Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769608 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Son hali çokta farklı olmaz emin ol abi. ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor bu köşeler için

ben düzgün olacağını düşünüyorum.. neyse bakalım görelim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Köşedeki koltuk montajı rezalet.

Rayı komple yapıp prekast birleşim noktalarınada koltuk denk getirmediğin sürece güzel bir şey yapmak mümkün değil köşelerde.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Diğer sitedeki fotolara göre yerde 1 adet kedi yolu 4 adette düz semer kalmış. Akşam fırtına başlamadan bitirseler süper olur artık kedi yolu semer görmek istemiyorum  :s20: Köşedeki koltuklara gelince şu anda görüntü çok kötü ama ben yine de biraz bekleyelim derim kötü olduğunu kendileri de görecek ve düzelteceklerdir. Düzeltmezlerse Miray olayında olduğu gibi baskıyı kurarız olur biter  :busted_cop:

Çevrimdışı maksimus81

Boyanmayacak denmişti daha önce
Zaten boyanacak olsa stada beyaz halde  gelirdi diye düşünüyorum
Membran ların arka ucuna toplayıcı oluklara bunların alt kısmınada toplayıcı borular monte edildi
Ayrıca sütunların bazılarının içine tahliye boruları yerleştirilmişti kaba inşaat sırasında bu borular yukarı uzatılacaktır
Ayrıca yağmur suyunun depolanması  e çim sulama gibi şeyler için kullanılması planlandı bunun için yeni açık - kapalı köşede depolar yapıldı

çok teşekkür ederim bilgi için. kolonlar siyah kalırsa görsellik açısından bence kötü olur. küfeki rengi olsa daha iyi olurdu dışardan içerden görünüşte. maketlerde küfekiyle aynı renkte gözüküyordu inşallah o renk olur.

Çevrimdışı Burak

Vidalama yapılana kadar köşeler için beklemek lazım bence, taraftarın gücünü gördüler bir kere, kolay kolay böyle bırakmazlar.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı onurturan

Bu is baski kurarak olmaz..teknik olarak imkansizsa yapamazlar.. ama san mames te prekast yok muydu? onlarin birlesim yerleri yok muydu? gibi sorular da her zaman sorulabilir..

Çevrimdışı sozkul

Vidalama yapılana kadar köşeler için beklemek lazım bence, taraftarın gücünü gördüler bir kere, kolay kolay böyle bırakmazlar.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Düzelebilir ama sistem değişikliği ve yeni üretim gerekir, şu anki koltuklar yalnızca düz raya montaja uygun.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ya  beni niye  kaale  almiyorsunzu    :lol:  Arkadaslar  heykel icin  iki  defa sordum ama  sanirim  kimseyi ilgilendirmiyor  :bandit:  bi  kere  daha sorayim  bu Hintli sanatcinin yapacagi heykel hakkinda bir gelisme var midir  ? Belediyeden de  oyle bi istekte bulunmustu forum  ??
Yorgo

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya  beni niye  kaale  almiyorsunzu    :lol:  Arkadaslar  heykel icin  iki  defa sordum ama  sanirim  kimseyi ilgilendirmiyor  :bandit:  bi  kere  daha sorayim  bu Hintli sanatcinin yapacagi heykel hakkinda bir gelisme var midir  ? Belediyeden de  oyle bi istekte bulunmustu forum  ??

Ya o aslında bir gazete haberiydi öyle kaldı ondan sonra hiç bir yerde ne açıklama nede haber çıkmadı.

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar san mames  köşelerin fotosunu atabilecek olan varmı.prekastlar bizimki gibi mi, köşe dönüşleri falan,birde raylar aynı özellikte mi.en azından elimizde referans var deriz.bak elin oğlu yapmış deriz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

bak bunu beğenemedim
İhsan senin de beğenmediğin bir şey çıktı sonunda  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

köşelerde koltuklar sıkıntılı olacak gibi

Ahanda juventus stadyumu gibi oldu orasi aynisi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı onurturan

Yanlis anlama abi okudum ben mesajini ama bilgim olmadigi icin ben de cevap bekledim senin gibi..

Çevrimdışı Efe

Ahanda juventus stadyumu gibi oldu orasi aynisi :D
köşelerde pek yapilabilecek bisey yok rayli sistem oldugu icin bu şekilde oluyor benim icin önemli olan merdivenlerin yanlarinin duz cikmasiydi oda oluyor orta bolumlere yapacak bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

raylar merdivenlere kadar geliyorsa araları genişletilip düzeltilebilir her zaman. şu an için önemli olan rayların konumu.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

köşelerde pek yapilabilecek bisey yok rayli sistem oldugu icin bu şekilde oluyor benim icin önemli olan merdivenlerin yanlarinin duz cikmasiydi oda oluyor orta bolumlere yapacak bisey yok
nasıl yok @Efe sen deme bari, yapılacak şey belli önce merdiven kenarlarını yukarıdan aşağıya düz sırada dizecekler , sonra prekast başlarını yukarıdan aşağıya düz sıra halinde dizecekler en sonunda da her sıraya kendi içerisinde eşit mesafede kaç koltuk sığıyorsa monte edecekler olay bu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

nasıl yok @Efe sen deme bari, yapılacak şey belli önce merdiven kenarlarını yukarıdan aşağıya düz sırada dizecekler , sonra prekast başlarını yukarıdan aşağıya düz sıra halinde dizecekler en sonunda da her sıraya kendi içerisinde eşit mesafede kaç koltuk sığıyorsa monte edecekler olay bu
inşallah öyle yapilabilir ama hic sanmiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

arkadaşlar san mames  köşelerin fotosunu atabilecek olan varmı.prekastlar bizimki gibi mi, köşe dönüşleri falan,birde raylar aynı özellikte mi.en azından elimizde referans var deriz.bak elin oğlu yapmış deriz...
onlar gavur gibi biliyolardir abi san mamesi merak etme ama teknik olarak bi sikinti var sanirsam..
not:gavur kelimesi tek basina kullanildiginda kufur hakaret gibi algilansa da "gavur gibi bilmek" deyimi benim yetistigim koyde anlatimi guclendirmek icin kullanilan bir soz obeğidir.. Analar cocuklarina soyler genelde.. :lol:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 12:31:16 onurturan ]

Çevrimdışı ahmetx

san mames raylı değil, ama raylı olarak da bu düzen çok rahat yapılır.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 12:31:53 ahmetx ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Serdkar

Satilan Kombine sayisi 18500  olmus  diyorlar

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

üst türibünlerin hali ne öyle ahmet
ondan zaten kaçışın yok mecburen olacak , burda önemli olan diğer stadyumlarda olan köşe yarıklarının oluşmaması.

Çevrimdışı Efe

Satilan Kombine sayisi 18500  olmus  diyorlar
çok az 2 sezonda 19 bin çok az bence adamlar 1 ayda 30 bin satiyor biz yeni stada 19 bini 2 yilda satamadik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eaglearena

Yanlızca alt tribün köşeleri için raylı sistemden vazgeçme durumları olabilir mi veya bu raylı sistem düzeltilebilir mi ?
Malesef çok kötü olmuş  :s20: :akuma: