Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5824664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Necmi

Yeni acikta soyle pikselli bir kartal figuru olsa nasil olurdu sizce? Hem beyazin daha yogun olmasi tribunu daha da yuksek gosterir hem de su anki piksel yogunlugu yasanmaz yeni acikta :)
(merdivenlerin aralarindaki mesafe ve sira sayisi muhtemelen yeni acik ustun oldugundan daha azdir cunku modeli arkadaslarin kapalidaki BESIKTAS JK yazisini paylastiklari modelden aldim, fakat bir fikir verir en azindan :D)
fikir güzel ama kartal kötü olmuş :D

Çevrimdışı tkuybu

Arkadas hersey bitti kirmiziyi tartisiyosunuz bi durun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın Arena Kartalları Mutlu Haftalar
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Bol Fotolu bir gün olsun inşallah
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı onurturan

Günaydın stadimizin bir an önce bitmesini bekleyen Beşiktaş ailesi! Güzel günler yakın, güneşli günler :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Yeni acikta soyle pikselli bir kartal figuru olsa nasil olurdu sizce? Hem beyazin daha yogun olmasi tribunu daha da yuksek gosterir hem de su anki piksel yogunlugu yasanmaz yeni acikta :)
(merdivenlerin aralarindaki mesafe ve sira sayisi muhtemelen yeni acik ustun oldugundan daha azdir cunku modeli arkadaslarin kapalidaki BESIKTAS JK yazisini paylastiklari modelden aldim, fakat bir fikir verir en azindan :D)
yeni açığı böyle ortalamak zor abi solda kafes olacak karsidan bakildiginda dengesizlik olabilir..

Bide kartal amerika kartalini andiriyo daha cok.. ama fikri ben de begendim..

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın herkese :bandit:

Son fotoğraflarda dikkat ettim de, Spor Toto yazısının üzerindeki siyah koltuklar neden pikselli değilde fazlaca siyah olarak yer alıyor?
Sanki icon gibi üzerinde çok fazla yatay pozisyonda siyah koltuk var.

[img width=41

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin herkese...Ali Palabiyik haric...

Çevrimdışı ebabil

günaydın
inşallah günde iki adete çıkar membran. yoksa iki bitmez  :bawling:

Çevrimdışı YıldırayCengel

Günaydın Arena Kartalları , Bol membranlı haftalar inşallah
Cehennem Buz Tutana Kadar BEŞİKTAŞ'lıyız..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ers_an

Günaydın Arenacılar. Bol küfeki ve membranlı, drenajlı bir gün olsun.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Mustafa UZUN

İç kısımlardan gelen fotoğrafların bazılarında zemin tahta, karton benzeri şeylerle kapatılmış bazılarında ise beton çatlakları var. Bu kısımlara ayrıca zemin kaplaması yapılacak mı ? 

Çevrimdışı bad75

İç kısımlardan gelen fotoğrafların bazılarında zemin tahta, karton benzeri şeylerle kapatılmış bazılarında ise beton çatlakları var. Bu kısımlara ayrıca zemin kaplaması yapılacak mı ? 
onların hepsi koruma amaçlı. esas zemin onların altında... işler bitip temizliğe başlanınca asıl görüntü ortaya çıkar

Çevrimdışı Mustafa UZUN

onların hepsi koruma amaçlı. esas zemin onların altında... işler bitip temizliğe başlanınca asıl görüntü ortaya çıkar

Alt kısmı kırmızı tuğlalı büfelerin görüntülendiği fotoğraftaki zeminde, herhangi bir koruma yok ve boydan boya beton çatlağı var gibi görünüyor :alala:

Edit : Foto eklendi.

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 09:51:57 Mustafa UZUN ]

Çevrimdışı bad75

Alt kısmı kırmızı tuğlalı büfelerin görüntülendiği fotoğraftaki zeminde, herhangi bir koruma yok ve boydan boya beton çatlağı var gibi görünüyor :alala:

Edit : Foto eklendi.

henüz epoksi yapılmamış. yapılınca ortadan kalkacaktır...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydın Arena.İç kısımlardaki çalışmalar çok olumlu.Tek derdimiz membranın günde 2 tane takılması.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı 65VAN1903

Arkadaşlar 607. Sayfada bir soru sordum bilen varsa cevablayabilirmi lütfen. ..hepinize hayırlı Sabahlar bol kazançlar

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar Merhaba. ..Uzun süredir ilk defa kendi ismimle giriyorum bu siteye gerçi hergün ziyaretçi olarak bıkmadan usanmadan yorumlarınızı takip ediyorum. ...benim merak ettiğim iki sorum var...   
1. Beşiktaş Olimpiyat ta ve Başakşehir de oynadiginda saha ucreti veriyormu veriyorsa mac başı ne kadar. ..
2.. bu sorumu yanlış algılamayin tepkim sadece tff ye vodafone arena açıldığında milli Takımımız oynamak istediğinde bir hasılat elde ediyormuyuz yada kabul etmemek gibi bir lüks sumuz varmı. ...
ben bilmiyorum :dontknow: @Necmi abi biliyodu sanirim yazmisti evvelden..olimpiyatta para aliniyor ama bizden o kesin..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar Merhaba. ..Uzun süredir ilk defa kendi ismimle giriyorum bu siteye gerçi hergün ziyaretçi olarak bıkmadan usanmadan yorumlarınızı takip ediyorum. ...benim merak ettiğim iki sorum var...   
1. Beşiktaş Olimpiyat ta ve Başakşehir de oynadiginda saha ucreti veriyormu veriyorsa mac başı ne kadar. ..
2.. bu sorumu yanlış algılamayin tepkim sadece tff ye vodafone arena açıldığında milli Takımımız oynamak istediğinde bir hasılat elde ediyormuyuz yada kabul etmemek gibi bir lüks sumuz varmı. ...

1. Evet veriyoruz özellikle Olimpiyat çok pahalıydı ama tam rakamı hatırlamıyorum.
2. Sadece Başakşehir gibi ileride bir takıma stadı kiralayacak olursak para talep etme hakkımız var ama milli maçlarda böyle bir hakkımız yok diye biliyorum çünkü bütün statlar devletin.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba