Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5791754 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

iyide taş kullanmamız bizi modern mimariden uzaklaştırmıyorki
oldukça modern çizgilere sahip bir stadyum oldu piksel tasarım hiçte yanlış durmuyor.

ben piksele tümüyle karşıt düşünenlerden değilim çok kötü durmadığını defalarca söyledim ama belirttiğim gibi olursa daha da güzel olurdu die düşünüyorum...

+ tokinin yaptığı tüm stadlar piksel olması bile beni pikselden uzaklaştırmak için yeterli bir done  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı denilanz

Eline sağlık @FARUK Bir şey sorayım. Merdivenlerin prekast üzerindeki yerleriyle oynadın mı, yoksa mevcut haliyle mi düzeltme yaptın.

Çevrimdışı onurturan

Ellerin dert gormesin @FARUK kardesim seninle gurur duyuyorum Allah yolunu acik etsin ömrun boyu herseyinle mukemmel bir insansin..

Çevrimdışı cisse557

O konum bizde olduğu sürece dünyadaki en iyi stadyumuz
Konum olarak öyle ama sadece stadyum bazında şimdilik sıralamam böyle. Başkan loca kartlarına ledleri taktirsin, mir ofis koltukları düzgün yapsın, kapalı eski açık yarığına portatif tribün yapılsın, eski açık yükselsin fikirlerim değişebilir
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 12:39:46 cisse557 ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı FARUK

Eline sağlık @FARUK Bir şey sorayım. Merdivenlerin prekast üzerindeki yerleriyle oynadın mı, yoksa mevcut haliyle mi düzeltme yaptın.
Merdivenler orijinal yerinde 1 saat içinde daha fazla görselle ayrıntılı açıklama yapıcam

Çevrimdışı warofpoet

Koltuk haberini şimdi okudum , yapanın eline sağlık. Beşiktaş taraftarının boş bir taraftar olmadığını da cümle alem görmüş oldu. İşini bilmeyen çavuşların bizim statta işi yok. En iyisini hak ediyor bu klüp .  :money:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Necmi

ben piksele tümüyle karşıt düşünenlerden değilim çok kötü durmadığını defalarca söyledim ama belirttiğim gibi olursa daha da güzel olurdu die düşünüyorum...

+ tokinin yaptığı tüm stadlar piksel olması bile beni pikselden uzaklaştırmak için yeterli bir done  :ok:
hayır tabiki zevk meselesi sözüm yok buna fikirler söylenir.
ama burda farkında olmadan stadın imajını kötülüyorsunuz sürekli tekrarlayınca
bu değişecekmi hayır fikirlerde söylendiğine göre sürekli tekrarlama insanların
eline ne geçirecek. Hiç bir şey ama sürekli kişisel zevkinize uymadı diye
stadı hilkat garibesi gibi damgalamış oluyorsunuz bir milyon kişi beğendim yazsa 3-5 kişi sürekli rezil
diye mesaj atsa bunu renkli basın rezil stad tasarımı diye lanse eder. Kaldıki
inanmak istemeseniz bile şu tasarım anket yapılsa Taraftarın büyük çoğunluğu tarafından
geçer oy alır. Bırakın artık kendi zevklerinizin toplumun zevki olduğunu düşünmeyi
Bazen mimarın bütünü düşünerek yaptığı tasarıma saygı göstermek gerekiyor ve bir işin
iyi yada kötü tanımlaması bütün düşünülerek yapılırburası iyi burası kötü denmez
bir işin içinde kötü kısım varsa o iş bütününde kötü demektir. Yani koltuk tasarımına çamur atarak aslında stadı bütünüyle
kötülemiş oluyorsunuz.

Çevrimdışı smyrniankiwi

Eline sağlık @FARUK harika olmuş bu düzen.  :ok:

Umarım dikkate alınır da bu kadar güzel giden bir işte böyle bir çirkin görüntü yaşanmaz.

Çevrimdışı idil

Konum olarak öyle ama sadece stadyum bazında şimdilik sıralamam böyle. Başkan loca kartlarına ledleri taktirsin, mir ofis koltukları düzgün yapsın, kapalı eski açık yarığına portatif tribün yapılsın, eski açık yükselsin fikirlerim değişebilir

Neye göre en güzel :) bvb yi de kat o zaman :D her türlü en güzel Vodafone arena  :biggrinking:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı tangaz

stadı hilkat garibesi gibi damgalamış oluyorsunuz bir milyon kişi beğendim yazsa 3-5 kişi sürekli rezil
inanmak istemeseniz bile şu tasarım anket yapılsa Taraftarın büyük çoğunluğu tarafından
geçer oy alır. Bırakın artık kendi zevklerinizin toplumun zevki olduğunu düşünmeyi
Bazen mimarın bütünü düşünerek yaptığı tasarıma saygı göstermek gerekiyor ve bir işin
iyi yada kötü tanımlaması bütün düşünülerek yapılırburası iyi burası kötü denmez
bir işin içinde kötü kısım varsa o iş bütününde kötü demektir. Yani koltuk tasarımına çamur atarak aslında stadı bütünüyle
kötülemiş oluyorsunuz.

@Necmi  abi söylediğin bağlamda değerlendiriyorum veee
Yaşasın Piksel   :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Neye göre en güzel :) bvb yi de kat o zaman :D her türlü en güzel Vodafone arena  :biggrinking:

tribunabla sen hala RT'lememişsin :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

kötülemiş oluyorsunuz.

hilkat garibesi falan çok abartmışsın abi ve "şu an yapılan koltuk tasarımını beğeniyor musunuz" anketi yapılsa açık ara "hayır" çıkacağını düşünüyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

kötülemiş oluyorsunuz.

yani birseyi begenmiyorsan bütününe değil begenmediğimiz kısmı özellikle belirtelim diyorsun dimi abi

simdi misal ben koltuk dizaynını bastan sona hiç begenmiyorum yani dizayn derken renk dagılımını... aslında bu begenmediğimiz kısmı keskin çizgilerle belirtmemiz demektir,,

stadın piksel olmasını begenmiyorum dersek işin bütünüe etki etmiş oluruz,,, dogru bu acı ama tabikide begenmediğimiz yerleride söylemek lazım ama sınırlarını belirterek :ok:

not: misal dedim yani ben stadda nadir tartısmayı istemediğim seylerden biride bu koltuk tasarımıdır begendim olmus bu fakat catı malzemesi konusunda aynısını söyleyemiyorum kesinlikle orda

seffaf istiyordum yani sera etkisine ragmen istiyordum:)
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 12:57:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

evt 40 kusur foto cektim necmi abiye attim kapalida be yaziliyor yeni acik ustte koltuk takilmaya baslanmis iyi gorunuyor paletli sokuluyor numaralu arkasinda duvar kesiliyor en uyuz oldugum seydi dogruyu buldular koltuklar harika gorunuyor alt donys haric stadta acayip calisma var :ishock: 3.mebranda doseniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

sivas koltukları bitmek üzere.kale arkaları çok uzak.
Yetkili abilere sesleniyorum bizim tribün-saha uzaklığı da bu kadar olacak mı ? 6 metre diye biliyorum bence burası 6 metre falan.. :alala:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi telefonun internetini ac 40 tane foto gonderdim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

evt 40 kusur foto cektim necmi abiye attim kapalida be yaziliyor yeni acik ustte koltuk takilmaya baslanmis iyi gorunuyor paletli sokuluyor numaralu arkasinda duvar kesiliyor en uyuz oldugum seydi dogruyu buldular koltuklar harika gorunuyor alt donys haric stadta acayip calisma var :ishock: 3.mebranda doseniyor

:halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Evet 39 membran için 39 gün ayrıca 4 gün tatil. Kısalar için de 20 gün. Nisan ayında statta oynarız.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 13:05:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@Efe içeri girdiysen köşeyi yapan mir ekibini fırçala faruk'un görseli göster de hımmm desinler :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana