Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5824561 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Yunus Emre Dökmeci fotoğraflar çok güzel emeğine sağlık

Çevrimdışı Efe

hafta içi mebran ekibi artacak mı bakalım koltuklarıda hafta sonuna kadar bitirseler iyi olacak tabi drenajıda :)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 00:11:04 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı denilanz

bizim ilk rengimiz 3. rengimiz falan filan bunları geçiniz bu stadta diğer 2 renkli takımın tek rengi dahi olmayacak  stadına koltuğuna falan olmaz o zaman siyah beyaz kırmızı sarı herşeyi dolduralım olmaz öyleşey 2 rengin var siyah ve beyaz koltuklarda bundan başka renk isteyenlerede açıkçası şaşıp kalıyorum diğerlerinden farklıyız demiyeceğiz o zaman bide renkliyiz diyeceğiz diğer renkleride yanımıza alalım böyle şey olmaz

Kırmızı konusunda bence fazla hassasiyet gösteriyorsun. Sen ister kabul et ister etme bu kulübün renk skalasında kırmızı var ve olacak. Statta olur veya olmaz onu bilemiyorum ama çimleri üzerinde kırmızı formasıyla Beşiktaş'ı izleyeceğinin garantisini verebilirim. Stada kırmızı koltuk taktık diye diğer takımlara benzeyecek değiliz. Güzel eşleştirilirse bence gayet uyumlu olabilir.

Çevrimdışı Efe

Kırmızı konusunda bence fazla hassasiyet gösteriyorsun. Sen ister kabul et ister etme bu kulübün renk skalasında kırmızı var ve olacak. Statta olur veya olmaz onu bilemiyorum ama çimleri üzerinde kırmızı formasıyla Beşiktaş'ı izleyeceğinin garantisini verebilirim. Stada kırmızı koltuk taktık diye diğer takımlara benzeyecek değiliz. Güzel eşleştirilirse bence gayet uyumlu olabilir.
ben senin gibi düşünmüyorum kabul et etme derken kırmızı skalada belirlenmiş diye her yere bulayacağız yani oldu olacak çatıyıda yapalım kırmızı hatta renkleri arasıra değiştirelim komple koltukları kırmızı yapalım tam renklilerin istediği zaten ne farkımız kaldı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

ben senin gibi düşünmüyorum kabul et etme derken kırmızı skalada belirlenmiş diye her yere bulayacağız yani oldu olacak çatıyıda yapalım kırmızı hatta renkleri arasıra değiştirelim komple koltukları kırmızı yapalım tam renklilerin istediği zaten ne farkımız kaldı :bandit:

Öyle bir şey diyen mi oldu? Abartı bu. "Tek bir yerde bile kırmızı olamaz, olmamalı" diyen sensin. Ben sadece bu katı görüşü doğru bulmuyorum. Alternatif renk zaten. İster kullanırsın ister kullanmazsın. Her yere değil tabii ki ama ufak dokunuşlarla güzel bir görsellik elde edilebilir. Benim görüşüm böyle. İlla bir yere kırmızı koyalım da demiyorum ama. Bu diretme olur. "Asla hiçbir yerde kırmızı yer almayacak" demenin de olacağı gibi. "Kırmızı isteyenleri anlamıyorum, renklilere mi benzeyelim yani" demek de bence insanları itham etmek gibi oluyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi kırmızıya falan gerek yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci fotoğraflar çok güzel emeğine sağlık

Ben cekmedim kardesim keske ben cekseydim oraya girebilseydim en son iceri girdiğimde daha kaba insaat bile bitmemisti

Neyse fotolari bir Fecbook sayfasindan buldum bugun stada girmiş çekmiş sayfayi hatirlayamadim simdi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Abi kırmızıya falan gerek yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen kırmızıya falan yok o kalsın 3. renk gerek görülürse başka şeylerde kullanılır stadta kullnalımayacak zaten konuşmakta yersiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Öyle bir şey diyen mi oldu? Abartı bu. "Tek bir yerde bile kırmızı olamaz, olmamalı" diyen sensin. Ben sadece bu katı görüşü doğru bulmuyorum. Alternatif renk zaten. İster kullanırsın ister kullanmazsın. Her yere değil tabii ki ama ufak dokunuşlarla güzel bir görsellik elde edilebilir. Benim görüşüm böyle. İlla bir yere kırmızı koyalım da demiyorum ama. Bu diretme olur. "Asla hiçbir yerde kırmızı yer almayacak" demenin de olacağı gibi. "Kırmızı isteyenleri anlamıyorum, renklilere mi benzeyelim yani" demek de bence insanları itham etmek gibi oluyor.
kırmızı zaten kullanılmayacak konuşmakta boşa aslında siyah ve beyaz sadece 2 renk koltuklarımız ve harika gerisi sadece bizim düşünceler olmayacak şeyler tasarım belli koltuk belli gerisi boş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

kırmızı zaten kullanılmayacak konuşmakta boşa aslında siyah ve beyaz sadece 2 renk koltuklarımız ve harika gerisi sadece bizim düşünceler olmayacak şeyler tasarım belli koltuk belli gerisi boş :icool:

Küfeki üzerindeki Vodofane Arena yazısı kırmızı olmayacak mı? :evillol:

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı Efe

Küfeki üzerindeki Vodofane Arena yazısı kırmızı olmayacak mı? :evillol:
koltuktan bahsediyoruz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Membren 4tü 5 oldu mu
olmadı 4  günde 1 den fazla yapma şansları yok şuan için benim seyrettiğim germe işlemine göre 10 kişilik bi ekip daha gelirse günde 2 adet serilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Yunanistan'da bildiğiniz gibi Yunanistan vatandaşı da olsa aslen Türk olan yaklaşık 150bin Batı Trakyalı Türk Azınlık insanı var. O yüzden çok takipçi olması doğal. Bizler bu forum sayesinde stadımızın gelişmelerini takip edebiliyoruz. "Yunanistan Kartalları", "İskeçe Kartalları" gibi pankartları eski stadımızda görmüşseniz eğer işte onlar bizleriz  :D
@Iskece_Kartali  biliyorum kardeşim tripoli maçına araçla gittik selaniği geçene kadar insan Türkiyeden
ayrıldığını farketmiyor gişelerde bile hep Türkçe konuşuyorlardı selanikten atinaya doğru bir kaç gişe geçtikten sonra
yunanistana geldik dedik :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Koltuklar 1 martta tamamen biter heralde

Çevrimdışı Efe

Koltuklar 1 martta tamamen biter heralde

tam olarak bitecektir belki bi kaç blok sabitleme işi kalır oda problem değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bugün 25500 kişi online mi oldu bu sitemizde ? Vay Arkadaş
yoo o günlük rakam değil son bir saatin rakamı @Kemal
zaten günlük online takipçimiz 50000 ortalamasında oluyor ama bu durumda biraz apsürt
bir durum bir yerlerde bizimle ilgili bir haber çıkmış olabilir. Yoksa anlık online ı bu rakamlarda
dünyanın en büyük forumları bile göremez anlık bu rakamlarda olsa günlük giriş 500000 falan demek olurki
internette o kadar Beşiktaş taraftarı aktif değil biz şu anda Türkiyenin en büyük taraftar forumuyuz
sıralamada ilk biz geliyoruz internette olan Beşiktaş taraftarlarınında tahminen %25 i tarafından
takip ediliyoruz

Çevrimdışı onurturan

yoo o günlük rakam değil son bir saatin rakamı @Kemal
zaten günlük online takipçimiz 50000 ortalamasında oluyor ama bu durumda biraz apsürt
bir durum bir yerlerde bizimle ilgili bir haber çıkmış olabilir. Yoksa anlık online ı bu rakamlarda
dünyanın en büyük forumları bile göremez anlık bu rakamlarda olsa günlük giriş 500000 falan demek olurki
internette o kadar Beşiktaş taraftarı aktif değil biz şu anda Türkiyenin en büyük taraftar forumuyuz
sıralamada ilk biz geliyoruz internette olan Beşiktaş taraftarlarınında tahminen %25 i tarafından
takip ediliyoruz
:super:

Çevrimdışı Necmi

Sadece kotulemek icin soylemiyorum. Pekte kimsenin umrunda olmasina gerek yok zaten ama gordugum en kotu tribun yazilari bizim stadda.

Sunu yapmak cok mu zordu.

şu ana kadar gördüğüm en güzel yazı bunu sosyal medyada aktif olan arkadaşlar
gündem yaratsın bence bu stada çok yakışacaktır. Bunun üzerine durulmasında fayda var.
bunuda en iyi yoğun şekilde Beşiktaş hesaplarına yüklenerek yaparız. @SDemirsoy  @KUMANOVALI
bunu yayalım arkadaşlar yarınki mesai bu olsun :naughty:
Başkan kırmaz bizi yeterki talep çok olsun gerçi son köşe koltuk operasyonuna biraz alınganlık yapmış ama
o kadar olacak bu stad hepimizin elbette rahatsız olduğumuz yerde tepkimizi göstereceğiz. En önemli kısım
görsel estetiktir. Hassas davranmak lazım. Sponsor isimlerine çok takılmıyorum beğenmiyorsa oturup sponsorlar
düzelttirsin ama konu Beşiktaş ismi olunca elbette hepimiz düşünmeliyiz sonuçta  o ismin sponsoru biziz.

Çevrimdışı Necmi

pardon düzelttiğin için sağol feneri o formayla en son derbide yenince aklımda o kalmış  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bu arada resmi sitede renkle alakalı böyle bişi yazıyorsa bilemem ama önce dende farklı söyleniyordu.
yok kardeşim söylentilere bakma o şehir efsanesi @hsyn_RQ7
ilk amplemimiz bile siyah beyazdır. 3. renk olarak kırmızıyı UEFA nın üçüncü renk isteği üzerine aldık.
daha öncede resmi rengimiz olmasa bile kullanıyorduk daha sonrada resmileştirdik. Birde formada renklerini
kullanacaksın diye bir kural yok bazı renkliler pembe forma bile yaptı :evillol:
sadece bizim taraftar bu konuda uç olduğu için siyah beyaz gri ve kırmızı dışında çıkacak hiç bir forma
satın alınmaz en azından şahsen ben almam :bandit:

Çevrimdışı Necmi

standartı kırmızı olan yangın dolaplarını bile Beşiktaşa özel siyah yaptı firma
firmaların logolarındaki renkler bile değiştirildi yani makine parkına gelen makinelerin üzerindeki firma isimleri
marka gibi şeylerden bahsediyorum stadın içine girdiğinde beyazdan siyaha kadar ara tonlar dışında bir renk görmüyorsun
harika bir uyum yakalamışlar hiç renk yok ama etraf cayır cayır yanıyor her yer kalite kokuyor. Şimdi resimlere baktım
büfe altlarında kırmızı kullanmışlar oda ayrı bir hava katmış. Beğendim ama @Efe  ye katılıyorum koltuklarda kırmızı olmamalı
stadın içindeki ahengi bozar kırmızı rengimiz kullanabiliriz tabiki ama bu koltuklarda olmaz. ancak garnitür olarak büfelerin altında
olduğu gibi dekorasyonda kullanılabilir. Oda çok az olmak koşuluyla

Çevrimdışı Hamza

Yeni acikta soyle pikselli bir kartal figuru olsa nasil olurdu sizce? Hem beyazin daha yogun olmasi tribunu daha da yuksek gosterir hem de su anki piksel yogunlugu yasanmaz yeni acikta :)
(merdivenlerin aralarindaki mesafe ve sira sayisi muhtemelen yeni acik ustun oldugundan daha azdir cunku modeli arkadaslarin kapalidaki BESIKTAS JK yazisini paylastiklari modelden aldim, fakat bir fikir verir en azindan :D)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 05:04:05 Hamza ]