Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klüp stajyere loca al diye bastırmaz. Loca al diyorsa belli ki sahibi oranın. En az 3 tane loca aldırmadan bırakmamak lazım bu işin sonunu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böylesi stattan uzak dursun Loca falan yok renklilere

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bu şahıs için semtte görünen yol üstü yerlere bir kaç afiş o resmi ile "persona non grata" yazarak, semte bile gelemesin hiç...

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı Yigit_Gelir

merak etme mir çekilir perde arkasında kalır işi başka firmaya taşöre eder
buda onun maliyetinin artmasına neden olur o kızda bir daha söylediğinin bir bedeli olacağını öğrenir @Oktay

Bedelini ödesinler de bizleri kandırmasınlar, Miray'ı kovduk falan diye. Tabi kızı ortağı vs değilse kovulsun da.

Çevrimdışı Efe

1.Piksel en güzel eski açıkda görünecek neden çünkü siyah koltuk en az orda olacak
2.Alt kat tribün çıkışlarının yanındaki merdivenlerde en üstte 1 koltukluk boşluk kalacak @Efe.
o kaldırılan merdivenlerin yerine takılacak koltukları diyorsun dimi ahmetx heralde 1 koltuk boşluk bırakırlar tam dip olmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

bazı şeylerin pazarlığı olmaz, sen kimsin 20 milyon taraftarı olan klüp için beter olsunlar diyorsun. Hem de bu klüp sana iş vermiş. Necmi abiye sonuna kadar katılıyorum. Bunlar bu işi bıraksınlar, tazminat davası açalım. Bu, yangına körükle gitmek falan değildir. Cezayı ödesinler ki akılları başlarına gelsin. Nihayetinde karar verici yönetimdir, ben kararlarına saygı duyarım ama ben olsam asla affetmezdim. Düşünün şimdi bu firmanın sahibi yarın stada gelecek ve bizim Başkana efenim bugün şu kadar koltuk taktık şunu yaptık bunu yaptık diyecek rapor verecek. Başkan da bunun kızının ettiği haltı biliyor. Hiç bu iş ortaklığı yürür mü? akıl var mantık var.

Çevrimdışı kyiv

Hem Vodafone Arena koltuklarını biz üretiyoruz diyip reklamını yapacaksın hem de Beşiktaş'a beter olsunlar diyerek ekmek paranı kazandığın müşterine beddua edeceksin.

Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...

Kendimizce birşeyler yazalım bakalım : info@mirofis.com

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu şahıs için semtte görünen yol üstü yerlere bir kaç afiş o resmi ile "persona non grata" yazarak, semte bile gelemesin hiç...

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu
bak bu da olur. anlasın kime beter olsunlar dediğini

Çevrimdışı Eren Özdemir

İş iptal edilmezse yarın öbür gün bu kızın hesabını açıp bak Beşiktaş'ın paralarıyla fener forması aldım diye paylaşması nasıl bir etki yaratır bir düşünsenize

Çevrimdışı cadavra

Tabi kadin ortagi santiyede bayanin  teknik konular haricinde ne isi olur koltuk dizecek hali yok ya yalniz bu kadinin yerinde olmak birakin besiktasla is yapmayi o stadin içinde o havayi teneffus etmek isteyen.milyonca besiktas taraftari var ama haddini bilmeye baslamistir bi seyler dank etmistir beter olsun !!!!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 23:49:33 cadavra ]

Çevrimdışı canergiray77

ehehe https://www.facebook.com/profile.php?id=100000852440248&fref=ts
bu neyin linki dostum attığın link çalışmıyor.

Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. diyor @TayfurU
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

bazı şeylerin pazarlığı olmaz, sen kimsin 20 milyon taraftarı olan klüp için beter olsunlar diyorsun. Hem de bu klüp sana iş vermiş. Necmi abiye sonuna kadar katılıyorum. Bunlar bu işi bıraksınlar, tazminat davası açalım. Bu, yangına körükle gitmek falan değildir. Cezayı ödesinler ki akılları başlarına gelsin. Nihayetinde karar verici yönetimdir, ben kararlarına saygı duyarım ama ben olsam asla affetmezdim. Düşünün şimdi bu firmanın sahibi yarın stada gelecek ve bizim Başkana efenim bugün şu kadar koltuk taktık şunu yaptık bunu yaptık diyecek rapor verecek. Başkan da bunun kızının ettiği haltı biliyor. Hiç bu iş ortaklığı yürür mü? akıl var mantık var.
koltukları korkulukları ankrajları bırakıp gitsinler onların parasını alsın gerisini biz yaparız gerekirse  herkes kendi koltuğunu taksın 1 saatte biter zaten yönetim bu şekilde konuşmalı malzemeler alınsın işçilik fes edilsin olabiliyorsa anlaşma izin vermiyorsada mirin açıklama yaparak tüm Beşiktaşlılardan özür dilemesi lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

bu neyin linki dostum attığın link çalışmıyor.

Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. diyor @TayfurU

@canergiray77 söz konusu kadının kapattığı facebook hesabı, bu konuyu iyi takip etmek lazım. En büyük özür dileme gelecek hatta daha da büyüğü istenecek

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Arkadaşlar müsait olan herkez facedem girip mir ofisin sayfasına degerlendirmeye bişeyler yazıp 1 puan verelim . Ve yazınız sonunada BETER OLUN ! yazıp paylasalım lütfen

Çevrimdışı cadavra

Ersandan 7m geldiki kimseye eyvallahimiz olmaz defolsun ciksinlar baska firma buluruz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar burada kaç kişiyiz bir tt çalışması başlatsak twitterdan katılanlarla da yaparız bence #mirofisakıllıol vs. diye bir şey firmanın nasıl olduğunu türkiye geneline duyurmuş oluruz bu şekilde ne dersiniz hem böyle tek tek yazmakla firma hiç etkilenmiyor bakalım tt yapalım nasıl tutuşacaklar itibar zedenlenmesi

Çevrimdışı b.damatoglu

Tahminim loca mobilyaları da bunlarda.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı vural

yarın çıkıp bilmemkim benim haberim olmadan yazmış diyecek , göreceksiniz.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

arkadaşlar burada kaç kişiyiz bir tt çalışması başlatsak twitterdan katılanlarla da yaparız bence #mirofisakıllıol vs. diye bir şey firmanın nasıl olduğunu türkiye geneline duyurmuş oluruz bu şekilde ne dersiniz hem böyle tek tek yazmakla firma hiç etkilenmiyor bakalım tt yapalım nasıl tutuşacaklar itibar zedenlenmesi

Çok iyi olur aslında

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Klasik zaten Abi..

Çevrimdışı ilhan mansız

koltukları korkulukları ankrajları bırakıp gitsinler onların parasını alsın gerisini biz yaparız gerekirse  herkes kendi koltuğunu taksın 1 saatte biter zaten yönetim bu şekilde konuşmalı malzemeler alınsın işçilik fes edilsin olabiliyorsa anlaşma izin vermiyorsada mirin açıklama yaparak tüm Beşiktaşlılardan özür dilemesi lazım  :)
bu haltı eden eğer bu firmanın ortağı ve/veya sahibinin kızıysa bu iş özürle düzelmez. Yukarıda örneğini verdim ben adama iş vereceğim, benden para kazanacak, benim üzerimden reklamını yapacak sonra da benim için beter olsunlar yazacak. Bunu kabul etmek mümkün değil. Bu çok ciddi bir ticari suçtur.

Çevrimdışı heart

kesinlikle katılıyorum.
ve ya öyle demek istemedim diyecek.
ee böyle bir terbiyesizlikten sonra inanan çıkar mı ki ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ilhan mansız

o kadar kolay sıyrılamaz.

Çevrimdışı canU

Valla bir an önce bitsin diye bekliyoruz hepimiz ama gecikecekse bundan geciksin. Saygısız insanların ben bu işten para kazanmasını istemiyorum. Bizim 1 kuruşumuz dahi gitmemeli bunlara. Beter olsunlarmış başkanla dalga geçmeler. Sen kimsin ya?!  Taraftar kızar eleştirir laf eder de sen kimsin ki dalga geçiyorsun. Bir de iş almışsın bu kulüpten reklamın yapılıyor.ilk iş teibüne astıkları reklamları indirilmeli fesih yapılamıyorsa. Hiçbir yerde geçmesin isimleri gram reklamlarını yapmayalım.

Çevrimdışı kadir137

Büyütelim. Herkes görsün bu taraftarın gücünü. Bence de forum olarak bir tag açabiliriz. Coştur bizi Necmi abi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.