Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5752305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı erzurum1903

gripten uyuyamıyorum ondan olsa gerek. birde türkiye kupası bana angarya iş geliyor aklıma bile gelmedi. lige motiveyim.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 10:25:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gripten uyuyamıyorum ondan olsa gerek. birde türkiye kupası bana angarya iş geliyor aklıma bile gelmedi. lige motiveyim.
geçmiş olsun sabiye bulaştırma aman dikkat...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Demir

Tuyap fuarı ile besiktas arasi çok uzak mi arkadaslar haftaya fuara geleceğim de istanbulu çok bilmiyorum. Konu dışı yazdığım için özür dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı erzurum1903

geçmiş olsun sabiye bulaştırma aman dikkat...

o bana bulaştırdı şimdi onun keyfi yerinde ben sürünüyom.

Çevrimdışı ensdndr

Stadyumdan haberler nedir? Kedi yolları montajı ne durumda ? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlar ise sevinirim.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yalçınn

Stad açılmadan tanıtımlar dönerken hoş bir müzik ile bu kartal etkinliği yapılarak stada indirilse nasıl olur  :)

https://youtu.be/40OuaAoqVTU?t=48

Çevrimdışı Burak Akay

Yarın için kar uyarısı var yine istanbul'a şu vinç işleri bir bitseydi artık sağsalim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tuyap fuarı ile besiktas arasi çok uzak mi arkadaslar haftaya fuara geleceğim de istanbulu çok bilmiyorum. Konu dışı yazdığım için özür dilerim.

birazcık :) bana göre biri İstanbul diğerinin olduğu yeri İstanbul'dan saymıyorum :) ama metrobüs falan bir şekilde ulaşırsın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahaya çıkış müziğini eğer birisi yapacaksa mutlaka bu fotoğraf bulunmalı onda.

Bundan daha iyi ilham bulamaz.

http://pbs.twimg.com/media/CFXSTEnWYAADluV.jpg
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok güzel bir fotoğraf.. benim en çok merak ettiğim konulardan biri de çıkış tüneli gibi alanlarda hangi fotoğrafların/tasarımların olacağı.. umarım bu konuda kaliteli işler çıkaran bir firma ile anlaşılmıştır

Çevrimdışı Emre.Guler

Kuş uçuşu 30 kilometre :) istanbulun trafiğinde sen düşün artık metrobüs ve tramway ile ulaşırsın ama o bile en az 1 saat sürer

Çevrimdışı enemy1903

40 senelik kar bu yıl yağdı arkadaş.nasıl bir bahtsızlık bizimki

Çevrimdışı YunusEmre

bugün sağanak yağışlı görülüyor yarın da karla karışık yağmurlu.. ikincisi de bu tahminler akşama kadar değişir ve yarın hiç bir sıkıntı yaşamayız mabedimiz ve çevresinde...

Çevrimdışı İhsan

fener derbisinden kasit kupadaki olasi yari final eslesmesidir.

@ZEKI Abi
Profil foton müthiş. Sanki renklilerin bakış açısı ve her an kafalarına 'birşeyler' damlayacak gibi   :biggrinking:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence sahaya giriş müziğimiz bu olmalı :D  :evillol:

Bağırmayacaktın Anton :D

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Şu ve benzeri fotoların hastasıyım!
Zamanında şu anı kaçırmamak için tribünde pür dikkat kesilirdim  :icool:
O soğuk görünümlü Gordon Milne bile tünelden çıkıp yedek kulübesine gidene kadar gaza gelip yumruk şov yapardı.

Şimdi, rakip takım ve hakemlerle birlikte, sahaya sallana sallana çıkılmasına uyuz oluyorum!
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Yankee

Tüyap-Zincirlikuyu arası ortalama 1 saat 20 dakika.

Zincirlikuyudan Kabataş otobüsüne bindiğinizde trafiksiz 15-20 dakikada stadda olursunuz :) @Samet DEMİR

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Abi
Profil foton müthiş. Sanki renklilerin bakış açısı ve her an kafalarına 'birşeyler' damlayacak gibi   :biggrinking:

asagidan yukari baktiklarinda gorsunler ne goreceklerse @İhsan

Çevrimdışı Karakartalpasha

1-fener derbisi zaten deplasmanda nasıl olacakta bizim yeni statta oynanacak.
2-başkan tarihi gün derken onu yanlış yorumlamışsın olayın büyüklüğünden bahsediyor başkan orda günün büyüklüğünden değil ki 19.03 te sembolik bir gündür beşiktaş için ötesi değildir. tıpkı 19.05 ve 19.07 gibi kulüpler bu tarihlerde kurulmamıştır.
3- stadın açılışının yapılıp maç oynanması gibi bir durum tahminen olamaz öyle olacak olsa neden bu kadar tempolu çalışsınlar her türlü bir çim serilip açılır sonra kapatırlar.

1. şıkka zaten arkadaşlar cevap vermiş.(Arada bizde dalabiliyoruz senin gibi. Sorun etme)
2-Başkanın sözünü yanlış yorumlamış değilim. Belki O yanlış ifade etmiştir.
Ne dedi Başkan?
 "Stadın açılışı, tarihi bir günde olacaktır."
Kısaca burada "Stadın açıldığı gün tarihi bir gün olacak" demiyor aksine "Tarihi bir günde..." diyor.
Bu nedenle en uygun tarihi gününde 19 03 olduğunu söylüyorum...
Beşiktaş 19 03'te kurulmuş mudur kurulmamış mıdır bilemem. Bu Tarihçilerin işi. Ancak genel kabul ve kulüp kutlamaları bu tarihte yapılmaktadır.
Dolayısı ile özel bir gündür.
3. konuya gelirsek, stadın açılması ile illa maç oynanacak diye bir kural yok. Örnek Bursa stadı. CB açtı ama maç 2 hafta sonra oynandı.
Dolayısı ile stadın bazı bölümleri yetişmediği taktirde bu senaryoyu söyledim. Yada Nisan ayındaki Fb maçına denk gelirse bu maçı burda oynamayacağız demek için....

Çevrimdışı erzurum1903

1. şıkka zaten arkadaşlar cevap vermiş.(Arada bizde dalabiliyoruz senin gibi. Sorun etme)
Ne dedi Başkan?
Kısaca burada "Stadın açıldığı gün tarihi bir gün olacak" demiyor aksine "Tarihi bir günde..." diyor.
Beşiktaş 19 03'te kurulmuş mudur kurulmamış mıdır bilemem. Bu Tarihçilerin işi. Ancak genel kabul ve kulüp kutlamaları bu tarihte yapılmaktadır.
3. konuya gelirsek, stadın açılması ile illa maç oynanacak diye bir kural yok. Örnek Bursa stadı. CB açtı ama maç 2 hafta sonra oynandı.
Dolayısı ile stadın bazı bölümleri yetişmediği taktirde bu senaryoyu söyledim. Yada Nisan ayındaki Fb maçına denk gelirse bu maçı burda oynamayacağız demek için....

"Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Tarihini de çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. Çim kök salacak. 'Stadı yaptım oldu bitti' demeyip, en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak."

başkanın söylediği bu, yani diyorki açılış tarihi tarihi bir gün olacak şöyle örnekliyim. mesela şampiyon olduğumuzu düşün o gün hangi güne denk gelirse gelsin tarihi bir gün oluyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne dedi Başkan?
Kuruluş tarihimiz 11 11 1903.  Yanlış hatırlamıyorsam.
Başkan ın kastı tarihi bir gün değil bana kalırsa. O gün Beşiktaş için tarihi bir gün. Bu paradoksu bırakalım. Iki buçuk sene inşaat izledikten sonra bir ay koymaz. Yanlız şöyle de bir şey var inşaat için verilen süre 2016 mart. Taaa başından beri.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugozcan

Merhaba,
Geçenlerde Tüyap fuarı yakınlarında konaklamıştım.
Tam fuarın oradan metrobüs kalkıyor ve ilk durak.
En azından metrobüste oturma şerefine erişirsin :)

Metrobüse binip son durakta ineceksin. Nerden baksan 40 durak var.
2 saate yakın sürüyor. En iyi ihtimal 1.5 saat.
Son durakta indikten sonra birilerine sor hemen yakınlarında Beşiktaş dolmuşları kalkıyor.
Ulaşım rahat aslında ama nerden baksan 2 saatini alır her türlü.

Sıkıntı olursa özelden ulaşırsın  :)

Çevrimdışı Karakartalpasha

"Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Tarihini de çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. Çim kök salacak. 'Stadı yaptım oldu bitti' demeyip, en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak."

başkanın söylediği bu, yani diyorki açılış tarihi tarihi bir gün olacak şöyle örnekliyim. mesela şampiyon olduğumuzu düşün o gün hangi güne denk gelirse gelsin tarihi bir gün oluyor.

Ben buradan okudum. Sende bakarsan benim yazdığımla aynı olduğunu görürsün...

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-ersan-gulum-ve-stat-yorumu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan dediğiniz gibi kelime oyunu yapmış olabilir ama işin aslı açık açık tarihi bir günde olacaktır diyor.. yani açacağımız gün zaten tarihi bir gün olur demiyor :)

Çevrimdışı ozan062

izmiri sular basıyor  :bawling: değilki oralarda neler oluyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi