Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı pelops

Çevrimdışı İhsan

O kadar kisiyi aynı anda calısıtırıp catıya 35-40 ton yüklemenin sakıncaları olabilir.

Sorun olmaz. Çatı minimum 2000 ton yük taşır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

abi ben beyaz ip gördüm ama ne işe yarıyorlar çözemedim siyah ip nerde :alala:

kelimeyi yanlış kurdum  :biggrinking:
ip ile bağlı şiyah bezimsi şeyler ne ?!

yoksa !
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 17:32:22 Emre.Guler ]

Çevrimdışı karakartalım

çatı üstünden fotolar gelmeye başladı.

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12568313_807991432662778_1378803568_n.jpg
@ahmetx abi bu resimde görülen mebran mı olacak sadece takip edemedim bilgim yok eğer bu olacaksa bildiğin beyaz perde gibi akustik nasıl olur bununla.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

kelimeyi yanlış kurdum  :biggrinking:
ip ile bağlı şiyah bezimsi şeyler ne ?!

yoksa !
abi onun olma ihtimali yok bugun dosenen bembeyaz siyah falan yok bi yerinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

o konuya ben de takığım. lig tv hiç özenmiyor bu kamera konusuna. ne kadar tepeden çekersek o kadar iyidir kafasındalar.

Dediğin maçı hatırlıyorum. Bilmeyenler için

Alman tv'si :

Türk tv'si :
Izin verirsen dostum  bu  isten  para  akzandigim icin iki  kamera  ve acilari hk. farki belirteyim .. Iki cekim arasinda  soyle iki fark var  .. Birincisi  iki  kamera  ayni yerden cekim yapmiyor ikisi de karsilikli  cekim acisinda  .. Yani  Turk tvsi  numarali  dedigimzi yerden  cekimdeyken  alman tvsi  kapali  denen yerden cekim yapmakta .. Ikinci  ve en onemli  fark is e objektiften kaynaklaniyor  .. Turk  tv leri  muhtemelen zoom yapabilmek icin  dar  odakli  teleye  kacan objektif  kullaniyorken alamn tvsi  dahagenis  acili objektif tercihinde  bulunmus ... Gensi a cili  objektiflerin  perspektif algisi yaratmasindan dolayi  cekim daha  kaliteli ve/veya sinematografk gorunuyor  ..  Umarim bir sekilde anlatabildim arkadaslar:)
Yorgo

Çevrimdışı mülkübey

Membranı görünce akustik konusunu ben de merak ettim . bi prof. gelip akustik testi yapacaktı. yapmış mıydı .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandir istanbuldan uzagim. Bu forum islerinden de 100. Yil sampiyonlugundan beri uzagim. Okumaktan sikildim biraz yazayim, dedim.

Forumunuzun besiktas forumlari arasinda cok ozel ve seviyeli. Biraz stadyum agirlikli.

Uzun zamandir turkce konusup yazmadigim icin bazi hatalarim olabilir mazur gorun lutfen.

Hepinizi Selamliyorum.

Konu ile ilgili iki kelam Edelim. Bu stad bitmis sayilir. Artik gelip stadi yikma yahut elimizden alma ihtimalleri kalmadi. Ayi ya dayi deme donemi de bitti. Hepimize hayirli ugurlu olsun.

Yalniz genc arkadaslara hatirlatmak isterim biz uzun zamandir ev sahibi ustunlugunu gosterememis bir camiayiz. Hakemlere, temsilci ve gozlemcilere gerekli baskiyi yapamamisizdir. Yayinci kurulus, basin ve federasyon konusa giris yapmadim.
Butun genc besiktasli arkadaslardan ricam, lutfen temkinli olun, cevrenizdeki renkli takimlari tutan arkadaslarinizi fazla ustelemeyin. Vodafone arenanin acilmasi ile biz kendi evimizde 50 Mac ust uste kazanmayacagiz. Gonul ister Nevio Scala zamani gibi gelene gidene 3 cekelim ama turk futbolunun dinamikleri buna izin vermez.

Buyuk emekleri olan forumdaslar var burada, hatta bir arkadasin "kocaya kacan droneu" icin para topladilar, okudugum kadariyla hepinizi Baba Hakkinin Suleyman Sebayi alnindan optugu gibi opuyorum. Harikasiniz Yahut ihsan kalkavan gibi belirteyim fevkalade

Çevrimdışı Efe

Bildiğin muşamba :)
çok teknolojik bir kaplama tüm dunyada stadlarda kullaniliyor hafif saglam ve degistirilmesi çok basit maliyeti az muşamba değil yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

zaten mormal bitis suresi 45-50 gun mebran dosemelerin mart sonu mebran doseme biter tam olarak 9 nisanda da stadi acari Allah nasip ederse

Ben 19. Mart saat 19.03 Antalya maçı diyorum  :money: :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

kimin var şöyle tribünü , membran süper bana güvenebilirsiniz  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

19 mart olmaz en az 70 gün lazım

Çevrimdışı Efe

19 martta acaalim bende sana köfte ekmek abi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar stad ışıklandırmaları nereye ve nasıl takılacak?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tugozcan

Karamsar olmayın. Bir bakarsınız yarın vinçler çıkmış olur.
Bir bakarsınız membranlardan günde 3 er 4 er tane takılır.
Bir bakarsınız Şubat sonunda zemin yeşil olur  :biggrinking:

evrene olumlu mesaj gönderin :D

Çevrimdışı serti67

yanlız catı ustundekı resımde dıkkatınız cektımı su olugunda yan tarafın mebranıda var gıbı banamı ole geldi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cisse557

kimin var şöyle tribünü , membran süper bana güvenebilirsiniz  :ok:
Abi sen onayladıysan benim için konu kapanmıştır :)

Çevrimdışı pelops

çok teknolojik bir kaplama tüm dunyada stadlarda kullaniliyor hafif saglam ve degistirilmesi çok basit maliyeti az muşamba değil yani :)
isik gecirgenligi de var :)

Çevrimdışı Ensar

gaziler büfe kira mi ödüyor yoksa tapu sahibi mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı KUMANOVALI

Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandir istanbuldan uzagim. Bu forum islerinden de 100. Yil sampiyonlugundan beri uzagim. Okumaktan sikildim biraz yazayim, dedim.

Forumunuzun besiktas forumlari arasinda cok ozel ve seviyeli. Biraz stadyum agirlikli.

Uzun zamandir turkce konusup yazmadigim icin bazi hatalarim olabilir mazur gorun lutfen.

Hepinizi Selamliyorum.

Konu ile ilgili iki kelam Edelim. Bu stad bitmis sayilir. Artik gelip stadi yikma yahut elimizden alma ihtimalleri kalmadi. Ayi ya dayi deme donemi de bitti. Hepimize hayirli ugurlu olsun.

Yalniz genc arkadaslara hatirlatmak isterim biz uzun zamandir ev sahibi ustunlugunu gosterememis bir camiayiz. Hakemlere, temsilci ve gozlemcilere gerekli baskiyi yapamamisizdir. Yayinci kurulus, basin ve federasyon konusa giris yapmadim.
Butun genc besiktasli arkadaslardan ricam, lutfen temkinli olun, cevrenizdeki renkli takimlari tutan arkadaslarinizi fazla ustelemeyin. Vodafone arenanin acilmasi ile biz kendi evimizde 50 Mac ust uste kazanmayacagiz. Gonul ister Nevio Scala zamani gibi gelene gidene 3 cekelim ama turk futbolunun dinamikleri buna izin vermez.

Buyuk emekleri olan forumdaslar var burada, hatta bir arkadasin "kocaya kacan droneu" icin para topladilar, okudugum kadariyla hepinizi Baba Hakkinin Suleyman Sebayi alnindan optugu gibi opuyorum. Harikasiniz Yahut ihsan kalkavan gibi belirteyim fevkalade

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi sozkul

İnşaatı devam eden veya yeni yapılan birçok stadın köşe koltuklarında yırtıklar varken San Mames stadyumundaki köşeler nasıl inci gibi olabiliyor?

San Mames ile yeni yapılan stadlar arasındaki fark ne köşelerde bilen var mı acaba? Sadece işçilik kalitesi mi yoksa?

Sorun köşe dönüşü oval olmayan stadlarda ortaya çıkıyor, örneğin akyazıda böyle bir sorun olmaması imkansız, bizde çokgen dönüş var, yırtıksız yapabilecekler mi çok merak ediyorum ama yaparlarsa çok sevineceğim çünkü olasılığı zor görüyorum.

Çevrimdışı serti67

takarlarda yeni sezona takarlar bence şimdi zaman kaybı olmasın diye ellemezler 2 ay süre içinde olursa olur yoksa yeni sezona
yarım yamalak olucak ıcerısı oleyse balkonlar beton gorunecek okadar ıcerıye şık işler yapılırken arenanın ıcı ozensız gorunebılır zaten son bır kac mac yetıssın dıe ertelelmk sankı gereksız gıbı gelıyor tam olsun barı gec olsun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS