Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781259 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı SDemirsoy

kapalı yeni açık alt köşe koltukları sökmüşler mi bana mı öyle geliyor  :alala:

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar ALİ FUAT DUATEPE yılların spor yazarıdır ve yönetimde tanımadığı yoktur.. Şikayet ettim MİR ofisi.. yönetime ilet dedim... OK ey'i aldım:)
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Eyüp Emir

ön taraf mebranları kedi yolları üzerinden daha rahat takarlar herhalde değilmi arkadaşlar

Çevrimdışı ebabil

hergün bi tane membran takılırsa işimiz yaş. günde 4-5 takılsa süper olur

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

@SDemirsoy benim eklediğim foto dün çekilmiş kardeşim üzgünüm yanlış ihbar  :evillol:

Çevrimdışı tugozcan

o kadar şikayetten sonra belki bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlardır :)

Çevrimdışı YunusEmre

Yeni açık önünde açılan yarığa rakipleri gömecez birer birer.. teknik olarak o çukuru merak ediyorum büyük bir boru duruyor yanında acaba nasıl bir işlem yapılıyor oraya epey bir kazdılar çünki.. stadın altından kanalizasyon hattı geçiyor diyecem diyemiyorum bir alt katman kalkınca otomatikmen cehennem çukuru zaten  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy benim eklediğim foto dün çekilmiş kardeşim üzgünüm yanlış ihbar  :evillol:
abi bi an dedim düzeltme işlemi falan yapıyorlar umudumu aldın götürdün :D @Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bu konuda da senle aynı fikirde değilim. :D Ben baştan beri beğeniyorum kolonları. Emin olun beyaz (veya türevleri -açık renk işte-) olsaydı daha çok sırıtacaktı. Bunu zayıf görünmek için siyah renk giysi giymeye benzetebiliriz. "Beyaz sırıtacak olsa çatı aksanları neden hep beyaz yapıldı o zaman." diyenler olacaktır, bunun nedeni de çatı örtüsü de beyaz olacağından alttan ve üstten göze batmayacak olması. Yani bu da doğru tercih bence. Bütüne bakınca kolonların sırıtması olayına gelince, madem bütüne bakıyoruz kolon aralarındaki demir parmaklıkları neden görmezden geliyoruz. Ben işte bu yüzden o kısımların cam olmamasına sevinmiştim. Siyah çatı kolon demirleri ve kolon arası siyah demir parmaklıklar bence güzel bir ikili oldular.

Not: Çatı kolonlar küfeki ile kaplanıp stat kolonu devamı şeklinde gitseydi hoş olabilirdi diye düşünüyorum. Şu Brezilya'daki stattı galiba öyle yapılmıştı. Orada güzel durmuştu ama bizde yapılabilir mi (sanırım @Necmi abi kolon esnemeleri sebebiyle zor tarzı bir yorum yapmıştı) veya yapılsa şimdikinden daha güzel durur mu bilmiyorum.

not kısmında benim dediğime gelmişsin  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

O koltukları düzeltecekler zaten kardeşim öyle kalmaz başkan kan çeker biliyorsun  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

O koltukları düzeltecekler zaten kardeşim öyle kalmaz başkan kan çeker biliyorsun  :D
yürüyüş düzenleriz  :steamed:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmetx

zemin yükselip düzleşince çok tatlı oldu stad ,tribünlerin birbirine yakınlığı ortaya çıktı , vinçlerde gidince tam süper olacak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı giunti1903

valla isterse düzeltmesinler Ankara'da oturuyorum burdaki Beşiktaşlı arkadaşlarımla kendi çapımızda ofislerinin önüne gider protesto eder, sonra bu protestoyu bütün sosyal medya paylaşım sitelerinde paylaşırız rezil olurlar:)
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı cursedofdragon

zemin yükselip düzleşince çok tatlı oldu stad ,tribünlerin birbirine yakınlığı ortaya çıktı , vinçlerde gidince tam süper olacak  :D

tatlı mı abi biz cehennem diyoruz sen tatlı diyorsun :D  :evillol:

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar hava şartlarının normal olduğu bir günde en fazla kaç tane membran takılabilir sizce ?

şu çatı çim bitsinde açalım şu stadı ince işcilik zerre umrumda değil takım olimpiyatta perişan oluyor bir an önce açmak lazım şu stadı

Çevrimdışı Erdem Çözer

tatlı mı abi biz cehennem diyoruz sen tatlı diyorsun :D  :evillol:

bize tatlı rakiplere cehennem  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Maltepe'de felaket şekilde yağmur başladı.

Çevrimdışı Apocalyptica

Stadda hiç kırmızı kullanılmıyor. bence olmalı.... mesela kolonları kırmızıya boyayabilirler. yada mebranlarda kırmızı bir süsleme olabilir. konya stadı gibi...

Çevrimdışı denilanz

not kısmında benim dediğime gelmişsin  :lol:
Hangi dediğine? :lol: Sen "bütüne bakınca uyumsuz" diyorsun ben "uyumlu" diyorum. Sen "siyah, gündüz çok belli olur diyorsun" ben "gündüz de beyaza göre daha az sırıtır" diyorum. :D "Küfekiyle kaplansın" diyorsan "hoş olabilirdi" dedim. Yani görmek lazım, bizim çatıya yakışmayabilir. :D İnat değil mi, seninle aynı fikirde olmayacağım. :steamed: :kop:

Çevrimdışı tugozcan

arkadaşlar hava şartlarının normal olduğu bir günde en fazla kaç tane membran takılabilir sizce ?

şu çatı çim bitsinde açalım şu stadı ince işcilik zerre umrumda değil takım olimpiyatta perişan oluyor bir an önce açmak lazım şu stadı
bence max 2

Çevrimdışı denilanz

Stadda hiç kırmızı kullanılmıyor. bence olmalı.... mesela kolonları kırmızıya boyayabilirler. yada mebranlarda kırmızı bir süsleme olabilir. konya stadı gibi...
Kolonlara kırmızı mı? :D Siyaha okey alamıyoruz, bir de kırmızı olsa kıyametler kopar. :lol: Çatının üstüne kırmızı vodafone yazısı gelecek zaten, o yeterli olur bence.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 11:25:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
dünkü ofsayt olan pozisyonda kırmızı yiyen marcelo için hakem odaları kırmızı yapılsın :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana