Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canU

Çok iyi olur aslında

Şu tt yi bir başlatsak iyi olacak. Birkaç beşiktaş hesabı da yüklenirse iyi bir sosyal medya tepkisi oluşur.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

arkadaşlar burada kaç kişiyiz bir tt çalışması başlatsak twitterdan katılanlarla da yaparız bence #mirofisakıllıol vs. diye bir şey firmanın nasıl olduğunu türkiye geneline duyurmuş oluruz bu şekilde ne dersiniz hem böyle tek tek yazmakla firma hiç etkilenmiyor bakalım tt yapalım nasıl tutuşacaklar itibar zedenlenmesi
bence süper fikir ben katılırım. @Necmi abi ?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Şu tt yi bir başlatsak iyi olacak. Birkaç beşiktaş hesabı da yüklenirse iyi bir sosyal medya tepkisi oluşur.

İyi olur, bende fazla takipçi yok. Ama burada illa ki olanlar vardır.

Feshedilmesin kabul ama onlardan bir şeyler koparalım yani. Tüm Hukuki şartlar zorlansın, gerekirse Loca satılsın.
@Necmi abinin dediği gibi, taşerona devretsinler, zarar etsinler.

Çevrimdışı canergiray77

en iyisi herkes mir ofis'in facebook hesabına üsturuplu bir şekilde kınama mesajı atsın o şahısın yazılı fotoğrafıda göndersin benim mesajım ;

Mir ofis Çalışanın böyle bir Yazısı  büyük Beşiktaş taraftarını rahatsız etmiştir hangi takımlı olursa olsun orada alın teriyle her çalışanına saygımız sonsuzdur fakat böyle bir yazıları görmezden gelemeyiz biz taraftar olarak her emekçinin arkasındayız hangi takımlığı oldu önemli değil fakat hareketleri ve Davranışları Önemlidir
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 00:16:08 Necmi ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kadir137

Burda 50 kişi belirli sayfaları etiketleyip bir tt açsak zaten dikkat çekeriz yayarız fazlasıyla. Yapalım derim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla bir an önce bitsin diye bekliyoruz hepimiz ama gecikecekse bundan geciksin. Saygısız insanların ben bu işten para kazanmasını istemiyorum. Bizim 1 kuruşumuz dahi gitmemeli bunlara. Beter olsunlarmış başkanla dalga geçmeler. Sen kimsin ya?!  Taraftar kızar eleştirir laf eder de sen kimsin ki dalga geçiyorsun. Bir de iş almışsın bu kulüpten reklamın yapılıyor.ilk iş teibüne astıkları reklamları indirilmeli fesih yapılamıyorsa. Hiçbir yerde geçmesin isimleri gram reklamlarını yapmayalım.
aynen, helal olsun, gecikecekse bundan geciksin. bu kadar zamandır bekliyoruz. bir ay daha uzasın. sen kimsin bu camiaya beter olsunlar diyorsun.

Çevrimdışı TayfurU

İyi olur, bende fazla takipçi yok. Ama burada illa ki olanlar vardır.

Feshedilmesin kabul ama onlardan bir şeyler koparalım yani. Tüm Hukuki şartlar zorlansın, gerekirse Loca satılsın.
@Necmi abinin dediği gibi, taşerona devretsinler, zarar etsinler.

benim gördüğüm tt için forum yapılması taraftarı çünkü adamın profiline yazınca bir şey değişmiyor tt yapalım firma itibarını zedeler bundan sonra ki işleri etkiler en azından buradan yapabileceğimizin en ağırını yapmış oluruz benim tavsiyem #mirofisakıllıol gibi bir şey olabilir buradan bir karar çıksın isterseniz karar verelim yarın akşam yapalım bugün geç oldu

takipçi sayısının pek önemi yok buradan 20 30 kişi yazsa onun takipçileri onun takipçileri twitterdaki beşiktaşlılar derken olur tt zaten

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

yalnız şu da var ki o görselinin altında bir de şöyle yorum yapıyor..  'bitmiyor Keremimo bitemiyor' sanki bilinçli müdahaleleri varmışcasına..

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12647378_1552529395038823_6640142716403168930_n.jpg?oh=f80f964f2b2193634a67ee13283cd4ec&oe=5728F00B
Physical Education Teacher

Çevrimdışı denilanz

İşi bir ay geriye atalım yeni sezona hazır olsun yeter. Abi biz Beşiktaşız bizim stadımız yokken ne fener ne Galatasaray bize stadını vermedi. Güya ezeli dostlarımız. Bunu da bırak en başından beri söyledim mir kaliteli koltuk işi yapmıyor. Antalya stadının hali ortada. Pixelli tasarım teoride kötüydü pratikte iyice berbat oldu. Üst tribünler karma karışık duruyor. Bunu da geçtik kimsenin huzurunu kaçırmayalım diye şimdi de bu densizlik çıktı. Stada Beşiktaşa bu kadar gönül verdiğimiz halde biz zor bela giriyoruz. cebimizde paramız yokken 60 liraya atkı parası toplarken patronun kızı geliyor bizimle dalga geçiyor. O koltukları alır o kıza yedirmesını iyi bilirim ben. Hem de hiç bozmadan pixelli bir şekilde.

Yine fırsat bu fırsat piksele giydirilmiş, gözümden kaçmadı. Neyse, şu şahsiyetsize dersi verilsin de sonra bunu tekrar bir konuşalım.

Çevrimdışı Sezer94

Facebook sayfasinda degerlendirmeye 1 yildiz verirsek iyice patlarlar abanin :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Başkanımız o mirmirin patronunu yanına çağırmalı, bu işi bitir referanslarında Beşiktaş'ın B'si dahi olamaz bu da ek protokolüm bilmem kaç sıfırlı tazminatlı, imzala bakalım kızının mı yeğeninin mi hatrına demeli, en azından. Sözleşme şartlarımız nedir bunlarla onu da bilmiyoruz tabi

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı ilhan mansız

mir ofis facebook sayfasına mesajlar düşmeye başlamış.

ysariusta

• Ziyaretçi

Firmanın adı bile belkide bu kadından geliyor. "Mir ay" "MirOfis". Bu saatte firma değiştirilir mi? Valla benimde sinirlerim tepemde ama kararlar öfkeyle alınmamalı. Bilerek geciktiriyorlar mı bilemem. Zannetmem. Anlaşmaları vardır. Teslim tarihi vardır. Cezası vardır. İçerde görmek ister miyim? Hayır. Bırak içeriyi. Dışarıda o panoda bile olmasını istemem.

Çevrimdışı Uğurcan

ÖZÜR DİLERİZ!
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi aksam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla
Mir Ofis Facebook sayfası şimdi yazdı !!!
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Yasin A.

ÖZÜR DİLERİZ!
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi aksam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla

yazmışlar..... stajer mi la bu?

https://www.facebook.com/mirofis/?fref=ts

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı emre1

pikselide zaten güzel yapamıyolar firma değişsin bence  :D :D :D

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Mehmet92

Benim sinirim geçmiyor ya bak bi tarafta bu emekçi kardeşimiz, gece heyecandan uyku uyuyamamış ertesi gün stadda çalışıcağı için.

https://twitter.com/inal1903/status/692395172508889088

Diğer taraftan bu sorumsuz,embesil kız.Ulan ben o stadın fotoğraflarına baktıkça heyecandan gözlerim doluyo,hayaller kuruyorum.Orası benim geleceğim,ömrümün geçeceği yer.Sen kimsin de hem orda çalışma şerefine nail olup hem de bana,sana,bize beter olsun diyorsun ya,sen beter ol sen!

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı heart

adama böyle özür dilettirirler işte.
beşiktaş büyük taştır altında kalırsınız!
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

ÖZÜR DİLERİZ!
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajerin bireysel sosyal medya hesabında yapmış olduğu haince ve çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesh edilmiştir. Türkiyemizin en büyük ve güzide klübü Beşiktaş JK'den ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/mirofis/status/695731329661538305

mirde ozur mesaji geldi
kızınımı kovmuş işten özürleri bile yalan dolu.
stajyermiş ne zamandır stajyerlere loca satıyoruz. :bandit:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Merhabalar Yiğit Bey,

Stajerin bireysel sosyal medya hesabından yapmış olduğu son derece üzücü bir paylaşım. Kabul etmemiz mümkün degildir. Hemen müdahale edilerek stajerin işine 22:00 itibariyle son verilmiştir.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

İyi geceler,

Mir den gelen mesaj

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Özrü kabahatinden büyük diye buna diyorlar herhalde. Beşiktaş taraftarını ahmak yerine koyuyorlar ya. facebook sayfasında yorumlara çökelim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA