Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Mir stajyeri kovduk özür dileriz diye açiklama yapti  :evillol: :evillol:

hee oraya kadar biliyorum baska bir gelisme yok her halde o zaman, neyse zaten öle olcagi belliydi
adamlar kendi sirketlerini batiricak halleri yok isi tatliya baglamaya calisiyorlar.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi bilmediğim için soruyorum şimdi locaların hepsi satılmış durumda değil mi?
peki bu localar arasında mir şirketinden alan varmı?
eğer var ise yaptırım olarak karşılık verilebilir (yani mir şirketinin localarını iptal edebilir Beşiktaş yönetimi)
sonuçta bu harikulade stadımızda onlarca yüzlerce locaya sahip olmak için kuyrukta bekleyen Beşiktaşlı sosyeteler vardır muhakkak
hele hele bu saatten sonra stadımızın önceki zamanlara göre ayyuka çıkmış görüntüsüne rağmen.
İnan bu konuda fikrim yok, bir sekilde ceza sisteminin isletilmesi gerek diye dusunuyorum.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

koltuklarin durumu ney acaba? bir mir'e sorsakmi  :lol:

Çevrimdışı Burak Akay

@Karakartalpasha ya twitter'dan sordum çalışma varmı diye full dedi bakalım resimde bekliyoruz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı empisayn

şuan takılan koltuklar hiza ayarlaması için tekrar ele alınacak , hızlı mı gidiyor yavaş mı en ufak bir fikrim yok , umarım hizalama işi de bu kadar çabuk olur .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı bjk_mabet

stadyum -5,15 kotunda başladı tam olarak bilmiyorum projeden hesaplamak lazım ama
tahminen -2,40 kotunda falan olması lazım sahanın
-2.10
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

şuan takılan koltuklar hiza ayarlaması için tekrar ele alınacak , hızlı mı gidiyor yavaş mı en ufak bir fikrim yok , umarım hizalama işi de bu kadar çabuk olur .
iyi ilerliyorlar yalnız bi iki ufak problem yinede kafaya takılacak tarzda degil

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi ilerliyorlar yalnız bi iki ufak problem yinede kafaya takılacak tarzda degil

hoşgeldin abi özet geçicen mi bugün ?

Çevrimdışı empisayn

teşekkür ederim abi hoşgeldin .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı bjk_mabet

hoşgeldin abi özet geçicen mi bugün ?
hayır bugün değil daha ilerleyen bi zamanda
 :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

vincler neden calismiyo abi onu soyle bari ruzgardan mi yoksa baska bisey mi var..

Çevrimdışı cadavra

2 gündür catida calisma neden yok acaba devlet veya baska bi sey sikintimi cikarttilar bunu bilsek kafi herhalde hepimiz icin Teşekkürler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gokhanwww

altlarda çok az yer kaldı belki bir kaç yüz koltuk
çoğu blok satışa kapandı iyi bulmuşsun
Teşekkürler...babam eskisi gibidüsünüyordu..ıslanırız orda diye...ne ıslanmasi kapalı son sıraya kadar dedim..oyle ikna oldu:-)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi