Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bizdede böyle catinin önünde yazi yazma ihtimali varmi? benim hosuma gitti dikat cekiyor cünkü.

Çevrimdışı McAdnan

Hocam illa bu olsun demiyorum, ama ozenli bir font olmali, ilk okul terk bir yazi sekli su anki..ben sahsen cok begendim bu resimdekini ama baska bir oneri olsa ona da hayir demem, yeter ki suanki degissin...cok amator duruyo...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yakin cekim

Çatı nin SEFFAFligi ve ISIK Gecrigenligi tek kelime ile mukemmel..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

ee biz basindan demistik degilmi @Karabay  :biggrinking:
piksel iyidir bitsin zayen kimsenin piksel gorecek hali kalmayacak herkes mac seyretmek icin can atacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErmanS

Hocam illa bu olsun demiyorum, ama ozenli bir font olmali, ilk okul terk bir yazi sekli su anki..ben sahsen cok begendim bu resimdekini ama baska bir oneri olsa ona da hayir demem, yeter ki suanki degissin...cok amator duruyo...

Yok hak veriyorum zaten. Sadece bi harekette bulunulacaksa bari dogrusunu yapalım sonra itraz edelim diyorum. Şimdi koltuk planının uzerine yerleştirmeyi deneyeceğim eski kapalı çatısındaki fontu. Bakalım bi yere varacak mı

Çevrimdışı halvetifarazi

old trafford ve camp nou'daki yazı fontlarına bakın bir de bizimkine. başka söze gerek var mı? tamamen rezillik.

Çevrimdışı ozan062

çatı benim için tam bir hayal kırıklığı oluyor, şunu belirtim abillerim tartışmaya girmek için yazmıyorum

vodafonearena sitesindeki resimlerle alakası yok bombeler çok fazla ışık geçirgenliği cok az bir alttaki resime bakın bir'de yapılana, zaten stadın dıştaki kolonlarının simetrik olmamasınıda sevmemiştim kaplanınca birşeye benzediler şu alçak olan tribin tam bir hayal kırıklıgı çatı zaten yüksek tribinün aşağıda olması birşey ifade etmiyorki .projedeki resimlere (vodafone sitesindekileri kastediyorum) bakınca çok güzel duruyor şimdiki hali benim için bir hayal kırıklıgı.

baştada belirttiğim gibi tartışma çıkarmak için değil tamamen fikirlerimi söylemek için yazdım iyi aksamlar

sıkıntı yok rahatlıkla söyleyebilirsin düşünceni tartısma falanda ayrıca yaratsın ne olacka yani

görsel olarak bende begenmiyorum ama napalım malzeme olarak en uygunu bu.. 17milyona bumu dedirtiyor cnk benim için özellikten cok estetik tarafı ilgilendirir çünkü taraftarın gözüne sadece bu tarafı gözükür

ama yukarıdaki paylasımda acıkcası fikrimi hafiften kaydırabilirim gibi cnk ısık gecirgenliğinden dolayı begenmiyordum

fakat işler değişiyor gibi bakalım bi bitsinde
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 23:47:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aziz1903

Oyle yada boyle stad bitiyor biz yine gideriz takimimizi destekleriz atmosfer olusturmamiz maksat birlik beraberligimiz yoksa yemisim koltugunu da membranini da

Çevrimdışı klubnika01

bence bu yazı fontuna gölge eklenirse çok daha albenisi olur ve sadeliği gider.photoshop yapabilen arkadaşlar yaparsa bizde fikir sahibi olabiliriz.hem komple değişmekten daha kolay ve pratik olur bu işlem

Çevrimdışı Aykan19o3

Toplam kaç parça membran takılacak? Ne zaman saymaya kalksam beynim uyuşuyor başa dönüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Bence en ideali bu font köşeler oval ve j harfi uzun @denilanz sana iş çıktı yine :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Toplam kaç parça membran takılacak? Ne zaman saymaya kalksam beynim uyuşuyor başa dönüyorum.
42 büyük 42 küçük net :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bence en ideali bu font köşeler oval ve j harfi uzun @denilanz sana iş çıktı yine :)
şuanki yazılanda güzel ama bu bence ideali bu şekilde de yazılabilir ben artık yazıya ona buna bakmıyorum biran önce bitsin yeter benim için  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Membran ve piksel saymaktan şaşı olacağız sonunda hepimiz :) Dedim Avrupa'dan birkaç stadyum derleyeyim, onlara bir bakalım, kafamız dağılsın. Belki bu arada bir iki koltuk daha takılır, zaman geçmiş olur! ;)

Böyle dev bir projede, Beşiktaş gibi hassas bir değer söz konusuyken, maddi vaziyet de malumken, 'herkesin' memnun olması imkansız... O yüzden 'bu ne biçim tasarım', 'hani geçirgen olacaktı vatan hainleri', 'Yönetim gitsin﹗' gibi süper radikal yaklaşımlar karşısında gerçekten üzülüyorum. Herkes inşaatçı, herkes tasarımcı, herkes membrancı, herkes koltukçu... Keşke biraz daha sakin ve olgun davranabilsek...

Bu arada ben tasarımcıyım ve piksel uygulamasından tam anlamıyla tiksiniyorum :D Ama olsun... Çok seven de var, sevmeyen de... Abartılacak bir şey yok. Tek gerçek var, mabedimiz gümbür gümbür geliyor!
Bunlar ne güzel statlardır ya.
Celtic juve real of of
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BEŞİKTAŞ JK yazısını beğenen tek ben değilimdir heralde:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Man. City ek koltukları ne kadar sürede yaptı arkadaşlar bilgisi olan var mı ? Galiba sahayı kapatmadılarda hem oynadılar hem yaptılar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst kat son sıraları taksalar artık keşke.

Çevrimdışı denilanz

Israrla paylaşıyorum belki etkili olur diye... arkadaşlar hadi yüklenin. su BESIKTAS JK yazısı değisşin bir sekilde özenli bir stile sahip olsun. Stadın en önemli yazısı bu kadar zevksiz bir biçimde geçiştirilmemeli

Niye bilgisayar ekranından çekilmiş olanı paylaşıyorsun ki, nereden çıktı bu? Sonra birileri yeni bir proje bu sızdı diyecek, boşuna beklenti oluşacak. Al başına belayı. :D

Çevrimdışı canergiray77

ya arkadaşlar fazla takmayın catı açık renk değil koltuklarda ki a biraz yamuk daha oval falan :D ufak tefek şeyler bunlar yıkım tarihinden beri bu anları bekliyorduk çok şükür sona gelindi allah oraya geçmeyi ve şampiyonluk kupasını kaldırmayı nasip etsin  :ishock: :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77