Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Nasıl bir fikstür azizliğidir bu arkadaş!

Stat 19 Mart'taki Antalyaspor maçına yetişmezse olası açılış maçı 30 Nisan'daki Kayserispor maçı olacak!
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Efe

@Efe  abi forumun statta belli yeri var mi kombine acisindan ? Benim de kombine alma durumum var o yuzden soruyorum
var 121. blok 18 ila 21.sıralardan alabilirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

5 dk önce çekildi.. sepette hala kaynak yapılıyor heralde...
sabitlemeye çalışıyorlar diğer 2 tanesi sabitlenmiş yarın 3.T ye başlayacaklar pazara kadar oda biter son T de salı yada çarşamba biter gibi 10 unda vinçler gider mi acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Nasıl bir fikstür azizliğidir bu arkadaş!

Stat 19 Mart'taki Antalyaspor maçına yetişmezse olası açılış maçı 30 Nisan'daki Kayserispor maçı olacak!
hayır 9 nisanda bursa maçı var orda olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bursa macinda yada fener macinda acilmaz acilamaaaz!!!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sabitlemeye çalışıyorlar diğer 2 tanesi sabitlenmiş yarın 3.T ye başlayacaklar pazara kadar oda biter son T de salı yada çarşamba biter gibi 10 unda vinçler gider mi acaba
vinçler çıktığı an mebran başlar mı abi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Bursa macinda yada fener macinda acilmaz acilamaaaz!!!
ne zaaman açılacak beyfendi söyleyinde bilelim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vinçler çıktığı an mebran başlar mı abi?
vinçler çıkmadanda başlayabilir belli yerlerden ama başlamıyorlar heralde çatıdaki işlerin tam netleşmesi bekleniyor onada az kaldı önümüzdeki hafta kesin başlayacak bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Başlarsa süper olur koltuk işide çok iyi gidiyor tek iş zemin kalıyor oda 30 günde hazır 19 mart küçükte olsa olası bir ihtimal bence abi
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Başlarsa süper olur koltuk işide çok iyi gidiyor tek iş zemin kalıyor oda 30 günde hazır 19 mart küçükte olsa olası bir ihtimal bence abi
başkanı beklemekte yarar var biz nedesek boş şuan için haftaya açıklamayı yapacağını düşünüyorum 10 u gibi falan mebran başladığı gün olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

@ahmetx 'in düşünmüş olduğu tasarımın modellenmiş hali. Pikseli parçalama fikri güzelmiş. :claps: Stat isminin Numaralı'ya alınabileceğini düşünmüyorum ama parçalı piksel çok hoşuma gitti. O yüzden mevcut planın parçalı pikselli modelini de hazırladım. :ok:

Çevrimdışı emrekhvcgl

abilerim merhaba!  :) zeminde alttan ısıtma olacağını konuşuyorduk. zemin için çalışmalara başlanmış. mıcırlar dökülmüş. alttan ısıtma sistemi nasıl olacak?

Çevrimdışı Efe

abilerim merhaba!  :) zeminde alttan ısıtma olacağını konuşuyorduk. zemin için çalışmalara başlanmış. mıcırlar dökülmüş. alttan ısıtma sistemi nasıl olacak?
şuan için ne yapılacak net bir bilgi yok vinçler çıkınca daha net görülür herşey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrekhvcgl

şuan için ne yapılacak net bir bilgi yok vinçler çıkınca daha net görülür herşey
tamamdır hocam bekliyorum :) teşekkürler :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Isıtma değil. İklimleme olacak. Isıyı yaz kış sabit tutacak. Yani yazın ısıtma kışın soğutma olacak. Şuan düzleştiriliyor, sonra diğer işlemler yapılacak sırayla. Bekleyip göreceğiz

Çevrimdışı idil

Biraz saçma gelebilir ama bizimkilerin nedir bu piksel sevdası küçük bi ayrıntı ama dikkatimi çekti instagtam hesabının ana fotoğrafını stattaki gibi siyahtan beyaz piksel geçişli yapmışlar :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmetx 'in düşünmüş olduğu tasarımın modellenmiş hali. Pikseli parçalama fikri güzelmiş. :claps: Stat isminin Numaralı'ya alınabileceğini düşünmüyorum ama parçalı piksel çok hoşuma gitti. O yüzden mevcut planın parçalı pikselli modelini de hazırladım. :ok:
Eline saglik abi :ok:

@ahmetx abi paylastiginda da söyledim gercekten cok iyi düşünmüş sanirim boyle bir tasarima kimse hayir demezdi harika duruyor tribunler bu sekilde

Sahi bunu kulube ulastirmak lazim bir sekilde nasilsa koltuklar RAYLI sistem değiştirmek istendiginde fikir verir en azından :tabe:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 19:43:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emrekhvcgl

keşke membranlar da böyle olsa...
Bizim Ulke iklimine uygun değilmiş bu tarz membranlar.

Çevrimdışı Kibar Feyzo

9 Nisan'da Bursa maçı olduğunu biliyorum  :eyes
Ama açılış için tercih edeceklerini hiç sanmıyorum  :icool:
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

@ahmetx abi ve @denilanz abinin tasarimlari benim gibi Anti pixelciye bile pixeli sevdirdi

@Necmi abi bu tasarimlari bir sekilde kulube ulastiralim , Koltuklar degistirilecegi zaman fikir verir Yönetime :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

eline Sağlık Deniz.. Baya emek var

Çevrimdışı sallapati

küfekiden sonra kolonlar baya tombul oldu  :D :D

Çevrimdışı Erhan

Efsane olmuş ellerine sağlık :claps: @denilanz

Çevrimdışı cbi

Vodafone arena web sitesinde gözüken kombine fiyatları güncelmi?