Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ebabil

bugün hiç membran takılmadı saınırım

Çevrimdışı gkyrn

Çatıya...
Kedi yolların önüne

Bunlarda çektiğim fotolar !

Skorboardların çatıda değil de eski ve yeni açık köşelerinde karşılıklı olacağı, çatıya bir de skorboard ağırlıklarının yüklenmesinin mümkün olamayacağı söylenmişti daha önce?
Bence de çatıda olsa görsel olarak daha güzel olabilir ama bunda bir değişiklik mi oldu acaba?

Çevrimdışı ZEKI

bugün hiç membran takılmadı saınırım
Bugun hic takilmadi membran yarin icin hazirlik mi yaptilar bilmiyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skorboardların çatıda değil de eski ve yeni açık köşelerinde karşılıklı olacağı, çatıya bir de skorboard ağırlıklarının yüklenmesinin mümkün olamayacağı söylenmişti daha önce?
Bence de çatıda olsa görsel olarak daha güzel olabilir ama bunda bir değişiklik mi oldu acaba?
Yine köşelerde olacak ama Catinin köşelerinde olacak , trubun köşelerinde degil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Hani ray dedigimiz seyler cok ekstrem degil...bildigin profil... Cok hizli yenisi yapilip istenilen duzenleme yapilabilir prekast birlesim yerleri dahil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen @Apocalyptica  Cok rahatladım bu duruma.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@İhsan abi fotoğraflara göre alt kat ve üst kat tribünlerinin turnikleri aynı olacak galiba . Anladığım kadarıyla alt kat inişlerini içerden vermişler

Çevrimdışı İhsan

resımlerı topluca sıtede paylassak olmazmı yada olucakmı

Olabilir. Yarın gönderebilirim. kime göndereyim
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski açık tarafında çevre düzenlemesi bittikten sonra gaziler büfe aynı yerinde mi tekrar yapılacak yoksa park tarafına falan mı geçecek?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

@İhsan resimler harika emeğine sağlık membranın üstünde çalışanı yakalaman güzel olmuş
bize membranın transparanlığıyla ilgili fikir veriyor. Bu arada köşedeki koltukları sökmüşler :D
en sağda hizalamaya çalışmışlar sanırım taraftara fikir versin diye yaptılar. Demekki tepkilerden
illalah dediler :bandit: merdivenlerin etrafını kapattıkları iskeletin neyle kaplanacağını merak ediyordum
cammış bunuda öğrendik güzel olmuş.

@Necmi abi bunu mu kastediyorsun?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Aynen @Apocalyptica  Cok rahatladım bu duruma.
Bağlantı bölgesi 2 tırnak şeklinde
Koltuk bağlantısı rahat şekilde hareket edebilir sağına soluna ve ya 2 tırnak arasına girebilir gibi görünüyor

Çevrimdışı Efe

Bağlantı bölgesi 2 tırnak şeklinde
Koltuk bağlantısı rahat şekilde hareket edebilir sağına soluna ve ya 2 tırnak arasına girebilir gibi görünüyor
ilgilendi mirin tasarimcilari koltuklarla görünen o sesimiz hemen duyuluyor ve cığ gibi buyuyor bu iyi stadin eksik gordugumuz herseyi duzelttirebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

yarın bayatlamış olur :D @İhsan

Kusura bakmayın.  Balıkların hakkını vermeye gidiyorum :serefe:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Apocalyptica

ilgilendi mirin tasarimcilari koltuklarla görünen o sesimiz hemen duyuluyor ve cığ gibi buyuyor bu iyi stadin eksik gordugumuz herseyi duzelttirebiliriz
Demokrasilerde denetleyici halktir. Denetleme guzelse hersey duzelir.

Bu forumun satad adina demokrasinin kilici oldugunu dusunuyorum...daha cok destegi teknik yonleriyle hak ediyor...ozellikle faruk kardesimiz..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

madem istediklerimiz oluyor biri çalışma yapsa da medivenler füme rengi olsa  on numara olacak
birde @İhsan skorbord gelmiş mi  :alala: :alala: :alala: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Karabay

madem istediklerimiz oluyor biri çalışma yapsa da medivenler füme rengi olsa  on numara olacak
birde @İhsan skorbord gelmiş mi  :alala: :alala: :alala: 
ben merdivenlere işlem uygulanacağını tahmin ediyorum. hatta işleme yedek kulübesinden başladılar bile.

Çevrimdışı Melekcik

ben merdivenlere işlem uygulanacağını tahmin ediyorum. hatta işleme yedek kulübesinden başladılar bile.
inşallah. birde bu çatı kaplama işi ne zaman 2 ekibe çıkacak
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

inşallah. birde bu çatı kaplama işi ne zaman 2 ekibe çıkacak

Çevrimdışı arda

Herkese selam,

Şurda full küfteki kaplanmış bir alan var bir kaç kolonu birleştirmişler gibi. Orası neden öyle yapılmış? Makette felan o bölümü göremedim. Teşekkürler

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-13-subat-2016/vodafone-arena-13-%C5%9Eubat-2016-14.jpg

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sezer94

Mirayi gorebilirsiniz fotograflarda :)

1. Fotoda emin degilim iscinin yaninda
2. Fotoda kizil saclari ile sag altta kutularin orda :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mersin'deki çimin rengi çok iyi değil mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimiçi Necmi

Mirayi gorebilirsiniz fotograflarda :)

1. Fotoda emin degilim iscinin yaninda
2. Fotoda kizil saclari ile sag altta kutularin orda :)
pek mümkün değil stadda göründüğü an tepki mir in üzerinden yönetime kayar.
böyle bir şeyi istemezler. Bunu bildikleri içinde sokacaklarını sanmam ziyarete bile gelse
ve oralarda görünse çıkabilecek olayları hayal bile edemiyorum :bandit: