Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5830847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

çimin hazır olmasına kadar hayli hayli yetişir merak etme

Zemin hazır olduğunda çim hemen serilip biticek gibi bir his var içimde :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bizim catıda bu tarz görsel şeyler olabilir mi ?

daha önce konuşulduysa özür diliyorum
Yapılabilir zaten boyle bir planda var , Memmbran ona gore seçildi , Membrablarimiz son derece musait isik oyunlari icin..

Buda baskanin bir kac ay onceki aciklamasi :

Catida Isik oyunlari yapmak istiyoruz bu yonde bir çalışmamız var.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı iyimserure

bizim catıda bu tarz görsel şeyler olabilir mi ?

daha önce konuşulduysa özür diliyorum
inşallah olmaz çok çirkin

Çevrimdışı Deadam

Yapılabilir zaten boyle bir planda var , Memmbran ona gore seçildi , Membrablarimiz son derece musait isik oyunlari icin..

Buda baskanin bir kac ay onceki aciklamasi :

Catida Isik oyunlari yapmak istiyoruz bu yonde bir çalışmamız var.

Yanlış olmuş

Çatıda ışık oyunları yapmağaa yönelik çalışmamız var demiştir :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Eski açık yok kenarında taş zemin çalışması devam ediyor
Eski açık en üst kat zeminde çalışma var ayrıca

Çevrimdışı ahmetx

Zemin hazır olduğunda çim hemen serilip biticek gibi bir his var içimde :icool:
rulo parçalarının birbirini tutması ve çimlerin zemine tutunması için 5-10 güne ihtiyaç var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

çatı 2 ekibe çıkarılacakmış doğru mu?

Yanlış olmuş

Çatıda ışık oyunları yapmağaa yönelik çalışmamız var demiştir :D
:biggrinking:

Çevrimdışı Efe

çatı 2 ekibe çıkarılacakmış doğru mu?
zeki abi soylemisti kalifiye eleman bulunursa cikarilacaktir 5 - 6 kiside yeter 8 er li 2 ekip isi bitirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Numaralı'da sponsor yoktu değil mi ?
Ek olarak şunu da sorayım.

Eğer Numaralı'da sponsor ismi olmayacaksa BEŞİKTAŞ JK yazısının orada olması daha hoş olmaz mıydı ?
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

zeki abi soylemisti kalifiye eleman bulunursa cikarilacaktir 5 - 6 kiside yeter 8 er li 2 ekip isi bitirir

eski açık restorasyon neden durdu? bu şekilde açamayız heralde o duvarı , kuleyi...

Eğer Numaralı'da sponsor ismi olmayacaksa BEŞİKTAŞ JK yazısının orada olması daha hoş olmaz mıydı ?
Kamera açısı na girmezdi :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açık restorasyon neden durdu? bu şekilde açamayız heralde o duvarı , kuleyi...
Acmayiz olur biter. Maç yapalım gerisi sonra.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Acmayiz olur biter. Maç yapalım gerisi sonra.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zatoichi1903

Güncel
Eski açık yok kenarında taş zemin çalışması devam ediyor
Eski açık en üst kat zeminde çalışma var ayrıca
IBB vodafone arena etrafının cevre duzenlemesini, şu an taksim meydanının cevre duzenlemsini yapan firmaya vermişti. (yaklasık 2 hafta once)
işlerin tamamlanması icin verdikleri toplam sure 1 ay

kaynak : taksim meydanı duzenlemesini yapan firmadaki bir tanıdık

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yasin A.

Kamera çekim yaparken, stad boş yada dolu iken fark etmez Beşiktaş yazısı hem gözükecektir.
Beşiktaş yazısını numaralıya yapsak sadace bilen görecekti ama simdi kamera'dan izleyen herkes beşiktaş yazısını görecek.ç
Ha vodafone arena yazısı numaralı da olabilirdi bana göre, kameranın onu da durmadan çekmesine gerek yok  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

IBB vodafone arena etrafının cevre duzenlemesini, şu an taksim meydanının cevre duzenlemsini yapan firmaya vermişti. (yaklasık 2 hafta once)
Bu haberi duyduğuma üzüldüm. Taksim meydanının durumu ortada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erçin

gözden kaçırdım sanırım..yeni açık arka kısma ne yapıyorlar çelik konstrüksiyonlarla ?

Çevrimdışı emre1

bizim bu koltuklar mat siyah mı yoksa soluk mu bu koltuklar. siyah cok cansız geliyor gözüme

Çevrimdışı ahmetx

kaynak : taksim meydanı duzenlemesini yapan firmadaki bir tanıdık

güzel haber teşekkürler , belediyede mi çalışıyorsun ? @zatoichi1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Kamera çekim yaparken, stad boş yada dolu iken fark etmez Beşiktaş yazısı hem gözükecektir.
Beşiktaş yazısını numaralıya yapsak sadace bilen görecekti ama simdi kamera'dan izleyen herkes beşiktaş yazısını görecek.ç
Ha vodafone arena yazısı numaralı da olabilirdi bana göre, kameranın onu da durmadan çekmesine gerek yok  :D
Kamera çekimi aklıma gelmedi haklısınız :ok:

Çevrimdışı Efe

Bu haberi duyduğuma üzüldüm. Taksim meydanının durumu ortada.
bizde sadece taş dösenecek hizlida basladilar bi problem olmaz az bi bolum var zaten taslari guzel yerlestirsinler yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bizim bu koltuklar mat siyah mı yoksa soluk mu bu koltuklar. siyah cok cansız geliyor gözüme
üst kattakilerin önünde korkuluklar olduğu için öyle soluk görünüyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizde sadece taş dösenecek hizlida basladilar bi problem olmaz az bi bolum var zaten taslari guzel yerlestirsinler yeterli
Hayır Efe, Taksim meydanını gezdiysen o döşenen taşlar sonradan hep çatlıyor kırılıyor, ayrıca sadece taş döşenmeyecek bu işin yeşilliği de var ve taksim meydanında 1 tane bile ağaç yok, bu adamlar peyzaj mimarı filan çalıştırmıyorlar, düz betonu taşı koyup çevre düzenlemesi yaptık diye geziniyorlar ortalıkta. Ben dümdüz beton istemiyorum stadın çevresinde. Ayrıca yağmurlarda taksim meydanı bildiğin göle dönüşüyor, umarım bunu da hesaba katarak bir çevre düzenlemesi yaparlar.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 15:11:05 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.