirebiliriz, koltukların nekadar hızlı takıldığına bakarsak, bir sene oynadıktan sonra beyazları aşağıya siyahları yukarı alırız, alt taraf beyaz olur, yukarıda tatlı hafif bir kırçıl kalır. :)
2 sene sonra siyahı aşağıya beyazı yukarı taşırız,  3 sene sonra eskiyen koltukların yerine gri koltuk alıp gradyan geçiş yaparız.  :)

Çevrimdışı sallapati

Merhaba arkadaşlar ; foruma bugün katıldım. güzel , seviyeli Beşikaşımıza yakışan bir forum olarak gözlemledim...

Hoşgeldin abicim

Çevrimiçi murat

:hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

Abi hiç de abartı falan yok. Beşiktaş JK yazısı ancak bu kadar kötü yazılabilirdi. Yeni açık pikseller ise kesinlikle yeniden düzenlenmeli.
milyonlarca besiktaslinin hepsinin gonlunu bir edemezsin. Senin begenmedigini ben begenirim, benim begenmedigimi sen begenmezsin. Stadimiz bitiyor, artik kose gibi sacma sapan hatalar yapmadiklari muddetce ben stadin aciliyor olmasinin keyfini yasayacagim.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arthur

Stad en geç nisan da bitince bu linkle beraber güzel bir komedi videosu hazırlanır ve o malum futbol! programına gönderilir.