Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761296 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanırım bizim oluklu borular sayesinde görseldeki membranlar arasındaki açıklık hiç olmayacak ve onu kapatmak içinde zaman kaybetmeyeceğiz, doğru mudur?
:dontknow:

Çevrimdışı mikailtatli

çim firması zaten başladı

Necmi abi, kedi yollari biyandan koltuklar biyandan membranlar diger yandan kafam karisiyor   :alala:

kedi yollari & semerler bitse, buyuk vincler ciksa, cimlere rahatca calissalar, bende rahatliycam  :ishock:

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı mikailtatli

yarin paletliliyi sokmeye baslasalarda bir sevinc daha yasasak  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, kedi yollari biyandan koltuklar biyandan membranlar diger yandan kafam karisiyor   :alala:

kedi yollari & semerler bitse, buyuk vincler ciksa, cimlere rahatca calissalar, bende rahatliycam  :ishock:
bugün ayın 9u önümüzdeki ayın 10 unda yeşili görürüz :)
bütün firmalara 18 martta stadı terkedin komutu verilmiş diye duydum :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bursa stadindada köselerdeki koltuk dizilimde kötü görüntü vardi, taraftarin tepkisiyle söküp yeniden adam akilli yapmislardi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

bemde öyle duydum hatta mayis diyenler şimdilerde 19 mart diyormus bilmem yalan bilmem doğru :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Bu canlı yayını açma şanslarıhiç mi yok acaba. Bize bir kıyak yapsa başkanda sevindirse.Zira membran işleri hızlandıktan ve çatı kaplanması işi iyice belirdikten sonra dışarıdan aldığımız resimlerde sadece çatı örtüsünü görebileceğiz ve içeride neler oluyor bitiyor fransız kalacağız.Tabiki de içerden resimler gelecektir ama... Bir canlı yayın olsa ne güzel olur bundan sonraki süreçte.

Tek temennim kazasız belasız inşaa süremizin bitmesi ve en kısa sürede Canlı Yayının tekrar açılması.  Yayın kesinlikle açılmayacak diye bir bilgi var mı arkadaşlar yoksa muallakta mı ?

Bu arada bu forumun birlik olduktan sonra neleri başarabileceğini biliyoruz. Neden Canlı Yayının açılması ile ilgili bir kamuoyu oluşturmayalım ???
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Melekcik

İhtimali var mı sence bence zor @Necmi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

yarin paletliliyi sokmeye baslasalarda bir sevinc daha yasasak  :sevinc
yarin olmasa bile hafta sonuna en gec sokme islemi baslar diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu canlı yayını açma şanslarıhiç mi yok acaba. Bize bir kıyak yapsa başkanda sevindirse.Zira membran işleri hızlandıktan ve çatı kaplanması işi iyice belirdikten sonra dışarıdan aldığımız resimlerde sadece çatı örtüsünü görebileceğiz ve içeride neler oluyor bitiyor fransız kalacağız.Tabiki de içerden resimler gelecektir ama... Bir canlı yayın olsa ne güzel olur bundan sonraki süreçte.

Tek temennim kazasız belasız inşaa süremizin bitmesi ve en kısa sürede Canlı Yayının tekrar açılması.  Yayın kesinlikle açılmayacak diye bir bilgi var mı arkadaşlar yoksa muallakta mı ?

Bu arada bu forumun birlik olduktan sonra neleri başarabileceğini biliyoruz. Neden Canlı Yayının açılması ile ilgili bir kamuoyu oluşturmayalım ???
canli yayin başkandan kapalı açtirma şansimiz yok maalesef kendisi kapattirdi nazar degiyor diye :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Yarın bu saatlerde vinçlerin işi biter gibi geliyor.Ayrıca membran işi hızlanır ilki olduğu için zorluyor biraz günde 2 taneye fitim ben :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Melekcik

Bir duyum da benden haftaya Skorbord lar gelebilir birde reklam panoları ingiltere gibi oval dediler
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı GörkemGörkem

@ahmetx abi bu merdivenlerde zorunlu tutulan sarı bant olayı yada merdivenin sarıya boyanması bizdede olacakmı ?

Çevrimdışı Efe

Yarın bu saatlerde vinçlerin işi biter gibi geliyor.Ayrıca membran işi hızlanır ilki olduğu için zorluyor biraz günde 2 taneye fitim ben :)
gunde 2 takarlarsa 1 ay icinde bitirirler ilerleyen günler neler getirecek bakalim burda başkanin aciklamasida çok önem kazandi 19.03 derse firmallar inanilmaz bi baski yemis olacak elleri ayaklari birbirine dolanacak sıkışacaklar baya özellikle etna ve sis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

canli yayin başkandan kapalı açtirma şansimiz yok maalesef kendisi kapattirdi nazar degiyor diye :)
nazar degmıoda ne oluo kimsenin bilmediği yerde adam öldü.

Çevrimdışı Efe

Bir duyum da benden haftaya Skorbord lar gelebilir birde reklam panoları ingiltere gibi oval dediler
öyle olmasi gerekir bizim dönüsler kavisli onlarla uyumlu olmak zorunda panolar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

nazar degmıoda ne oluo kimsenin bilmediği yerde adam öldü.
onu baskana soylucen :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

İhtimali var mı sence bence zor @Necmi
zor ama imkansız değil ben ne işlerin bittiğini gördüm
imkansız bile diyemiyorsun şu anda işler yokuş aşağı son sürat
freni patlamış gibi iniyor. şantiyelerin en keyifli zamanıdır her dakika bir
kavga çıkar firmalar birbirine girer :evillol: bu tamamen kararlılığa bağlı

Çevrimdışı cadavra

onu baskana soylucen :icool:
uzerıne alınma tabi kardesım sen öle dıyınce senın ustunden baskanı kasettım  :)

Çevrimdışı aoguzd

Eski açığın arkasindaki kolonlarin kufeki kaplamasi icin yine iskele mi kurulacak? sepetli platform gibi bir araç daha pratik olmaz mi ordaki kolonlarin araliklari baya geniş.

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

bunu biliyorum Efe ama başkanımızın Eşref Vaktini yakalayıp bir ricada bulunulsa belki bir jest yapar bu işe bu kadar emek veren arkadaşlarımıza...Nazar konusuna katılmakla birlikte,içeriden,dışarıdan zaten onlarca resim geliyor bizlere ve basına.. Hani hiç resim gelmez,yasak koyulur anlarım ama ortada böyle de bir durum yok ki her şey ap açık ortada.. Nazar değmesin o ayrı konu tabi.

Başkanımız statı bu kadar takip ettiğimizden haberdar olsa keşke de bize yayını açsa :)

#vodafonearenacanlıyayınistiyoruz
Physical Education Teacher

Çevrimdışı mehmetcan1903

@ahmetx abi bu merdivenlerde zorunlu tutulan sarı bant olayı yada merdivenin sarıya boyanması bizdede olacakmı ?

harika soru bende bunu çok merak ediyorum.. sarı zorunlu deniliyor ama asılsız bir iddaa bence gri falan yapılsın

Çevrimdışı Gürcan

Baskan stad bitince bazi kameralari aylik belli ucret karşılığında acik tutabilir stada veya stadi gezebilir internetten. $+€= Fikret Başkan :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi