Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755089 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

@Efe bu T kedi yollarının takilacakları yer belliydi. Bu bölgedeki semerlere bağlantı işlemleri için gerekli aparatlar teknik olarak yerde takılabilir miydi. Zaman anlamında bi faydası olur muydu?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galiba olmazdı o aparatları takamayada bilirleridi bize zaman kazandırırdı takılabilseydi ama oda bi kaç gün burda bizim zaman kaybımız parçaların yeni imalattan çıkması değişimler yüzünden kaldı 7 kedi yolu 20 civarı düz semer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

Geçmiş Olsun Yunus, valla çok üzüldüm.. Bu kadar uğraşıp emek veriyorken, böyle bir kaza olması, tanımasak bile seni yüzyüze, kendimin malına zarar gelmiş gibi üzüldüm.. Umarım bir şekilde halledilir..

Kişisel verilerinde umarım salakça birinin eline geçmez..

Eyvallah hocam, napalim olacagi varmis. Kisisel veriler program ve yaptigim islerin kopyalariydi. Denize dusmustur insallah cihaz diyeyim bari :)
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

merhaba evimde kendi imkanlarımla vodafone arena maketi yapacam acaba bana eski açık, yeni açık,kapalı,numaralı tribünlerinin kat sayıları ve sıtadın dışındaki kolun sayılarını verebilirmisiniz? Teşekkürler :)

kapalı-numaralı alt 26 basamak

kapalı-numaralı üst - 22 basamak

yeni açık alt- 26 basamak

yeni açık üst 28 basamak

eski açık alt - 26 basamak

eski açık üst - 15 basamak

bide 2 basamak üst loca sırası var

dış sütünların kaç adet olduklarını unuttum ama 86 adet taşıyıcı kolon var süs kolonları kaç bilmiyorum valla :D

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Eyvallah hocam, napalim olacagi varmis. Kisisel veriler program ve yaptigim islerin kopyalariydi. Denize dusmustur insallah cihaz diyeyim bari :)

İnşallah, bir şekilde de zararın karşılanır veya toplanır :)

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  33 sn.33 saniye önce
Vodafone Arena'da Numaralı tribün kedi yollar bağlantısı bitti.

Çevrimdışı bayevet

yeni açık üst 28 basamak

dış sütünların kaç adet olduklarını unuttum ama 86 adet taşıyıcı kolon var süs kolonları kaç bilmiyorum valla :D
Teşekkür ederim forumdaki projeleri araştırdım ama bende duş sütun sayısını bulamadım

ysariusta

• Ziyaretçi

İnşallah, bir şekilde de zararın karşılanır veya toplanır :)

o konuda sıkıntı kalmadı. Birazdan zaten Altuğ açıklar.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 5 dk.5 dakika önce
Vodafone Arena'da Numaralı tribün kedi yollar bağlantısı bitti.

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 2 dk.2 dakika önce
Şubat 10 gibi membranlar inşallah statta olacak.. (Cevap vereyim topluca)

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 3 dk.3 dakika önce
Dış cephe kaplamalarında Kapalı tribün komple bitti. Zemine yakın yerlerde eksikler var ama oralar kolay halledilir cinsten.

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 1 dk.1 dakika önce
Eski açık haricinde dış cephe kaplamaları devam ediyor.Hızlı ilerleme var.Eski açık tarafında düzenlemeler başladı.(En korktuğum taraftı)

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 1 dk.1 dakika önce
Aydınlatmalar bugün başlayacaktı ama olmadı. Yarına kısmetse..

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha 34 sn.34 saniye önce
Broadcast alt yapı işi devam ediyor. Ancak şu an onlarda önlerinin açılmasını bekliyor ki bu çok normal...Hala inşaat halindeyiz.

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  51 sn.52 saniye önce
Zeminle ilgili kum dökme işlemi başladı bir taraftan..

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  1 dk.1 dakika önce
Vinçler % 90 10 şubatta dışarı alınacak...Sarkma olacağını düşünmesem de inşaat işinde her şey olabilir:)

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  1 dk.1 dakika önce
15 Şubatta zemin bitecek gibi duruyor. Sonrası çim serilme zamanı... (Başlatma işini ne zaman yaparlar bilemiyorum şu an)Bekleyip göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 00:09:13 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Yigit_Gelir

o konuda sıkıntı kalmadı. Birazdan zaten Altuğ açıklar.

Tamamdır o zaman, sevindim

Çevrimdışı asi_kartal

yeni açık üst 28 basamak

Kapalı ve numaralı üst tribünlerde 3 4 sıra daha olsaymış süper olacakmış 22 sıra biraz kısa gösteriyor. Bazı arkadaşlar stat ufak görünüyor diye sitem ediyor aslında ufak değil ama 3 4 sıra daha olsaymış yeni açık havası verirdi.. Alt kat gibi 25 26 sıra olsaymış stadın heybetinden geçilmezdi :) Ne olurdu sanki 3 sıra daha ekleyemez miydik :icool:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sallapati

19 mart a 42 gün kaldı.. yetişmesi imkansız artık

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  2 dk.2 dakika önce
Drenaj ne zaman yapılacak diyen arkadaşlar unutmuş sanırım...

Kaba inşaat sırasında drenaj bitmişti...

Çevrimdışı Alparslan

eski acik yukseltme ve deplasman tribunuunu eski aciga lama cabalarindan ben atarlaniyorum zaten sana @Efe  :biggrinking: :biggrinking:
Bu aralar atarlanmak moda @ZEKI  Malum stad sona geldi stresi büyük:)

Çevrimdışı Alparslan

19 mart a 42 gün kaldı.. yetişmesi imkansız artık
Kimbilir belki bir mucize olur.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Drenaj bitti. Şu an mıcır serimi ve zemin düzleme çalışması var. Üstüne kum serme sonra ısıtma sistemi ve sulama

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  22 sn.22 saniye önce
Sonra tekrar kum serilecek ve sonra çimlerin serilmesine geçilecek. Sıralama böyle.. Saha içine dolan sular drenaja akacak.

Çevrimdışı sallapati

Drenaj bitti. Şu an mıcır serimi ve zemin düzleme çalışması var. Üstüne kum serme sonra ısıtma sistemi ve sulama

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  22 sn.22 saniye önce
Sonra tekrar kum serilecek ve sonra çimlerin serilmesine geçilecek. Sıralama böyle.. Saha içine dolan sular drenaja akacak.

zaten yaz geliyor.. ısıtmayı da konserden sonra yapsalar olur bence... hibritle birlikte yani..

Çevrimiçi Necmi

Bu durumdan yeni haberim oldu. Ilgili sayfanin yoneticilerinden biri olan Emre benim samimi arkadaslarimdan biri. Izin durumu olmadi, gelen tepkiler sonrasi beni arayip soyledi sorun olur mu diye, ben de acikladim besiktasarena koymadi adini zarari karsiladigi halde, hakli olarak abes gorduler kaldir filigransiz koy dedim. Durum bu.

33gomez.com'u birlikte yaptigimiz yazilimci arkadasimdir Emre. Bu durum biraz yanlis oldu gibi ama buyutmemek de gerekir sanirim. Hepimiz Besiktasliyiz, sadece biraz daha hassasiyet ve empati gostermek gerekir boyle durumlarda.
Çok önemli değil bencede Hepimiz Beşiktaşlıyız Burda sahipleneceğimiz nokta Beşiktaş olmalı
ve her Beşiktaşlı bu Beşiktaş değerinin bir parçası. Burda çekilen bir fotoğraf olsun emeklerinle çektiğin
dron çekimi olsun buralardan uzakta özlemle takip eden onbinlerce Beşiktaş taraftarına ulaşıyor.
Beşiktaşlı olmak budur işte Arkadaşına selamlarımızı ilet Beşiktaşın adını taşıyan her platform dostumuzdur.
yeterki Beşiktaşa zarar verecek menfaat işleri içinde olmasınlar. @Popular Demand

Çevrimdışı Alparslan

Merak ettiğim bir şey var. Drenajla birlikte SIS iklimlendirme dedikleri sistemi de şu anda kuracak mı acaba? Yoksa oda yaz ayında hibrit çimle beraber mi yapılacak. Tahminim o işte yaza bırakılacak sanki. Önemli olan sezon sonuna kadar bizi idare edecek bir çimin serilmesi.

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

@Karakartalpasha Takip ettiğim bir sitede membranların yarın takımına başlanacağı söyleniyor(stadda çalışan veya arkadaşı olan bir kişi galiba uzun zamandır okuyorum yazdıklarını) bu doğrumudur ? Koltuklarında 10 gün içerisinde tamamlanacağını söylemiş birde
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar Drone için gereken meblaya ulaşılmıştır. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan olmaya çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

@Popular Demand yeni çekimlerle aramızda görmek istiyoruz.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Arkadaşlar Drone için gereken meblaya ulaşılmıştır. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan olmaya çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

@Popular Demand yeni çekimlerle aramızda görmek istiyoruz.

Sevindim valla, hadi gözümüz aydın. Yardımı dokunan herkese de teşekkürler :)

Çevrimiçi Necmi

Drenaj ne zaman yapılacak diyen arkadaşlar unutmuş sanırım...

Kaba inşaat sırasında drenaj bitmişti...
o zemin drenajı dip sularını toplamak için saha drenajı şimdi yapılacak
en azından acele etmek için onuda yaza bırakmazlarsa ama bırakırlarda yağmur yağarsa
rezil oluruz bir çuval inciri berbat etmiş olurlar böyle bir riske girmezler drenaj ve vakkum sistemini bitireceklerdir.
ısıtmayı yaza bırakabilirler zaten marttan sonra ihtiyaç olmayacak

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  4 dk.4 dakika önce
En çok merak edilen konu.. Bizim yerden ısıtma, Başakşehir'de yaşanan olay gibi bir şey yapar mı? @hirosim_A

Faik Dogan-BJK ‏@Karakartalpasha  3 dk.3 dakika önce
Bu konuda şunu söyleyim. Bir kere Başakşehir, Olimpiyat ve TT Arena'nın konumu kötü. Yükseltisi çok.

Bu nedenle buralarda yoğun kar yapışları sorun yaratabiliyor. Ancak bizim stadın bir özelliği var... Rakım: 0 (sıfır)

Ayrıca konumu gereği kuytuda ve korunmalı yerde kalıyor. Bu nedenle bizim orada kar birikmesi için 1987'deki kar yağışı gibi bir şey olmalı.

Olmaz diye bir şey yok. Sonuçta doğa olayını engelleyemiyorsunuz ama unutmayın ki Başakşehir'de kar varken Kadıköy'de yoktu..

Bizim stadı birazda Kadıköy'deki malum stat gibi düşünün...

Çevrimdışı Yigit_Gelir

o zemin drenajı dip sularını toplamak için saha drenajı şimdi yapılacak
en azından acele etmek için onuda yaza bırakmazlarsa ama bırakırlarda yağmur yağarsa
rezil oluruz bir çuval inciri berbat etmiş olurlar böyle bir riske girmezler drenaj ve vakkum sistemini bitireceklerdir.
ısıtmayı yaza bırakabilirler zaten marttan sonra ihtiyaç olmayacak

Öyleyse bende senin gibi düşünüyorum abi, o riski almazlar. Rezil olmayı ve sıkıntı çekmeyi istemeyiz.

Zaten her şey planlanmıştır.

Çevrimdışı Eren Özdemir

Merhaba yeni üye oldum ama bir düşüncem var. Futbolcuların sahaya girerken çalacak bir müzik olması ve açılışta da kullanılması için; bilen vardır belki Hans Zimmer gibi birine bir beste yaptırılamaz mı?