Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739954 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Mehmet92

fatih doğan hem çalışan hem akraba olduğunu doğruladı.başkan ceza kesmiş firmaya.az öce asporda söyledi.

Güzel iş,hepimizin emeğine sağlık.Bu dakkadan sonra daha da büyütmeye gerek yok bence olayı,yönetimimiz son noktayı koymuş.Şu saatten sonra "şu an için sadece Beşiktaş'la şampiyonluğa odaklanmış durumdayız."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güncel
Eski acik altta koltuk montaji devam ediyor , Kufeki isi Numaralida bile belli bir seviyeye gelmis

Cevre düzenlemesi başladı

Yokus asagi gidiyoruz :super: :super:

Bu arada @Karakartalpasha nin fotolarini gordum iceride isler mukemmel gidiyor koridorlar bitmek uzere duvar ve tavan kaplamalari muhtesem , Hersey cok güzel heryerinden kalite akiyor stadin..

Hicbir yerde beton görüntüsü yok heryer kaplama yapılıyor

Boyle bu kalitede bir stad Turkiyede yapilamaz gercekten Baskan ve yonetim kurulunu 1 kez daha tebrik etmek gerek :claps:

Zaten Turkiyenin en buyuk kulubune bu kalitede bir stad yakisirdi..
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 13:05:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Güzel iş,hepimizin emeğine sağlık.Bu dakkadan sonra daha da büyütmeye gerek yok bence olayı,yönetimimiz son noktayı koymuş.Şu saatten sonra "şu an için sadece Beşiktaş'la şampiyonluğa odaklanmış durumdayız."
Caticilardan birinde de catlak ciksada 3 5 milyon eouruyuda ordan traslasak :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Semerci vinçler hareketsiz ama bare semer takmıyacaksın kedi yoluna yardım et :(
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Eski açık arkası büfe falan olucak heralde resim @Karakartalpasha
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 13:55:07 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

bu zemın bole kalmıcak demı bır kaplama yada sekıl bı yuruyus alanı yapılır sanırım
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 13:18:48 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Karabay

tribüne giriş tüneli değilimi burası

Çevrimdışı İhsan

Maça gidemiyorum.
Bileti devredebilirim - BATI  alt B
PM den yazabilirsiniz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

bu zemın bole kalmıcak demı bır kaplama yada sekıl bı yuruyus alanı yapılır sanırım
Bana böyle kalır gibi geldi şap atılmış dış cephe sayılır bir bölge bence kalır böyle
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

tribüne giriş tüneli değilimi burası
Daha ileride görünen boşlular tribün girişi olması lazım burası tahminim %90 büfe tarzı bişey olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Karakartalpasha

@Karakartalpasha  teşekkür ederiz
iç kısımdan foto alabildiniz mi

Aldım ama dün çok yorgundum atamadım... Şimdi atacam...

Çevrimdışı serti67

Bana böyle kalır gibi geldi şap atılmış dış cephe sayılır bir bölge bence kalır böyle
bole bır yapıda orası ole kalırmı sanmıyorum locadan cıkanlar gezıcek teras kısmında catlak yerler felan ole kalmamsı lazım ama bakalım sekıl bır sıva yapılır belkı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Tesekkurler abi :claps: :claps: :claps:

Kartal yuvasi toplamda kac metre kareydi ya unuttum ben onu

2000 metre kare tamamimi yoksa 1 bolumu mu ben toplam 5000 metre kare diye hatırlıyorum :alala: :alala:

Toplam 2000 metrekareymiş. 5000 çok uçuk bir şey. Eski kartal yuvası 200-300 metrekare felandı. Düşün artık.. Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası olacak...

@Karakartalpasha

Çatı kaynak işlemleri yapıldıktan sonra kaynaklar penetrant testi gibi testlerden geçiyor mu yoksa kaynak sonrası direk boyanıyor mu?

Bununla ilgili bir bilgi var mı ?
Yani demek istediğim bu kaynakların bir kriteri var mı?

Sonuçta büyük bir yüke maruz kalacaklar..

Teşekkürler şimdiden.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çatı testi diye bir şey duymadım. Ancak kaynakları inceliyorlar. Çünkü çatı önemli. Bunu da denetleyen birileri var...

Çevrimdışı Burak Akay

@Karakartalpasha abi burası için tahminim doğrumu birde zemin böylemi kalır?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

bole bır yapıda orası ole kalırmı sanmıyorum locadan cıkanlar gezıcek teras kısmında catlak yerler felan ole kalmamsı lazım ama bakalım sekıl bır sıva yapılır belkı
birşey yapılsaydı kıyıdan köşeden başlanırdı gibi geliyor orası şuan bildiğimiz avm kapalı otoparklarının zemininden bırakabilirler valla :)
İyi Günde Kötü Günde

@Karakartalpasha  düz semerler ve kedi yolları ne alemde , kaç tane kaldı ? Membranlar hakkında bilgi var mı ne zaman gelecek günde ne kadar takilabilinecek ? Birde drenaj için daha çok önceden yapıldı diye bir resim var o dip Drenajı değil miydi ? Saha yüzeyi için ayrı bir drenaj ve ısıtma yapılmayacak mi ?

4 kedi yolunun 2 tanesi zaten kenara ulaştı. Ulaştıktan sonra resimlerde de görüleceği üzere dışarıdan 2 vinç ile kaynatma işi yapılarak kenarlara bağlanıyor. 2 tane daha yapılacak. Biri Numaralı-Yeni açık arasına, diğeri Kapalı - eski açık arasına...
Mebranlar en son bilgiye göre 10 Şubatta stada sevk edilecekti..Takılması da 15 Şubat...

Drenaj konusu zaten kumlama ile yapılacak. Ayrıca kumlama sonrası ısıtma ve çimler için sulama sistemi de yapılacak ve kumla kaplanacaklar. Sonrası rulo çim serme...

Bu linkten gerekli bilgiyi Türkçe öğrenebilirsiniz

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 23:34:51 ZEKI ]

Çevrimdışı eaglearena

birşey yapılsaydı kıyıdan köşeden başlanırdı gibi geliyor orası şuan bildiğimiz avm kapalı otoparklarının zemininden bırakabilirler valla :)
abi daha duvarlara taşları yapıyorlar. İşte büfeleri yapıyorlar. Şuan zemini yapsalar zemin kötü olur. Benim tahminimce herşey bitince zemine başlıyacaklar.

Çevrimdışı Burak Akay

abi daha duvarlara taşları yapıyorlar. İşte büfeleri yapıyorlar. Şuan zemini yapsalar zemin kötü olur. Benim tahminimce herşey bitince zemine başlıyacaklar.
İnşallah ama ben zannetmiyorum yapılacağına ama olursa çok daha iyi olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canergiray77

"abiler kardeşler, bu foto da kafama takılan en üst merdivene bile koltuk koyuulmuş orası engelli trübünü fakat biz engelliler tekerlekli sandalye de sahayı nasıl göreceğiz malum bir de ayakta izleyen taraftarlar olur kafama en çok takılan unsur bu  hem engelli vatandaşlarımız rahat maç izlesin hem sağlıklı insanları sürekli daraltmada
" oturur musun göremiyorum " bu tarz şeyleri yaşamayalım" diye bir yazı yazmıştım fakat cevap alamamıştım bilenler bilgilendirebilir mi acaba not attığım foto 1 şubata ait faruk abi upload etmişti
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı denilanz

"abiler kardeşler, bu foto da kafama takılan en üst merdivene bile koltuk koyuulmuş orası engelli trübünü fakat biz engelliler tekerlekli sandalye de sahayı nasıl göreceğiz malum bir de ayakta izleyen taraftarlar olur kafama en çok takılan unsur bu  hem engelli vatandaşlarımız rahat maç izlesin hem sağlıklı insanları sürekli daraltmada
" oturur musun göremiyorum " bu tarz şeyleri yaşamayalım" diye bir yazı yazmıştım fakat cevap alamamıştım bilenler bilgilendirebilir mi acaba not attığım foto 1 şubata ait faruk abi upload etmişti
Son takılan koltuğun arkasına bir yükselti veya onun tarzı bir şey yapacaklardır. Endişenizi anlıyorum ama hiçbir şeyin atlanmadığını gördüğümüz bu projede bu konu da kesinlikle atlanmaz düşüncesindeyim. İçiniz rahat olsun. Tabii kesin olarak ne yapılacağını bilen biri durumu izah ederse çok daha güzel olur.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Koltuklari bir an once bitirip de gitseler keske.
Koltuk konusundan hic hevesim kalmadi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

4 kedi yolunun 2 tanesi zaten kenara ulaştı. Ulaştıktan sonra resimlerde de görüleceği üzere dışarıdan 2 vinç ile kaynatma işi yapılarak kenarlara bağlanıyor. 2 tane daha yapılacak. Biri Numaralı-Yeni açık arasına, diğeri Kapalı - eski açık arasına...
Mebranlar en son bilgiye göre 10 Şubatta stada sevk edilecekti..Takılması da 15 Şubat...

Drenaj konusu zaten kumlama ile yapılacak. Ayrıca kumlama sonrası ısıtma ve çimler için sulama sistemi de yapılacak ve kumla kaplanacaklar. Sonrası rulo çim serme...

Bu linkten gerekli bilgiyi Türkçe
Numarali kedi yollarinin ucuna takilacak aparatlar saha icindeki vinçler mi olacak saha disinda mi cunku baslamis numarali tarafinda drenaj calismasi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 14:54:02 cadavra ]