Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745204 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Samet_

Zaten şu yaptıklar pikseli de sevemedim vurun firmaya :evillol: Yalnız iyi tepki oldu taraftarı birleşmiş görmek çok güzel.Fener 4 yiyince

daha bir hırsla saldırıyor milet :) Devam devam hem Beşiktaşımdan  ekmek yiyeceksin hem beter olsun diyeceksin adamı harcarlar

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Koa_lAA

ikimiz ortak bi iş için anlaşıyoruz ben patronum ama. sonra her yerde sana ve senin mesleğine yaptığımız işe salllıyorum naparsın.. dediğim gibi eğer çalışan ise işten kovarsın stadında çalıştırmazsın zaten uygulanılacak prosedür budur. lakin firma sahibiyse anlaşma iptaline kadar gitmeli

valla arkadaşım ben aynı fikirde deilim...

isterse beni sevmesin arkamdan konuşsun... o stad bitmez beter olsunlar desin...

gelip stadda işini adam gibi zamanında yapıyosa ve aldığı paranın hakkını veriyosa helal olsun aldığı para...

ne şimdi boya işinide gs liye verdidik.. o da derseki bitmez o stad diye onadamı hallencez...

o firmada bitek o kız çalışmamakta haberiniz olsun... en az 40-50 çalışan vardır koltuk takımında... onlarda yövmiye alıyo ordan para kazanıyo...

ne şimdi yarın sabah adam işe gitcek kapıdan çevircekler.. noldu.. sizin firma sahibinin kızı beter olsunlar demiş. işte dalga falan geçmiş... taraftar galeyana geldi...sözleşme fesih...

yazık olur yazık... firmaya falan sallamak yakışmaz.. sakin bence biraz..


Çevrimdışı canergiray77

bütün bu olanlara inat bitmeyecek diye makara tukara yapanlara inat inşallah bu sene beşiktaş o stadyumu bitirip şampiyonluk turları atacak boğaz köprüsüne evlerin balkona dev bayrakları asacak herkes kuduracak tarih beşiktaş'ı yeni stadı uğurlu geldi başlıklarıyla hatırlayacak "Allahım sen dualarımızı kabul eyle amin"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Karakartalpasha

  Gaziantepspor maçında Batı ve Doğu tribünleri biletleri tükenirken kale arkalarında toplam 2893 bilet kalmış...(Tek tek saydım) :)

Çevrimdışı Koa_lAA


Çevrimdışı harund1k3

Bu nedir ?

Bu arkadaslarin sanirim sermaye arttirimi ile alakali resmi gazete karari. Hisse devriymis.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 01:03:52 harund1k3 ]

Çevrimdışı aa1903

pikselli koltuklarını alıp gitsinler₁. söz konusu şirketle yapılan sözleşme derhal feshedilmeli ve şirkete karşı dava açılmalıdır.

Çevrimdışı adnan

adamlar sitelerinde vodafone arenanın koltuklarını biz yapıyoruz diye tam sayfa giriş resmi koymuslar bide gerile gerile.yok arkadaş hazmedemiyorum bizim üzerim
zden reklam yapamaycak bu firma iptal edilsin tüm hakları
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Factatum

Profesyonel olmadığı gibi, pek zeki bir hanımcağız da değilmiş. Sosyal medyada yazdığın, çizdiğin şey, hiç gizli saklı kalır mı?

Şayet çalışansa, işinden azledilmesi normal bir davranıştır. Kimse abartılı olduğunu düşünmesin. Hiçbir çalışan müşterisi için sosyal medya üzerinden küçük düşürücü ileti atamaz. Hangi meslek olursa olsun, bu değişmez.

Yok iddia edildiği gibi patron kızıysa, bu işte en çok babasını mağdur etmiştir. Çarşaf çarşaf Beşiktaş Vodafone Stadı'nı referans gösteren ve hatta bunun için reklam filmleri hazırlayan firmasının itibarını ve gelecek hedeflerini dinamitlemiştir. Bundan sonra yeralacakları her projede bununla anılıp, etik bir duruş göstermeyen, müşterisi için arkasından konuşan, olumsuz ileti gönderen firma olarak anılacaklar.

Beşiktaş taraftarı ağır taş olduğunu göstermiştir. Bu mesele küçümsenip geçiştirilecek bir mevzu kesinlikle değildir. Öyle basit bir manevrayla geçiştirilebilecek bir mevzu da değildir. Bir facebook mesajına tav oluyorsak, kafamıza vurup ağızımızdaki lokmayı almak isteyenlerin kuyruk oluşturacağı gerçeğini de iyi bilmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 01:05:43 Factatum ]

Çevrimdışı Deniz

Mesele kızın yaptığı ahlaksızlık değil ,mesele firmanın yalan açıklama yapması!

Böyle amatör böyle kurumsallıktan uzak olunmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TayfurU

Profesyonel olmadığı gibi, pek zeki bir hanımcağız da değilmiş. Sosyal medyada yazdığın, çizdiğin şey, hiç gizli saklı kalır mı?

Şayet çalışansa, işinden azledilmesi normal bir davranıştır. Kimse abartılı olduğunu düşünmesin. Hiçbir çalışan müşterisini sosyal medya üzerinden küçük düşürücü ileti atamaz. Hangi meslek olursa olsun, bu değişmez.

Yok iddia edildiği gibi patron kızıysa, bu işte en çok babasını mağdur etmiştir. Çarşaf çarşaf Beşiktaş Vodafone Stadı'nı referans gösteren ve hatta bunun için reklam filmleri hazırlayan firmasının itibarını ve gelecek hedeflerini dinamitlemiştir. Bundan sonra yeralacakları her projede bununla anılıp, etik bir duruş göstermeyen müşterisi için olumsuz ileti gönderen firma olarak anılacaklar.

Beşiktaş taraftarı ağır taş olduğunu göstermiştir. Bu mesele küçümsenip geçiştirilecek bir mevzu kesinlikle değildir. Öyle basit bir manevrayla geçiştirilebilecek bir mevzu değildir. Bir facebook mesajına tav oluyorsak, kafamıza vurup ağızımızdaki lokmayı almak isteyenlerin kuyruk oluşturacağı gerçeğini de iyi bilmeliyiz.

idda değil mir hiç bir bağ yok diyor ama bu fotoğraftan net bir şekilde belli oluyor ÜMİT ÇINAR ÜNAL ÇINAR MERAL ÇINAR MİR ???

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bizi salak yerine koymaya çalışan bu mirofise yarın göstereceğiz bakalım bu iş bu kadar kolay olmamalı artık. yıllarca referans verecekler avrupanın en güzel stadının koltuklarını biz yaptık diye yıllarca bunun ekmeğini yiyecekler.

yarın saat 7 de herkes forumdayken #mirofisiistemiyoruz u tt yapacağız buradaki herkes yazmaya başlar sonra twitterda yayılır hep beraber yaparız facebook sayfasına yorum yapınca hiç bir şey olmuyor maalesef. ulusal olarak itibar ve prestij kaybederler ve biz elimizden gelen en ağır şeyi yapmış oluruz

dikkat: forum adına bir şey yapmayacağız

var mı yarın katılacak olan
yok forum adınada istediğiniz tepkiyi koyabilirsiniz ama bize yakışacak şekilde
küfür hakaret olmadan Beşiktaşı biz savunmayacaksak kim savunacak

Çevrimdışı denilanz

Mir ile olan sözleşme feshedilse dahi pikselli tasarım yapılır arkadaşlar. Yanlış yerden medet ummayın.

Çevrimdışı harund1k3

Mesele kızın yaptığı ahlaksızlık değil ,mesele firmanın yalan açıklama yapması!

Böyle amatör böyle kurumsallıktan uzak olunmaz.

Sirketimizle kurumsal bagi bulunmayan stajerin ne demek abi. Adamlar bildigin dalga geciyor bizimle. Sizinle bagi olmayan stajyerin orada isi ne.

Çevrimdışı TayfurU

yok forum adınada istediğiniz tepkiyi koyabilirsiniz ama bize yakışacak şekilde
küfür hakaret olmadan Beşiktaşı biz savunmayacaksak kim savunacak

Tamam necmi abi o zaman yarın yapalım bu işi büyük beşiktaş taraftarını salak yerine koymaya çalışmak neymiş görsünler bakalım.

Çevrimdışı Tolga

Kimse BEŞİKTAŞ camiasını hafife alıp ufacık beyniyle alay etmeye kalkamaz.

Alay etmeye kalkarsa da böyle büyük tepkiyle karşı karşıya kalır ve hakettiğini görür bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

tt yapicaksaniz söyle bir baslik kullanin " BESIKTASA BETER OLSUN DIYENLER, BESIKTASLILAR BETER EDER"

Çevrimdışı aa1903

Mir ile olan sözleşme feshedilse dahi pikselli tasarım yapılır arkadaşlar. Yanlış yerden medet ummayın.

pikselli koltuk yapılmazsa avrupa kupalarından 25 yıl men mi edileceğiz?


Çevrimdışı Deniz

Firma sahibinin akarabasını (kızı olduğu söyleniyor) firmanın stajyeri olarak "kovduğunu" söyleyen firmaya Türkiyenin en güzel stadının işini yaparken ne kadar güvenilirse ben de o kadar güvenirim.

Stajyerse koysun belgesin,koysun kovduğuna dair belgeyi de özürlerini kabul edelim,aksi halde ortada çok mide bulandırıcı bir durum vardır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

abboww sendemi abi firma feshi istiyon.. @Necmi
zaten başlatan benim Beşiktaşın kuruşunu helal etmeyeceğim kişilerin
Mabetimde ne işi var. Hiç bir firma müşterisine saygısızca davranamaz davranırsa
bunun bedelinide öder.

Çevrimdışı TayfurU

Firma sahibinin akarabasını (kızı olduğu söyleniyor) firmanın stajyeri olarak "kovduğunu" söyleyen firmaya Türkiyenin en güzel stadının işini yaparken ne kadar güvenilirse ben de o kadar güvenirim.

Stajyerse koysun belgesin,koysun kovduğuna dair belgeyi de özürlerini kabul edelim,aksi halde ortada çok mide bulandırıcı bir durum vardır.

stajyer pozisyonunda olabilir belki ama hiç bir bağımız yoktur diyorlar peki bu fotoğraf bağ olup olmadıklarını ispatlamıyor mu

https://pbs.twimg.com/media/CafFZAJUMAEUgYM.jpg:large

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Özürmüş, Özürleri bile yalan dolu! ...

Çevrimdışı Necmi

pikselli koltuk yapılmazsa avrupa kupalarından 25 yıl men mi edileceğiz?
peki yapılırsa menmi edileceğiz
yapılan araştırmaya göre Beşiktaş taraftarının %70 i yapılan pikselli modeli beğenmiş
kim yaptı bilmiyorum ama lehime olduğu için inanıyorum :D