Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

ersoy özdem den alintidir
Membraninda gecirgenligini gorebilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 22:48:53 ZEKI ]

Çevrimdışı carsikartali

BEŞİKTAŞ JK yazilacak galiba yaniliyomuyum? Sadece Beşiktaş daha guzel olurdu sanki.

Çevrimdışı Ozzy03

Dışarıdan bir fotograf vardı..
BEŞİK yazısı gözüküyordu o fotografı bulamadım atabilirmisiniz?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar harbi takıntılısınız  varya o BE ŞİK TAŞ JK yazısından zerre rahatsız olmam böyle şeyleri niye büyütüyorsunuz anlamıyorum , ilk beton döküldüğünden beri her bişeyde böyle.

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın resmi açılışı,seyircisiz19.03.2016'da yapılacak,özel davetliler olacak,davetiyeler basılıyor!Açılışı Sn.Cumhurbaşkanı yapacak!. Via @besiktassecim

O nasıl olacakmış. Maç var o gün. Saha kapatma cezası mı alıcaz. Yalan ve saçma.

Çevrimdışı savburak

Çevrimdışı TTurk

O nasıl olacakmış. Maç var o gün. Saha kapatma cezası mı alıcaz. Yalan ve saçma.

Olur olmaz bilemem ama YK istrse yapabilir. Biz Basaksehir/Olimpiyata maca davetliler Vodafone'a acilisa... Fikir olarak benimde hosuma gitmedi ama Stadin acilisini C.baskani yapacak. Olasi tepkilerden cekindikleri icin boyle bir formul uretilmis olabilir.

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 22:55:19 TTurk ]

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar harbi takıntılısınız  varya o BE ŞİK TAŞ JK yazısından zerre rahatsız olmam böyle şeyleri niye büyütüyorsunuz anlamıyorum , ilk beton döküldüğünden beri her bişeyde böyle.
Onur benim takildigim BEŞiKTAŞ yazacak olmasi yoksa digerlerine takilmadim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur benim takildigim BEŞiKTAŞ yazacak olmasi yoksa digerlerine takilmadim.

İ harfini büyütmeleri gerek evet çok saçma durmuş . Ama benim hiç canımı sıkmadı :)

Çevrimdışı Anıl1903

ersoy özdem den alintidir
Membraninda gecirgenligini gorebilirsiniz.
Tam bi şaheser,görüntü muazzam :sevinc

Çevrimdışı TURKahvesi

saçmalama diye bir tabir kabul edebileceğim bir şey değil
ne bana nede herhangi bir kişiye bu şekilde hitap edemezsin. şu yazına cevap bile vermezdim.
ithamda falan bulunmuyorum siyah renk detayları belirlemediği için derinliği algılatmadığından küçük gösterir.
diyelim tribün genişliği 20 metre açık bir renkte bu 20 metre derinliği görürsün ama siyah olduğunda o derinlik
kaybolur sadece yukarı doğru yüksekliği görürsün buda alçak hissi yaratır. Pikseldede yukarda siyahı ne kadar çok bırakırsan stad o kadar alçak görünür Juve stadında beyaz olan maraton tribünü genelde fotolanır çünkü diğer tribünler o diklik hissini vermiyor nedeninide altta resimde görürsün. Bir dahada birine karşı bu üslupta konuşurken dikkatli ol bunu bana değil başkasına söylesen ceza yemiştin :bandit:
hadi gönlünü alayım @Necmi abi :)
tmm biraz aşırıya kaçmış olabilirim üslubumda ama sende şu derinliği küçüklüğü bırak bu işleri aynı şeyi 40 kere söylemene gerek yok çünkü yok öyle bir şey
fark yaratacaksak farkımızı koymalıydık
Juve'nin pikselli tribünleri kendi dünyasıdır beni ilgilendirmiyor ki zaten beğenmiyorum çünkü çok sade çok yavan kalmış bir görüntüsü mevcut
yani Juve'den hemen hemen benzerini kopyalıyorsak ben ne anladım bu işten
daha iyisi daha güzeli daha fantastik görüntü yapısı mevcuttu sadece bunu savunuyorum abi
bilgisayar teknikleriyle bu işin altından rahatlıkla kalkabilirdik
bu konuda ciddi bir çalışma yapılmadığını hissediyorum
neyse abi bu konuda son mesajımdır bir daha açmayacağım
seni kırdıysam üzdüysem affola.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeni açık üst katta koltukların üzerinde duran odun rengi şeyler nedir ben kaçırdım galiba.

Çevrimdışı Erdem Çözer

BE-ŞİK bitti bakalım kalan ( TAŞ )ta ki ( A ) yı nasıl yapacaklar üstü üçgen şeklinde mi yoksa oval biçimde olanı mı? eğer ( A ) böyle yaparlarsa gene örgütlenip değiştiririz  :kop:
Bunun cevabı için resmi sitemize bakman yeterli.. Elbette orjinalindeki gibi üçgen olacaktır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Böyle olmaz. Pikselleri deliyor İ'nin noktası. Aşağı da çekemezsin, biraz yukarıda olması gerek. Yani mevcut hali iyi bence de.

mevcut hali gayet iyi.. katılıyorum

Çevrimdışı Anıl1903

Yeni açık üst katta koltukların üzerinde duran odun rengi şeyler nedir ben kaçırdım galiba.
Kartona benzettim ben..eski açığın bir kısmında da var

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sıs iklimleme yapıcakmı yenı sıstem bızde uygulayacaklardı yoksa drenaj yapıp serıceklrmı cımı varmı bılgı
iklimleme dediğin özel bir durum değil zaten drenaj hattını ortak kullanıyor.
tek fark içeriye vakkumlama ve hava basma için ters yönlü çalışan motor bağlıyorlar. soğutmayı bu yapıyor ısıtmayıda zaten ayrı yapacaklar @serti67

Çevrimdışı kartalcan

Stadın resmi açılışı,seyircisiz19.03.2016'da yapılacak,özel davetliler olacak,davetiyeler basılıyor!Açılışı Sn.Cumhurbaşkanı yapacak!. Via @besiktassecim

Bunu bir geçin bursa nın yaptığı açılış tam bir orta oyunu şeklinde gerçekleşti. Yönetim bu tür bir hata yapmayacaktır eğer yapılırsa bize hiç yakışmaz ve içine sinecek bir tane Beşiktaşlı olamaz.

Çevrimdışı harunmustak

Paylasildi mı bilmiyorum ama deplasman taraftarları icin giris merdiveni yapılıyor
Bjkigdir Twitter sayfasından alıntıdır .
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı cursedofdragon

gelmesin o zahtı muhterem.

Çevrimdışı Factatum

Bursaspor'un açılışı gibi olacak yani. Otobüslerle ilçelerden yandaş getirip açacaklar. Kombinesi olan, açılış gününü dört gözle bekleyen siyah beyaz renklere gönül vermişler dışarıda kalacak.

Böyle bir şeyi hiç ummam.

Çevrimdışı dj_dellyy

Olur olmaz bilemem ama YK istrse yapabilir. Biz Basaksehir/Olimpiyata maca davetliler Vodafone'a acilisa... Fikir olarak benimde hosuma gitmedi ama Stadin acilisini C.baskani yapacak. Olasi tepkilerden cekindikleri icin boyle bir formul uretilmis olabilir.

aynen  gayette mantıklı :ok:

Çevrimdışı TTurk

19 martta sahamız kapanacak demekki bütün staddan 90 dakika küfür yerler
tek başına seçime girmiyorsa yapmasın öyle bir şey o şekilde açılış yaparsa sandıkta rüzgar sağnak bile ezip geçer.
sonrada ilk maçta başkanı taraftar küfrederek karşılar. önce taraftara açtır sonra kime açtırmak istiyorsan açtır.

Kizilca kiyamet kopacak...

Çevrimdışı ALI RIZA

19.03 te ne işi var 20 sinde gel gez açmışız  :evillol: :evillol:
Gereksiz, istenmeyen yere niye gelesin ki...!

Çevrimdışı burakkk1903

Kartona benzettim ben..eski açığın bir kısmında da var
koltukların kartonu onlar 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA