Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5760914 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Karabay

kimin var şöyle tribünü , membran süper bana güvenebilirsiniz  :ok:
of of of
Çatıdan stat değil, tribünden stat nasıl yapılır tokiciler görsün.

Çevrimdışı Pikselli

Yanlış vapura binince Karaköy'e gideceğime Beşiktaş'a gittim Gitmişken bir bakayım dedim :) Fotoğraf çektiğim yerde NtvSpor çekim yapıyodu
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı SuperBJK

kimin var şöyle tribünü , membran süper bana güvenebilirsiniz  :ok:

Bu mebranın takılmış hali mi, yoksa daha takılmadan sadece fileler takılıyken hali mi ? Demek istediğim takılmış ya da takılmamış, şuan orda mebran var mı ?  :D

Çevrimdışı ahmetx

Bu mebranın takılmış hali mi, yoksa daha takılmadan sadece fileler takılıyken hali mi ? Demek istediğim takılmış ya da takılmamış, şuan orda mebran var mı ?  :D

o bu çok iyiydi işte , membranın kalitesini gösteriyor (kral çıplak hikayesine dönecek birazdan)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

eet mebran takımı basladı.

Çevrimdışı sozkul

raylı sistemle alakası yok bunun koltuk aralarını değişken yaparak ayarlayabilirler  san mameste olduğu gibi.

Nasıl alakası yok? eğer rayları prekast dönüşlerinde tatlı bir ovallik verip dönmedilerse çok zor.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

Nasıl alakası yok? eğer rayları prekast dönüşlerinde tatlı bir ovallik verip dönmedilerse çok zor.
benim en büyük korkum o. o aralarda raylar özel olmalı kavisli şekilde.bilmiyorum nasıl yapılıyor bu iş ama inşallah eğri büyrü birbirine girmiş bir görüntü oluşmaz.
umarım düşünmüşlerdir.kesin düşünmüşlerdir demeyin çok örneği var bunun onlar niye düşünmemiş...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

hala zorluyorsun yani  :lol:

Bursa stadında su toplama oluklarını takmadıkları için o sorun yaşandı ve takıldıktan sonra sıkıntı kalmadı..

merak etme böyle işler tamamlandıktan sonra dediğin olmaz yani millete madara olmayız ama sen kendini madara etmeye baya kararlısın  :lol:
Foruma karşı saygısız üslup ve üyelere hakaretten üyeliği silinmiştir.

Çevrimdışı FARUK

Yapmaları gereken precast ları birer birer yerleştirmek ve sıra yükseldikçe aralıklarla oynamak
2 precast birleşimi kısıma koltuk koyacaklarını sanmıyorum
Bu dediğimi alt katta yapmak kolay ama üst katta Korkuluklar nedeniyle nasıl bir uygulama yapacaklar bilmiyorum

Çevrimdışı ahmetx

aslında var tabii ki  :D benim demek istediğim rayların işe yaramayacağı ama koltukların yerleşimini işaretlediğim çizgilerden ok yönlerine doğru değişken aralıklarla yapılırsa en azından emiratesteki kadar olmaz ve göze çarpmaz .

Çevrimdışı ahmetx

Yapmaları gereken precast ları birer birer yerleştirmek ve sıra yükseldikçe aralıklarla oynamak
2 precast birleşimi kısıma koltuk koyacaklarını sanmıyorum
Bu dediğimi alt katta yapmak kolay ama üst katta Korkuluklar nedeniyle nasıl bir uygulama yapacaklar bilmiyorum
üst kattada köşelerde hepsi tekli korkuluk yapmamışlar dikkat edersen.

Çevrimdışı mikailtatli

Son asama olan cimlerede baslanabilse super olur. Bunun icin vinclerin sahadan cekilmesi lazim. Biran once bitirseler keske kedi yollarini

Çevrimiçi Necmi

aslında var tabii ki  :D benim demek istediğim rayların işe yaramayacağı ama koltukların yerleşimini işaretlediğim çizgilerden ok yönlerine doğru değişken aralıklarla yapılırsa en azından emiratesteki kadar olmaz ve göze çarpmaz .

yok mirin yediği fırçalardan sonra öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
Ankaraya kadar kovalarızda ordada kurtuluşu yok ayaş sapağında Ankara tayfası bekler :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Son asama olan cimlerede baslanabilse super olur. Bunun icin vinclerin sahadan cekilmesi lazim. Biran once bitirseler keske kedi yollarini

çim firması zaten başladı

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar saha aydınlatmalarını vinçler takmayacak mı? Nasıl takılacak ve nereye bir cevap verin yahu  :)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

yok mirin yediği fırçalardan sonra öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
Ankaraya kadar kovalarızda ordada kurtuluşu yok ayaş sapağında Ankara tayfası bekler :evillol:
Ayaş sapağında hallederiz siz ordan çıktıklarında haber verin  :boxin:

Çevrimdışı mikailtatli

Arkadaşlar saha aydınlatmalarını vinçler takmayacak mı? Nasıl takılacak ve nereye bir cevap verin yahu  :)

hocam onu buyuk bir ihtimalle kediyollarina takacaklar. dolayisiyla kedi yollarindan takilacak

Çevrimdışı Efe

kedi yollari vasitasiyla takilir heralde vincler yardim edecekmi bilmiyoruz acikacasi ama vinclik nir is degil benim bildigim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bir ampul değiştireceğimiz zaman vinçmi çağıracağız :nerd:
o kedi yolları neden yapıldı :D oraya takılacaklar.

Çevrimdışı mehmetcan1903

mir eğer tribünlerin kavisli yerlerinde dönemeçli kısımlarında koltuklarda düzensiz saçma saçma işlere girerse örnek verdikleriniz gibi ağır yüklenirim ki benimle birlikte yüzlerce taraftar mir'in hesaplarına düzeltmeleri ve adam akıllı yapmaları için yüklenirler   :ok: :akuma:

Çevrimdışı doganay

Simdi en son ilk once normal cim yapilmasina mi karar verildi. Hibrir cim icin alt yapiyi hic olmazsa simdi hazirlayacaklar mi acaba.
Acele edip cim isinde daha hazir olmadan acmazlar insallah hic hos bir acilis maci olmaz yoksa

Çevrimdışı Erhan

@emredalkilic61 instagram hesabından alıntı

Çevrimdışı celiker1

Gaziler vakfı, belediye süresiz onlara vermiş, ebediyyen ordalar.
Oradan araç girişleri olacağı için büfenin artık orada olacağını zannetmiyorum.Şahsi düşünceme görede artık orada büfenin gece kondu gibi stadyuma uyumsuz,çirkin bir görünüm alacağıdır.Küçük çiftlik parkı tarafında sucuk-ekmek satan arabanın oraya bir büfe konulmasının daha uygun olacağını düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş