Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788023 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.yedek kulübesi konusu açılmışken bişey sormak istiyorum yedek kulübesi zemin seviyesinin altında mı olacak yada paylaştığınız resimler gibi aynı hizada yada daha yüksek mi  :alala:
bence kesinlikle yüksek olmalı çok saçma zeminin altında olması yedek oyuncular oyunu iyi okuyamıyor zaten ingiltere de yüksek olmasının temel sebebi teknik direktör ve oyuncuların oyunu iyi okuyup konsantre olmaları bence bu konu çok önemli

Yapılan ise bakınca zeminin alt seviyesinde olacak gibi ama İngiltere olsa tadı başka olurdu...

Çevrimdışı idil

bir de artık konuşulmasının zamanı geliyor malum sis çimleri yaptıktan sonra sıra buna gelecek; man. city'nin gibi siyah renk kale ağları çok şık durur bizim statta. ayrıca hem tv'den hem tribünlerden izleyenler için hem de yardımcı hakemler için daha net görüş ve kolaylık sağlar bence.

Siyah beyazzz  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı YunusEmre

Yedek kulubeleri modern mi yoksa sıradan mı acaba bu detaylar önemli. Stadı öne çıkarabilecek detaylar

Galiba sıradan olacak geleni geçeni sıraya dizecez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Deplasman tribünü konusunda bir fikir vermek istiyorum ya da danışmak istiyorum ikisi bir arada.
Şimdi yeni açık üstte bu adamlar belli bir alan kaplayacak araya da ayırmak için güvenlik kısmı gelince baya yer alacak. E bu yeni açık üst de baya baya güzel. Ben şöyle düşünüyorum; adamların bir kısmını aşağıya atalım, hem onlarin birbiriyle bağlantısı kopsun hem de aşağıda zaten ambulans çıkışı var oraya sıkıştıralım adamları hatta orda bile ustune sağına soluna bölünsünler. Hem de yukarı tarafta belli bir yer açılsın daha birlik daha sağlam bir tribün olsun derim. Aksi düşünceleri de tartışıp aaa doğru da diyebilirim ama aklına yatarsa çoğu kişinin baskı yapılabilir. Yer kaplayacak alanları bilip cizebilsem onu da gostericem gorsel olarak daha iyi anlarız ama bilmiyorum.

Çevrimdışı McAdnan

Kale ağlari full beyaz olmali..topun aglara deyişi hissedilmeli..ben san sironun ağ yapisini hep sevmisimdir..en sevmedigim de bernabeudaki ağlar..fazla derin...

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ripley

Siyah beyazzz  :ok:
siyah ta ayrıca bizim rengimiz, uzaktan bakınca ağ yokmuş gibi daha güzel görünüyor bence. hiç sadece siyah ağ olmadı bizde ben hatırlamıyorum.

Çevrimdışı onder23

bir de artık konuşulmasının zamanı geliyor malum sis çimleri yaptıktan sonra sıra buna gelecek; man. city'nin gibi siyah renk kale ağları çok şık durur bizim statta. ayrıca hem tv'den hem tribünlerden izleyenler için hem de yardımcı hakemler için daha net görüş ve kolaylık sağlar bence.
Birkaç sene önce kullanmıştık beyaz ağlar ortasında Beşiktaş arması o da güzeldi

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı McAdnan

Çevrimiçi Necmi

Deplasman tribünü konusunda bir fikir vermek istiyorum ya da danışmak istiyorum ikisi bir arada.
Şimdi yeni açık üstte bu adamlar belli bir alan kaplayacak araya da ayırmak için güvenlik kısmı gelince baya yer alacak. E bu yeni açık üst de baya baya güzel. Ben şöyle düşünüyorum; adamların bir kısmını aşağıya atalım, hem onlarin birbiriyle bağlantısı kopsun hem de aşağıda zaten ambulans çıkışı var oraya sıkıştıralım adamları hatta orda bile ustune sağına soluna bölünsünler. Hem de yukarı tarafta belli bir yer açılsın daha birlik daha sağlam bir tribün olsun derim. Aksi düşünceleri de tartışıp aaa doğru da diyebilirim ama aklına yatarsa çoğu kişinin baskı yapılabilir. Yer kaplayacak alanları bilip cizebilsem onu da gostericem gorsel olarak daha iyi anlarız ama bilmiyorum.
doğru diyorsun birbirleriyle bağını kopartalım onun yerine takımlarıyla bağ kursunlar :bandit:

Çevrimdışı Ripley

Kale ağlari full beyaz olmali..topun aglara deyişi hissedilmeli..ben san sironun ağ yapisini hep sevmisimdir..en sevmedigim de bernabeudaki ağlar..fazla derin...
full beyazda top görünmez hele yardımcılar top çizgiyi geçti mi geçmedi mi hiç karar veremez. bizim maçlarda bilirsiniz hata çok yapılır ve bu da hakem hatalarını minimize etmeye yarayabilir ilaveten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol sayfasina giris yapilamiyor :alala:

Sayfa silinmis yada Kisitlanmis uyarisi geliyor ve sonra tamamen yok oldu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

doğru diyorsun birbirleriyle bağını kopartalım onun yerine takımlarıyla bağ kursunlar :bandit:
Zaten ambulans çıkışı var küt diye korner bayraginda olamayacaklar işte. Geniş alan vermicezki ustten yer kazanicaz üsttekiler de çok ortaya gelemeyecek köşede sıkışacak. 

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

arkadaşlar çok güzel bir yazı bu yazıyı sosyal medya hasaplarınızdan yayabildiğiniz kadar yayın.
bu oyunu bozmak gerekiyor
@Çağrı eline sağlık.
  @Çagrı abi ellerine emeğine saglık.Facebook profilimden paylaştım abi @Necmi

Çevrimdışı Ripley

o zaman site yöneticilerinden rica edelim mümkünse bir anket yapılsın değişik renk ağ olmasını isteyenler var çünkü.
siyah
beyaz
siyah-beyaz(logolu veya yazılı veya desenli)

Çevrimiçi Necmi

Zaten ambulans çıkışı var küt diye korner bayraginda olamayacaklar işte. Geniş alan vermicezki ustten yer kazanicaz üsttekiler de çok ortaya gelemeyecek köşede sıkışacak. 
altı vermen yukardan fazla bir şey kazandırmaz eksileri daha fazla
dört noktada güvenlik bariyeri oluşturacaksın bu da daha fazla koltuk kaybına neden olacak
orda bir kişide dursa aynı güvenlik olur takımlarına daha yakın olmalarını sağlayacaksın
kendi oyuncumuzada ordan korner falan atarken deplasman tribünü yaşatacaksın birde en güzel görüş açısı olan yerlerden birini
deplasman yapacaksın bir şey daha şu anda ordaki bütün kombineler satıldı o köşe dolu ve satarken
ömür boyu garantisi verdiler. Boşa tartışma bu o deplasman tribününün oynatılma ihtimali yok
her tarafın kombinesi satılmış. zaten en makul yere yapmışlar birde diyorsunuz ya en etkili tribün diye
o tribüne çoluk çocuk dolacak bumu etkinlik. tek yaptıkları maç boyunca kafalarını kapalıya çevirip
karşılıklı slogan atmaya uğraşmak iyi izle kale arkasını maçta kuru gürültüdür. maça etkileri olmaz

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

altı vermen yukardan fazla bir şey kazandırmaz eksileri daha fazla
dört noktada güvenlik bariyeri oluşturacaksın bu da daha fazla koltuk kaybına neden olacak
orda bir kişide dursa aynı güvenlik olur takımlarına daha yakın olmalarını sağlayacaksın
kendi oyuncumuzada ordan korner falan atarken deplasman tribünü yaşatacaksın birde en güzel görüş açısı olan yerlerden birini
deplasman yapacaksın bir şey daha şu anda ordaki bütün kombineler satıldı o köşe dolu ve satarken
ömür boyu garantisi verdiler. Boşa tartışma bu o deplasman tribününün oynatılma ihtimali yok
her tarafın kombinesi satılmış. zaten en makul yere yapmışlar birde diyorsunuz ya en etkili tribün diye
o tribüne çoluk çocuk dolacak bumu etkinlik. tek yaptıkları maç boyunca kafalarını kapalıya çevirip
karşılıklı slogan atmaya uğraşmak iyi izle kale arkasını maçta kuru gürültüdür. maça etkileri olmaz
Biliyorum hangi tribünde ne olduğunu. Kombine satışı var doğru o yüzden yalan oldu. Şu alt tribünü yukarı aldıgında kapladığı yeri düşünemiyorum açıkçası yeni açık üstün baya bi kısmını alacaklar o zaman sıkıntım o. Artık yapacak bisey yok zaten

Çevrimdışı Tolga

o zaman site yöneticilerinden rica edelim mümkünse bir anket yapılsın değişik renk ağ olmasını isteyenler var çünkü.
siyah
beyaz
siyah-beyaz(logolu veya yazılı veya desenli)

Siyah olması taraftarıyım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi