Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766624 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi çok iyi özetlemişsin. Tabi ki Beşiktaş taraftarı olarak yıllarca çatısız bir stat da en iyi sesi çıkardık rekor kırdık ve devam edeceğiz bundan şüphemiz yok. Her tarafı açık bir stat da desibel rekoru kırmış bir taraftar tabi ki modern bir stat da daha etkili olacaktır. Yalnız benim demek istediğim tam olarak şudur. Biz taraftar olarak en iyisini zaten sergiliyoruz ama stat içerisinde loca camı vs. gibi mimarı çalışmaların olması buna daha katkı verecektir ve bu olmayacak bir şey değil.
zaten stadın huni şeklindeki yapısı buna katkı verir mimari yapı dediğin
biraz arazinle ilgili bir durum senin birinci sorunun stadı o araziye sığdırmak yani çok
bir seçeneğin yok olabilecek olanın en iyiside yapıldı zaten bir şeyi aklımıza sokalım
sürekli aynı soruları sormayalım bu stad toki stadları gibi buraya tribün koyalım ortayada çim ekelim
çocuklar oynasın diye yapılmadı her detayı dünyanın önde gelen stadları araştırılarak çizildi
her malzeme özelliklerine göre seçildi. bu stadda kolonların statik hesapları yapılırken binayı taşımasının
ötesinde burda desibel rekoru kıran seyirci var diyerek rezonans etkisini katarak hesaplandığını biliyormusun
bu kadar ince detayları düşünenler emin olun önemli konularda açık kapı bırakmaz. Başkanı
tribünde maç izlerken görün inceleyin orda Başkan değil bir taraftar oturduğunu göreceksiniz
Adam tribünden geldi merak etmeyin sizin hassasiyetiniz emin olun onunda hassasiyeti yapılabilecek
en mükemmel stadı yapıyor dayayın sırtınızı koltuğa gururla bitişini seyredin bittikten sonra biz içeri
girdiğimizde orasını rakiplerin cehennemi haline getireceğiz.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

hava perşembe (bugün) bozuyor tamda mebran işine girmişken 2 gün fırtınalı diyordu  gazeteler @Deniz
:alala: sen dünyanın öbür tarafında yaşıyorsun sanırım tarihi bizden bir gün önce yaşıyorsun :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:alala: sen dünyanın öbür tarafında yaşıyorsun sanırım tarihi bizden bir gün önce yaşıyorsun :D
Avustralyalova da  :) Bizim yaşlara gelince ne yapacak bu gençler @Necmi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı canergiray77

ahaha abi gece gece kahkaha attım yeminle  :lol: :lol: :lol: vallahi bende bilmiyorum abi garip bir ruh halim var tekrar tekrar özür dilerim @Necmi abi yazıları kaldır istersen diğer arkadaşlarda yanılmasın :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

ahaha abi gece gece kahkaha attım yeminle  :lol: :lol: :lol: vallahi bende bilmiyorum abi garip bir ruh halim var tekrar tekrar özür dilerim @Necmi abi yazıları kaldır istersen diğer arkadaşlarda yanılmasın :D
yanılmasınlarmı yoksa seninle dalga geçmesinler diyemi istiyorsun
kaldırmamı :kop: :kop: :kop: kaldırmam :nargile:

Çevrimiçi Necmi

Avustralyalova da  :) Bizim yaşlara gelince ne yapacak bu gençler @Necmi
bilemedim :alala:
ama durum vahim görünüyor :D

Çevrimdışı canergiray77

hahaha sıkıntı yok abim yabancı da yok aramızda  hepimiz ruh hastası beşiktaşlılarız :D  :uhohu: :uhohu: :uhohu: @Necmi
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı burakkk1903

biraz arazinle ilgili bir durum senin birinci sorunun stadı o araziye sığdırmak yani çok
bir seçeneğin yok olabilecek olanın en iyiside yapıldı zaten bir şeyi aklımıza sokalım
sürekli aynı soruları sormayalım bu stad toki stadları gibi buraya tribün koyalım ortayada çim ekelim
çocuklar oynasın diye yapılmadı her detayı dünyanın önde gelen stadları araştırılarak çizildi
her malzeme özelliklerine göre seçildi. bu stadda kolonların statik hesapları yapılırken binayı taşımasının
ötesinde burda desibel rekoru kıran seyirci var diyerek rezonans etkisini katarak hesaplandığını biliyormusun
bu kadar ince detayları düşünenler emin olun önemli konularda açık kapı bırakmaz. Başkanı
tribünde maç izlerken görün inceleyin orda Başkan değil bir taraftar oturduğunu göreceksiniz
Adam tribünden geldi merak etmeyin sizin hassasiyetiniz emin olun onunda hassasiyeti yapılabilecek
en mükemmel stadı yapıyor dayayın sırtınızı koltuğa gururla bitişini seyredin bittikten sonra biz içeri
abi müthiş yazmışsın cidden çok çok haklısın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı asi_kartal

:ok:  :friendship:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yalçın

Degerli arkadaslar, isler yogun pek giremiyorum. Kusura bakmayin, rica edecegim su anda ne durumdayiz? Cok kacirdim cunku..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan Stada Oda yaptirmis Son Gunlerde stadda yatip kalkmaya baslamis , Firmalar elini cabuk tutsun diye staddan ayrilmiyormus...

Yahu bu adamin Hakki gerçekten ödenmez :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

caner naber  :uhohu: yarin cumaya gitme sakın :D
 şaka şaka olur boyle seyler .. ben en son okulun acilmasina bir saat kala okula gitmistim bide gec kaldim 5 dakka kostura kostuta gittim guvenlik gorevlisi vardi bi tek adam bi saat dalga gecti benle sonra butun okula anlatti onur hoca bugun ne yapti biliyon mu diye diye :biggrinking:

Çevrimdışı vural

Degerli arkadaslar, isler yogun pek giremiyorum. Kusura bakmayin, rica edecegim su anda ne durumdayiz? Cok kacirdim cunku..

Kolay gelsin kardeşim, mebran başladı ,kalan kedi yolları ve semerler birkaç güne bitiyor ve vinçler çıkıyor inşallah. Koltuklar tam gaz devam , saha işleride devam ediyor , umarım mart ortasında gerçek bir stadyuma benzeyecek , yokuş aşağı gidiyoruz, Allah kaza bela vermesin.

Çevrimdışı gostung

biz ambians açısından dünyanın en kötü stadında desibel rekoru kırdık
sizler inönünün ambiansının iyi olduğunumu düşünüyorsunuz iki tane karşılıklı alçak tribün
eski açık hiç yok gibi bir şey yeni açık çok yüksek zaten üst tarafın sesi maratonla numaralının damına çarpıp üsküdara yol alıyor
yani o desibel Taraftarın sesiydi, stadın buna katkısı yoktu şu anda bırakın üstü sadece alt tribünler çehenneme çevirir orayı
benim tek korkum stad çok dik bakalım bu nasıl bir sonuç verecek fazla kalmadı bekleyip göreceğiz

Abi stadın geneli için çok doğru. Ama kapalı sesin sahaya inmesi açısından çok avantajlıydı inönü'de. kutuda bulunan 1000 kişi bile büyük bir tribün kadar şiddetli ses çıkartabiliyordu bilirsiniz. beton çatının da etkisiyle kapalı inönü'yü yönetiyordu. şimdi kapalı için bu avantaj kaybolacak ama dediğin gibi stadın genelinde çok daha etkili olacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı onurturan

Kolay gelsin kardeşim, mebran başladı ,kalan kedi yolları ve semerler birkaç güne bitiyor ve vinçler çıkıyor inşallah. Koltuklar tam gaz devam , saha işleride devam ediyor , umarım mart ortasında gerçek bir stadyuma benzeyecek , yokuş aşağı gidiyoruz, Allah kaza bela vermesin.
+ eski acik numarali kosede kufeki iskeleleri kuruldu taş isi de tamgaz devam ediyor abi kolonlarin arasina camlar koyilmaya baslandi yakin zamanda da oval skorboardlarin gelecegi soyleniyor..

Çevrimdışı canergiray77

caner naber  :uhohu: yarin cumaya gitme sakın :D
 şaka şaka olur boyle seyler .. ben en son okulun acilmasina bir saat kala okula gitmistim bide gec kaldim 5 dakka kostura kostuta gittim guvenlik gorevlisi vardi bi tek adam bi saat dalga gecti benle sonra butun okula anlatti onur hoca bugun ne yapti biliyon mu diye diye :biggrinking:
ya valla abi bunalıma mı girdim ne oldu bilmiyorum ama kısa devre yaptığım doğru ama iyi de güldük işte :uhohu: :uhohu: @onurturan @Necmi @Hasan Tahsin
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

naber @Yalçın  ooo çok şey kaçırdın stad bitti hangi rakiple açalım diye düşünüyoruz :D

Çevrimdışı onurturan

Baskan Stada Oda yaptirmis Son Gunlerde stadda yatip kalkmaya baslamis , Firmalar elini cabuk tutsun diye staddan ayrilmiyormus...

Yahu bu adamin Hakki gerçekten ödenmez :claps: :claps:
Gerçekten mi nerde okudun @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Millet  hazir  sonlara  gelinirken  arti eski aciktaki  cevre  duzenlemesi de   son  hizina ulasmisken, her sey de konusuluyorken  pek  deginilmeyen bir  husus aklima takildi ..  Hintli  sanatci Anish  Kapoor'a  yaptiracagimzi  heykel geldi ..  Zamaninda cok konusulmustu  forumda  ama  simdi tam da  stad  bitmeye yakin  bu heykelle ilgili  son durum nedir ?? Konuyla ilgili  hic bir yerde  pek bisey  okumadim acaba iptal mi  oldu  ? 
Bunun otesinde  ayrica  forum olarak  Besiktas Belediyesinden  kartal heykeli  icin istekte bulunmustuk  o konud a da  herhangi  bir gelsiem oldu mu  merak ettim ..   
Yorgo

Çevrimdışı Yalçın

naber @Yalçın  ooo çok şey kaçırdın stad bitti hangi rakiple açalım diye düşünüyoruz :D

Necmi Abim, nefes alamiyorum dersem yeridir. Cevap yazan tüm arkadaslara sevgiler selamlar; tesekkurler.

@Necmi Abi membran harbiden basladi mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi stadın geneli için çok doğru. Ama kapalı sesin sahaya inmesi açısından çok avantajlıydı inönü'de. kutuda bulunan 1000 kişi bile büyük bir tribün kadar şiddetli ses çıkartabiliyordu bilirsiniz. beton çatının da etkisiyle kapalı inönü'yü yönetiyordu. şimdi kapalı için bu avantaj kaybolacak ama dediğin gibi stadın genelinde çok daha etkili olacağımızı düşünüyorum.

işte şimdi birde şöyle düşün aynı kapalı gene yerinde ama bu sefer kutuda
20000 kişi var :D birde yetmiyor tam tepeden üstlerine çökecek bir 20000 zebanide yukarlarında duruyor
zaten adamlar Beşiktaş tribünü karşısına çıktıkları için bir sıfır malup çıkıyorlar :D
en önemli etki psikolojik etkidir bu karşındaki karıncayı bile sana dev gösterir
şu anda zaten bu etkiyi veriyorsun önceki staddaki Beşiktaş taraftarını düşünüyorlar
sonra bir kuyunun içinde birde üstüne üstlük %25 artmış vaziyette düşünüyorlar :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abim, nefes alamiyorum dersem yeridir. Cevap yazan tüm arkadaslara sevgiler selamlar; tesekkurler.

@Necmi Abi membran harbiden basladi mi?
başladı :D

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet K

Ahaa 19 Mart'ta aciyoruz desene o zaman  :ishock: :ishock:

Zemin de hafiften başlamış. Açıkcası ben biraz umutlandım.