Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5793234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

şunlar demir filizi mi merdiven mi yapılacak acaba yanlış mı görüyorum  :alala:
bende tam burayı merak ediyordum.. Burası ne olcak.. Buradaki içteki duvar komple kesilecek mi? Bu iki duvarın arası dolmayacaksa kesilmesi oradaki aşırı yüksekliği bi nebze kırabilir.kesilen yerede çam korkuluk yapılabilir.. Ben stada gitmedim gercekte orası nasıl duruyor bilmiyorum yorumum resimde gördüklerime göre şimdiden belirteyim :)

Çevrimdışı Efe

@Efe abi mebranlar gerdirilince nasıl oluyor ve sen bugün yakından gördün beğendin mi Mebranları abi yakışıklı mı  :D :D
gayet guzel 10 kisilik ekip takiyor bu stad 9 nisanda acilir daha erken olmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tugozcan

Nisan değil demeyin öyle. 19.03  :icool:
Ne kaldır şurada bir çim  :D

Çevrimdışı Gorgaze

@FARUK ellerine sağlık gayet güzel olmuş.
sosyal medyada da üstümüze düşeni yaptık.
yalnız sana bir sorum olacak bu şekilde kapasite ile ilgili bir azalma oluyor mu ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı 1903_mehmet

gayet guzel 10 kisilik ekip takiyor bu stad 9 nisanda acilir daha erken olmaz :icool:
güzel haberler veriyorsun abi diline sağlık   :tabe: 3 sene bekledik varsın 19 03 olmasın 09 04 olsun 20 gün daha bekleriz. Mabedimiz açılıyor ya bu bize yeter  :halay:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı FARUK

@FARUK ellerine sağlık gayet güzel olmuş.
sosyal medyada da üstümüze düşeni yaptık.
yalnız sana bir sorum olacak bu şekilde kapasite ile ilgili bir azalma oluyor mu ?
Teşekkürler
Kapasite de azalma olmuyor hafif bir artış var bu artış en fazla 22 koltuk

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

@FARUK abinin çalışmasını twitterdan iletişim direktörü oluyor sanırım Rıdvan Akara iletelim görsün oda mire iletebilir böylece sesimizi dahada duyurmuş oluruz.
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Gorgaze

Teşekkürler

Adamsın  :D
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı aoguzd

@FARUK eline saglik. Daha açık ve sade nasıl anlatılırdı bilmiyorum. İnsallah mir ofis duzeltir şu sacmaligi. Tribun sponsoru olarak da köşelere faruk akkuş köşesi ismi verilsin :D

Eline sağlık MİR in aklına gelmemiştir. Şimdi uyanmıştır adamlar.
Adamsın! Taraftar olarak herşey mükemmel olsun istiyoruz bu da bizi farklı kilan şey zaten! Umarım kulüp yetkileri ya da 'mir' bu yazdıklarını görür de emeklerin boşa gitmez kardeşim, Üstadim   sana tavsiye bunları arsivle yıllar sonra gurur duyabilecegin konu olabilir ;) Emeğine sağlık, yürekten sevgiler saygılar...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Teşekkürler

Elerine sağlık:

22 koltuk x 4 köşe x 500 EUR kombine x 10 yıl = 440.000 EUR ! 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

S..ma işini çok iyi yapan Mir firmasının, sıvama işini merakla bekliyorum. :lol:

@FARUK ellerine sağlık çok açıklayıcı ve güzel olmuş. Birde stadın koltuk düzenine kadar baya hakimsin, senin koltuk dizimine göre kapasite ne çıkıyor?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi :alala:
işin bütününü bilmeden nasıl cevap vereyim takım otobüsleri girişinden resim gelmiyor
orda dünya iş var ve başlanmadı bile çalışır ve yeterli sayıda eleman bulundurursa bitirir

Çevrimdışı quentine83

@FARUK  kardeşim ellerine ve beynine sağlık.bir mühendis olarak gıpta ederek takip ettim.benim şahsen aklıma sadece aşağıdan yukarıya genişletilerek koltuk koymak geldi.ne yalan söyleyeeyim  sabaha kadar uğraşsam senin çıkardığın işi çıkaramazdım.tekrar tebrikler. :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı onurt

Buradaki insanların aklına gelen bu çözüm nasıl profesyonel işi bu olan bir firmanın aklına gelmez? bunu nasıl düzeltemezler? inanılmaz.
Mir firmasının saçma sapan yaptığı ve @FARUK 'un olması gereken olarak hazırladığı arasında dağlar kadar fark var.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ondrakku

Teşekkürler

eline sağlık hocam. bu paylaşımın çıktısını alıp stada girsek biz de dizeriz. umarım mir de bizim gibi düşünüp bu güzel çalışmayı dikkate alır.

Çevrimdışı aek

Stadın kapasitesi koltukları sıkıştırarak 45.000 olmuş diyorlar doğru mudur bilgisi olan var mı arkadaşlar

Çevrimdışı İhsan

Buradaki insanların aklına gelen bu çözüm nasıl profesyonel işi bu olan bir firmanın aklına gelmez? bunu nasıl düzeltemezler? inanılmaz.
Mir firmasının saçma sapan yaptığı ve @FARUK 'un olması gereken olarak hazırladığı arasında dağlar kadar fark var.

Mir bu şekilde koltukları yerliştirmesi için rayları yeniden üretmesi gerekecektir :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 14:43:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mir bu şekilde koltukları yerliştirmesi için rayları yeniden üretmesi gerekecektir :s20:
1 ayda üretilip gelemeyecekse yazın paşa paşa sıcaklarda gelip düzeltirler :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

@FARUK un yaptığı detaylı açıklamadan sonra koltuklarla ilgili ümidim kalmadı.. umarım mir beni yanıltır ve rayları tekrar üretip bu durumu düzeltir ama hiç sanmıyorum  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Evet arkadaşlar stadın orijinal boyutlarında çizilen modelimizden aldığımız köşe prekast blokları ile köşe diziliminde neden bu sıkıntının yaşandığını ve bu sorunun nasıl düzeltilebileceğini anlatmaya çalışayım.

Yeni açık - Kapalı köşe dönüşü 11 testere kiriş arasında üst basamaklara uzanan 10 prekast hattı ile oluyor.

Bu şekilde her köşe çeyrek bir çember degilde , çokgen şeklinde oluyor.

Mir ofis köşe dönüşlerinde görüldüğü gibi prekast sınırlarına birer koltuk hattı çekip diger kısımlara sığdıgı kadar koltuk yerleştiriyor.
Bu şekilde diger kısımlar için de bir taslak oluşmuş oluyor ve her blok birbirinin benzeri şekilde sıralanıyor.
Fakat bu tasarım kolay yerleşim saglasa da merdiven içeren prekast bloklarında sorun ortaya çıkıyor.
Merdivenler bulundugu prekast blogunu ortalıyor. Koltuklarının merdivenlerin sağına ve soluna konulması gerekirken ilk 9 sırada koltuk konulamıyor ve ilk sıralarda merdiven kenarlarında  yukarı dogru genişleyen boşluk oluşuyor. Aynı sorun ilk koltuk sıgdıktan sonrada devam ediyor. Koltuk merdiven kenarına hizalansa bile yukarı çıktıkça yine kenarlarda  artan boşluk kalıyor.

Peki bu sorunu merdivenleri Prekast kenarına getirerek çözebilir miyiz
Bu şekilde denenince merdivenin kenarındaki mesafe tek bir alana kaymış oluyor evet bir miktar düzelme oluyor ama ilk 7 sıraya yine koltuk konulamıyor ve benzer boşlular oluşuyor.

Gelelim yapılması gereken yönteme.
Koltuklar Köşe dönüşü başlangıcı ve merdiven kenarına hizalanmalı.
Bu iki koltuk arası eş mesafeler ile sıgan koltuk miktarı yerleştirilmeli.
Bunun sonucu olarak prekast kesişimlerine de koltuk konulmalı.

Karşılaştırmalı sonuçlar

Mir Düzeni:

Besiktasarena düzeni :

Mir düzeni:

Besiktasarena düzeni:

eline sağlık gerçekten harika bu link'i mir ofis facebook hesabına mesaj atan oldu mu olmadıysa mesajı atayım @FARUK
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

merhaba arkadaslar bir süre forumdan uzak kaldim (2gün) vakit bulamayinca,
birisi bir zamet kisa bir özet gecebilirmi?  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 14:48:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ekmek yemeyin diyen canan karatay lahmacun yerken görüntülendi :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türken

bir üst mesajında bütün özet gözüküyo