Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

yarın ilk mebranı görebiliriz içime doğdu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

ama bunun görüş engellemesiyle ilgisi yok yukardada olsa aynı etkiyi yapar
yapmaması için çok yukarda olması gerekir. kaldıki bahsedilen engel oluyormu sözü maç gündüz olursa
engel olmaz kaldıki senin dediğinin doğrulanması için bunu önce yaşamak lazım bu tip aydınlatmalarda
hedef aşağısı olduğu için yanlara pek etki yapamıyor yoksa normal koşullarda ışıklara bakamaman lazım
sahayı görmeni bile engeller sürekli göz hizanda olan parlak ışık

Gündüz maçında fiziki engel olmadığı için sorun olmayacaktır. Elbette gece maçlarındaki pratiği görmek lazım. Ancak teoride; ışıklandırmaların yönü aşağıya doğru bile olsa, ışık kaynağı iki tribün en üst hizası arasına yakın açı yapacak.

Bir an evvel açılsın da görelim nasıl olacağını.  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Yanlış adama söylemişsin. Senden sadece 10 kilometre daha yakın ve 3 senedir hiç maç kaçırmadı :D
ankarada ceza yediğimiz maça istanbulda gidememiştim :bandit:
angaralı kardeşlerimiz küfretti biz cezasını istanbulda çektik :D
birde mersin maçı var daha oynanmadı ama gidemeyeceğiz :bandit:
takım bu kadar zor şartlarda mücadele ederken ben sıcak evimde izleyememki
gerçi protesto nedeniyle lig tv de almıyorum 10 yıldır. Renklilerin sözcüsü olduğu sürecede almayacağım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Gündüz maçında fiziki engel olmadığı için sorun olmayacaktır. Elbette gece maçlarındaki pratiği görmek lazım. Ancak teoride; ışıklandırmaların yönü aşağıya doğru bile olsa, ışık kaynağı iki tribün en üst hizası arasına yakın açı yapacak.

Bir an evvel açılsın da görelim nasıl olacağını.  :ok:
aynen kardeşim zaten önemli olanda sahayı iyi görmek birde
sahayı bile göremeyen renkliler olduğunu düşününce bizim tribünün
en üstünü görebilirmiyiz dememiz onlar için kara mizah oluyor. :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

Resmi drone çekimi yapılmış

@FARUK senden kaçmazdı bu ama dronenin üstünde flycamteam.com yazıyor oradan çekilen vidoya ulaşmak senin nasıl gözünden kaçtı :)

edit: Adamlar güzel iş çıkarmışlar.

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 10:46:57 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı onurturan

ankarada ceza yediğimiz maça istanbulda gidememiştim :bandit:
angaralı kardeşlerimiz küfretti biz cezasını istanbulda çektik :D
birde mersin maçı var daha oynanmadı ama gidemeyeceğiz :bandit:
takım bu kadar zor şartlarda mücadele ederken ben sıcak evimde izleyememki
gerçi protesto nedeniyle lig tv de almıyorum 10 yıldır. Renklilerin sözcüsü olduğu sürecede almayacağım :bandit:
mersin macina bileti baskasi alip sana transfer edince sistemdeki bosluktan dolayi gidilebiliyor demisti en son diger sayfada arkadasin birisi..  kim demisti hatirlamiyom bi denemek lazim ama.. :naughty:

Çevrimdışı Necmi

mersin macina bileti baskasi alip sana transfer edince sistemdeki bosluktan dolayi gidilebiliyor demisti en son diger sayfada arkadasin birisi..  kim demisti hatirlamiyom bi denemek lazim ama.. :naughty:
neler denedik yemiyor

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

yarın ilk mebranı görebiliriz içime doğdu  :D
İnşAllah öyle olur çünkü yarında gidebilirim. canlı görmeyi çok isterim :) Membranın nasıl duracağını çok merak ediyorum
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

İnşAllah öyle olur çünkü yarında gidebilirim. canlı görmeyi çok isterim :) Membranın nasıl duracağını çok merak ediyorum
ben nasıl duracağından çok nasıl çıkartıp nasıl takacaklarını merak ediyorum :D

Çevrimdışı onurturan

neler denedik yemiyor
Kombine..900 tl.
Forma..139 tl..
Atkı 19 tl..
Necip ile Tosic i kahvede izlemek.. Paha bicilemez.. :icool:

Çevrimdışı izorlu85

Kombine..900 tl.
Forma..139 tl..
Atkı 19 tl..

:ebebe: :ebebe: :super: :super: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

Hangisiii :D
gidin sinemaya kötü kedi şerafettini izleyin verdiğiniz para yabancı ellere gitmez :evillol:
hatta orda seslendirmede duyduğunuz bazı sesler buralarda dolaşıyor olabilir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ben nasıl duracağından çok nasıl çıkartıp nasıl takacaklarını merak ediyorum :D
Oda ayrı bi soru işareti abi :) membran serilirken altta koltuk işlerine izin verecekler mi acaba
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

Kombine..900 tl.
Forma..139 tl..
Atkı 19 tl..

en son kahvede gs Beşiktaş maçını izliyordum
kahve tıklım tıklım her masada bir sürü insan ben tekim
gs bir gol attı kahve yıkılıyor sonra beşiktaş gol attı ben kendimden geçmişim
masaya yumruğu patlattım çaylar fırladı gitti sonra arkadan kahveye baktım tek gol diyen benim
arkasından 3 tane daha attık 4-1 bitti ve ben o kahveden dayak yemeden çıktım öyle agresiftimki
her halde kimse bulaşmaya cesaret edemedi :evillol:

Çevrimdışı eronimo18

@Deniz senden kaçmazdı bu ama dronenin üstünde flycamteam.com yazıyor oradan çekilen vidoya ulaşmak senin nasıl gözünden kaçtı :)

AZ KALDI GELİYORUZ İNŞALLAH
HADİD - 20

Çevrimdışı Hakan Gülcan

@Deniz senden kaçmazdı bu ama dronenin üstünde flycamteam.com yazıyor oradan çekilen vidoya ulaşmak senin nasıl gözünden kaçtı :)

Bir insan bir stada aşık olabilir mi? Ben oldum yav  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı onurturan

masaya yumruğu patlattım çaylar fırladı gitti sonra arkadan kahveye baktım tek gol diyen benim
arkasından 3 tane daha attık 4-1 bitti ve ben o kahveden dayak yemeden çıktım öyle agresiftimki
Sene 89 muydu..

Çevrimdışı onurturan

Bir insan bir stada aşık olabilir mi? Ben oldum yav  :)
ben de ben de :loveya: picasso tablosu gibi stat.. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

goller gs: uğur tütüneker, BJK: Zeki Önatlı, Feyyaz (3)
ertesi gün gazetede Feyyaz elini yukarı kaldırıp 3 işareti yaptığı foto, 41 gol 41 puan 41 kere maşallah die manşet...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ertesi gün gazetede Feyyaz elini yukarı kaldırıp 3 işareti yaptığı foto, 41 gol 41 puan 41 kere maşallah die manşet...

ve 4-1 biten o cincon maçı lig tarihindeki en farklı BJK-gs maçı skorudur hala...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sedat.Y

Ali Samiyendeydi maç hatırlıyorum...

Çevrimdışı onurturan

ve 4-1 biten o cincon maçı lig tarihindeki en farklı BJK-gs maçı skorudur hala...
Abi necmi abinin hikayesiyle senin anlatimin sunay akin tadi birakti damagimda..

Çevrimdışı tangaz

Ali Samiyendeydi maç hatırlıyorum...

ben maçta kale arkasındaydım yağmurlu bir gündü Feyyaz hafızam beni yanıltmıyorsa askerdi  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Abi necmi abinin hikayesiyle senin anlatimin sunay akin tadi birakti damagimda..

eyvallah @onurturan  o siz değerli Beşiktaşlıların güzelliği   :)

Çevrimdışı arda_2732

Bu arada geçmiş sayfalarda @sallapati nin değindiği hibrit çimde sakatlık riski konusuna, Sporda Fizyoterapi master ı yapmış bir fizyoterapist olarak naçizane değinmek isterim :

Ön çapraz bağ sakatlıklarında birçok faktör rol alıyor sizlerin de bahsettiği gibi. Zemin de bu faktörlerden yalnızca biri. Ancak hibrit çim dediğimiz olayın normal çimden farklı bir etkisi olmaz diz üzerine binen yüklerle ilgili. Bence hibrit çimden değil, açılışını yaptığımız Antalyaspor stadının zemini gibi oturmayan zeminlerden korkun  :D asıl o zeminlerde diz ani rotasyona, zıplamadan yere inerken yada ani durmada dizin öne translasyonuna daha meyillidir. Hibrit çim bu çim kalkmalarını minimuma ve zeminin stabilizasyonunu maksimuma çıkartacağı için bu tip bağ yaralanmaları için muhtemelen en güvenilir zemin olacaktır.

Rhodolfo'nun yaşadığı sakatlık pozisyonu şanssız bir andı her futbolcunun başına gelebilir. Bu sakatlık hibrit çimde de olabilir ama dediğim gibi, hibritin bu durumlara olumsuz etkisi olacağını zannetmiyorum