Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

saha çizgileri tribün arası mesafeye reklam panosu falan da düşünüldüğünde rakip yedekler arenada ısınmaya çıkmaz gibime geliyor  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Sağol abi bilgilendirme için ama her işin en iyisi, malzemenin en iyisi kullanılan stadımızda bu tür uygulama biraz kafamı karıştırdı. Bilmem belki umarım ilerleyen zamanlarda bahsettiğim gibi yapılır  :claps:
yüksek yerlerde yapıştırma yapılmaz risklidir esas yapıştırmanın
düşme ihtimali vardır. Ankrajlı sistem daha güvenli oluyor. Kırılma ihtimali olan
yerler altlar onlarda hem risk taşımaz hemde kolayca yenilenebilir. @ilbuono

Çevrimdışı mstonc

S.aleyküm arena kartalları..Dayanamadım ve bende üye oldum.Uzaktan takip zor oluyor :evillol:

Çevrimiçi Necmi

S.aleyküm arena kartalları..Dayanamadım ve bende üye oldum.Uzaktan takip zor oluyor :evillol:
o zaman hoşgeldin  :)
yakın takip iyidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 16:12:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:hosgeldin
isim ve yaşı da yazınca üyeliğin tamamdır :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Mir köşelerde faciaya devam ediyor.. Bu işin sonu nereye gidicek merak ediyorum

Çevrimdışı sallapati

faruk un yöntemi zaten malum ama rayların değişmesi gerekiyor bunun için.. Bunu yapacaklarını sanmıyorum bu saatten sonra

Çevrimdışı mstonc

Çevrimdışı ilbuono

yüksek yerlerde yapıştırma yapılmaz risklidir esas yapıştırmanın
düşme ihtimali vardır. Ankrajlı sistem daha güvenli oluyor. Kırılma ihtimali olan
yerler altlar onlarda hem risk taşımaz hemde kolayca yenilenebilir. @ilbuono
@Necmi abi sağol, çalıştığım otelin inşaat aşamasında işbaşı yaptım oradaki çalışan emekçilerde 26 katlık binayı komple sıva üstü kalekimle küfekiye benzer granit gibi bir malzeme ile kapladılar ondan sormuştum

Çevrimdışı Efe

abi bi foto çekte bizde görelim  :money:
cektik ya 40 tane attik öğlen haber sitesine bakmiyormusunuz BE ye baslamislar dedim o kadar :bandit: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Rayların değişmesi gerekir bir bahane olamaz
Her prekast birleşim köşesine 3cm veya en fazla 4 cm yaklaşıyor koltuklar
Bu demek oluyorki ray kesişime daha yakın ne kadar bir pay vardır bilmiyorum ama 0 değildir
İstenirse takılabilir
Bu koltuklar maksimum yakınlıkta yani kapasite artırımı gibi bir şey söz konusu değil
Kırılmadığı müddetçe de değişmeyecek ve uzun yıllar bugün nasıl monte edildiyse öyle kalacak
Mir diyor ki henüz sabitlenmedi
Senin planında prekast kesişimine koltuk yerleştirmek yok ki
Her prekast içinde zaten yapmak zorunda olduğun düzenlemeden bahsediyorsun bu düzenleme merdiven kenarında kileri düzeltmeyecek

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@Necmi abi bu küfeki kaplanmayan yer de kablolar cıkartulmıs skorboad icinmi yoksa wifi falan icin mi?

Çevrimdışı sallapati

Stadda toplam 8 tane köşe var.. Şimdilik 1 köşeye koltuk takıldı sadece..

Eğer köşeleri sona bırakırlarsa raylar konusunda bir ayarlama düşünülebilir. En az sayıda rayı değiştirerek düzenlemeye gidilebilir

Çevrimdışı Efe

Bu önde ki şeffaf membranlar takılmadan stad açılabilir mi? O membranlar yazın takılabilir mi?
mebran ve çim tam bitmeden açilişin  a si konusulamaz bu 2 uygulama tam bitsin stad acilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bu küfeki kaplanmayan yer de kablolar cıkartulmıs skorboad icinmi yoksa wifi falan icin mi?
wifi icin onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilbuono

@Necmi abi bahsettiğim tehlikeli durumu fotoğrafta işaretledim, sanki küfekinin 1 parçası çıkmış gibi ve daha önceki çekilen fotoğraflarda da kapalı arka taraftada küfekinin çabuk kırıldığı örneği

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Rayların değişmesi gerekir bir bahane olamaz
Her prekast birleşim köşesine 3cm veya en fazla 4 cm yaklaşıyor koltuklar
Bu demek oluyorki ray kesişime daha yakın ne kadar bir pay vardır bilmiyorum ama 0 değildir
İstenirse takılabilir
Bu koltuklar maksimum yakınlıkta yani kapasite artırımı gibi bir şey söz konusu değil
Kırılmadığı müddetçe de değişmeyecek ve uzun yıllar bugün nasıl monte edildiyse öyle kalacak
Mir diyor ki henüz sabitlenmedi
Senin planında prekast kesişimine koltuk yerleştirmek yok ki
Her prekast içinde zaten yapmak zorunda olduğun düzenlemeden bahsediyorsun bu düzenleme merdiven kenarında kileri düzeltmeyecek

haklısın Faruk.. Hatta baştan şu yapılabilirdi.. köşelerde raylar yere sabitlenip oval yapılabilirdi..
Benim anlamadığım konu her konuda bilgisayar programı kullanılırken bu konuda neden böyle birşey yapılmadı?

baştan bilgisayarda dizselerdi bu hataları önceden farkedip rayları ona göre ürettirebilirlerdi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sağol, çalıştığım otelin inşaat aşamasında işbaşı yaptım oradaki çalışan emekçilerde 26 katlık binayı komple sıva üstü kalekimle küfekiye benzer granit gibi bir malzeme ile kapladılar ondan sormuştum
teknolojik olan iyi olan bu yöntem zaten pahalı olanda bu birde her malzeme yapıştırmaya uygun değil
bu kullandığımızın kalınlığı 4 yada 5 cm hem ağır hemde ben şahsen küfekide yapıştırmaya güvenmem hem taşa yapışması
sıkıntı hem kaymak gibi beton yüzeye yapışması sizin yapıda büyük ihtimal seramik yapmışlardır
aslında raylı sistem yapmaları gerekirdi yapıştırma pek güvenli bir yöntem değil maliyetten kaçmışlar
raylı sistem pahalı oluyor.

Çevrimdışı idil

Eurosport, Avrupa'nın en iyi taraftarını seçiyor.
Buradan Beşiktaş'a oy verebilirsiniz:

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

evet yeri burası değil zaten her şeyi buraya yazdığınız için oluyor bu burayı stadı takip eden okuyor futbol
okumak isteyen futbol başlığına gider. birde kızsan bile kimseye hakaret edemezsin burda
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 16:31:28 Necmi ]

Çevrimdışı YunusEmre

Stadda toplam 8 tane köşe var.. Şimdilik 1 köşeye koltuk takıldı sadece..

Eğer köşeleri sona bırakırlarsa raylar konusunda bir ayarlama düşünülebilir. En az sayıda rayı değiştirerek düzenlemeye gidilebilir

üst katlar aslında çok basit oralarda prekastlar daha geniş ve gerçekten beceriksiz değillerse @FARUK un yaptığı gibi bir görsel ortaya çıkar.. rayların da değişimi çok basit hazır @Efe orda yeni açıkta fotolarını da çekmiş 5  10 tane rayı kafalarına vurarak değiştirtsin çok da güzel olur valla...

Çevrimdışı sallapati

Emirates köşeler.. (GSli ayılar kırmış koltukları maçta )   @FARUK