Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765782 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı maksimus81

Çatı kaplama sadece bu beyaz örtü mü olacak? Bildiğin file gibi bişey bu. Üstüne başka bir kaplama olmayacak mı ?

Çevrimdışı Efe

bizim merdivenler  aynen kalır hiç bir uygulama yapılmaz bence olimpiyattaki gibi kalır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı kaplama sadece bu beyaz örtü mü olacak? Bildiğin file gibi bişey bu. Üstüne başka bir kaplama olmayacak mı ?
olmayacak file gibi bişey değil dünyadaki neredeyse tüm stadlarda kullanılan malzeme hafif sağlam dayanıklı maliyeti az çatılar için çok  önemli bir malzeme :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Kartal yuvası o camlı yerdemi olacak ?

üst kat restoran alt kat kartal yuvası alt katın bir altı da kartal yuvası
tabi göründüğü kadar değil arkaya doğru gidiyor ışığın olduğu arka tarafı kapatmışlar dekorasyonu yapılıyor

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 22:12:17 Necmi ]

Çevrimdışı Kuntz

kim diyordu siz taraftarın söyledikleriyle Beşiktaşın söylediklerini birbirine karıştırıyorsunuz
ben hiç duymadım öyle bir şey internette şehir efsanesi olarak dolaşıyor ve bence kesinlikle olmaması gereken bir şey
orda rengi kızartacağım diye kimse maça dönüp bakmaz ön plana çıkmayı seven taraftarımız var :bandit:

Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gazetede ve sitede haberi yapılmıştı hatta Beşiktaş sitelerinde de yapılmıştı. Düşününce keyifli olabilir gibi gelmişti bana lakin şimdi son söylediğiniz de mantıklı geldi. Taraftarın oraya odaklanması ve maçı bırakması riski oluşabilir o durumda ki bu cidden tehlikeli olur.

Çevrimdışı Abdullah

nasıl belli olsun zaten her taraf sarı :kop: :kop: :kop:
ahmet abi bizi trollüyor sanırım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 22:13:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı maksimus81

olmayacak file gibi bişey değil dünyadaki neredeyse tüm stadlarda kullanılan malzeme hafif sağlam dayanıklı maliyeti az çatılar için çok  önemli bir malzeme :)

Mukavemeti ilk bakışta sağlam gelmedi bana abi. Sağlam bir karda yağmurda çökmesin bu malzeme? Sanırım elastkiyeti olan bir malzeme heralde. Masa ortusu gibi yerlestlrlyorlar cunku :D

Çevrimdışı Necmi

Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gazetede ve sitede haberi yapılmıştı hatta Beşiktaş sitelerinde de yapılmıştı. Düşününce keyifli olabilir gibi gelmişti bana lakin şimdi son söylediğiniz de mantıklı geldi. Taraftarın oraya odaklanması ve maçı bırakması riski oluşabilir o durumda ki bu cidden tehlikeli olur.
yapılırmı yapılmazmı bilemem ama öyle bir şey başkan yada yönetim tarafından hiç dillenmedi

Çevrimdışı Karakartalpasha

bugün ayın 9u önümüzdeki ayın 10 unda yeşili görürüz :)
bütün firmalara 18 martta stadı terkedin komutu verilmiş diye duydum :bandit:

Bir şey demedim...!!!
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 23:32:13 Karakartalpasha ]

Çevrimdışı Necmi

Mukavemeti ilk bakışta sağlam gelmedi bana abi. Sağlam bir karda yağmurda çökmesin bu malzeme? Sanırım elastkiyeti olan bir malzeme heralde. Masa ortusu gibi yerlestlrlyorlar cunku :D
var örneği elimizde çatıda davet bile verebilirler üstünde horon teperiz
ben bilmem ama bilen teper :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı maksimus81

var örneği elimizde çatıda davet bile verebilirler üstünde horon teperiz
ben bilmem ama bilen teper :evillol:

Abi hakkaten nasil bir malzeme bu? Su gecirmez malzeme gibi gelmedi bana :) ruzgar var fırtına var. Hic gözüöde canlanmadı bu çatı ortusu?

Çevrimdışı Karakartalpasha

kim diyordu siz taraftarın söyledikleriyle Beşiktaşın söylediklerini birbirine karıştırıyorsunuz
ben hiç duymadım öyle bir şey internette şehir efsanesi olarak dolaşıyor ve bence kesinlikle olmaması gereken bir şey
orda rengi kızartacağım diye kimse maça dönüp bakmaz ön plana çıkmayı seven taraftarımız var :bandit:

Bir şey demedim...!!!
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 23:32:40 Karakartalpasha ]

Çevrimdışı Efe

o varya benim diyen çatı malzemesinden daaha sağlam ve esnek ayrıca çatıya yük bindirmiyor sert malzeme çatıya hem yük bindiriyor hemde su geçirme ihtimali var çatılarda artık mebran kullanılıyor bursa şükrü saraçoğlu kasımpaşa birezilyada yapılan dünya kupası stadlarının büyük çoğunluğu hep mebran kaplama mebranlarında aralarında kalite faarkı var bize döşenen hem en kalitelisi hemde ışık geeçirgeni 17 milyon euroluk çatıda harbiden dandik malzeeme kullanılacağını düşünüyormusunuz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eronimo18

Arkadaşlar çatının üstünün kapatılmasıyla ilgili aşağıdaki sitedeki video bilgilendirici olacaktır.

Video Brezilya'daki Maracana Stadyumunun çatısından

http://www.theguardian.com/culture/video/2013/mar/27/brazil-world-cup-maracana-stadium-video :ok:
HADİD - 20

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı maksimus81

o varya benim diyen çatı malzemesinden daaha sağlam ve esnek ayrıca çatıya yük bindirmiyor sert malzeme çatıya hem yük bindiriyor hemde su geçirme ihtimali var çatılarda artık mebran kullanılıyor bursa şükrü saraçoğlu kasımpaşa birezilyada yapılan dünya kupası stadlarının büyük çoğunluğu hep mebran kaplama mebranlarında aralarında kalite faarkı var bize döşenen hem en kalitelisi hemde ışık geeçirgeni 17 milyon euroluk çatıda harbiden dandik malzeeme kullanılacağını düşünüyormusunuz :icool:

Vallaha bilmediğimden soruyorum :) ben sert plastik bir malzeme gibi hayal etmiştim. Böyle parca parca kaynak yapılacak sanıyordum. Cahillik vallahi benimki kusuruma bakmayın :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Vallaha bilmediğimden soruyorum :) ben sert plastik bir malzeme gibi hayal etmiştim. Böyle parca parca kaynak yapılacak sanıyordum. Cahillik vallahi benimki kusuruma bakmayın :)
öğrenmek iyidir sen  bide twitterda ve face de bilmeden yorum yapanları gör emniyet ağına mebran diyen var  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

haklısın :)

Bunu sonradan değiştirdiler diye biliyorum ilk açıldığında sapsariydi şimdi böyle görünmüyor ,hatta maçı izlerken hoş görünüyor diyordum sonra yakın çekimden sadece uç kısımları boyanmış gordum fena durmuyor ,artık basamaklarimi değiştirdiler yeniden boyandı çözemedim ..

Çevrimdışı maksimus81

öğrenmek iyidir sen  bide twitterda ve face de bilmeden yorum yapanları gör emniyet ağına mebran diyen var  :lol:

Peki bir soru daha? Bu çatı kolonları siyah mı kalacak? Kufeki tasıyla aynı renk olsa daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı Mehmet92

üst kat restoran alt kat kartal yuvası alt katın bir altı da kartal yuvası
tabi göründüğü kadar değil arkaya doğru gidiyor ışığın olduğu arka tarafı kapatmışlar dekorasyonu yapılıyor

Buraya ytong örülecek mi ?