Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce

Vodafone Arena'da kale arkaları alt kat tribünlerin adı 'Baba Hakkı' ve 'Şeref Bey' tribünleri olacak

Vodafone Arena'da Basın tribününün adı ise 'Vedat Okyar' basın tribünü olacak

Demirören sponsor olarak verecekdik orayi !!

Çevrimdışı Deadam

Yalnız bugün saha içindeki yığıntıları görünce hafriyat alınan dönemler aklıma geldi, kamyon kamyon toprak taşınmıştı.
Hemen Hemen aynı manzaraydı.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı demir_kArtAl

haftaya benim koltukta takılır artık, 119. blok
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skorbordlar böyle asılacak o zaman ama köşelere
Evet aynen boyle Kedi yollarının onune asilacakmis..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dorukkaymak

Asagidaki aciklamalari baska bir yerde gordum, hatirladimda tuylerim diken diken oldu sinirden simdiki halini gorunce.

Fikret Orman 13 Kasim 2013'de "Cati seffaf olacak ve celik halatlar uzerinde duracak" dedi.

Stadin mimari Derman ise 27/07/2013 tarihinde sunu demis:

"En şeffaf ve hafif olanı seçmek zorundaydık.
- Yukarıdan bakınca da stadın içi algılansın istedik. Roma’ya dayanan İstanbul’un tarihi dokusuna uygun zor bir çatı formu seçtik. Nakış nakış işliyoruz hâlâ.”

Çevrimdışı iyimserure

Seyran tepe stadının tt arena olmadığını mı söylüyorsun
hayır yaw, tabi ki ttarena=seyrantepe. Ama stat galatasaray'a ait değil, vodafone arena inşaatı ile ilgili bir haber olup da içerisinde beşiktaş geçmez mi? ömrü billah emanet statta oynayacaklar artık, stadın Galatasaray'a devri ile ilgili kulüp yükümlülüklerini yerine getirmedi diye biliyorum, hatta o yüzden bazı tabelalarda Galatasary ismini söküp GSGM koydular

Çevrimdışı eşbaşkan

Gazetede yazıyor. 2 bin 500 kişi, 3 vardiya olarak çalışıyor  http://www.zaman.com.tr/spor_seyrantepe-stadinin-yuzde-85i-tamamlandi_1001230.html

2500 kişinin 1500 tanesi fabrikalarda demiş hocam, çelikler ve prekastlar için. Sahada çalışan 1000 kişi. @kartalpençesi

Çevrimdışı kartalpençesi

7 gün oldu bugünle 5 tane membran yapıldı. kaldı 42-5= 37 tane. Güne 1 tane takıyorlar 37 günde büyükler biter o zman. Küçükleri günde 2 tane yapsalar 21 gün sürer. Oldu size 37+21 gün = 58 gün  :steamed: Lütfen artık günde 2 taneye çıkarsınlar
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Afrasiyab

Yalnız stat fotolarına bakıyorum da -para tabii ki önemli ve sakın önemsemediğim düşünülmesin- kale arkalarında sponsor yazılmayıp sadece kapalıdaki vodafone arena ve Beşiktaş JK yazıları olsaymış dehşet sade ve güzel bir görüntü oluşacakmış.

Çevrimdışı iyimserure

7 gün oldu bugünle 5 tane membran yapıldı. kaldı 42-5= 37 tane. Güne 1 tane takıyorlar 37 günde büyükler biter o zman. Küçükleri günde 2 tane yapsalar 21 gün sürer. Oldu size 37+21 gün = 58 gün  :steamed: Lütfen artık günde 2 taneye çıkarsınlar
büyükler bitmeden küçüklere geçerler belki

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı İhsan

gazete haberiyse tamam zaten.hiç kaale bile almaya gerek yok.teknik olarak mümkün değil çünkü.

çelik konstrüksyon ve prekastları yapan fabrikaların işçi sayısı. Çim ile alakası yok
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartalpençesi

2500 kişinin 1500 tanesi fabrikalarda demiş hocam, çelikler ve prekastlar için. Sahada çalışan 1000 kişi. @kartalpençesi
Doğru ben gs forumunda statta 2500 okudum ama gazeteyi direk yapıştırdım o yüzden karıştı.

Çevrimdışı iyimserure

başkan açılış tarihini açıklasa da yok yetişecekti, yok şu şu kadar sürse bu bu kadar sürse muhabbetlerini bırakıp, arkamıza yaslanıp inşaatı takip etsek  :s20:

Çevrimdışı kartalpençesi

hayır yaw, tabi ki ttarena=seyrantepe. Ama stat galatasaray'a ait değil, vodafone arena inşaatı ile ilgili bir haber olup da içerisinde beşiktaş geçmez mi? ömrü billah emanet statta oynayacaklar artık, stadın Galatasaray'a devri ile ilgili kulüp yükümlülüklerini yerine getirmedi diye biliyorum, hatta o yüzden bazı tabelalarda Galatasary ismini söküp GSGM koydular
Anladım  :ok:

Çevrimdışı Sezer94

30 nisan kayseri maçında açariz diyorum :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün statta tavan kaplamacılarla konuştum 19 marta kalmaz bizim işimiz bitti sayılır az kaldı dedi.

Çevrimdışı FARUK

Stadımızın çimleri ne şekil olacak bilen var mı?

Çizgili / Kareli hangi tür yani.
her maç öncesi farklı desen yapılabiliyor.
nevzat demirdeki hibrit saha fotolarını paylaşmıştık daha önce orada kareli desen yapmışlardı mesela

Çevrimdışı kartalpençesi

başkan açılış tarihini açıklasa da yok yetişecekti, yok şu şu kadar sürse bu bu kadar sürse muhabbetlerini bırakıp, arkamıza yaslanıp inşaatı takip etsek  :s20:
Başkan yılbaşı BJK tvye verdiği röportajda ocak 15 e kadar ne zaman açılacağını söyleyeceğiz.Hatta geri sayım aracı başlatacağız dedi.
Sonra kaç gün oldu hatırlamıyorum Şubatta dediki 20 Şubata kadar ne zaman açılacağını açıklayacağız :D 5 gün kaldı  :lol:

Çevrimdışı Orhan

Dün bir instagram hesabında gördüm daha önce paylaşıldıysa k.bakmayın arkdaslae.Juventus stadı koltuk dizilimi.

Çevrimdışı FARUK

olukların altına yerleştirilen yağmur suyu toplama boruları görüldüğü gibi kolonların önünden aşağı tahliye ediyor.

Çevrimdışı FARUK

olukların altına yerleştirilen yağmur suyu toplama boruları görüldüğü gibi kolonların önünden aşağı tahliye ediyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan yılbaşı BJK tvye verdiği röportajda ocak 15 e kadar ne zaman açılacağını söyleyeceğiz.Hatta geri sayım aracı başlatacağız dedi.
Sonra kaç gün oldu hatırlamıyorum Şubatta dediki 20 Şubata kadar ne zaman açılacağını açıklayacağız :D 5 gün kaldı  :lol:

aynen.. önce tarihi açıklayacağı tarihi tuttursun sonra açılış tarihine odaklanırız.. gerçi açılış tarihi verdikten sonra da inşallah bir aksilik olmaz da zor durumda kalmaz stresi başlayacak bende :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

başkan süper adam ya, beyaz yalanına kurban olduğum  :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum