Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5832948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Membranların altındaki kırmızı fileleri içerideki vinç çıkarsa nasıl diğer taraflara taşıyacaklar?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Orhan

anlamadım neden açalım bırakalımmı yapmayı zaten zemin yapılıyor membranda zeminden önce biter
merak etmeyin daha koltuk montajı zemin gibi işler varken çatıya takılmayın. Membranları kaplayan firmanın sahibi
ailece çok iyi Beşiktaşlıymış ve bu işi aldıkları için çok gurur duyuyorlarmış eminim yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
mabetimizin çatısını yapıyoruz mantığıyla çalışıyorlar. koltuk montajının hızlı olduğunu düşünüyorsunuz ama öyle değil koltukları şimdilik dizip gidiyorlar
işin içinde birde sabitleme varkı bu dizmekten daha uzun sürer bu arada membran şeffaf değil :D
bence çatı işi çimdende koltuktanda önce biter. en önemlisi artık saha çime odaklanın bittiğinde stad açılacak duruma gelmiş olacak.
çimede baktığımızda minimum bitiş süresi martın 15 i gibi duruyor. o zamana kadar membran biter eğer malzemede bir gecikme olmazsa
Abi ben iç halka yetişmezse diye korkuyorum.Şeffaf membrandan kastım oydu :) ama firmanın beşiktaşlı olması harika bir olay.Bizim kadar hassas olurlar umarım insanlar burada sabahlamaya başladı artık güzel bir finali hak ediyoruz.Bu arada bilgilendirme için tesekkür ederim herkese iyi geceler

Çevrimiçi Necmi

Membranların altındaki kırmızı fileleri içerideki vinç çıkarsa nasıl diğer taraflara taşıyacaklar?
iyide şu andada vinçler taşımıyorki :)
şimdi nasıl yapıyorlarsa gene öyle yaparlar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Buyurun @ahmetx abi. :ok: Bence harflerin yakın olduğu 2 numara daha güzel oldu.
bence bu yazım şeklindede A çok kötü görünecektir
hangi fontu kullanırsan kullan eğer yuvarlak ve çapraz varsa sıkıntı
çünkü baktığın noktaya göre değişiyor. yazı şekli o nedenle ilk görsel en iyisi onda hangi açıdan
bakarsan bak yazı standartı değişmez sportoto yazı şekline benzeyeni

Çevrimdışı ozankarakoc

@GermanDream

- Mimar değilim, inşaat işlerinden de anlamam.
- Harika olmuş dediğimde 'sen ne anlarsın' denmeyeceği gibi, 'olmamış' dediğimde de denmemesi gerek.

Ben şu iki kısımda bir sorun olduğunu düşünüyorum sevgili kardeşim. Burası bir yazı platformu olduğu için, mimiklerimizi, ses tonumuzu birbirimizle paylaşamıyoruz. O yüzden de kelimelerimizi dikkatli seçmemiz gerekiyor.

Hayatında hiç inşaat işinde bulunmamış, şantiyede görev almamış, proje çizmemiş, hatta bir stat projesinin içinde aktif rol almamış biri, 'bu olmamış' cümlesini kurmaya cesaret edememeli. 'Ben bu tasarımı beğenmedim' diyebilirsin. Kimse bir şey diyemez. Ama 'olmamış' sözü ağır bir söz.

Adam 325 milyon dolar harcayıp Matrix diye film yaptı. 'Bu film olmamış' demen için, öyle bir sebep öne sürmen lazım ki, Matrix'i yapanlar yaptıklarından utansınlar... Sıradan bir sinemasever olarak 'bu film olmamış, becerememişler' dersen, kendine yazık etmiş olursun :)

Velhasıl kelam, eleştiri yaparken biraz dikkatli olmamız lazım diye düşünüyorum. Bu konuda biraz hassasım, yazmadan edemedim ;) Sevgiler...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamza

Gençler kelimesi ortaya lafın gelişi idi. Yaşımın çok büyük olduğundan değil yani. :)

Dediğim gibi mimar değilim inşaat işlerinden de anlamam. Ama bunun beğenilerimi yada beğenmeyişlerimi söylememe engel bir şey olduğunu düşünmüyorum. "Harika olmuş" dediğim de "sen ne anlarsın" denmeyeceği gibi "olmamış" dediğimde de denmemesi gerek. Sizin öyle dediğinizi kastetmiyorum yanlış anlamayın beni sakın. :)

Mersin Arena ile bir tutmuyorum ama evet Mersin arena ile "çatısının görüntüsü" bakımından ben pek bir fark göremiyorum. Ama olsun isterdim. Membran çekilmeseydi gibi bir isteğim de yok. Sadece özgünlük istiyordum.

Peki madem 3 yıldır saydam olacak gibi bir iddia olmadıysa membranlar çekilirken bile neden hala yanlış tasarımlarla tanıtım yapıyor kulüp? Bunun mantıklı bir izahı var mı?

Düne kadar saydam çatılı tasarımlar yayınlanırken beyaz çatayı görenlerin hayal kırıklığını yadırgamayın bence. Çok doğal bir durum değil mi yahu? Pikselli koltuk olayına da sonradan girilmedi mi? En baştan 3 yıl önce de karar öyle ise benim haberim yok.

Toparlayacak olursam renk anlamında ahenk göremiyorum ben statta. Hepsi bu. Yorumlarım sadece tasarımsal anlamda, yani her yerinde 1. Kalitede malzemeler kullanılmış olabilir. Güzel tabi. Ama göze hoş gelmeyince gelmiyor işte.

Size hoş geliyorsa ne mutlu.

Benim için stadın artısı ve diğer stadlara fark attığı noktalar şunlar olacak büyük ihtimalle.

-Tribünlerin sahaya yakınlığı ve dikliği.
-Eğer yapabilirlerse premier lig sahaları kalitesinde bir hibrit saha.

Her şeyi göz ardı edebilirim ama 1 ayda patatese dönen sahayı kimse göz ardı edemez.

Cati stadyum konseptinin cok onemli bi parcasi olmasidigi surece hic birinin (illaki olan orneklerde vardir ama nadir) tanitiminda bitmis hali gibi gosterilmez. Illa ki bizde de oldugu gibi catiyi az da olsa seffaf gosterirler. Googleda yeni stadyumlari arattiginda renderleri ve bitmis halini karsilastirip hemen hemen hic birinin catisinin ayni olmadigini fark edersin. Sadece gorsellere bakip bu boyle olacak diye inanirsak kendimizi kandiririz :)
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 04:00:37 Hamza ]

Çevrimiçi Necmi

@GermanDream

- Mimar değilim, inşaat işlerinden de anlamam.
- Harika olmuş dediğimde 'sen ne anlarsın' denmeyeceği gibi, 'olmamış' dediğimde de denmemesi gerek.

Ben şu iki kısımda bir sorun olduğunu düşünüyorum sevgili kardeşim. Burası bir yazı platformu olduğu için, mimiklerimizi, ses tonumuzu birbirimizle paylaşamıyoruz. O yüzden de kelimelerimizi dikkatli seçmemiz gerekiyor.

Hayatında hiç inşaat işinde bulunmamış, şantiyede görev almamış, proje çizmemiş, hatta bir stat projesinin içinde aktif rol almamış biri, 'bu olmamış' cümlesini kurmaya cesaret edememeli. 'Ben bu tasarımı beğenmedim' diyebilirsin. Kimse bir şey diyemez. Ama 'olmamış' sözü ağır bir söz.

Adam 325 milyon dolar harcayıp Matrix diye film yaptı. 'Bu film olmamış' demen için, öyle bir sebep öne sürmen lazım ki, Matrix'i yapanlar yaptıklarından utansınlar... Sıradan bir sinemasever olarak 'bu film olmamış, becerememişler' dersen, kendine yazık etmiş olursun :)

Velhasıl kelam, eleştiri yaparken biraz dikkatli olmamız lazım diye düşünüyorum. Bu konuda biraz hassasım, yazmadan edemedim ;) Sevgiler...
iki yıldır insanlara bunu anlatamadım ben bir işe beğenmedim benim zevkime uymuyor demekle olmamış kötü olmuş
demek arasında dağlar kadar fark var. tek bir kelimeyle yüzlerce insanın emeğini çöpe atıyorsun insanın zevkine uymaması
olmamış yada kötü olmuş anlamı çıkartmazki kötü kelimesi herkes için kötüdür çünkü işde kusur vardır baştan savma yapılmıştır
zevkine uygun bile olsa kötü işi genede beğenmezsin. Kaliteli yapılmış bir işi kötü kelimesiyle tanımlamak bencede büyük saygısızlık
17 M€ ya çatı yapıyorsun üstelik senin etfe kullanarak yapacağın çatıdan daha maliyetli ve daha özellikli çatı onda olmayan bir çok
artı özelliği varken o iyi bu kötü nasıl olabilir. demin yaptığım benzetme gibi kırmızı arabayı seversin önünde kırmızı şahin vardır
beyaz arabayı sevmezsin karşında beyaz ferrari vardır sırf zevkine uymayan rengi var diye ferrari şahinden daha kötü diyebilirmisin :alala:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Şimdi nasıl yaptıklarını merak ettim  :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Bartu

Merhabalar herkese.

Birazdan yazacağım olumsuz şeyler için şimdiden kusura bakmayın. Kötü bir niyetim olmamakla beraber amacım sadece duygularımı paylaşmak olacaktır. Çünkü büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorum.

en azından kendi adıma konuşucak olursam şu görüntü beklentilerimin çok altında kalıyor.

benim gibi düşünen birçok beşiktaşlı olduğundan da eminim.

evet çok kaliteli ürünler kullanılıyordur. evet ilk akıllı stat olacaktır. ama gençler söyleyin allah aşkına şu çatının
ne farkı kaldı görünüş açısından. tabi ki bire bir değil, olsun o kadar ama bir esprisi, özgünlüğü kalmadı yani.

bari en baştan bu modeli koysaydılar önümüze. gözümüz alışırdı. koltuk renklerinden bahsetmiyorum bile zaten. en başta gösterilenle uzaktan yakında alakalı değil. bir taraf dalgalı siyah-beyaz. bir taraf pikselli. abudik gubidik. yahu çok zor birşey değildi yapacağınız. üst katı beyaz altı katı siyah yapacaktınız. hadi aralara belki bir iki kırmızı attın mı bitti. neye benzedi şimdi böyle?

hay s.....m derdini biz evimize dönmek içi yanıyoruz adamın dediğine bak dediğinizi duyar gibiyim.

demeyin öyle.

evet en önemli şey çimi çok kaliteli olmak zorunda. evet zaten koltuklar taraftan gözükmeyecek ama bir stadın dışardan görünümü çok önemlidir arkadaşım. kimse kendini kandırmasın. büyük kulübün statının her tarafından ihtişam akmalı.

bak şu allianz arenaya. pırıl pırıl.

doğrudur adamlar deli paralara yapıyorlar bu stadları. ama bizim önümüze koyulan şu model de gayet iyi idi. kendi tasarladıkları şeye sadık kalsalar zaten harika olacaktı. seviye giderek daha da düştü.

bari şu stadı çevreleyen antisimetrik sütunları beyaza boyasalar aradaki siyah kısımla beraber daha bir şeye benzer sanırım. beyaz-siyah-beyaz gibisinden. ilk modelde sütunların rengi ve vodafone kırmızı vardı. siyah kısım falan da yok. sadeydi ve göze hoş geliyordu.

şu anda krem rengi sütunlar, siyah kısım, beyaz çatı, kırmızı vodafone yazısı. ortaya karışık bir nevi. :/

krem rengi sütunlar böyle yarım kalmış ve tamamlanmayı bekleyen bir inşaat görüntüsü veriyordu hep ama ilk modele baka baka o da göze batmamaya başlamıştı. ama çatı beyaz olunca yine sırıtıyor şimdi sütunlar ve evet çatı tribünlerden çok yukarda. o aralıktan her şey girer gibi duruyor.

mimar değilim ve bu yazdıklarım tamamen gördüğüm kadarından çıkardığım şahsi fikirlerimdir, saçma da olabilir ve kimseyi bağlamak zorunda da değildir. başka bir arkadaş harika olduğunu düşünüp gözünü alamayabilir. saygı duyarım. göz zevki sonuçta bu konular. çok göreceli yani. bu işin çok zor olduğunun da farkındayım ama ortada kocaman bir gerçek var. bu stad, yapıcaz denilen stad değil ve eğer o modeli aylarca çalışıp çıkardıktan sonra yapamıyorsan bir yerlerde hata yapmışın demektir. bu da ayrı bir gerçek.

benim kanaatim beklentilerin altında kaldığı ve hâlâ ısrarla yanlış model görselleri yayınlayan kulübün büyük hata yaptığıdır.

selamlar saygılar.

merhaba,

önelikle neden modellerde saydam çatı kullanıldı. model insan boyutuna göre küçük ve içine girilemeyeceği için modele bakan bir insan stadın tüm koltuk trübün ve saha yapısını dışardan görebilmesi için modelin tavanı saydam olarak yapıldı. hee stadın dışını anlayabilmen için neden ekstra bir tane de membran olan bir model yapılmadı orasını bilmiyorum.

şimdi çatının neden saydam olamayacağını anlatayım. Saydam yapılan bir çatı güneş ışığının bir çoğunu içeri geçirir. İçeri giren güneş ışını trübünlere sahaya yansıdıktan sonra tekrar tavanın alt kısmına çarpar ve büyük bir bölümü tekrar içeri girer. Buna Green House Effect (Sera Etkisi) denir. Bu kadar büyük bir yapı göz önüne alındığına güneşli havalarda İstanbuldaki en sıcak nokta Vodafone Arena olur. İlkbahar sonu, yaz sonu, sonbahar başı hiçbir maç oynanamaz. Bu stadın sadece futbol için kullanılmayacağı düşünülürse konser etkinlik vs. gibi bir çok organizasyonda (özellikle bunların yaz aylarında yapılacağı düşünülüyor) insanlar ölüm tehlikesiyle karşılaşır. Gelelim kış aylarına. Kış aylarında bu etki güneşli havalarda stadı daha fazla ısatıbilmesi mümkündür. Ama stadın yaz aylarındaki ölümcül tehlike, stadın kalabalıklığı, kış aylarındaki güneşin bu sistemde aktifliği ve açısı hesaplandıktan sonra optimum bir geçirgenlik seviyesi elde edilir. Şuanki geçrigenlik yüzdesi de odur. O yüzden stadın tavanı senin beklentilerinin altında insan sağlığı ve maksimum konfor düşünülerek yapılmıştır. Hee dışı cam kaplama gök delen yok mu var. Ama o binaların dış camı özel bir filmle kaplandıktan sonra ve iç hacmi vodafone arena kadar büyük olmadığı için klima çözümünü kullanabiliyorlar. Klimasız olmaz mı bu iş? Olur. Daimler AG nin geliştirmiş olduğu Magic Sky Control isimli, camın ışığı kırma etkisini ayarlayabilen, teknolojisi Vodafone Arena için en modern yegane çözüm olur. Bu teknolojinin sadece Sunroof denilen 0,35metre karelik cam fiyatı 2.600€ dur. O da tüm stadın tavanını düşünürsen 50 milyon€ gibi sadece cam maliyeti olur. Buna ek olarak o camın ışığı kırması için içinde manyetik halde bulunan kristallerin kontrolünü sağlayan elektrik faturası 2. bir Vodafone Arena eder. Bombeli olması da hoşuna gitmiyorsa o da üzerinde düşen yağmur suyunu maksimum düzeyde kazanıp depolayabilmek ve sonrasında da filtreleyip tekrar kullanabilmek için yine optümum açılarda hesaplanmıştır. Demem o dur ki en uygun çatı şuanki çatıdır.   

son olarak sütünlar niye asimetrik. mimaride absürd veya asimetrik objelerin bütünlüğü kendini dışarı estetik olarak verir. Modern mimaride de bu yöntemler kullanılır. tamamiyle göz zevkidir. anlamak için bilgi sahibi olunması gerekir. o sütünlar oraya etraftaki tarihi dokuyu bozmaması için konulup üzeri de yine aynı sebeple mermer cinsi bir taşla kaplandı. Ama aynı zamanda sene 2016 olduğu da göz önüne alınarak külfeki taşı seçimi ve asimetrik dizayn sayesinde tarihi dokuyla beraber modern detaylar da içerdi. bence stadın mimari olarak en başarılı yeridir o sütünlar.   

Benim kişisel fikrime göre koltuk dizaynın yarattığı estetik kayıp dışında eşi benzeri olmayan, şu an için tam olarak mükemmel bir stad yapılıyor. Benim size tavsiyem fırsatınız varsa dediklerimi stadın orjinaline bakarak düşünmeniz olacaktır

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın arena bol membran lı günler dilerim
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı İhsan

Biri bana bunu acikliyabilir mi?

neden çatıda bu kadar az işçi calisiyor?? para diycekseniz para cok sacma ornek olarak:

10 isci gunde 2 tane mebran takarak 50 membran desen 25 gunde bititir. 25 gun 10 isci yovmesi

yada

20 isci gunde 4 mebran takarak 50 tane mebrani 12.5 gunde bitirir 12.5 gun 20 isci yovmesi = AYNI ..

neden tek taraftan bu kadar yavas sekilde yapiliyior?

ayni seyler stadin cok farkli yerlerinde dusunulebilir.

@dorukkaymak
Çatı da çalışan ekip,  uzman ekip. Bulunması zor. Herhangi bir inşaat işçisini alamıyorsun. Çünkü çok zor bir işlem. Üstelik özel makina gerekiyor. Bu makinalardan Türkiye'de yok.
Kısacası istediğin gibi anında hızlanamıyorsun.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 07:11:51 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Uyanın çocuklar. ... Güneşli günler cok yakın

Bu arada stad size emanet. Cumaya kadar Almanyadayım
3 puan ve 6 membran bekliyorum sizlerden
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı warofpoet

Günaydın Beşiktaş Arena ,
 beni en mutlu eden şeylerden biri şu stadın her gün biraz daha bittiğini görmek. Bugün güzel bir gün olur inşallah, bol membranlı, koltuklu bir gün olsun.. 
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı çArşı1903

Merhaba değerli Beşiktaş Sevdalıları
Forumda bende 7-8 aydır ziyaretçiydim.Günde 2-3 saatim forumda geçmeye başlayınca kayıt oldum.
Burdaki arkadaşların stadı sahiplenmesi, hataları yerlerde yaptığı uyarılar ve bu uyarıların işe yaraması beni gerçekten etkiledi.
Beşiktaş taraftarı her yönüyle bilinçli,kendini geliştirmiş ve tutkulu bir grup, bunu bir kez daha bu forum sayesinde görmek beni gerçekten gururlandırdı.
İyi ki varsınız, iyi ki Beşiktaş'lıyız.
Vodafone Arena'da nice zaferlere.
"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı Ensar

birşey dikkatimi çekiyor , özellikle son dönem de miray ve koltuk diziliminde etkili olduk forumca ve değiştirildi kararlar , ama bazı arkadaşlar çok gaza gelmiş birseyi beğenmeyen ama gaza gelip hadi twitter yüklenelim diyor , örneğin Beşiktaş yazısının fontunu beğenmeyip hadi twitter'da yüklenelim diyenler var , ben beğendim mesela o ne olacak , her hoşunuza gitmeyeni değiştiremezsiniz, herkes haddini durma yerini bilmeli bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bozkurtözcan07

birşey dikkatimi çekiyor , özellikle son dönem de miray ve koltuk diziliminde etkili olduk forumca ve değiştirildi kararlar , ama bazı arkadaşlar çok gaza gelmiş birseyi beğenmeyen ama gaza gelip hadi twitter yüklenelim diyor , örneğin Beşiktaş yazısının fontunu beğenmeyip hadi twitter'da yüklenelim diyenler var , ben beğendim mesela o ne olacak , her hoşunuza gitmeyeni değiştiremezsiniz, herkes haddini durma yerini bilmeli bence

Katılıyorum.  :claps: :claps: :ok:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 08:26:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Forumda bende 7-8 aydır ziyaretçiydim.Günde 2-3 saatim forumda geçmeye başlayınca kayıt oldum.
Burdaki arkadaşların stadı sahiplenmesi, hataları yerlerde yaptığı uyarılar ve bu uyarıların işe yaraması beni gerçekten etkiledi.
Beşiktaş taraftarı her yönüyle bilinçli,kendini geliştirmiş ve tutkulu bir grup, bunu bir kez daha bu forum sayesinde görmek beni gerçekten gururlandırdı.
:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı panic13

Ujgeldin @çArşı1903

"Yaşamak bir agaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine", Beşiktaşlılığın özeti budur :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı bozkurtözcan07

https://twitter.com/kenanaysgl/status/699468997486624768

Mebran 6 olmuş sanirim

Allah bize bu günleride gösterdi.

Hayalden öteye gidemiyorduk. Çatı bitti oldu mebranda seriliyor. Kim derdi başlayacak.  :ebebe:

Ama sevdanın devamı ve gelecek şampiyonlukları düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.  :bandit:

inşallah bu futbol bu sahada devam eder. Üst üste şampiyonluklar kazanıp sürekli şampiyonlar liginde boy gösteririz. İnşallah bunu çok görmezler.

Doğru transfer politikası ve oyuncuların karakterleriyle bu işin üstesinden inşallah geliriz.

Hayırlı sabahlar herkese.

Çevrimdışı panic13

#Hasretbitiyor

Tüm üyelerden ve özellikle yöneticilerden bir ricam var; eğer uygunsa burada ve sosyal medyadaki ilgili gönderilerimizi (özellikle twitter ve instagramda) "#Hasretbitiyor" haştagı ile paylaşalım. Böylece büyük ölçüde mesajlarımız ve paylaşımlarımız arasında bütünlük sağlamış oluruz.

Ne dersiniz?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari