Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Savaş

Babamın omuzlarında...

İlk maçıma gittiğimde 5 yaşındaydım. Gerçektende babamın omuzlarında izledim maçı. Gol olduğunda öyle bi zıplamıştı ki sanki omuzlarında ben olduğumu unutup 2 sıra one firlamıştım Dayı'nın birinin kucağına :))

Bu reklamlarda anlatılanlar yaşanılanlar, yaşamayan bilemez bu duyguları. Gözlerimj yaşarttılar, helal olsun..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geç olsun ama ben de RT ledim. Bilal'e anlatır gibi anlatmış Faruk

:kop: :kop: :kop:

yılın reklam filmi hatta sinema filmi bile seçilir ya o derece sevgilinizle sinemaya gitmeyin açın açın izleyin :D @Yusuf Tekeli  :lol: :lol:

Aynen valla ödül alır bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

O değil de bu forumun gücünden korkmaya başladım :D

Sanırım basın tarafından bile takip ediliyoruz :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı klaus

hayırlı akşamlar herkese aylardır takip ettiğim ve yazdığınız çoğu cümlleyi okuduğum foruma kayıt olmamamın saçmalığını fark ettim. ve işte burdayım selam herkese  :tabe:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Levent BAL

hayırlı akşamlar herkese aylardır takip ettiğim ve yazdığınız çoğu cümlleyi okuduğum foruma kayıt olmamamın saçmalığını fark ettim. ve işte burdayım selam herkese  :tabe:
:hosgeldin

Çevrimdışı Anıl1903

Yeni açık-kapalı arası üst koltuklarda bitme aşamasına gelmiş

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 01:16:23 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin kardeşim.

New Orleans'ta nasıl durumlar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Reklam tarihi olmuş Forma tanıtım reklamından sonraki en etkilisi bence Stad nisana kalmaz açılışı demedi demeyin 31 Mart doğum günümde açarız :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kemal

Yeni katılan arkadaşlar , hoşgeldiniz  :hosgeldin

Çevrimdışı can1903

valla bende parfüme benzettim bundan sonra herşey Vodafone'den alınır  :lol: @can1903
Yakışır bee
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı klaus

FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı klaus

:hosgeldin kardeşim.

New Orleans'ta nasıl durumlar :evillol:

hoşbuldum :tabe: new orleans derken ne alaka anlamadım şuan bir şey :lol:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin kardeşim :)

Çevrimdışı Umit Safak

Biraz ağır olacak ama abilerim kardeşlerim k.bakmayın bu Mir Ofis nasıl bir profesyonel şirket anlamakta zorluk çekiyorum. Uefa standartları demiş Ali Fuat Duatepe abimiz tamam da bu kadar amatörce oarda yer kaldı oraya da bir koltuk koyalım şeklinde mi yapılır...

Başkanın konu hakkında bilgisi varmış da kardeşim hiç mi durun bu nasıl iş demiyor şaşırıyorum yazık günah emeklere geçen zamana şimdi düzeltmeye kalksalar gene zaman ve masraf bizler burada olsun twitter da olsun uğraşıyoruz adamlar bir açıklama yapar vidalayınca düzelcek demek çok saçma dizim kötü vidalasan ne değişcek...

Eğer imkanı olan varsa @FARUK arkadaşımızın yaptıklarını çıktı alıp başkana yada orada bir yetkiliye götürsün yoksa stadı erken açalım davasına yazık olacak...

Çevrimdışı klaus

FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Seckinn79

Büyük ihtimal ile kullandığınız vpn new orleans üzerinden ip alıyor, o yuzden de sizi orada sandılar, bende mexico dayım şu anda :)

Çevrimdışı klaus

Büyük ihtimal ile kullandığınız vpn new orleans üzerinden ip alıyor, o yuzden de sizi orada sandılar, bende mexico dayım şu anda :)

vpn kullanmıyorum ama neyse  :lol: konu dışı muhabbet oldu biraz ama kusura bakmayın  :tabe:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sezer94

Yeni açık-kapalı arası üst koltuklarda bitme aşamasına gelmiş

Oha baya bi ilerlemişler mart ayinin basinda biter bu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Pikselli

Mir o köşeleri adam gibi yapmadıkça daha çok gazete köşelerine düşer. Bizi başka takımların taraftarlarına benzetmesin biz Beşiktaşız!  :money:
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı klaus

en çok merak ettiğim şey şu belkide sorulmuştur ama hatırlamıyorum. şimdi bizim koltuklar saha çizgisinin çok üzerinde olucak mı mesela bundesliga daki çoğu stadyumlardaki gibi veya taç çizgisi ile tribün arası mesafe 615 cm diyorlar ama şuan kafamda hesaplayamıyorum yani yakın mı değil mi diye. birde kale arkalarına tel falan yapılacak mı veya bi duvar gibi bir şey yoksa böyle mi kalacak. birde şunu merak ediyorum çim rengimiz açık mı olacak kapalı mı? birde maç yayınlarının ingiltere ligindeki gibi olması için bir şey yapamaz mıyız? çünkü her şeyin mükemmel olmasını istiyorum tahmin ediyorum ki sizde her şeyin güzel olmasını istiyosunuzdur. teşekkürler  :)
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı klaus

birde şunu merak ediyorum önceki sayfalarda membranların bitmiş şeklinde bi montaj gibi bir şey yapılmıştı ve mat beyaz gibi bir şeydi yani bitince öyle mi görünecek? öyle görünecekse üzdü biraz  :dontknow:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan m.

Abi mir ofis faceden bi tek beni mi engellemiş yaa :D

benii de engellemiş sanırım kendi yorumum dışında başka bir yorumu göremiyorum gönderilerdeki.

Çevrimdışı Sezer94

benii de engellemiş sanırım kendi yorumum dışında başka bir yorumu göremiyorum gönderilerdeki.

Ben begeni ve yorum yapamiyorum sadece paylas var engellenmisim :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı drmmm

Ö Z E T   Ali Fuat Duatepe   :busted_cop:

1- Statta büyük vincin işi bitti, söküldü taşınmasına başladı. Pazartesi diğer vinçler çıkacak..

2- Çatı çekme işlemi sürüyor. Her gün iki blok çekilip tamamlanacak ..

3- Koltukların montajı hızlandı. Basın tribünü hariç diğerleri kısa sürede bitecek..

4- Salon divan kurulu toplantısı için hazırlanıyor, yürüyen merdiven ve asansörler tamam ..

5- Stadın ince işleri de hızlı ilerliyor ..

6- Vinçlerden sonra ağırlık zeminde olacak, drenaj hızlı ilerliyor ..

7- Zemin 40 cm yükselecek sonra Sakarya'dan gelen mıcır sonra tekrar kum dökülecek ..

8- İşler takvime uygun ilerlerse 15 Mart'a kadar koltuk-çatı-zemin işleri bitmiş olacak ..

9- Geriye sadece çim ve onun oturma süresi kalıyor. Firma hazırlıklarını yapıyor ve iddialı ..

Çim sorusuna toplu yanıt vereyim; Bu sezon maçlar "serme" çimde seneye "hibrit" çimde oynanacak. .

Açılış hangi maçla derseniz onu galiba sadece 3 kişi biliyor; Başkan Fikret Orman-Asbaşkan Umut Güner ve çim firmasının yöneticisi..

Bu arada Vodafone Arena'da her aşama tamamlandığında bir kurban kesiliyor. Pazartesi günü de bir kurban kesilecek bu 10. kurban olacak..

Yine çimle ilgili bir detay; Hibrit çimde verilen süre 70-90 gün arası. Yani "tur" atıldıktan sonra çim yeni sezona yetişir..

Koltuk olayında son gelişme; Koltuk dizaynı UEFA ölçülerine göre yapılmış hem de en düşük ölçüye göre ..

Şöyle ki; UEFA oturma yeri+ardaki boşluk en az 45 cm olacak kuralı getirmiş. Beşiktaş inşaatta bunu alt limitte yapmış..

Örnek olarak gösterilen koltuk ve aralıkların toplam ölçümü 52-55 cm arasında. Ve bir koltuğun maliyeti ortalama 100 € civarında..

Bu arada statta inşaat bitimi temizlik yapılacak, tribünler UEFA'nın şart koştuğu yönlendirmeleri gösteren boyalar hariç bu halinde kalacak..

Detaylı resimler için :  https://twitter.com/alifuatduatepe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Klaus yazınca aklıma geldi "the originals" dizisi :biggrinking: