Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5832874 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Anıl1903

Piksel geçici de stat kalıcı be canım. Biz o koltuk şeklini değiştiririz de sen o apartmani ne yapcan?

Bravo :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tugozcan

Son 1 haftada isler ciddi anlamda hizlandi. 19.03 diyorum hala :)

Çevrimdışı Özgür Çalış

ts'liler forumlarinda bizim pikselle dalga geciyorlar şuan, bakalim onlarin koltuk dizilimi nasil olcak.
Baktımda biraz piksele noktalı tasarım diyorlar :D

Çevrimdışı dlcs

hangi iletiden bahsediyorsun silinen iletin yok :alala: @dlcs

Biraz önce buraya çatıyı beğenmediğime ilişkin bir ileti girdim ama anında iki tanesi de silindi.

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı halvetifarazi

herşey tamam da bu pixel olayı gerçekten kötü oldu. yazı tasarımları köşeler falan derken koltuk diziliminde sınıfta kaldık. sponsor isimleri ve pixelli tasarım karman çorman bir görüntü oluşturuyor. bir curcuna var gibi tribünerlerde. ilerleyen zamanlarda umarım değişir.

Çevrimdışı dlcs

Şundan sonra beğenmemeleri normaldir. Kusura bakmayın ama o koltukları beğenen 1 avuç insanın neredeyse tamamı bu forumda.

Bundan sonra sökecek halimiz yok ama Miray olayından sonra ben hepten soğudum. Koskoca stadı bu amatörlerin eline vermek rezilliktir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şundan sonra beğenmemeleri normaldir. Kusura bakmayın ama o koltukları beğenen 1 avuç insanın neredeyse tamamı bu forumda.

Bundan sonra sökecek halimiz yok ama Miray olayından sonra ben hepten soğudum. Koskoca stadı bu amatörlerin eline vermek rezilliktir.
Sen kendin begenmiyorsun diye ne bu laflar hocam senin iletin uslubundan dolayı silinir yine silinir bi avuç insanmış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Elimizde olmayan sebeblerden dolayi 5 ay geriden gelio stad aslında simdiye bitmisti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

statları tam bir mimari faciası ama yalan yok şu logolu koltuk dizilimini ben de çok beğendim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

Bizim stadimiz diye duygusal mi bakıyorum bilmiyorum ama ben koltuk tasarımını begendim şahsen,
Belki sponsor isimleri nedeniyle biraz kalabalık göz yoran bir hal aldı ama oda işin ticareti
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Orhan

Vodafone Arena Stadı tribünlerine kulüp tarihine geçen isimler konulacak

Beşiktaş Kulübü artık son aşamaya gelen ve bir kaç ay içinde açılması planlanan Vodafone Arena Stadı'nın tribünlerine efsanelerin ismini verecek.

Vodafone Arena Stadı kale arkalarının alt katlarına sponsor alınmayacak ve bu iki tribüne Şeref Bey ile Baba Hakkı Tribünü ismi verilecek.

Yeni statta ayrıca basın tribününün adı da Vedat Okyar Basın Tribünü olacak.
Haber Kaynağı: DHA
 :alala: :alala:

Çevrimdışı hic2222

Bu arada Şeref bey, Hakkı Yeten ve Vedat Okyar isimlerinin stadimizda kendisine yer bulması çok önemli bir vefa örneği, güzel de oldu. Kacirdiysam kızmayın lütfen ama Süleyman Seba ismi ile ilgili bir düşünce yokmu arkadaşlar ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı dlcs

Sen kendin begenmiyorsun diye ne bu laflar hocam senin iletin uslubundan dolayı silinir yine silinir bi avuç insanmış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır kardeşim uslüp filan sorun değil. Ben bu fikirleri farklı taraftar forumlarından topluyorum. Aynı zamanda farklı takımların forumlarına da bakıyorum. Güzel olanı herkes beğeniyor. Bizimkisi ise beğenilmedi. Bunu çevirip dolaştırmadan söyleyince üslup sorunu olmaz.

Biz burada oylama yapsaydık şu an yaptıkları dizayn birinci olur muydu?

Çevrimdışı sterkasur

yeni açık piksel geçişlerinde problem var bence. uzaktan bakınca (ki uzaktan bakıyoruz) siyah renk bi anda kesiliyor gibi. Üst katta siyahların arasına serpiştirilen beyazlar aynı sırada bitmiş. Sadece yeni açıktaki dağılım sorunlu geldi bana , yanılıyor olabilirm ama.

Çevrimdışı harund1k3

Aradaki fark paintten bu kadar oluyor. ps'dan anlayan arkadas varsa beri gelsin.

Çevrimdışı ZEKI

Biraz önce buraya çatıyı beğenmediğime ilişkin bir ileti girdim ama anında iki tanesi de silindi.
Tekrardan baktim silinen bir msg in yok @dlcs

Çevrimdışı Tolga

Futbol başlığına yazdığın için silindi iletilerin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

ek olarak kimse kimeyi kandırmasın taraftara verilen değer konusunda bir trabzon kadar olamadı bu stadı yapanlar. taraftarın fikrini "yalandan" da olsun sormadılar. mir'in köşelerdeki koltuk dizilim rezaletini bu forum olmasa, faruk kardeşim olmasa düzeltecekler miydi?  yada farkına varacaklar mıydı? ya bu forum olmasaydı ne olacaktı?

en başından söylenen bir söz var.merak etmeyin bu stad en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. kesinlikle inanmıyorum. firmalara ihale yapıldıktan sonra onların eline düşüyoruz. sonrası yok. burda 3 ay obitaş bir kalıp çaksın diye bekledik, küfeki taşları 1 yıldır döşenemedi ve işte son olarak mir inşaat. firmalar kafasına göre yapıyor. rıdvan akar diyor ki pixelli tasarım bilgisayarda tek tek koltuk koltuk tasarlanıyor hepsi bilimsel çalışmaların ürünü. bu mir kaç tane stada koltuk takmışsa hepsi pixelli bu nasıl tasarım yapmak anlamıyorum. herkese standart takıp geçiyorlar. konya stadının dizilmleri ortada, tam bir fecaat. bu forum olmasa bizim stadda öyle olacaktı.

Çevrimiçi ugurkartalizma

Koltuk dizilimi de harika,yazılarda oldukça güzel çok fazla takılıyor herkes standarttan çıkmanın verdiği tuhaflık heralde bu tutum.ben tümüyle beğendim önemli olan köşelerdi neyseki o da düzeldi baskıyla

Çevrimdışı İhsan

Aslında deplasman tribününe basacaksın pembeyi  :akuma:

pembe piksel olsun derim :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Aradaki fark paintten bu kadar oluyor. ps'dan anlayan arkadas varsa beri gelsin.

kesinlikle piksel
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Futbol başlığına yazdığın için silindi iletilerin.

@dlcs kardeşim. bir özür dilemenin zamanı geldi galiba  :D
dlcs
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

anlamadım, renklilerin forumlarını okuyup onların beğenileri üzerinden burada kendi fikrini yazıyorsun  :alala: Söyleyeceklerini söylersin yine kimse bir şey demez buna. Hatta bunları herkesin fikri gibi de yazarsın. Ancak senin fikirlerine katılmayan insanlara da saygı göstermen gerekir. @dlcs Yazı fontlarını bende beğenmedim, amblemlerin bazılarının yamuk olmasına da tırtım misal. Fakat biraz da şunu düşünmek lazım. Bitsin bir an evvel sıkıntısı yazı fontu olsun. Değişir. Çok merak ettim yahu sormadan edemeyecem, Fenerliler mi beğenmiyor? Hani şu statlarında betona sabitlenmiş koltukları olan takımın taraftarı. Yapmayın böyle arkadaşlar.