Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5830591 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

yıllar önce Helsinkiye gitmiştik , Helsinki Olimpiyat stadında kalmıştık.. Stadın içinde hostel vardı.. onu hatırlattı bana   :D .. ama burası çok daha lüks tabi
füme koltuklu helsinki olimpiyat stadı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Anlamadığım nokta, madem saha kazılacak ve altına borular döşenecek neden şimdi kumla düzleme yapılıyor..düzlemeden kazılıp yapılsa olmuyor muydu ?
olmaz ilk kum ve katmanlar sıkıştirilacak sonra kazilip şuan numaralinin uzerinde bulunan drenaj borulari yerlsetirilecek sonra son katman atilacak ve çim serilecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

maracanada bazı locaları otel odası şeklinde düzenlemişler yatılı kalma imkanı var , taraftarlar belirli ücret karşılığında günübirlik veya daha uzun kalabiliyorlar maç günleri daha pahalı oluyormuş .  :D

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/14/09/28A9287E00000578-3081216-Airbnb_are_offering_two_guests_the_opportunity_to_stay_at_the_ic-a-27_1431593661071.jpg

https://a2.muscache.com/im/pictures/79651219/6dcd84ff_original.jpg?aki_policy=xx_large
Çok güzel ya

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Lig tv haber yapmış; işte vodafone arena da son durum:21 fotograf

10 tanesi 1 sene öncesinin, 10 tanesi geçen senenin.

Şansal Bey Hosegai e iş ahlakından bahsediyordu.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

Yeniniönü
membranlar takıldıkça çatı daha bir güzelleşiyor bombelerde belirginleşti iyice
harika maşallah👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı pascal_21

olmaz ilk kum ve katmanlar sıkıştirilacak sonra kazilip şuan numaralinin uzerinde bulunan drenaj borulari yerlsetirilecek sonra son katman atilacak ve çim serilecek

eyvallah kardeşim

Çevrimdışı Efe

membranlar takıldıkça çatı daha bir güzelleşiyor bombelerde belirginleşti iyice
harika maşallah👍🏽
aynen öyle çok güzel görunecek bi yarisi bitsin bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne yapabilirler ki ?

Abi daha 2 hafta önce Bursa'nın stadına yapılanları gördük. Bizim ülkede o ekrana zarar verip bir de bununla övünecek manda çok..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 16:40:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yeniinönü fotosunda numaralı alttaki siyahlıklar vip koltuklar mı :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

:dontknow:
@Necmi abi kendimiz anlık görüntü çekip skorborddan verebilir miyiz dersin?
Erdem abi anlık görüntü işi sıkıntılı olur neler neler çıkar skorborddan :D @Erdem Çözer

Çevrimdışı samet-53

Yok abi onlar drenaj için kullanılacak borular
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

Erdem abi anlık görüntü işi sıkıntılı olur neler neler çıkar skorborddan :D @Erdem Çözer

ne gibi? :) ben maç görüntüsünden bahsediyordum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

ne gibi? :) ben maç görüntüsünden bahsediyordum
ben taraftar görüntüleri falan zannettim  :evillol: @Erdem Çözer

Çevrimdışı Yasin A.

ya şöyle 1 ay felan internetin olmadıgı ve kimsenin seni tanımadığı tropikal bir adaya gitsek, 1 ay boyunca balık tutup sahilde mangal yaksak ve stadı unutsak.. 1 ay sonra ilk uçakla yurda geri dönüp, açılışa gitsek..
bu 1 ay bitmez.. bir askerde şafak sayıp, plakaya düşünce zaman geçmemişti birde şu stadın son demlerinde  :frosty:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben taraftar görüntüleri falan zannettim  :evillol: @Erdem Çözer

yok aman o bizim ülke için henüz çok erken.. belki vip den falan o da belki  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

ya şöyle 1 ay felan internetin olmadıgı ve kimsenin seni tanımadığı tropikal bir adaya gitsek, 1 ay boyunca balık tutup sahilde mangal yaksak ve stadı unutsak.. 1 ay sonra ilk uçakla yurda geri dönüp, açılışa gitsek..
bu 1 ay bitmez.. bir askerde şafak sayıp, plakaya düşünce zaman geçmemişti birde şu stadın son demlerinde  :frosty:

biz onu 2 ay yapalım  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Arthur

Çevrimdışı Efe

hayir drenaj borulari :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK