Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820095 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Evet mevcut anayasal düzende Cumhurbaşkanı'nın siyasi bir kişilik olmaması, her partiye eşit mesafede ve tarafsız olması gerekir ama halihazırdaki CB maalesef siyasi bir kişiliktir ve siyasi parti lideri gibi hareket etmektedir.

Bizi ilgilendiren bir konu değil bu nasıl haraket ettiği anayasayı bağlar
benim anayasad gördüğüm siyaset üstü bir kişiliktir Cumhurbaşkanlığı makamı o şekildede davranırız.
Ülkenin cumhur başkanı stadının açılışına gelecekse ve makamının gereğini yerine getirecekse
bunun tartışılacak bir yanı yok. Cumhurbaşkanından bahsetmek siyaset yapmak olmuyor ama buradada konuşmak
gereksiz.Onun dışında siyasi parti ismi anmak yada her hangi bir siyasi kişiliği ismiyle hedeflemek forum içinde yasak.
işin içinde Beşiktaş menfaatleri varsa elbette konuşulmalı buda siyaset yapmak olmuyor. Ama bazı arkadaşlar düzgün konuşmayı
ve buranın önceliğinin Beşiktaş olduğunu ve Beşiktaş menfaatlerinin burda her hangi bir siyasi parti menfaatinin önünde olduğunu
idrak etmiyor. Beşiktaş tribününü tartışma yeri burası değildir. Tribünde olaylar etki tepkiyle doğaçlama gelişir. Burda ne söylense
boş noktayı tribün koyar. biz yıllardır şu saçma sloganın tepkisini gösteriyoruz ilginçtirki forumda herkesde tepkili söylenmesin diyor
ama biz genede bundan sürekli ceza alıyoruz eee biz söylemiyoruz peki kim söylüyor. Forumlarda konuşsan ne olur bir kaç kendini bilmez
amigonun kafasına kazımak lazım yada taraftar stadda onlara tavır alacak iki maç onları takmasa bak nasıl izaha gelirler. neyse toplanıp karar
almışlar bakalım ne kadar uygulayabilecekler son maç hiç küfür edilmedi.

Çevrimdışı emre1

ilk resimde işaretlediğim yere demir korkuluk konması en üst sıraya da koltuk yerleştirilecek anlamına geliyor,
ikinci resimde bence piksel başlangçlarını (beyaz koltuların başladığı ilk sıraları) tek bir hizada tutmayıp her blokta şaşırtmalı yapslardı daha güzel olabilirdi piksel candır  :evillol: :evillol: :evillol:
dediğin gibi her bloğa farklı bi blokta daha kısa bi blokta daha uzun tutulsaydı piksel çok daha derin bi görüntü alırdı katılıyorum :ok:

Çevrimdışı Anıl

2 sene önce kombineler satışa çıktığında henüz daha stadın yarısında temel atılmamıştı. Ben o gün aldım kombinemi sadece o açılışı hayal ederek. Değil açılışa almamak, kombine sahiplerine açılış bileti satmaya çalışmak bile nankörlük olur.

Çevrimdışı izorlu85

14 Şubat ve ben sevgilime gidiyorum 3 saat sonra stad çevresindeyim inşallah  😊😊😊😊
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktask sevgi gunumuz kutlu olsun

2 sene önce kombineler satışa çıktığında henüz daha stadın yarısında temel atılmamıştı. Ben o gün aldım kombinemi sadece o açılışı hayal ederek. Değil açılışa almamak, kombine sahiplerine açılış bileti satmaya çalışmak bile nankörlük olur.
Senin aldigin kombine lig ve kupa maclari icin gecerli bu yüzden de
Acilis maci lig maci veya kupa maci ile olursa zaten sikinti yok kombinenle girersin. Ama acils macini ozel bir mac ile yaparlarsa mesela Barcelona ile bilet satar. Burdada Kombine sahiplerine oncelik tanir. Kombine sahiplerinin satin almadigi biletler genel satışa sunulur. @Anıl
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 07:27:52 ZEKI ]

Çevrimdışı KLEBERR

- o ne güzel bi tribün ne güzel bi atmosfer be.. Locasız tribün farkı.. Paranın gözü kör olsun :bandit: :bandit:

üsttekiler balkon mu...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ahmetx

Mobilden yazmayı sevmiyorum ama dünkü mevzular hakkında  ben de bir iki kelam edeyim.
1.Açılış:Yaşadığımız sıkıntıları göz önüne alırsak en iyi çözümün siyasilerin ve bizim ayrı ayrı açılış programlarına katılmamız olur bu bence yerinde bir karar.Vay efendim ilk o zat açmış stadı açarsa açsın bizim olmadığımız hiç bir açılış açılış heyecanını taşımaz zaten.Eğer partinin bindirilmiş kıtalarına davetiye dağıtılırsa (hiç zannetmiyorum çünkü başkan akıllı adamdır) o zaman iş değişir.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

2.Koltuklar:
Köşelerin düzeltilmesi bizim sayemizde oldu  ve ne kadar rahatladım bilemezsiniz, birlikteliğin gücü atom bombasında bile yok .Bu konuda az çok katkısı olan herkese teşekkürler iyi ki varsınız.
Piksellere gelince koltuklar takılmaya başladıkça desen kendini göstermeye başladı.Malumunuz ben pikselli tasarımlardan pek hazzetmem ancak kapalı,eski açık ve numaralıda hiçde fena durmadı ama yeni açık problemli görünüyor burda yapılması gereken diğer tribünlerde olduğu gibi alevli piksel uygulayıp beyaza hızlı geçiş yapmaktır ve arkadaşların üst katta beyaz piksellerin aynı hizadan başlamaması gerektiği fikrine de katılıyorum.
BEŞİKTAŞ JK yazısına gelince kartal yuvalarında kullanılan fontta yazılmış ve bence @denilanz kardeşimin konu ettiği fonttan daha güzel.Ben son dönemde kullanageldiğimiz modern fontta yazılsın isterdim
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 08:53:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın forum ahalisi.. Ben Bursa'da yaşıyorum, stadı Akpli Büyükşehir Belediyesi yaptı. Stad açılışının miting alanına dönmesinin nedeni bu (Belediye yaptı diye mitinge çevirmeye gerek var mıydı? Burası Türkiye) . Keza aynı şekilde Gs nin stadını Toki yaptı, orda da konuşma yapmıştı CB. Bizim stadımız devlet destekli olmadığı için miting havasında geçme gibi bi durum olmaz. Başkan elbette çağıracaktır devlet erkanını, gelen olursa protokolde çayını kahvesini yudumlar. Olaysız dağılırız 👍

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

@LVNT.GEMICI toki arenada da en son koltuklar da korkuluk var ama en üst sıraya koltuk koymamışlar bizde de zannedersem şimdilik koymazlar.

Çevrimdışı denilanz

2.Koltuklar:
Köşelerin düzeltilmesi bizim sayemizde oldu  ve ne kadar rahatladım bilemezsiniz, birlikteliğin gücü atom bombasında bile yok .Bu konuda az çok katkısı olan herkese teşekkürler iyi ki varsınız.
Piksellere gelince koltuklar takılmaya başladıkça desen kendini göstermeye başladı.Malumunuz ben pikselli tasarımlardan pek hazzetmem ancak kapalı,eski açık ve numaralıda hiçde fena durmadı ama yeni açık problemli görünüyor burda yapılması gereken diğer tribünlerde olduğu gibi alevli piksel uygulayıp beyaza hızlı geçiş yapmaktır ve arkadaşların üst katta beyaz piksellerin aynı hizadan başlamaması gerektiği fikrine de katılıyorum.
BEŞİKTAŞ JK yazısına gelince kartal yuvalarında kullanılan fontta yazılmış ve bence @denilanz kardeşimin konu ettiği fonttan daha güzel.Ben son dönemde kullanageldiğimiz modern fontta yazılsın isterdim
Bunu da bir deneriz.   Eğimli herhalde bu yazı, öyle mi yapalım?

Eğimli güzel durmaz, vazgeçtim. Düz yaparız.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 09:07:59 denilanz ]

Çevrimdışı tedd

Oh be abi. En sonunda benim gibi düşünen birini gördüm şurda :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tercih yapmak gerekir.
Ya bu kadar piksel yapacaksan tribüne yazı yazmayacaksın. Ya da endüstriyel futbolun bir gereği olarak reklam alacaksan, piksel yapmayacaksın. Hadi piksel yaptın bu kadar fazla yapmayacaksın. Gradient olarak adlandırılan geçişi yapamamışlar. Üst kattaki siyahtan sanki çizgi çizilmiş ve direk beyaz pikseller aynı yoğunlukta başlamış. Sözün özü yapamamışlar yani. Tribünlerde sadelik yok göz yoruyor ve heybetini tam gösteremiyor.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı samet-53

Güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın, bugün yağış göstermiyor inşallah bi tane membran takılır.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ahmetx

Bunu da bir deneriz.   Eğimli herhalde bu yazı, öyle mi yapalım?

Eğimli güzel durmaz, vazgeçtim. Düz yaparız.
ama bu font italic @denilanz

Çevrimdışı denilanz

ama bu font italic @denilanz
CTRL+i yaparız italiği gider.

Eğimli hiç güzel durmaz Ahmet abi. MiR'in dizdiği ilk köşeler gibi olur.

Günaydın.. Siyah çatı kirişinin üzerine küçük üçgen formunda ortası delik parçalar kaynatılmış. Membran işi bittikten sonra kiriş kaplanırsa çok güzel olacağını düşünüyorum. Yani şöyle elips kesitli membranın bittiği yerden başlayıp kirişi saracak membran renginde falan. Bu konuda bilgisi olan var mı :

Çevrimdışı izorlu85

Beşiktaş iskelesine gidiyorum yarım saate stadin orada olurum. taze fotolar için bekleyin  😀😀

Çevrimdışı cadavra

Beşiktaş iskelesine gidiyorum yarım saate stadin orada olurum. taze fotolar için bekleyin  😀😀
Bilgide verirsen iyi olur bazen fotolayamadigin veya fotolardan cikaramadigimiz seyler oluyor.Ufak islerde ozellikle.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

CTRL+i yaparız italiği gider.

Eğimli hiç güzel durmaz Ahmet abi. MiR'in dizdiği ilk köşeler gibi olur.
doğru diyorsun

Çevrimdışı serti67

günaydın arena Beşiktaşk yazsınlar son harfler kırmızı jk yerıne
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

Bilgide verirsen iyi olur bazen fotolayamadigin veya fotolardan cikaramadigimiz seyler oluyor.Ufak islerde ozellikle.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam kardeşim. 

Çevrimdışı serti67

Aşkım sana geldim  :halay:
sevgılıler gunu hatrına ıcerı sokarlar belkı kardesım ınsallah ayrıntı resımler cekebılırsın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪