Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

Günaydn herkese bizim koltuk yanlarinda neden kol koyma yerleri yokk?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güvenlik açısından. Koltuklar katlanır olunca kol koyma yerleri acil bir durumda çıkışı engeller.
Üstelik bazı kendinizi bilmezler oralara basarak çıkar ve kırar
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ondrakku

günaydın ve merhaba herkese;

uzun bir okuma sürecinden sonra üye oldum ve ilk girimi yazıyorum. umarım artık membran görürüz. çok saçma olacak belki ama inönü'de kaledeki filelerimiz bile acaip güzeldi umarım arena'da da öyle olur.  :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

uzun bir okuma sürecinden sonra üye oldum ve ilk girimi yazıyorum. umarım artık membran görürüz. çok saçma olacak belki ama inönü'de kaledeki filelerimiz bile acaip güzeldi umarım arena'da da öyle olur.  :)

:hosgeldin hemşerim :)

her detayına özen gösteriliyor o yüzden eminim filelerimiz de çok güzel olacaktır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 10:32:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

:hosgeldin
kapanış maçında fileleri yunus emre dökmeci almadıysa buraya takarlar aynısını :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Sabah Sabah biraz keyifler yerine gelsin....    :sevinc :halay: :ishock:

Antalya Fener maç sonu  :evillol: :lol:

bundan bize ne ki , başkalarının başarısızlığına sevinecek kadar ezik bir camia mıyız? Biz kendi başarımıza sevinir kendi başarısızlığımıza üzülürüz :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bozkurtözcan07

bu küfekileri nasıl temizlediler böyle  :claps:

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/c0.135.1080.1080/12728547_1686529814938796_1817190455_n.jpg

Adamlar herşeyde en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.

Bence stad saraydan farksız olacak.

Bitsin artık şu mabetimiz.

:duman: :duman: :drunkard:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın cümleten

eski açık 107. bloktan kombine almaya çalıştım, tckn tanımlı değil hatası alıyorum. sebebi neydi ki ?
e devletiniz varsa e devlete giriş yapın orada nufüs idaresine giriş yaparak güncelleme yapın ve çıkış yaparak tekrar passoda işlem yapım muhtemelen nufüs idaresi ile alakalı proplem var

Çevrimdışı onurturan

Günaydn herkese bizim koltuk yanlarinda neden kol koyma yerleri yokk?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olan stad var mi acaba normal trubunlerde.. bence trubun ruhuna aykiri bir sey abi..

Çevrimdışı bozkurtözcan07

bundan bize ne ki , başkalarının başarısızlığına sevinecek kadar ezik bir camia mıyız? Biz kendi başarımıza sevinir kendi başarısızlığımıza üzülürüz :D

Biz iyi günde kötü günde hep takımımızın arkasındayız. hergün sabah akşam burada takımımız ve stadla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.
Birlikte sevinip üzülüyoruz.
Başkalarının başarısızlığı beni sevindirmez ama aynı zamanda antalya da olmamdan ve antalyaspora da gönülden bağlı olmamdan dolayı paylaştım.
Müzik staddaki tüm taraftarı çoşturan ve feneve baskı yapan bir durumdu. her golden sonra çaldılar.
Maksadım biraz eğlendirmekti.  :s20: :alala:

Çevrimdışı izorlu85

oha ya oha , ağlayacağım nerdeyse , inanılmaz güzel olmuş harika olmuş kelimeler yetmiyor anlatmaya , of of , şimdi bunu izledikten sonra kafa mı kaldı bende nasıl çalışacağım arkadaş  ben , hele o son tezahürat bitirdi beni ya , rüya gibi bir stadımız oluyor

Ben gece uyuyamadım 6 7 defa izledim kaçırdığım bi görüntü var mı diye sen ne diyorsun :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı GörkemGörkem

günaydın herkese.şu koltukların haline bakın.4 senede ne duruma gelmiş.

Bu resimdeki gibi bizim merdivenlerde sarı olacakmı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin
kapanış maçında fileleri yunus emre dökmeci almadıysa buraya takarlar aynısını :evillol:
:alala:

File alamadim bana gelene kadar bitmisti :s20: :s20:

2 Koltuk alabildim sadece bide Çim , Çimler zaten Kurudu gitti ama Koltuklar duruyor tabi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

bu kapalı dıstaraf alt kata camlar takılmaya baslamıs pekı bu camlar kırılmaz cammı dısardan mudahaleye musaıt bıyer orası her hafta cam degısmeyelım sonra
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Koltukları birkaç sene sonra değiştirmek istesek maliyeti ne kadar olur ?

Çevrimdışı ZEKI

Bilginize,zaman zaman sertte olsa tavrınıza,hayat görüşünüze hayran olmamak elde değil.İzmirde yaşıyorum baharda İstanbula geleceğim.Mabedimizi yakından görmek içine girmek maç seyretmek için can atıyorum.Umarım geldiğimde şahsiyetinizle tanışırım @Necmi abi....
lise arkadasim @Sedat.Y gel ben snei @Necmi abi ile tanistiririm

Çevrimdışı serti67

cok net ve yakın drone cekımı sansları varmıs ama kotu cekım yapmıslar hıc bır ayrıntıyı gostermemısler 6 dakkada donup durdu malesef drone ama  ayrıntıları yakın goremedık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ondrakku

:hosgeldin hemşerim :)

her detayına özen gösteriliyor o yüzden eminim filelerimiz de çok güzel olacaktır

hoşbulduk teşekkür ederim. başakşehir stadındaki maçlarda fark ediyorum bu durumu. gol olunca demirlerden kalkması falan hoş değil. inönü'nün bol ve siyah yoğunluklu fileleri harikaydı. :)

Çevrimdışı özismet

Çevrimdışı izorlu85

14 şubatta sevgilime gidiyorum  :hiho: bu nasıl bi şanstır :ishock: :mj: :mj: :mj: :mj:. Sabah 7 uçağı ile Denizliden geliyorum otele giriş yapmadan semte gideceğim nasipse. :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: 1 yıl önce obitaş çiçekler harıl harıl kaba inşaat yapıyordu. bakalım mabetteki son değişime. :nerd: :nerd: :nerd: bol bol  :photo: çekerim bakalım çaycıyı  :aman: ( @bjk_mabet )felan görebilirsek bi çayını içeriz Gaziler büfede.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 11:02:57 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

cok net ve yakın drone cekımı sansları varmıs ama kotu cekım yapmıslar hıc bır ayrıntıyı gostermemısler 6 dakkada donup durdu malesef drone ama  ayrıntıları yakın goremedık

katılıyorum.. drone harika, bazı açılar ve çekimler çok güzel ama detay çekim ve montaj için aynı şeyi söylemek çok zor.. yine de sağ olsunlar harika görüntüler yakalamışlar :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

semer ve kedi yolu isleri suruyor aksama kadar artik bi ilerleme saglansa ozellikle semerler kedi yollari yarin bitecek gibi ama semerler hala 10 un altina inmedi bugun onlara yogunlasilmali
Şampiyon Beşiktaş JK