Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aoguzd

Bence 19 marta çim ve membran yetişecek ama küfekiler, eski açık tarihi duvar ve cevre duzenlemesi yetismeyecek gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Necmi

sizin beni yalanlamanız hiçbirşey ifade etmez. ben wow forumundan beri bu işin içindeyim takip ediyorum.bu konu 1000 kere tartışıldı. inanmak istediğinize inanın. ama bu iş böyle. çıkar necmi abi, bjk_mabet yalanlarsa özür dilerim. ezbere konuşarak beni ikna edemezsiniz.
Eski açık kuleleri geçemiyor stad 24 metre geri çekiliyor stad yüksekliği eski yeni açık yüksekliğini geçemiyor
bunlar bizim uymamız gereken kurallardı ilk proje eski açık çatısız öndeki o seyrek kolonlar olmadan onaylatıldı
stadın önüne gidersen o projenin asılı olduğunu görürsün belki eski açığı yükseltemedik ama öndeki kolonların yükseltilmesi ve çatının
kapatılması yönetimin başarısıdır. @halvetifarazi

Çevrimdışı Efe

Beyler Ersan 7 milyona Cine gitti ne dusunuyorsunuz benim kafa allak bullak oldu
hayir olsun yolu acik olsun iyi paraya sattik stad icin keş para :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beyler Ersan 7 milyona Cine gitti ne dusunuyorsunuz benim kafa allak bullak oldu
Futbol başlığında bu konuyu konuşuyoruz zaten. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

Via Tahir Tintaş
Ben kartallı olanı beğendim.  Yani semt pazarı tenteleri gibi bembeyaz duracagına bu tarz bir işlemeler değişik hava katar

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben kartallı olanı beğendim.  Yani semt pazarı tenteleri gibi bembeyaz duracagına bu tarz bir işlemeler değişik hava katar

Haftaya membranlar gelecek durumdaysa o iş çoktan halledilmiştir işleme vs.

Beklediğimizden farklı bişey çıkacağını düşünmüyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bence 19 marta çim ve membran yetişecek ama küfekiler, eski açık tarihi duvar ve cevre duzenlemesi yetismeyecek gibi geliyor bana.
büyük ihtimal tesbitin doğru çıkacak

Çevrimdışı Neco

Kim ne derse desin Başkanımız Sn. Fikret Orman'ın adı kulübümüzün tarihine altın harflerle yazılacaktır. Böyle bir başkanımız olduğu için gurur duyuyorum.  :ok:  :icool:

Çevrimiçi Necmi

onun 84 bölme olması bile gerçek olmadığını gösteriyor :D
korkarım semt pazarı gibi olacak :evillol:

Çevrimdışı 34BJK64

Stat 23 Nisan'dan önce açılmaz. 19 Marta şurada 1,5 ay var ve daha yapılacak çok iş var. 19 Mart'a yetiştirelim diye aceleye getirmemek lazım. Geç olsun güç olmasın.  :ok:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimiçi murat

panoda ben göremedim @Yunus Emre Dökmeci  :D sonradan kaldırdılar .
çatı ısıtma sisteminin olduğu boşluğa jotun geldi sanırım.hatta yazıyı kapatmak için jotun biraz büyük kaplanmış.

Çevrimdışı ilker67

Merhabalar herkese
Kafama takılan bir soru var. Stadı ucu ucuna maç oynanacak kadar yetiştirdik diyelim. Peki yapının kullanıma açılabilmesi için belediyeden yapı kullanma izni alınması gerekmez mi. Belediye o şekilde stadın açılmasına müsaade edecek mi?
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Orhan

Bu tasarimlar şakadir insallah.
ya ben şaka olcagını sanmıyorum çünkü ciddi bir proje var gibi ortada. İlk koltuk tasarımlarıda böyle cıkmıstı pek inanamadk

Çevrimiçi COB

Trübünler pixelli ise çati sade olmali bence. Zaten Vodafone yazisi hareketlendirecek çatiyi. 

Çevrimdışı Emre.Guler

onun 84 bölme olması bile gerçek olmadığını gösteriyor :D
korkarım semt pazarı gibi olacak :evillol:
Bizim çatı projeside ilk olarak 84parcaydi. Bu proje uzerinden çalışılmiş olabilir. Revize etmekte ne varki iki parcayi bilgisayar ortaminda birlestirip 42 ye düşürmek zor olmaz

Çevrimdışı harund1k3

Kartallı tasarım çok güzel olmuş. İnşallah böyle olur. İlk cam gibi şeffaf tasarım da çok hoşuma gitmişti. Öyle olmayacaksa böyle olsun. Kartal motifi, Vodafone yazısı, iç halkının şeffaflığı çok güzel gözüküyor. İnşallah böyle olur.

Çevrimdışı cadavra

Ya bence cim mebran yetisse dahi Tff izin vermiycek eksiklerden dolayi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Ya bence cim mebran yetisse dahi Tff izin vermiycek eksiklerden dolayi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi eksik  :alala: çim membran yetişirse eksikmi kalıyor

Çevrimdışı ers_an

Alıştırmışlar mazeretlere bizleri, her şey tam olsa tff den sarar olduk olaya! çatı ve çim olayını bitirince ne kalacak valla biri anlatsın madem @Necmi abi.  :)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Karakartalpasha

Yarın ilk aydınlatma armatürleri monte edilecek... Resim geldiğinde paylaşmaya çalışacağım...

Hepinize iyi geceler..

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar isler iyice hizlanmis. yeni makinalar giriyormus iceri. Baskan aciklama yapacakmis yeni tarihle alakali. Sanirim 19 mart mac oynanmasa da seyircinin girebilecegi sekilde bir acilis yapilacak hale getirmeyi planliyolar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarın ilk aydınlatma armatürleri monte edilecek... Resim geldiğinde paylaşmaya çalışacağım...

Hepinize iyi geceler..
Super haber :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı acan07

ya bu sanmames in aydınlatması bile çok güzel gibi :D  bu çimin renk tonuylamı alakalı yoksa trübünlerinde karanlık olmayışından mı ?

bizdede trübünler aydınlık olurmu ?