Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

vinclerin hepsi kontak kapatmis gitmeleri an meselesi gibi
skorbordları bekliyorlar, onlar gelmeden hiç bir yere gidemezler  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

çatının bir tarafında BEŞİKTAŞ JK yazacak deniyordu evvelden var mı bilgi acaba

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone nin E si Beşiktaş'ın a'sı camia olarak şampiyonluğa kenetlenmemiz gereken yerde saçma sapan armudun sapına üzümün çöpüne takılıyorsunuz. Bazen Rüzgar Sağnak'a hak veriyorum .İnşaat AŞ olduk. Dün yapılan hakem hatalarını konuşmak 10 dakika sürdü. Sonra herkes membrana ve harflere geri döndü. Bu sene Şampiyon olacağımıza inanan var mı merak ediyorum ? Bırakın yapılsın stad maçlara gelin. Psikolojik baskı yapmamız gereken yerde bu stad ile uyutuluyoruz.
iyi de burası stadyum başlığı sen yenide değilsin ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aral bilgin

bugün 6. membrana geçildi mi  :alala: bilgisi olan var mı acaba  :alala:

Çevrimdışı İhsan

Sahaya bi katman daha seriliyor grinin tüm tonları oldu yani :evillol:

Bi de T harfine başlanmış gibi

Biz 50 tonu geçeriz bu gidişle   :money: :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

Güncel

@FARUK
kac tabaka kum seriti olacak..
ilk basda siyah...ondan sari geldi...simdi gene siyah...??!!

Çevrimdışı kartalpençesi

tt ile karşılaştırmamak lazım.. o inşaatın bütün süreçleri çok uzun sürdü
2 ay olsada nisanın 20si bitmiş olur
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı asyakartalı

TT arenanında çimleri bizimki ile aynı. Bende ne kadar sürmüş diye onların forumunu araştırdım. VE..
17 Ağustosta drenaj başlamış. 17 Eylülde bitmiş.Ondan sonra alttan ısıtma felan diğer işler yapılmış.
15 Ekimde ilk çim serilmiş. 24 Ekimde tamamlanmış. Yani 2 ay sürmüş. Ve saha için 2500 kişi çalışmış onlarda.
hocam 2500 kişi saçma olmuş biraz.o kadar kişiyi sahaya yaysan 1 m'2 ye 1 insan düşer :) belki 250 dir o.obile fazla gerçi.

Çevrimiçi Necmi

ben ilettim ama yanıt gelmedi.. umarım dikkate alırlar
bu ancak yoğun talep olursa dikkate alırlar bunu sosyal medyada her platforma taşınabilirse
dikkat çeker. Bir iki kişinin isteği dikkate alınmaz he he der geçer bildiklerini yaparlar.

Çevrimdışı iyimserure

Vodafone nin E si Beşiktaş'ın a'sı camia olarak şampiyonluğa kenetlenmemiz gereken yerde saçma sapan armudun sapına üzümün çöpüne takılıyorsunuz. Bazen Rüzgar Sağnak'a hak veriyorum .İnşaat AŞ olduk. Dün yapılan hakem hatalarını konuşmak 10 dakika sürdü. Sonra herkes membrana ve harflere geri döndü. Bu sene Şampiyon olacağımıza inanan var mı merak ediyorum ? Bırakın yapılsın stad maçlara gelin. Psikolojik baskı yapmamız gereken yerde bu stad ile uyutuluyoruz.
stat ile uyutulmak ne demek? Vodafone arena, Beşiktaş tarihinin en önemli tesis projesidir, Beşiktaş'ın geleceğini kurtaracak olan yapıdır, Stat yapılsın gerekirse bir sene daha şampiyon olmayalım, bunun önemini kavramamız lazım en başta.

Çevrimdışı Erhan

Skorbordlar böyle asılacak o zaman ama köşelere

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Dün twitter'da şöyle bir resim görmüştüm:

Çevrimdışı kartalpençesi

hocam 2500 kişi saçma olmuş biraz.o kadar kişiyi sahaya yaysan 1 m'2 ye 1 insan düşer :) belki 250 dir o.obile fazla gerçi.
Gazetede yazıyor. 2 bin 500 kişi, 3 vardiya olarak çalışıyor  http://www.zaman.com.tr/spor_seyrantepe-stadinin-yuzde-85i-tamamlandi_1001230.html

Çevrimdışı Erdem Çözer

Skorbordlar böyle asılacak o zaman ama köşelere

böyle olursa çok güzel görünür
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce

Vodafone Arena'da kale arkaları alt kat tribünlerin adı 'Baba Hakkı' ve 'Şeref Bey' tribünleri olacak

Vodafone Arena'da Basın tribününün adı ise 'Vedat Okyar' basın tribünü olacak

Çevrimdışı kartalpençesi

haberde hiç Galatasaray isminin geçmemesi ilginç değil mi?
Yani? onların stadı sonuçta.

Çevrimdışı iyimserure

Yani? onların stadı sonuçta.
onların stadı değil işte, o yüzden çarpıcı ya

Çevrimdışı asyakartalı

Gazetede yazıyor. 2 bin 500 kişi, 3 vardiya olarak çalışıyor  http://www.zaman.com.tr/spor_seyrantepe-stadinin-yuzde-85i-tamamlandi_1001230.html
gazete haberiyse tamam zaten.hiç kaale bile almaya gerek yok.teknik olarak mümkün değil çünkü.

Çevrimdışı kartalpençesi

onların stadı değil işte, o yüzden çarpıcı ya
Seyran tepe stadının tt arena olmadığını mı söylüyorsun

Çevrimdışı CanEmre

Bu haberi okudun ve saha için 2.500 kişinin çalıştığını mı tespit ettin  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Popular Demand

Stadımızın çimleri ne şekil olacak bilen var mı?

Çizgili / Kareli hangi tür yani.

[img width=41

Çevrimdışı Erhan

Brezilyadaki stadyumda vinçler sahada iken skorbord platformu yapılmış.Daha sonra skorbord parça parça birleştirilmiş.

Çevrimdışı kartalpençesi

gazete haberiyse tamam zaten.hiç kaale bile almaya gerek yok.teknik olarak mümkün değil çünkü.
Ya zaten başta onların forumda okudum. Gazetede almışlar.Gazeteyi okuyunca fabrikada çalışanlar dahil edilmiş.

Çevrimdışı kartalpençesi

Bu haberi okudun ve saha için 2.500 kişinin çalıştığını mı tespit ettin  :evillol:

Burdan okuyarak yazdım ama sonra gazetedeki linki yazdım