Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5832462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

konu dışı : beşiktaş gençlerbirliği maçı olimpiyat stadında oynanacakmış

bitsin artık şu işkence mabede dönelim

degistirilir daha

Çevrimdışı samet-53

Cümleten günaydın Beşiktaş Arena ailesi,
Herkes stadın açılış tarihi için tahminde bulundu benimde naçizane fikrim var 5 nisan tarihinde açılacağıdır.
Süleyman Seba'nın doğum gününde önemli bi seçenek olabilir.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

vay arkadaş herkes lafı anlamadan cevap vermiş ,  abicim o bir örnek , asıl söylemek istediğim şeyi açık açık yazdım , bir hata varsa tepki gösterilir ama zevk konusunda herkesin zevki farklı birşey beğenmeyen hadi yüklenelim diye mesaj atıyor bunu anlatmak istedim siz Beşiktaş yazısına çok takılmışsınız

ben had meselesine takıldım ve o zaman verdiğin örnek yanlış çünkü yazıya hemen herkes takılmış durumda.. sadece burada da değil twitter'da da yoğun tepki var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

konu dışı : beşiktaş gençlerbirliği maçı olimpiyat stadında oynanacakmış

bitsin artık şu işkence mabede dönelim

sanırım bunun sebebi erteleme maçı nedeniyle üst üste maç yapılacak olması

Çevrimdışı mgncr

stadın biran önce bitmesi gerek tam olarak olmasada birşekilde açalım şu stadı artık olimpiyat stadı bize şampiyonluk kaybettiririr

Çevrimdışı Ensar

ben had meselesine takıldım ve o zaman verdiğin örnek yanlış çünkü yazıya hemen herkes takılmış durumda.. sadece burada da değil twitter'da da yoğun tepki var
tamam abi seni dediğin gibi olsun ben fikrimi söyledim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SuperBJK

Böle bi oylama yaparsan emin ol bizden cok renkliler oy kullanilir onlarda begenmedikleri dizaynlara oy verir bu çözüm deil olursa pasolig sahiplerine yaptirabilirsin bole bi oylamayi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ama dediğin gibi pasolig, o ya da bu elbet oylama için güvenilir bi çözüm bulunurdu. Ki oylamaya sunulacak şeyler aleyhimize olacak değil. 4 tane şık koyarsın ful siyah, ful beyaz, siyah-beyaz, pikselli. renkli olsam ( Allah korusun ) pikselli seçerdim. Daha doğrusu en son seçiceğim şık pikselli olurdu. Ama sorulmadan direk onu yaptılar.

Çevrimdışı carismalaz

Günaydın herkese...

Cumartesi günü stadı gezme imkanım oldu yeni açığın ordaki kapıda Başkanla karşılaştık ustalara sordum staddan hiç çıkmıyor nerdeyse dediler.. Büyüklerimizin dediği gibi görünen olumsuzluklara anında müdahale ediyor bizim başkan. Bu büyük bir kazanç bizim için.

Stada girdim her an her noktasında çalışma var. Müthiş olacak emin olun ufak tefek noktalara takılıp boşuna malzeme vermeyin renklilere.

Biz bir oldukça önümüzde kimse duramaz. Stadda omuz omuza sesimiz kısılana kadar bağıracağımız günlere odaklanalım şimdiden.
Karadeniz Kartalı

Çevrimdışı Erdem Çözer

tamam abi seni dediğin gibi olsun ben fikrimi söyledim

:friendship: herkes fikrini söylemekte özgür ama haddini bilsin vs dersen sıkıntı olur 

Çevrimdışı ondrakku

Abi ama dediğin gibi pasolig, o ya da bu elbet oylama için güvenilir bi çözüm bulunurdu. Ki oylamaya sunulacak şeyler aleyhimize olacak değil. 4 tane şık koyarsın ful siyah, ful beyaz, siyah-beyaz, pikselli. renkli olsam ( Allah korusun ) pikselli seçerdim. Daha doğrusu en son seçiceğim şık pikselli olurdu. Ama sorulmadan direk onu yaptılar.

kardeşim ben köküne kadar beşiktaşlıyım, oylamaya sunulsa ben yine pikseli seçerdim. şimdi sadece ikimiz oy versek kimin dediği olacak? 10 milyon beşiktaş taraftarı varsa, 10 milyon taraftarı da memnun edemezsin. bu konularda biraz da yönetimsel tecrübeye bırakmak gerekiyor. evet taraftarın değiştirebileceği şeyler var. ancak işte o sınırı iyi bilmek gerekiyor.

Çevrimdışı Ensar

:friendship: herkes fikrini söylemekte özgür ama haddini bilsin vs dersen sıkıntı olur
abi benim zaten bu konuları tartışan fikir üreten kişilere değildi sözüm , stadın bi yerini beğenmeyip hadi yüklenin diyen kişiye benim sözüm , bi dur bakalım arkadaş ne oluyor nereye yükleniyorsun , varsa birşey toplu bi hareket yapılır zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı harun1903

Büfeler, kafeler, restoran, vip lounge, otopark organizasyonu, sabit personel alımı, müze, moda salonu, nikah salonu, locaların içi, internet altyapısı, drenaj, çim serme, yedek klubeleri, koltuklar, membran,küfeki, tarihi kuleler, skorboard, reklam panoları, loca balkonlarındaki led ekranlar, dışarıdaki çevre düzenlemesi, passolig altyapısı, açılış organizasyonu, öööf öf.

:s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 10:56:25 harun1903 ]

Çevrimdışı CUBUKLU

bende öyle düşünüyorum. umarım en kısa zamanda başakşehir stadına döner şampiyonluk turunu vodafone arena'mızda atarız
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı hasanbayirci

@Bartu arkadaşım, hem teknik hem de herkesin anlayabileceği çok güzel bir özet olmuş, eline sağlık... Çatı konusunda gereksiz bir kamuoyu yaratılmaya çalışılıyor, hepimiz, twitter, ekşi gibi platformlarda paylaşmalıyız.

@GermanDream, sorduğun her soruya Bartu sabırla ve teknik argümanlarla cevap vermiş, okunmanı öneririm...

Bu yoklukta bu kulüp, 3 yıllık locasını satarak, kredi kullanarak, sponsorluk alarak, kaliteden asgari ödün vererek bu stadı yapıyor, bir yandan da şampiyonluk mücadelesi veriyor ve sen "abidik gubidik" tarzında eleştiriye layik görüyorsun stadı...

Kulüp bu durumdayken, sorarlar; bu tarz eleştiriyorsun da, kaç maça gittin, kombine aldın mı, her sene forma aldın mı? kulübe destek oldun mu da "benim desteğim nerelere harcanmış diyebilmiş misin"?  Soru tarzı kooperatife girmiş de, bizim paralar nereye harcanıyor tarzı sorular çünkü... Eğer böyleyse (umarım öyledir) eyvallah, ben geri alırım sözümü, sorduğun her soruya zaten Necmi abi ve Bartu Hocam cevaplamış...

Not; sen diyorum, ben 30 yaşındayım, yaşını yazarsan ona göre de kusur etmeyiz. Sitenin kuruluşundan bu yana (wow ve donanımhaber zamanlarından beri) yakınen takip ederim, ama bu üslup ve forumdaki dostların ders niteliğindeki sabırlı ve paylaşımcı tavrından sonra yazmadan edemedim :ok:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Büfeler, kafeler, restoran, vip lounge, otopark organizasyonu, sabit personel alımı, müze, moda salonu, nikah salonu, locaların içi, internet altyapısı, drenaj, çim serme, yedek klubeleri, koltuklar, membran,küfeki, tarihi kuleler, skorboard, reklam panoları, loca balkonlarındaki led ekranlar, dışarıdaki çevre düzenlemesi, passolig altyapısı, açılış organizasyonu, öööf öf.

:s20: :s20: :s20:
keşke bunları daha inşaat başlamadan saysaydın.. 😒😒
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı harun1903

keşke bunları daha inşaat başlamadan saysaydın.. 😒😒

:D :D saydıklarım içerisinde bir tane bitmiş olan var mı acaba :ebebe:
sabır kalmadı sabır

Çevrimdışı Serdkar

Saha icinde bir tane Vinc kalmis... Digerleri cikmis.

Çevrimdışı sozkul

vay arkadaş herkes lafı anlamadan cevap vermiş ,  abicim o bir örnek , asıl söylemek istediğim şeyi açık açık yazdım , bir hata varsa tepki gösterilir ama zevk konusunda herkesin zevki farklı birşey beğenmeyen hadi yüklenelim diye mesaj atıyor bunu anlatmak istedim siz Beşiktaş yazısına çok takılmışsınız

Beşiktaş yazısı benide rahatsız etmiyor, ama piksel daha çok rahatsız ediyor. Fakat herkesin çok rahatsız olduğu konuda kamuoyu oluşturmaya çabalamahakkı var, Ama bu tip konularda bir sonuç elde edilebileceğini zannetmiyorum, MİR'in yaptığı saçmalık gibi herkesin etrafında toplanabileceği konular değil bunlar, beğenenide var çünkü. Benim içina stadın bir an önce açılabilmesi hem piksel hem Beşiktaş yazısından daha önemli , ama MIR'in köşede yaptığı hata öyle değildi.  Ayrıca herkesin önceliği farklı olabilir, bu nedenle herkes birbirine tölerans göstermeli, kimsede bu töleransı kendini tekrar edip durmaya dönüştürmemeli diyorum.
Forum niye var? hem herkes düşüncesini diğerleri ifade etmesi için var hemde bir kamuoyu oluşturup bir yerlere ifade etmemiz için var.
Bunun  ayarını iyi yapmamız lazm fakat.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Maalesef öyle değil. Niye derseniz daha maçlar ertelenmeden önce  resmi facebook sayfamızda da ve passoligden gelen  mesajda gençler maçının olimpiyatta olduğu  belliydi. Hattta burada kimdi bilmiyorum ama hani göksel bey istedikleri kadar kullanilabilirler  stadı dedi diye serzenişte bulunmuştu.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cadavra

Hava kotu olmadığı takim oynadigi sürece sıkıntı yok biz olimpiatta liverpoolu eledik gs fb yi yendik yani yeter ki olimpiata yakin olan taraftar maca gitsin.

Çevrimdışı aoguzd

6.membran tamam 7. icin hazırlanıyorlar. Kapali altta da JK yazmislar.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 11:28:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Hava kotu olmadığı takim oynadigi sürece sıkıntı yok biz olimpiatta liverpoolu eledik gs fb yi yendik yani yeter ki olimpiata yakin olan taraftar maca gitsin.

2-0 geriye düştüğünde olimpiyatta dönmez maç.
ama başakşehirde nasıl döndürdük gördük az daha zaman olaydı ah ah :bandit:
bir an önce şu stat bitsin eksik aksak yoksa zulumpiyatta verecez şampiyonluğu :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İkinci yarı maçları16 Ocakta oynanmaya başlandı duyuru 8 Ocaktan. Nedeni erteleme değil yani. Olimpiyata sürgün yemişiz nedendir bilinmez. Neyse konu dagılmasin ben yanlış bilgilendirme olmasın istedim.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 11:31:52 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkta işaretlediğim bölümde gradyan efektinde sıkıntı var pikseller düzensiz dağılmış , ayrıca siyahdan beyaza diğer tribünlerde olduğu gibi hızlı geçiş olması lazımdı.Bunu değiştirmemiz lazım.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

@ercagin instagram hesabından alıntıdır.