Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canU

Utanmadan bir de çıkıp yalan dolu özür diliyorlar. Aynı soyad da mı şansa olmuş. Stajyerse göstersinler görelim sözleşmeyi.

Çevrimiçi Necmi

yanlış yapmışsınız bence ozaman bunu başlatarak..

olayı firmaya kadar uzatıp o firmada çalışan diğer insanların işlerini sonlandırmak falan... yanlış çok yanlış...

neyse kendi fikrim bu.. akıl vercek deiliz.. sadece kendi fikrim...

olayı firmaya uzatmıyoruz olayı yapan firma zaten
orda çalışanın ekmeğini düşünen o lafı etmez Kulübün
başkanıyla dalga geçeceksin taraftarına beddua edeceksin
sonrada ekmeğimmi diyeceksin bir insan ekmeğini düşünüyorsa
haddini bilir. Bilmeyenlerede bildirilir.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

yok telefon kulübelerinde kullanılan kart varya onlardan bahsetmek istemiştim. yoksa bende Vodafone Karakartallıyım  :claps:

Onlar için değmez o kartları kullanmaya.

Askere gidince inşallah Ailemi ararım o kartlarla :D

Çevrimdışı yenerh

Arkadaşlar açikca gorunmektedir ki sirket calisani, stajyeri yada sirket sahibinin kizi Mir i gercekten cok zor bir duruma dusurmustur. Bu saatten itibaren gerek bizle olan gerekse gelecekteki isleri adina zaten maddi ve manevi olarak sıkıntı yasayacaklari goruluyor. Ancak burada onemli olan Besiktas in menfaatleridir. Ortada yapilan bir anlasma var. Burda bizim ne istedigimizden cok Besiktas icin ne yapilirsa mantikli olur onemlidir.
Bazi arkadaslarin uslublarina da dikkat etmesi gerekir. Ortaligi sakinlestirmeye calisan arkadasa "gevezelik etme" demek yakışmiyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

olayı firmaya uzatmıyoruz olayı yapan firma zaten
orda çalışanın ekmeğini düşünen o lafı etmez Kulübün
başkanıyla dalga geçeceksin taraftarına beddua edeceksin
sonrada ekmeğimmi diyeceksin bir insan ekmeğini düşünüyorsa
haddini bilir. Bilmeyenlerede bildirilir.
karıştırmayalım yalnız... olayı firma yapmıyor.. aksine firma resmi hesabında özür diliyor... olayı yapan bireysel hesap..

firma sahibinin kızı yada oğlu,nenesi,dedesi farketmez.. insanlar bireysel sosyal hesaplarından istediğini yapar... he suç teşkil ediyorsada gerekli yerlere şikayet edilerek gereği yapılır ... ki etmişsiniz adamlarda özür dilemiş...

senin dediğin olayı mesela vodafone resmi hesabından yapsa... "stad abi" falan misal hemen fesih edilmesi taraftarıyım bende...

ama bu olayın alakası yok öyle bir durumla..

neyse hayırlısı yapcak bişey yok.. sabah ola hayrola...

Çevrimdışı mellfred

olması gerektiği gibi sonlandı. cadı avı başlatmanın anlamı yok. yanlız taraftarımız duyarlı. iyi iş çıkardık iyi geceler

Çevrimdışı can1903

Hiç bi şey olmaz bu saatten sonra koltuk firması değişmez bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Burak Akay

bu kızın stajyer mi yoksa şirket sahiplerinin akrabasımı bunu en güzel çözecek kişi @ilhan abidir :) topu atıp kaçıyorum @Necmi abi :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar açikca gorunmektedir ki sirket calisani, stajyeri yada sirket sahibinin kizi Mir i gercekten cok zor bir duruma dusurmustur. Bu saatten itibaren gerek bizle olan gerekse gelecekteki isleri adina zaten maddi ve manevi olarak sıkıntı yasayacaklari goruluyor. Ancak burada onemli olan Besiktas in menfaatleridir. Ortada yapilan bir anlasma var. Burda bizim ne istedigimizden cok Besiktas icin ne yapilirsa mantikli olur onemlidir.
Bazi arkadaslarin uslublarina da dikkat etmesi gerekir. Ortaligi sakinlestirmeye calisan arkadasa "gevezelik etme" demek yakışmiyor.

onurunun menfaati olmaz.
sana hakaret edilmişse bunun bedeli ödenir.
seni sanal ortamda rencide ediyor iş yaptığın para aldığın
kişi için taraftarını kandırdığını söyleyene beter olsunlar diyebilen
bir kişi bu stada bir daha giremez bunu söyleyen firma sahibiyse
firma giremez bu işden zarar edeceksek edelim insan menfaati için değil onuru için yaşar
firma bu işden bir şekilde zararlı çıkacak çıkmalıda iş dünyası
kimseye çiçek sunmaz sen iş akdini yapma sözünde durma bak o firma sana neler yapıyor.
Gözünün yaşına bakıyormu biz onlar için velinimetiz. Bunu bu şekildemi ödüyorlar.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

karıştırmayalım yalnız... olayı firma yapmıyor.. aksine firma resmi hesabında özür diliyor... olayı yapan bireysel hesap..

firma sahibinin kızı yada oğlu,nenesi,dedesi farketmez.. insanlar bireysel sosyal hesaplarından istediğini yapar... he suç teşkil ediyorsada gerekli yerlere şikayet edilerek gereği yapılır ... ki etmişsiniz adamlarda özür dilemiş...

senin dediğin olayı mesela vodafone resmi hesabından yapsa... "stad abi" falan misal hemen fesih edilmesi taraftarıyım bende...

O halde Miray Çınar denilen kişi; O statta MİRAY ÇINAR Sıfatıyla olacak. Tıpkı normal insanların stadı ziyaret edip, atıp tutması gibi.
Mir Ofis "sözde" Stajeri MİRAY ÇINAR olarak orada olursa, hareketlerine dikkat edecek.

İnsanları İş hayatı ve Sosyal Hayatı olarak 2 hayatı vardır. İkisinin ayrımını yapamazsan, sonuç bu olur!

Ağzını gere gere, Beter olsunlar, Loca satmaya çalışıyorlar bize dersen bu olmaz. Şirket sırrını veya bilgisini dışarı vermiş oluyorsun.

Haksız mıyım?

Olay niye Mir Ofis'e sıçradı. Yalan söylediler çünkü, Stajer diyerekten. İşten kovduk değilde, Kulağını çektik deseler daha samimi gelirdi bana, Ailesi sonuçta.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 01:44:35 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Burak Akay

Mir ofis'de çalışan bir ismi az çok tanıyorum yarın ilk işim ona bu kızın kim olduğunu sormak olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan m.

şubat ayında stajyerlik yaptıran okul hangisi acaba cok merak ediyorum.ikincisi de miray denen zatın kafasında beyaz baret var beyaz bareti formenler ya da mühendisler takar stajyerlere beyaz baret verilmez sarı baret verilir.bizde tersane de staj yaptık hiç bir makine mühendisi ya da gemi mühendisi stajyere beyaz baret verilmedi sarı baret verildi

mimara mühendise beyaz baret verilir ben de staj yaptım hep beyaz baret taktım öğrenci olmama rağmen.

Çevrimdışı Deniz

Stajyer değilse ,yalansa,milyonlarca taraftarı salak yerine koyup "kurumsal olarak" yalan açıklama yapılıyorsa sözleşme fesih edilmeli midir sizce ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

yoksa sende mir sirketinin calisanimisinda bizim haberimiz yok?, hesab ver bakalim  :money: ^^

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Ayrıca bazı arkadaşlar işi gırgıra vurmaya çalışıyor; Yok 250 Koltuk bedava yapsın vs.
Kusura bakma, hiçbir para Beşiktaş'a hakareti affettirmez. Biz başkaları değiliz, Manevi değerler Maddi Değerlerin önünde gelir !

Adam akıllı özür dileselerdi, yeterliydi. Kızı kurtarmak için kendilerini batırdılar.

Çevrimdışı ozan m.

Stajyer değilse ,yalansa,milyonlarca taraftarı salak yerine koyup "kurumsal olarak" yalan açıklama yapılıyorsa sözleşme fesih edilmeli midir sizce ?

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı denilanz

Böyle bir konuda ne fazlasıyla umursamaz ne de aşırı tepkili olmak gerekir diye düşünüyorum. Bir defa kesinlikle küfürlü olmamalı tepkiler. Bazı yorumlar son derece edepten uzak ve bize yakışmayacak tarzda. Tatlı dille de istediğimizi gayet tabii alabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

bu kızın stajyer mi yoksa şirket sahiplerinin akrabasımı bunu en güzel çözecek kişi @ilhan abidir :) topu atıp kaçıyorum @Necmi abi :)
Beni kim olduğu ilgilendirmiyor Kendi ailesine
saygısı olmayana benmi saygı göstereceğim.
kaldıki mirde telaşlanmış yoksa ben kendi soyadımı
taşıyan birine hain demem hata yapmış derim gençtir kusurludur derim
affedin derim ama ailemden birinide kimsenin önüne yem etmem.
Firma önce bir kendini sorgulasın üç kuruş için kendi ailesinden birini satmasın.

Çevrimdışı Factatum

Mir Ofis bu krizi iyi yönetememiş belli ki. Sosyal medyada olan nasıl saklı kalmıyorsa, şirket sahibinin akrabası olma durumu da saklı kalmaz.

Şirketin özür yazısı, en az bu hanımcağızın yazdıkları kadar vahimdir. Özensiz ve içeriği maddi hatalarla doludur. İsim ve soy isim benzerliğine takılan gururu incinmiş taraftarı resmen aptal yerine koymaktır; "kurumsal hiç bağı bulunmayan stajyer" tanımlaması.

İş sahasında yer alan ve senin logonu taşıyan her eleman, -ki bu stajyer de olsa taşeron da olsa senin kurumsal kimliğini temsil eder. İş etiğine dikkat eden herhangi bir alelade firma, bu vurguyu kullanmadan sadece gereğin yapıldığını açıklar. Luzumsuz bir vurgu yapılıyorsa, bir şeyin üstünün örtülmeye çalışıldığı intibası doğar.

Firmanın yapacağı en doğru şey, yalanla örtülü özür yazısı yayınlamak değil. Bu işi başlarına açan şirket ailesinden olan hanımcağızın, bizzat sosyal medya üzerinden özür dilemesini sağlamak olmalıydı. Böylece eğilip bükülmez, yalan açıklamalara luzum kalmazdı.

Çevrimdışı TayfurU

Mir Ofis bu krizi iyi yönetememiş belli ki. Sosyal medyada olan nasıl saklı kalmıyorsa, şirket sahibinin akrabası olma durumu da saklı kalmaz.

Şirketin özür yazısı, en az bu hanımcağızın yazdıkları kadar vahimdir. Özensiz ve içeriği maddi hatalarla doludur. İsim ve soy isim benzerliğine takılan gururu incinmiş taraftarı resmen aptal yerine koymaktır; "kurumsal hiç bağı bulunmayan stajyer" tanımlaması.

İş sahasında yer alan ve senin logonu taşıyan her eleman, -ki bu stajyer de olsa taşeron da olsa senin kurumsal kimliğini temsil eder. İş etiğine dikkat eden herhangi bir alelade firma, bu vurguyu kullanmadan sadece gereğin yapıldığını açıklar. Luzumsuz bir vurgu yapılıyorsa, bir şeyin üstünün örtülmeye çalışıldığı intibası doğar.

Firmanın yapacağı en doğru şey, yalanla örtülü özür yazısı yayınlamak değil. Bu işi başlarına açan şirket ailesinden olan hanımcağızın, bizzat sosyal medya üzerinden özür dilemesini sağlamak olmalıydı. Böylece eğilip bükülmez, yalan açıklamalara luzum kalmazdı.

hayır sen kimi kandırıyorsun neden böyle yalan açıklamalar yapıyorsun aile boyu şirketler işte

Çevrimdışı can1903

Mir Ofis.

Miray Çınar.

Şirket ismi bile ordan gelio kızı galiba sahibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

sirketin yayinladigi özürün yalan olmasi gayet normaldir zaten, onlarda ne de olsa is adamilar bir kizlari yüzünden kalkipda kendi
sirketlerini batiricak hal'leri yok her halde, tatliya baglamaya calisiyorlar bu saaten sonra bende olsam aynisini yapardim, yanliz o kiz
yokmu onu ne yapardim orasini bilemem simdi. :boxin:

Çevrimdışı Ersoy

Kız da sosyal medyadan ozur dilese artık fayda etmez. Belki başta yapsaydi kabul edilebilirdi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

sirketin yayinladigi özürün yalan olmasi gayet normaldir zaten, onlarda ne de olsa is adamilar bir kizlari yüzünden kalkipda kendi
sirketlerini batiricak hal'leri yok her halde, tatliya baglamaya calisiyorlar bu saaten sonra bende olsam aynisini yapardim, yanliz o kiz
yokmu onu ne yapardim orasini bilemem simdi. :boxin:

şirketini kendi kızına değişen şirket sahibinin ben sözleşmesini feshedeyim.

Çevrimdışı Factatum

hayır sen kimi kandırıyorsun neden böyle yalan açıklamalar yapıyorsun aile boyu şirketler işte

Yahu sen yazdığımı okudun mu?
Hele, okuduğunu anladın mı?
Tekrar oku, biraz daha düşün sonra yine yaz.

La havle vela...!