Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aa1903

firmanın adresi :Merkez Mahallesi Cemilbey Sokak Yıldırımkent Mevkii No:8 Pursaklar/ANKARA/TURKİYE

telefon numarası: +90 312 349 37 53

ben arayıp dertleşeceğim. belki benim gibi dertleşmek isteyenler vardır.

Çevrimdışı sherlock

nerde okuyormuş şubat ayında stajyerlik yapan arkadaş ?

Çevrimdışı adnan

firmanın adresi :Merkez Mahallesi Cemilbey Sokak Yıldırımkent Mevkii No:8 Pursaklar/ANKARA/TURKİYE

ben aradım bi saat önce açan kimse olmadı bakmıyolar
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı harund1k3

@aa1903 varol. Yarin ben de arayip bir dertlesecegim.

Çevrimdışı Kutay

çok iyi fikir bende arayıp söveyim bir güzel, telefon ve mail yağmuruna tutmak lazım bunları
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kimse arayıp sövmesin, Konuşmalar kayıt altına alınıyor olabilir, Dava ile karşı karşıya kalırsınız.

Ama Çaldırıp kapatabiliriz. :D

Çevrimdışı aa1903

peki yapılırsa menmi edileceğiz
yapılan araştırmaya göre Beşiktaş taraftarının %70 i yapılan pikselli modeli beğenmiş
kim yaptı bilmiyorum ama lehime olduğu için inanıyorum :D

hayır abi pikselli tribün yapılması kanun hükmüymüş gibi konuşulmasına benim lafım. ayrıca o pikseller bir iki sene sonra kendini  adam gibi siyah ve beyaza bırakacak bak görürsün. :D

Çevrimdışı denilanz

pikselli koltuk yapılmazsa avrupa kupalarından 25 yıl men mi edileceğiz?
Ne anlatmak istiyorsan güzelce anlat. Saçma sapan sorular sorma.

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız kulüp bu işi bizim kadar sahiplenmedi,o zoruma gidiyor.Rıdvan Akar resmen kovuldu diye taraftarın gazını aldı.Hatır,gönül işi falan var da üstünü kapamaya mı çalışıyolar olayın anlamıyorum ki?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı adnan

şubat ayında stajyerlik yaptıran okul hangisi acaba cok merak ediyorum.ikincisi de miray denen zatın kafasında beyaz baret var beyaz bareti formenler ya da mühendisler takar stajyerlere beyaz baret verilmez sarı baret verilir.bizde tersane de staj yaptık hiç bir makine mühendisi ya da gemi mühendisi stajyere beyaz baret verilmedi sarı baret verildi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Kimse arayıp sövmesin, Konuşmalar kayıt altına alınıyor olabilir, Dava ile karşı karşıya kalırsınız.

olan 5 liralık telefon kartına olur :)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kulüp çok güzel örtbas etmeye çalışıyor olayı. Şu davayı sahiplenseler diyeceğim de diğer davaları sahiplenmişler miydi?

Yahu kız, velet gelmiş Laf atıyor senin yönettiğin Kulübe sen hala susuyorsun? Rıdvan Akar çıkıyor, kovuldu diyor.

Eyvallah, kovuldu çok sevinmiştim. Ama kız çalışan değil ki, Patron? Patronun Yeğeni? Kızı ? ..

Çevrimdışı Necmi

sövmedende tepkilerini gösterebilirsin ama açacaklarını sanmam yarın onlar için kabus olacak.

Çevrimdışı aa1903

ben aradım bi saat önce açan kimse olmadı bakmıyolar

mesai saatleri içinde dertleşmek lazım.

Çevrimdışı Koa_lAA

zaten başlatan benim Beşiktaşın kuruşunu helal etmeyeceğim kişilerin
Mabetimde ne işi var. Hiç bir firma müşterisine saygısızca davranamaz davranırsa
bunun bedelinide öder.

yanlış yapmışsınız bence ozaman bunu başlatarak..

olayı firmaya kadar uzatıp o firmada çalışan diğer insanların işlerini sonlandırmak falan... yanlış çok yanlış...

neyse kendi fikrim bu.. akıl vercek deiliz.. sadece kendi fikrim...

Çevrimdışı emre1

sabah bende arıcam terbiyesizler ahlaksızlar (...)₄ dicem

Çevrimdışı heart

Kulüp çok güzel örtbas etmeye çalışıyor olayı. Şu davayı sahiplenseler diyeceğim de diğer davaları sahiplenmişler miydi?

Yahu kız, velet gelmiş Laf atıyor senin yönettiğin Kulübe sen hala susuyorsun? Rıdvan Akar çıkıyor, kovuldu diyor.

Eyvallah, kovuldu çok sevinmiştim. Ama kız çalışan değil ki, Patron? Patronun Yeğeni? Kızı ? ..

kulübü hemen suçlamayalım.
yarın olsun bakalım bir açıklama gelecektir illa ki..
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Necmi

Yalnız kulüp bu işi bizim kadar sahiplenmedi,o zoruma gidiyor.Rıdvan Akar resmen kovuldu diye taraftarın gazını aldı.Hatır,gönül işi falan var da üstünü kapamaya mı çalışıyolar olayın anlamıyorum ki?

bizde kapatmayız biz kapatmadıktan sonra kimsede kapatamaz.

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Yigit_Gelir

olan 5 liralık telefon kartına olur :)

Vodafone Karakartallı olarak diye başlıyormuşum :)

Şaka bir yana, tarifeler var. Bende de 500 Dakika her yöne, 2GB internet ve 5000 Sms var 24 Tl. 30 Tl yükleyince 1 Gb hediye veriyor falan :)

O yüzden Kartıma bir şey olmaz :)

Çevrimdışı Deniz

sabah bende arıcam terbiyesizler ahlaksızlar (...)₄ dicem
hakaret etme ,haklıyken haksız konuma düşersin.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yigit_Gelir

sövmedende tepkilerini gösterebilirsin ama açacaklarını sanmam yarın onlar için kabus olacak.

Aynen abi, yarın güzel geçecek.

Çevrimdışı Deniz

Belki de ona da stajyer demişlerdir.
Koskoca firmanın "yalan" söyleyeceğine ihtimal vermemiş olabilirler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Ticaret sicil gazetesine görede soyisim bariz tuttuğuna göre kız akraba bunlarla iş karışık :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Gokhan_1903

Vodafone Karakartallı olarak diye başlıyormuşum :)

Şaka bir yana, tarifeler var. Bende de 500 Dakika her yöne, 2GB internet ve 5000 Sms var 24 Tl. 30 Tl yükleyince 1 Gb hediye veriyor falan :)

O yüzden Kartıma bir şey olmaz :)
yok telefon kulübelerinde kullanılan kart varya onlardan bahsetmek istemiştim. yoksa bende Vodafone Karakartallıyım  :claps: