Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755677 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Alparslan

@Necmi buraya kadar getirmişken 3 gün önce açacağız diye drenajıda yaza bırakırlarsa rezil oluruz dediğin gibi. Ve zaten yağmurda yağacaktır bir şekilde. Hadi hibrit ve iklimlendirme sistemi yaza yapılır ama drenaj asla ötelenmemeli.

Çevrimdışı Karakartalpasha

@Karakartalpasha  foto yok mu reyiz?  :D

Cumartesi inşallah. Stada gittiğimde bol bol çekip paylaşacağım...

Çevrimdışı Alparslan

@Necmi birşey soracağım bilgin varsa. Anladığım kadarıyla vinçler çıkmadan zemindeki çalışmalar başladı. SIS yanlış hatırlamıyorsam 30-40 gün gibi bir süre vermişti zemin alt yapısı için. Bu süre
şu anda başlamış olan zemin düzleme çalışmalarını da kapsıyor mu. Yoksa şu anda yapılan çalışma bu 30-40 günlük sürenin dışında mı?

@Necmi birşey soracağım bilgin varsa. Anladığım kadarıyla vinçler çıkmadan zemindeki çalışmalar başladı. SIS yanlış hatırlamıyorsam 30-40 gün gibi bir süre vermişti zemin alt yapısı için. Bu süre
şu anda başlamış olan zemin düzleme çalışmalarını da kapsıyor mu. Yoksa şu anda yapılan çalışma bu 30-40 günlük sürenin dışında mı?

Zemine alt yapi calismasi yapilmayacak galiba, duzlestirilip hazir rulo cim serilecek diye biliyorum.
Sezon sonu ise hibrit calismalarina gecilecek sanirsam

Merak ettiğim bir şey var. Drenajla birlikte SIS iklimlendirme dedikleri sistemi de şu anda kuracak mı acaba? Yoksa oda yaz ayında hibrit çimle beraber mi yapılacak. Tahminim o işte yaza bırakılacak sanki. Önemli olan sezon sonuna kadar bizi idare edecek bir çimin serilmesi.

İklimlendirmeden kastın saha sulama ise o olmazsa olmaz...

Çevrimdışı Alparslan

Zemine alt yapi calismasi yapilmayacak galiba, duzlestirilip hazir rulo cim serilecek diye biliyorum.
Sezon sonu ise hibrit calismalarina gecilecek sanirsam
Böyle bir durumda şiddetli bir yağış olursa stadımız vodafone gölüne dönüşürse ne olacak. Bu rezillik olur. Cümle alem bir tarafıyla güler sonra. Bu riske girmemeliler.

Çevrimdışı Efe

Merhaba yeni üye oldum ama bir düşüncem var. Futbolcuların sahaya girerken çalacak bir müzik olması ve açılışta da kullanılması için; bilen vardır belki Hans Zimmer gibi birine bir beste yaptırılamaz mı?
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Böyle bir durumda şiddetli bir yağış olursa stadımız vodafone gölüne dönüşürse ne olacak. Bu rezillik olur. Cümle alem bir tarafıyla güler sonra. Bu riske girmemeliler.
drenaj boruları döşenecektir o basit iş onu atlamazlar her sahada var mecburi yağmur nisan mayıs aylarında daha fazla yağıyor su basabilir alttaki drenaj borularına sahadan gelen suyu iletecek saha drenaj borulazrı lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

@Karakartalpasha Takip ettiğim bir sitede membranların yarın takımına başlanacağı söyleniyor(stadda çalışan veya arkadaşı olan bir kişi galiba uzun zamandır okuyorum yazdıklarını) bu doğrumudur ? Koltuklarında 10 gün içerisinde tamamlanacağını söylemiş birde

Doğru takip etmiyorsun bence o siteyi de:))

Ben ..... veya ..... kardesimizde yakinda su mesaji bekliyorum;

SONDAKIKA…
Cati.. Catida Membranlarin takimina yarin baslanacak
Isiklandirma bu hafta icerisinde baslanmasi öngörülüyor—
Koltuklar… Koltuklar 10gün icerisinde tamamlanmis olacak…
Cimler… Micir serimi ve altyapi calismalari 10 gün icerisinde tamamlanip Rulo Cimler 15gün icerisinde serilecek… 25gün icerisinde zemin oynanabilir hale gelecek…
Stadimizin acilis tarihi 19.03.2016
Haydi Bakalim Hayirlisi :)

diyor...

Çevrimdışı Efe

drenaj kanalları bi kaç katman atıldıktan sonra açılıyor zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Cumartesi inşallah. Stada gittiğimde bol bol çekip paylaşacağım...

sağol bekliyoruz..

locaları , merdivenleri , wcleri , soyunma odalarını da çekebilirsen seviniriz  :D :D :D @Karakartalpasha

Çevrimdışı Alparslan

İklimlendirmeden kastın saha sulama ise o olmazsa olmaz...
Hayır kastım o değil. Forum olarak çim firması SIS ile bir röportaj yapılmıştı. O röportajı okudun mu bilmiyorum. SIS dünyada ilk kez bir stadyumda uygulanacak iklimleme sistemini anlatmıştı. Bu sistemde hava sıcakken soğuk, hava soğukken ise  sıcak hava verilerek çimler sürekli aynı ısıda tutulacak. Bu sistemide 30-40 gün sürecek alt yapı çalışması esnasında yapacaktı. Ama zannedersem bu sistemin kurulumu da yaza kalır gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Alparslan

drenaj boruları döşenecektir o basit iş onu atlamazlar her sahada var mecburi yağmur nisan mayıs aylarında daha fazla yağıyor su basabilir alttaki drenaj borularına sahadan gelen suyu iletecek saha drenaj borulazrı lazım
@Efe bende seninle aynı fikirdeyim zaten. Drenaj sistemi olmadan çim serilmez. Önce onu yapacaklardır.

Çevrimdışı Efe

@Efe bende seninle aynı fikirdeyim zaten. Drenaj sistemi olmadan çim serilmez. Önce onu yapacaklardır.
yaparlar abi en fazla bi kaç günlük iş o boruları döşemek zaten diğer katmanları serip işi bitiriyorlar 19 marta daha 42-43 gün var 15 gün drenaj-15 gün çim işleri sürse 10 günde zaman kalır ki öyle olacak ama ben 19.03 e açılma ihtimalinin hiç olmadığını düşünüyorum nisan ayında açacaklar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar Drone için gereken meblaya ulaşılmıştır. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan olmaya çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

@Popular Demand yeni çekimlerle aramızda görmek istiyoruz.

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alparslan

yaparlar abi en fazla bi kaç günlük iş o boruları döşemek zaten diğer katmanları serip işi bitiriyorlar 19 marta daha 42-43 gün var 15 gün drenaj-15 gün çim işleri sürse 10 günde zaman kalır ki öyle olacak ama ben 19.03 e açılma ihtimalinin hiç olmadığını düşünüyorum nisan ayında açacaklar bence
@Efe Bende seninle aynı fikirdeyim. Ama bence çim yetişir gibime geliyor. Yetişmeyecek olan membran sanki. Ayrıca daha ışıklandırma ve scoreboard takılması var. İş çok zaman az.

Çevrimdışı canergiray77

Arkadaşlar Drone için gereken meblaya ulaşılmıştır. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan olmaya çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

çok güzel bir haber bu emeği geçen herkese teşekkürler hayırlı uğurlu olsun  :ishock:
 @Popular Demand @Altuğ
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

zemin drenaj çalışmaları için gereken süre 30 gündü bu işde kapsıyor ama şu anda başlamış
olsalar bile ne kadar randımanlı çalışabilirlerki. Benim tahminim martın onu gibi çimi görürüz sahada
burda çalışacak olan en tecrübeli firma SIS adamlar sürekli aynı işi yapıyor ve her türlü doğa koşulunda
çalıştıkları için onlara hiç bir şey süpriz değil o nedenle inanıyorumki verdikleri süreler tutacaktır.
Nevzat Demiri 70 günde teslim edeceklerini söylediler ve 70. gün Beşiktaşa teslim ettiler. Rulo çimide
konuştuğumda bu gün sereriz yarın üzerinde futbol oynanır dediler ama sanırım bizde 7-8 gün dinlendirme yapacaklardır.

Çevrimiçi Necmi

@Efe Bende seninle aynı fikirdeyim. Ama bence çim yetişir gibime geliyor. Yetişmeyecek olan membran sanki. Ayrıca daha ışıklandırma ve scoreboard takılması var. İş çok zaman az.
ışıklandırma olsa olsa bir haftalık bir işdir :)
skorboartlarda bir günde takılır. Kimsenin hesaba katmadığı ama esas zaman alacak iş vodafone 4G vericileri
olacak :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Merhaba yeni üye oldum ama bir düşüncem var. Futbolcuların sahaya girerken çalacak bir müzik olması ve açılışta da kullanılması için; bilen vardır belki Hans Zimmer gibi birine bir beste yaptırılamaz mı?
Hoşgeldin

Çevrimdışı Exory_1903

Hem sevindim hem üzüldüm corbada tuzum olsun istemiştim iş yerindeyim gece çalısıyorum sabaha ben de katkıda bulunacaktım yav  :alala:
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Alparslan

ışıklandırma olsa olsa bir haftalık bir işdir :)
skorboartlarda bir günde takılır. Kimsenin hesaba katmadığı ama esas zaman alacak iş vodafone 4G vericileri
olacak :bandit:
Membran kaplanırken yapılabilecek bir iş sanırım. 4G yi sonra kullanırız bizde yetişmezse  :) @Necmi

Çevrimdışı Alparslan

zemin drenaj çalışmaları için gereken süre 30 gündü bu işde kapsıyor ama şu anda başlamış
olsalar bile ne kadar randımanlı çalışabilirlerki. Benim tahminim martın onu gibi çimi görürüz sahada
burda çalışacak olan en tecrübeli firma SIS adamlar sürekli aynı işi yapıyor ve her türlü doğa koşulunda
çalıştıkları için onlara hiç bir şey süpriz değil o nedenle inanıyorumki verdikleri süreler tutacaktır.
Nevzat Demiri 70 günde teslim edeceklerini söylediler ve 70. gün Beşiktaşa teslim ettiler. Rulo çimide
konuştuğumda bu gün sereriz yarın üzerinde futbol oynanır dediler ama sanırım bizde 7-8 gün dinlendirme yapacaklardır.
Bende açıkcası çimden korkmuyorum. Membranın hızını gördükten sonra zaten açılacak tarih belli olur. 19 Mart zor ama Nisan bence açılır.