Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı McAdnan

Israrla paylaşıyorum belki etkili olur diye... arkadaşlar hadi yüklenin. su BESIKTAS JK yazısı değisşin bir sekilde özenli bir stile sahip olsun. Stadın en önemli yazısı bu kadar zevksiz bir biçimde geçiştirilmemeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Israrla paylaşıyorum belki etkili olur diye... arkadaşlar hadi yüklenin. su BESIKTAS JK yazısı değisşin bir sekilde özenli bir stile sahip olsun. Stadın en önemli yazısı bu kadar zevksiz bir biçimde geçiştirilmemeli

Evet mutlaka bu yazi olmali biraz yuklenelim ve her zamanki gibi sonuca ulaşalim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eyvallah @Necmi abi o zaman buradan yetkililere sesleniyorum, bi zahmet yeni açık pikselleri toparlayıp, Beşiktaş yazısını adam etsinler de hepimiz ortak bir noktada buluşalım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ardau

Evet az önce bahsettigim tasarım buydu. Bence çok daha şık duruyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı AvrupaKartalı

haydi Kartallar yüklenin, su yazinin güzelligine bakin. Hem düzenlemeside daha basit. Bunudu basarabiliriz :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

haydi Kartallar yüklenin, su yazinin güzelligine bakin. Hem düzenlemeside daha basit.
Forum adina bu yazi fontu icin hastag acsin birisi Besiktas resmi hesaplarini etiketleyerek paylasalim

Çevrimdışı Karabay

@Altuğ abi @Necmi abi Forumun twitter hesabindan paulassak bu yazi fontunu da bizde destek versek :busted_cop:

Çevrimdışı Kartal66

iyi akşamlar arkadaşlar, çatının iki tarafında vodafone mı yazacak. yoksa bir tarafta vodafone diğer tarafta Beşiktaş mı yazacak? yanıtlarsanız sevinirim.

Çevrimdışı McAdnan

Evet ya yüklenelim baktıkça bakası geliyor insanin bu tarz bir yaziya.. Yapan arkadaş daha teknik ve uygulanabilir halini de hazirlayabilir... enfes bir yazı stili.

Çevrimdışı Orhan_

Hangi reklam panolarından bahsediyorsun abi ??

Saha kenarina koyulacaklari mi ?

Yoksa tribün kat aralarina koyulacak olan Dijital panolari mi ?

Kat arasi dijital panolarin skorbord ile beraber gelecegi bilgisini vermisti gecenlerde @Melekcik

Kat aralarını soruyordum. Eyvallah cevap için. Bu arada onlarda yavaştan yürümeye başlasa iyi olur gibi geldi ama teknik olarak mümkün müdür bilemiyorum tabi.

iyi akşamlar arkadaşlar, çatının iki tarafında vodafone mı yazacak. yoksa bir tarafta vodafone diğer tarafta Beşiktaş mı yazacak? yanıtlarsanız sevinirim.
Sanirim kimse bilmiyor

Ama gelen bilgiler bir tarafta Besiktas diger tarafta Vodafone yazacagi yonunde lakin butun reklam , Tanitim ve gorsellerde ise her 2 tarafta da Vodafone yazıyor

Bu konu tam.bir muamma..

Çevrimdışı ozankarakoc

Membran ve piksel saymaktan şaşı olacağız sonunda hepimiz :) Dedim Avrupa'dan birkaç stadyum derleyeyim, onlara bir bakalım, kafamız dağılsın. Belki bu arada bir iki koltuk daha takılır, zaman geçmiş olur! ;)

Böyle dev bir projede, Beşiktaş gibi hassas bir değer söz konusuyken, maddi vaziyet de malumken, 'herkesin' memnun olması imkansız... O yüzden 'bu ne biçim tasarım', 'hani geçirgen olacaktı vatan hainleri', 'Yönetim gitsin﹗' gibi süper radikal yaklaşımlar karşısında gerçekten üzülüyorum. Herkes inşaatçı, herkes tasarımcı, herkes membrancı, herkes koltukçu... Keşke biraz daha sakin ve olgun davranabilsek...

Bu arada ben tasarımcıyım ve piksel uygulamasından tam anlamıyla tiksiniyorum :D Ama olsun... Çok seven de var, sevmeyen de... Abartılacak bir şey yok. Tek gerçek var, mabedimiz gümbür gümbür geliyor!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı warofpoet

şimdiki yazı bence çok kötü değil ama bu daha güzel duruyor. hata payı da daha az zaten.. vidaları sıkmadan değiştirseler fena olmaz.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Kat aralarını soruyordum. Eyvallah cevap için. Bu arada onlarda yavaştan yürümeye başlasa iyi olur gibi geldi ama teknik olarak mümkün müdür bilemiyorum tabi.
Henuz stada gelmedi yolda oldugu soyleniyor

Montaji cok zor degil onların en fazla iki - uc gunde Hem skorborrd hemde dijital panolarin maontaji tamamlanir

Çevrimdışı ErmanS

Herkes bu tasarimi cok begendi ama bence bunun da birkac problemi var (yine de su ankinden daha iyi oldugu kesin)
1. si tasarlanirken pikselsiz koltuk uzerine konmus. Pikselin altinda bu sekilde yazicak kadar koltuk var mi yok mu emin degilim.
2.si i harfi bunda da kucuk harf. Bence suanki tasarimda hata denilebilecek en net durum i nin noktasinin diger harflerin uzerinde kalmasi gerekirken kalmamasi.
Son sikintim bu yazi turu sportoto ile ayni yazi turu. Ben Besiktas JK yi sponsorla ayni yazi tipiyle yazmanin dogru olduguna inanmiyorum.

Bi arkadas kapalinin catisindaki yazi tipi uzerinden calisiyordu. En dogrusu o olur bence A harfi kurtarilabilirse.

Membran ve piksel saymaktan şaşı olacağız sonunda hepimiz :) Dedim Avrupa'dan birkaç stadyum derleyeyim, onlara bir bakalım, kafamız dağılsın. Belki bu arada bir iki koltuk daha takılır, zaman geçmiş olur! ;)

Böyle dev bir projede, Beşiktaş gibi hassas bir değer söz konusuyken, maddi vaziyet de malumken, 'herkesin' memnun olması imkansız... O yüzden 'bu ne biçim tasarım', 'hani geçirgen olacaktı vatan hainleri', 'Yönetim gitsin﹗' gibi süper radikal yaklaşımlar karşısında gerçekten üzülüyorum. Herkes inşaatçı, herkes tasarımcı, herkes membrancı, herkes koltukçu... Keşke biraz daha sakin ve olgun davranabilsek...

Bu arada ben tasarımcıyım ve piksel uygulamasından tam anlamıyla tiksiniyorum :D Ama olsun... Çok seven de var, sevmeyen de... Abartılacak bir şey yok. Tek gerçek var, mabedimiz gümbür gümbür geliyor!
TEK RENK tasarimin sadeligi , Şıklığı ve estetigi...

Çevrimdışı warofpoet

diğer statların A harfine baktım da tepesi sivri değilde oval olan daha net ve güzel duruyor.. sivri olmasının bi sebebi yoksa yuvarlasınlar olsun bitsin :) daha iyisini yapmak varken ilk akla geleni seçmiş gibiler.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Yalçın

Benden soylemesi. Bizim taraftar gecistirilen isleri canli yayin esnasinda dile getirip o firmayi rezil etmesini iyi becerir. Baskan bas bas bagirdi tum paralar zamaninda (hatta oncesinde kimi firmalar; cati gibi) odeniyor diye..

Adam gibi yapsinlar su koltuklari bir zahmet. Yapan firma madem referans olarak gosterecek. Layikiyla yapmasi gerekir su isi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı demir_kArtAl

yeşil zemini görünce maça gidesim geldi valla.

imza: son şifre hatırlayıcı  :evillol: :evillol: @Altuğ
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ERAYHAN

çatı benim için tam bir hayal kırıklığı oluyor, şunu belirtim abillerim tartışmaya girmek için yazmıyorum

vodafonearena sitesindeki resimlerle alakası yok bombeler çok fazla ışık geçirgenliği cok az bir alttaki resime bakın bir'de yapılana, zaten stadın dıştaki kolonlarının simetrik olmamasınıda sevmemiştim kaplanınca birşeye benzediler şu alçak olan tribin tam bir hayal kırıklıgı çatı zaten yüksek tribinün aşağıda olması birşey ifade etmiyorki .projedeki resimlere (vodafone sitesindekileri kastediyorum) bakınca çok güzel duruyor şimdiki hali benim için bir hayal kırıklıgı.

baştada belirttiğim gibi tartışma çıkarmak için değil tamamen fikirlerimi söylemek için yazdım iyi aksamlar

Çevrimdışı sallapati

ben sevmedim bu fontu  :bandit:

Çevrimdışı Yalçın

Acikcasi cati benim bekledigim gibi (istedigim gibi degil tabi) oluyor. Basindan beri Commerzbank'in saha icinden gorundugu gibi bir cati goruntusuyle karsilasacagim beklentisindeydim. Yanilmadigimi goruyorum son gunlerde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba