Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754288 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

İklimlendirmeden kastın saha sulama ise o olmazsa olmaz...
Yok @Karakartalpasha bizim stada özel bir sistem yapılacak bu vakkumlama
iklimleme sistemi yani ısıtma değil 12 ay çalışacak ve stadın zeminini 24 derecede tutacak bir sistem hem
ısıtmayı hem soğutmayı kapsıyor ve aynı zamanda kökleri havalandıracak. yani geçmişte yer altına
gömdükleri drenaj sistemi saha drenajı değil denize yakın ve yer altında olduğumuz için dip ve yüzey sularından sıkıntı vardı
bunu çözmek için dip drenajı yapıldı zaten ondan sonrada saha su altında kalmadı ama esas drenaj bu aşamadan sonra yapılacak
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
bak burda SIS firmasıyla yaptığımız röportajda neler yapılacağı detaylanmış anlatılıyor şimdiki sorun bunların ne kadarını
şimdi yapacaklar ne kadarını yaza bırakacaklar.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hoşgeldin
Aynen ve  kesinlikle  sonuna kadar  katiliyorum. .. Bu marstir muzik vs  olayina  da  bi el atilmasi lazim cook ivedi bir sekilde .. Lay lay lom  seylerden  mars  uretip  duruyoruz .. Daha evrensel enstrumanlarla  yapilmsi  cok sesli  mumkunse  senfonik  eserler  yapilmasini umuyorum artik Besiktasimiz icin .. New Age-Epik muzik  janri  bence  bizim tribunlere  en iyi  uyacak  muzik tarzidir.
Yorgo

Çevrimdışı Alparslan

Yok @Karakartalpasha bizim stada özel bir sistem yapılacak bu vakkumlama
iklimleme sistemi yani ısıtma değil 12 ay çalışacak ve stadın zeminini 24 derecede tutacak bir sistem hem
ısıtmayı hem soğutmayı kapsıyor ve aynı zamanda kökleri havalandıracak. yani geçmişte yer altına
gömdükleri drenaj sistemi saha drenajı değil denize yakın ve yer altında olduğumuz için dip ve yüzey sularından sıkıntı vardı
bunu çözmek için dip drenajı yapıldı zaten ondan sonrada saha su altında kalmadı ama esas drenaj bu aşamadan sonra yapılacak
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
bak burda SIS firmasıyla yaptığımız röportajda neler yapılacağı detaylanmış anlatılıyor şimdiki sorun bunların ne kadarını
şimdi yapacaklar ne kadarını yaza bırakacaklar.
@Necmi sanırım iklimlendirme sistemini yaza bırakırlar gibi geliyor bana. Önemli olan sezon bitene kadar çimleri sağlıklı tutsunlar yeter. Sonrası zaten değişecek. Zaten 2-3 maç ancak oynarız gibi
görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Membran kaplanırken yapılabilecek bir iş sanırım. 4G yi sonra kullanırız bizde yetişmezse  :) @Necmi
sanmıyorum vodafone stad açılışını 4G olmadan kesinlikle yaptırmaz
adamlar için direk prestij kaybı onların orda iki işi var birincisi 4G alt yapısı diğeride
stadvision ve bunlar eksik o stad açılırsa herkesin söyleyeceği tek şey beceremedinizmi olur
adamlar bütün yatırımlarını bu tema üzerine yaptı ve iletişim firması bu nedenle açılmasına asla vize verilmez
stad hiç bir şekilde eksik açılmaz ben stad açıldığında vodafone iletişim merkezininde açılmış olacağını düşünüyorum

Merhaba yeni üye oldum ama bir düşüncem var. Futbolcuların sahaya girerken çalacak bir müzik olması ve açılışta da kullanılması için; bilen vardır belki Hans Zimmer gibi birine bir beste yaptırılamaz mı?
edit :  :D Aynen ve  kesinlikle  sonuna kadar  katiliyorum. .. Bu marstir muzik vs  olayina  da  bi el atilmasi lazim cook ivedi bir sekilde .. Lay lay lom  seylerden  mars  uretip  duruyoruz .. Daha evrensel enstrumanlarla  yapilmsi  cok sesli  mumkunse  senfonik  eserler  yapilmasini umuyorum artik Besiktasimiz icin .. New Age-Epik muzik  janri  bence  bizim tribunlere  en iyi  uyacak  muzik tarzidir. İletiyi düzenle
Yorgo

Çevrimdışı Pikselli

Merhaba yeni üye oldum ama bir düşüncem var. Futbolcuların sahaya girerken çalacak bir müzik olması ve açılışta da kullanılması için; bilen vardır belki Hans Zimmer gibi birine bir beste yaptırılamaz mı?
Hoşgeldin :) Hans Zimmer Beşiktaş'a beste yapsa harika olur Adam efsane :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimiçi Necmi

@Necmi sanırım iklimlendirme sistemini yaza bırakırlar gibi geliyor bana. Önemli olan sezon bitene kadar çimleri sağlıklı tutsunlar yeter. Sonrası zaten değişecek. Zaten 2-3 maç ancak oynarız gibi
görünüyor.
aslında iklimlendirme dediğimiz sistem aynı zamanda drenaj yani birbirinden ayrı düşünülecek bir durum değil
o nedenle drenajla birlikte yapılacaktır sadece ısıtma belki yaza bırakılır. ama ben sanmıyorum çünkü bunların hepsi aynı anda yapılacak işler
yani bir ayın içinde hepsi bence sadece hibrit kısmı yapılmayacaktır geri kalan işlemlerin tamamı yapılacaktır.

Çevrimiçi Necmi

edit :  :D Aynen ve  kesinlikle  sonuna kadar  katiliyorum. .. Bu marstir muzik vs  olayina  da  bi el atilmasi lazim cook ivedi bir sekilde .. Lay lay lom  seylerden  mars  uretip  duruyoruz .. Daha evrensel enstrumanlarla  yapilmsi  cok sesli  mumkunse  senfonik  eserler  yapilmasini umuyorum artik Besiktasimiz icin .. New Age-Epik muzik  janri  bence  bizim tribunlere  en iyi  uyacak  muzik tarzidir. İletiyi düzenle

katılmıyorum taşıma suyla değirmen dönmez yaptırdığın bestede ruh olmaz
ruh taraftar tarafından yaratılarak ortaya çıkar ve bence hiç bir marşımız laylaylom değil
hepsi muhteşem hepsinde emek ve taraftarın ruhu var.

katılmıyorum taşıma suyla değirmen dönmez yaptırdığın bestede ruh olmaz
ruh taraftar tarafından yaratılarak ortaya çıkar ve bence hiç bir marşımız laylaylom değil
hepsi muhteşem hepsinde emek ve taraftarın ruhu var.
necmi abi ben  taraftarin yaptigi  marslardan bahsetmiyorum abi... Sanatcilarin yaptigi  boma bestelerden bahsediyorum .. Takimsahaya  cikarken  efektif bir muzikle ciksa  diyorum .. Itici  guc  olusturacak taraftari havaya sokacak turden ... Ornegin  sampiyonlar  ligi muzigi veya euroleague  muzigi tarzinda  motivasyon arttiran  tur  muzikten bahsetmistim ..  Sence de  daha iyi olmaz mi  ..
Yorgo

Çevrimdışı heart

ışıklandırma olsa olsa bir haftalık bir işdir :)
skorboartlarda bir günde takılır. Kimsenin hesaba katmadığı ama esas zaman alacak iş vodafone 4G vericileri
olacak :bandit:

bence kimsenin hesaba katmadığı şey küfeki kaplama.
gerçekten çok yavaş ilerliyor. keşke onlarda biraz hızlansalar.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı sallapati

necmi abi ben  taraftarin yaptigi  marslardan bahsetmiyorum abi... Sanatcilarin yaptigi  boma bestelerden bahsediyorum .. Takimsahaya  cikarken  efektif bir muzikle ciksa  diyorum .. Itici  guc  olusturacak taraftari havaya sokacak turden ... Ornegin  sampiyonlar  ligi muzigi veya euroleague  muzigi tarzinda  motivasyon arttiran  tur  muzikten bahsetmistim ..  Sence de  daha iyi olmaz mi  ..

Toygar ışıklı iyi Beşiktaşlıdır... Kendisi film ve dizi müzikleri konusunda uzman.. Türkiyede 1 numara diyebiliriz.. Kendisi zamanında twitterda Beşiktaş ile ilgili bir marş yapmak istediği veya yaptığıla ilgili bir tweet atmıştı...

Maça giriş seremoni öncesi motive edici epik tarzda enstrümental bir marş yapabilir belki..

Dünyada da hayran kitlesi az değil..kendisini yaptığı 1-2 örnek...

twitterda sorabiliriz kendisine.. hatta foruma davet edelim... zamanı yoktur ama belki 1-2 saatini ayırır...

bakın bu gece attığı tweet.. gerçekten iyi Beşiktaşlı..

https://twitter.com/toygarisikli/status/695392590389088256
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 02:57:24 sallapati ]

Toygar ışıklı iyi Beşiktaşlıdır... Kendisi film ve dizi müzikleri konusunda uzman.. Türkiyede 1 numara diyebiliriz.. Kendisi zamanında twitterda Beşiktaş ile ilgili bir marş yapmak istediği veya yaptığıla ilgili bir tweet atmıştı...

Maça giriş seremoni öncesi motive edici epik tarzda enstrümental bir marş yapabilir belki..

twitterda sorabiliriz kendisine.. hatta foruma davet edelim... zamanı yoktur ama belki 1-2 saatini ayırır...

bakın bu gece attığı tweet.. gerçekten iyi Beşiktaşlı..

https://twitter.com/toygarisikli/status/695392590389088256
haa evet yaa..  dogru   belki bize  bir  cozum olabilir .... Neden  olmasin ?
Yorgo

Gerci  Toygar Isikli nin  muzikleri  daha  huzunlu  ve  romantik , drama agirlikli  oluyor ama  yetenekli bir  muzisyen kesinlikle .. Yetenegini  epik janrda  da  gosterecektir diye tahmin ediyorum .. Bi ara Hayko Cepkin  de  bunu  cok dile getiriyordu  ondan da  yardim istenebilir  kendisine ulasmakta gucluk cekmem saniyorum ..
Yorgo

Çevrimdışı sallapati

Gerci  Toygar Isikli nin  muzikleri  daha  huzunlu  ve  romantik , drama agirlikli  oluyor ama  yetenekli bir  muzisyen kesinlikle .. Yetenegini  epik janrda  da  gosterecektir diye tahmin ediyorum .. Bi ara Hayko Cepkin  de  bunu  cok dile getiriyordu  ondan da  yardim istenebilir  kendisine ulasmakta gucluk cekmem saniyorum ..

yukarıda ezel ve kuzey güneyin introsunu paylaştım.. adam epik tarzda da yapabilir.. bence çok da güzel yapar...

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Medcezir müziğini de Toygar Işıklı yapmış
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 03:13:11 Necmi ]

Çevrimdışı betoo38

arkadas'in bahsettigi olay söyle bisey. bvb sahaya cikarken bu caliyor.

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 03:25:50 Necmi ]

Çevrimdışı sallapati

Medcezir müziğini de Toygar Işıklı yapmış

ay yapım ın tüm dizilerini kendisi yapıyor.. zaten en iyi diziler onlar.. Vodafone Arenaya da yapsın  :bandit:..

aşağıdaki tarz birşey yapsa,, düşünsenize.. rakip takım ve bizim takım tünelden çıkıyor.. önde hakemler.. bu tarz bi savaş müziği çalıyor.. rakip takım kafasını kaldırıyor, dimdik tribünler..44 bin Beşiktaşlı...

zaten maça 1-0 önde başlarsın :D :D  :bandit:

Çevrimdışı Aykutt

Toygar Işıklı'nın Beşiktaş şampiyon olduğunda şarkı yapmayı planladığını okumuştum.Eğer kendisine Twitterdan yüklenirsek seve seve bu işe kalkışacağını düşünüyorum. @SDemirsoy kardeşim sen üstlen twitterda.Artık fenomensin sonuçta :D
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 03:37:44 Aykutt ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Cem K

ay yapım ın tüm dizilerini kendisi yapıyor.. zaten en iyi diziler onlar.. Vodafone Arenaya da yapsın  :bandit:..

aşağıdaki tarz birşey yapsa,, düşünsenize.. rakip takım ve bizim takım tünelden çıkıyor.. önde hakemler.. bu tarz bi savaş müziği çalıyor.. rakip takım kafasını kaldırıyor, dimdik tribünler..44 bin Beşiktaşlı...

zaten maça 1-0 önde başlarsın :D :D  :bandit:

Savas muzigi deyince akimla gelen, testesteron pompalatan, dusmana korku salan yegane sarki budur kanimca.

Conan the Barbarian Soundtrack - Anvil of Crom  :s19:

ve/veya bu

Conan the Barbarian Soundtrack - Riddle of Steel

Cocukluguma dondum yeminlen.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 07:56:27 Cem K ]

Çevrimdışı Durukarnas

arkadas'in bahsettigi olay söyle bisey. bvb sahaya cikarken bu caliyor.

bende bu müzik eşliğinde sahaya çıkma olayına sıcak bakıyorum ve kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum.
aklımda da şöyle birşey var.

1.01 den itibaren sahaya böyle çıktığımızı düşünsenize.

yıkarlar o stadı.

benzeri bişi olmasın, direkt bu olsun  :super:

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 15:17:54 Necmi ]
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı Popular Demand

Arkadaşlar Drone için gereken meblaya ulaşılmıştır. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan olmaya çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

@Popular Demand yeni çekimlerle aramızda görmek istiyoruz.

Bende bu ileti vesilesiyle teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Bu olay başıma geleli 24 saat olmadan çözüm için çabalayan ve nihayete erdiren değerli yönetici abilerim başta olmak üzere katkı sağlayan veya durumu olmasa da buna niyetlenen herkese sonsuz teşekkürler. Diğer forumda da burda da aynı tepkileri ve niyetleri gördüm. Bu harika bir duygu ve Beşiktaşlıya çok yakışan bir karakter örneği. İyi ki Beşiktaşlıyım, iyi ki tanışmışım sizlerle..

Bundan sonra da inşallah kırıma uğramadan sorunsuz çekimler yaparız artık. Bu kez benim hatam olmamasına rağmen yaşadım bu ilginç durumu ama Pektemek virüsü gibi birşey var bu konuda bende  :)

Hepinize eyvallah  :tabe:
          [img width=41

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,stad açılışına 1 gün daha yaklaştık.

yukarıda ezel ve kuzey güneyin introsunu paylaştım.. adam epik tarzda da yapabilir.. bence çok da güzel yapar...
:ok:
Yorgo

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!