Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Kutay

Mir Ofis facebook sayfasında kapak fotoğrafına bunu koymuş. Yeni mi yapıldı başkanı kaybettiğimizde mi astılar acaba?
büyük ihtimal yeni asılmıştır gelen tepkileri azaltmak için  bu şirkete asla güven olmaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

''Hain'' ifadesi kalktığına göre gerçekten akraba bunlar...Bir de yazım yanlışlarını düzeltmişler... :)

Çevrimdışı cagdas44

Mir Ofis facebook sayfasında kapak fotoğrafına bunu koymuş. Yeni mi yapıldı başkanı kaybettiğimizde mi astılar acaba?

Yeni bugün 11:30 sonrasında değişti o fotoğraf

Çevrimdışı YavuzK

Arkadaşlar bidahakine stada giden biri olursa maclari izleyecegimiz kamera acisindan fotograf cekebilirmi? gercekten cok merak ediyorum nasil olucağini

Çevrimdışı felixeboard

Şuan çalıştığım firma işlerin akışı daha kolay olması için firmayada çok faydalı bir program aldı
ürünü satın aldığımız firma sahibinin çalıştığım firma hakkında yersiz konuşmlarına denk geldim facebook sayfasında
hemen patrona gösterdim 1 hafta içinde o firmayla bütün  çok yararlı bir program olmasına rağmen programı iade ettiler.
Benim çalıştığım öyle cok büyük bir firma değil ama iş ahlakı diye birşey var ekmek yediğin kaba yaparsan bedelini ödersin orta ölçekli bir firma bunu yapıyorsa Beşiktaş alasını yapmalıdır.
La Vittoria Sara Nostra !!!

Çevrimdışı mehmetthedum

Şirket sahibi , aile büyükleri beşiktaşlı çıkarmış.......
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı enemy1903

neredeyse tüm medyada bu konuşuluyor.ekşi,twitter,forumlar vs. umarım bu bağyandan yüklü tazminat kaparız.sana loca kakalamayacağız tazminat peşindeyiz  :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Şuan çalıştığım firma işlerin akışı daha kolay olması için firmayada çok faydalı bir program aldı
ürünü satın aldığımız firma sahibinin çalıştığım firma hakkında yersiz konuşmlarına denk geldim facebook sayfasında
hemen patrona gösterdim 1 hafta içinde o firmayla bütün  çok yararlı bir program olmasına rağmen programı iade ettiler.
Benim çalıştığım öyle cok büyük bir firma değil ama iş ahlakı diye birşey var ekmek yediğin kaba yaparsan bedelini ödersin orta ölçekli bir firma bunu yapıyorsa Beşiktaş alasını yapmalıdır.
kimse ticari partneri hakkında hele ki işvereni hakkında beter olsunlar diyemez, bu nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir terbiyesizliktir. Aynen sizin örnek Verdiğiniz konu gibi bu firmayla sözleşme derhal fesh edilmeli. Bunlar bugün o stadda hangi yüzle çalışacaklar? Soru bu kadar basit.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MİR Ofis denen şirket gitsin₁ stadımızdan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serjo

o zaman yeni firma gelecek, koltuklar yeniden üretilecek
en az 1 sene daha stad açılmaz
o kadar kolay değil hemen ilişkiyi kesmek
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 12:32:41 Serjo ]
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Şu fotonun altına bunu yazdım;

"Yiğit Gelir Yahu Mir Ofis Biz sizden DÜRÜSTLÜK Bekliyoruz ! Beşiktaş Taraftarı bu Şirinliklerinize gelmez. Ayrıca Şirin gözükmüyor Aksine KENDİNİZİ DÜŞÜRÜYORSUNUZ ! Stajer İfadesini Silin, Adam Akıllı Dileyin Özrünüzü bu iş HUZUR İÇİNDE ÇÖZÜLSÜN ! Çok Uğraşacağız yoksa böyle.
Ayrıca bugün DEĞERLENDİRME Kısmınızı kapattınız, Yarın Facebook sayfasını mı kapatacaksınız?"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünden beri gelişmeleri takip ediyorum. Her detaylı incelemede daha da rezillikler ortaya çıkıyor.

Tepkim nettir. Defolsunlar!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Bizim başkan öyle zorla loca kakalamaz merak etmesin  .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mmeteris

Foto güncel değil eski tarihli.. ankarada şu an her yer kar altında :)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı canergiray77

Şu fotonun altına bunu yazdım;

"Yiğit Gelir Yahu Mir Ofis Biz sizden DÜRÜSTLÜK Bekliyoruz ! Beşiktaş Taraftarı bu Şirinliklerinize gelmez. Ayrıca Şirin gözükmüyor Aksine KENDİNİZİ DÜŞÜRÜYORSUNUZ ! Stajer İfadesini Silin, Adam Akıllı Dileyin Özrünüzü bu iş HUZUR İÇİNDE ÇÖZÜLSÜN ! Çok Uğraşacağız yoksa böyle.
Ayrıca bugün DEĞERLENDİRME Kısmınızı kapattınız, Yarın Facebook sayfasını mı kapatacaksınız?"
ya o değilde kafama takılan bunların isimleri vs pek duyulmazken sayemizde popüler oldular bu onlara + mı kazandırır - mi kaybettirir bilemedim reklamları olduğu kesin :D @Yigit_Gelir
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim başkan öyle zorla loca kakalamaz merak etmesin  .
bu terbiyesizleri kovsunlar. Tazminat Davası açma hakkımız var ve çok büyük ihtimal kazanırız. Stadın açılışında bu Hadise dolayısıyla yaşanabilecek gecikme de tazminata dahildir. Ben bunların alenen işi sabote etmediğini nereden bileyim?ekmek yediği kaba tüküren adamla iş yapılmaz.

Çevrimdışı erenoz

Biraz konunun dışında ama Antalya Stadından fotoğraf paylaşmışlar daha önce. Eğer o stadın koltukları bunlarınsa bu olay olmasa bile bu firmayla çalışılmamalıymış bence. Antalya'da maçlara gidiyorum koltuklarda işçilik de koltuk kalitesi de çok kötü gerçekten. Kendiliğinden vidaları çıkan koltuklar bile var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Acaba bunların firmasında çalışan bir işçi bu bağyan hakkında Facebook da beter olsun yazsa bu bağyan ne yapardı?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yayınladıkları Özür Metni ve değişiklikleri;

1.si

ÖZÜR DİLERİZ!

Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Sirketimizle olan stajerlik sözleşmesi aksam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Turkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla

2.si

ÖZÜR DİLERİZ!

Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi aksam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.

Saygılarımızla

3.sü

ÖZÜR DİLERİZ!

Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.

Saygılarımızla

ve Sonuncusu

ÖZÜR DİLERİZ

Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.

Saygılarımızla

Çevrimdışı Yigit_Gelir

ya o değilde kafama takılan bunların isimleri vs pek duyulmazken sayemizde popüler oldular bu onlara + mı kazandırır - mi kaybettirir bilemedim reklamları olduğu kesin :D @Yigit_Gelir

Valla bilmiyorum adamların İktidar dışındaki tek referansı biziz, hep devletle çalışmışlar...

Çevrimdışı aoguzd

Muhtemelen şirketin büyük patronları da şu an ciddi bi panik halinde, hem işlerimiz bozulmasın hem şirin gorunup camianın tepkisini azaltalım hem de kızımız daha çok uzulmesin diye uğraşırlarken her hareketlerinde daha cok batırıyorlar. Bundan sonra hayatinin geri kalaninda miray Beşiktaş'ın adını her duyduğunda eli ayağı birbirine dolaşacak. Ailesinden de sağlam bi fırça yemiştir, bi de ilk açıklamada hain diye nitelendirilmişti sonradan silindi, ekşide twitterda gundem oldu. Çok uzun süre bu depresyonu atlatamaz.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 12:52:50 aoguzd ]

Çevrimdışı mustafa07

Arkadaşlar iyi günler bu mir firması sadece koltuk montajı için mi görevli yoksa koltukların üretimi ankrajlar vs. de bunlara mı ait eğer sadece koltuk montajı ise bence sözleşme fesih edilmeli çok zaman kaybı olacağını düşünmüyorum, saygılar   :money:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 12:57:40 mustafa07 ]

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar iyi günler bu mir firması sadece koltuk montajı için mi görevli yoksa koltukların üretimi ankrajlar vs. de bunlara mı ait eğer sadece koltuk montajı ise bence sözleşme fesih edilmeli çok zaman kaybı olacağını düşünmüyorum, saygılar :money:
tüm imalat onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Bende görüntüyü telefonla fotoğraflamıştım allah kimseye kendi kızına/akranına hain ve çirkin dedirtmesin.

Kurumsal bağı bulunmayan stajer  :claps:

Bende cikmisim fotoda :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.