Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Ben de bugün mesaj attim ve az once geri dönüş yaptılar. Koltuklarin su an icin sadece raylara oturtuldugu ve henuz sabitleme islemi yapilmadigini yazmislar. Sabitleme islemi yapildiktan sonra tum koltuklarin arasindaki mesafe eşit olacakmış.
zaten olması gereken bu bizim taraftar felaket tellalı olduğu için herşeye bi kulp buluyor bitmeyen işe laf söylemeyi görev edindik stad inşaatında maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Ben de bugün mesaj attim ve az once geri dönüş yaptılar. Koltuklarin su an icin sadece raylara oturtuldugu ve henuz sabitleme islemi yapilmadigini yazmislar. Sabitleme islemi yapildiktan sonra tum koltuklarin arasindaki mesafe eşit olacakmış.
hayal kırıklığı oldu.ne güzelde vuruyorduk :D

Çevrimiçi Necmi

zaten olması gereken bu bizim taraftar felaket tellalı olduğu için herşeye bi kulp buluyor bitmeyen işe laf söylemeyi görev edindik stad inşaatında maalesef :bandit:
iyidir eleştiri bir şey görüldü ve tepki verildi bundan sonra bilirlerki oraya bakan
en az 15 M çift göz var ona göre daha dikkatli çalışırlar. @Efe

Çevrimdışı Efe

iyidir eleştiri bir şey görüldü ve tepki verildi bundan sonra bilirlerki oraya bakan
en az 15 M çift göz var ona göre daha dikkatli çalışırlar. @Efe
abi bitmemiş işe hüküm vermemek gerek bu stad başladığından beri var adamları yerin dibine sokuyoruz sanki işi bitirdilerde çok kötü bişey çıktı ortaya tepki verilmesi güzel bişey ama en ufak bişeyede yandık bittik olmamış demek olmuyor emeğe saygısızlık herşeyden evvel biraz daha makul düşünülmeli ona göre mesaj yazılmalı stadın orası neden böyle burası neden böyle diyerek 2.5 sene geçirdik maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Aslında bu  birazda konuya  yabancı  olmalarından  kaynaklanıyor  üyelerimizin.İşhayatlarında  filan montaj,fabrika gibi  yerlerde  çalışmış  olsalar  mesela  koltuk  montajında  dahi önce yerine  koyan bir  ekip,ardından hizalayan ekip  ve enson civataları  sabitleyen  bir  ekip gibi  iş  sıralaması  olası  gerektiğini bilir  veya tahmin ederler @Efe .

Çevrimiçi Savaş

abi bitmemiş işe hüküm vermemek gerek bu stad başladığından beri var adamları yerin dibine sokuyoruz sanki işi bitirdilerde çok kötü bişey çıktı ortaya tepki verilmesi güzel bişey ama en ufak bişeyede yandık bittik olmamış demek olmuyor emeğe saygısızlık herşeyden evvel biraz daha makul düşünülmeli ona göre mesaj yazılmalı stadın orası neden böyle burası neden böyle diyerek 2.5 sene geçirdik maalesef :bandit:

Valla onlarda denmese bu iki buçuk sene geçmezdi be Efe.

Ne güzel koltukçulara sarıyorduk, sabitleme yapmamışlar neye sarıcaz şimdi?

Neyse çatıcılara söylenmeye devam. Bi bitiremediler şu semeri! :D

Çevrimdışı kryhrglu

Numaralı tribünün tam olarak çekilmiş fotoğrafı varmı önceden atıldıysa bilmiyorum ama son haliyle demek istedim koltuklar takılmış galiba.

Çevrimdışı Efe

Valla onlarda denmese bu iki buçuk sene geçmezdi be Efe.

Ne güzel koltukçulara sarıyorduk, sabitleme yapmamışlar neye sarıcaz şimdi?

Neyse çatıcılara söylenmeye devam. Bi bitiremediler şu semeri! :D
çatıcılarda 17 milyonu aldılar ama başlarına gelmedik kalmadı adamların kendi hatalarından dışarıdan gelen sıkıntılardan ama sonuna geldiler artık onlarda gitmek için can atıyor yarın kedi yollarına bi bakıcam çıkış tarihini verir görüntü artık 7-8 günde kedi yollarının en geç olarak biteceğini düşünüyorum 4 günde 1 T yi bitirdiler diğer T leri daha hızlı şekilde takacaklardır düz semerler çabuk bitecek gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Koltuk dizilimine tepki gösterenlere söylenenler Mersin stadının köşe koltuklarına ne diyor acaba? Sonuçta sabitlenmiş gibi görünen koltukların düzgün dizilmediğini fark ettik ve bir reaksiyon gösterildi. Hem @Necmi abinin dediği gibi gözler üzerinizde mesajı verildi hem de koltukların hemen sabitlenilmediği ve hassas bir ayardan geçeceği öğrenildi. Burası bilgi paylaşımı yeri değil mi? Neden emeğe saygısızlık olsun ki bu, anlamadım ben.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 00:52:19 denilanz ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 00:49:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mir vodafone arenayı bundan sonra alacağı işlerde referans kullanacaksa işini düzgün yapacaktır.abuk sabuk dizilimi biz fotodan görürken onların görmemesi imkansız.en son hizalama yapacaz diyorlar.hizalı şekilde taksalar bu kadar ses çıkmazdı.neyse sonunda yapsınlar sorun yok...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

bu düz 2 adet semerleri 2 büyük vinç aynı anda kaldırıyor 4 küçük vinçte her birine kenarlardan kaynak için yardım ediyor bu şekilde çok hızlı yerlerine takılırlar bi kaç güne bitirilir kedi yolları vinçlerin çıkışını belirleyecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

iyide @Efe tamam bitmemişde koyarkende hep aynı yerdemi rastlantı olarak açık kalmış
birde sıradan koydularsa sıkmak için ne bekliyorlar bütün stadın bitmesinimi
illaki bir ayar yapılacaktır Beşiktaş o şekilde teslim almaz ama şikayetin olmasıda iyidir dikkat
ederler benim dert edindiğim yerler düz yerler değil köşeler genişleyerek gidiyor ama her genişleme bir
koltuğa denk gelmiyor bu farkı koltuk arası ölçülerle çözebilirler şimdiden bilsinler Beşiktaş taraftarının bu konuda hassas olduğunu
köşeleri yaparken ona göre dikkatli davransınlar

Çevrimdışı Efe

Koltuk dizilimine tepki gösterenlere söylenenler Mersin stadının köşe koltuklarına ne diyor acaba? Sonuçta sabitlenmiş gibi görünen koltukların düzgün dizilmediğini fark ettik ve bir reaksiyon gösterildi. Hem @Necmi abinin dediği gibi gözler üzerinizde mesajı verildi hem de koltukların hemen sabitlenilmediği ve hassas bir ayardan geçeceği öğrenildi. Burası bilgi paylaşımı yeri değil mi? Neden emeğe saygısızlık olsun ki bu, anlamadım ben.

bitmeyen işe saygısızlık iş bitsin tepkini koy bitmeyen işe laf etmek ne kadar doğru sen kendin yaptığın bişi daha bitirmemişsin ve biri gelmiş karşına bilip bilmeden neden böyle oldu yapamadın edemedin diyor ne yaparsın ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Yalnız bu stad yapma isinde Türkiye de en karli çıkan takim gs stad yapimina 5 kuruş harcamadi ustune bide sponsor aldi Türk telekom u ekmek elden su gölden valla bizim avantajimiz şu oldu yerimizden olmadik orasida paha bicilemez ki bi gercek varki oda Türkiye'de ki en kârlı stad isini gs yapti hatta hatirliorum unal aysal stadin bittikten bi yil sonra fb yi gectik demisti stad gelirlerinde aziz yildirimda kopurmustu ne olursa olsun vodafone arena Türkiye de ki en buyuk cazibe merkezi olacak yapiminda gider çok oldu ama ben inaniyorum 2 renkliyide stad gelirlerinde gecicez biraz zaman lazim onumuzdeki 2 yil icinde tahminim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

iyide @Efe tamam bitmemişde koyarkende hep aynı yerdemi rastlantı olarak açık kalmış
birde sıradan koydularsa sıkmak için ne bekliyorlar bütün stadın bitmesinimi
illaki bir ayar yapılacaktır Beşiktaş o şekilde teslim almaz ama şikayetin olmasıda iyidir dikkat
ederler benim dert edindiğim yerler düz yerler değil köşeler genişleyerek gidiyor ama her genişleme bir
koltuğa denk gelmiyor bu farkı koltuk arası ölçülerle çözebilirler şimdiden bilsinler Beşiktaş taraftarının bu konuda hassas olduğunu
köşeleri yaparken ona göre dikkatli davransınlar
mir dikkatli davranın koltukları iyi takın yoksa sizi dışarıda vuracaklar benden söylemesi  :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 01:01:17 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 00:59:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kupada pfdk ya sevk olmuşuz.büyük ihtimal para cezası alırız.konya maçında söverler bu sefer kapatma gelir. fener maçı vodafone da olur kombineliler giremez. başkan 45 bin bilet satar 3 milyon hasılat:-)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

Mir vodafone arenayı bundan sonra alacağı işlerde referans kullanacaksa işini düzgün yapacaktır.abuk sabuk dizilimi biz fotodan görürken onların görmemesi imkansız.en son hizalama yapacaz diyorlar.hizalı şekilde taksalar bu kadar ses çıkmazdı.neyse sonunda yapsınlar sorun yok...

Mersinde köşelerde iyi yapmamislar gerçi koselerin yapısı farklı biraz o stadın.. Bizim dışımızda samsunu da mir yapacak o da mersin gibi olur bbüyük ihtimalle bakalım bizim köşelerde ne yapacaklar...

Çevrimdışı MustafaKync

Gerekli izinler alınabilirse eski açığın görünümü....

Çevrimdışı denilanz

bitmeyen işe saygısızlık iş bitsin tepkini koy bitmeyen işe laf etmek ne kadar doğru sen kendin yaptığın bişi daha bitirmemişsin ve biri gelmiş karşına bilip bilmeden neden böyle oldu yapamadın edemedin diyor ne yaparsın ?
"Önceki yaptığım işe bak" derim. Baktık Mersin stadına, köşeleri gördük ve haklı olarak endişelendik. Ki ayrıca bitmiş gibi yani sabit gibi duruyor koltuklar. Banyonda kalebodur döşeniyor diyelim. Kontrol amaçlı yapılan bir kısma elini sürdün ve birinin içeride birinin dışarıda olduğunu fark ettin. Ne yapacaksın; harç kuruyana, banyo bitene kadar uyarmayacak mısın ustayı?

Hem bak fena mı oldu, usulünü öğrendik. Köşelerde bir yamukluk olduğunda önce sabitlendiğinden emin olmadan söylenmeyeceğiz. O kısımlar daha hassas çünkü, tepki daha büyük olabilirdi.

Çevrimdışı Efe

Gerekli izinler alınabilirse eski açığın görünümü....
yarama tuz bastın bak sabah işe gidicem yine kafama takılacak herşeye laf edenler bunun için bastırın asıl eski açık yükselsin bırakın ufak işleri en büyük tepki buna konmalı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada içeride baya çalışma var tuvaletller falan bitmiş neredeyse koridorlar stad bitti hee :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yarama tuz bastın bak sabah işe gidicem yine kafama takılacak herşeye laf edenler bunun için bastırın asıl eski açık yükselsin bırakın ufak işleri en büyük tepki buna konmalı :icool:
oraya tepki koysanda yükselmez o yüzden boş şeylerle uğraşmak yerine
düzeltme imkanın olan işlerle uğraşırsın bazı şeyler varki kurcalamamak kurcalamaktan daha iyi
sonuç verir oraya demir plakaları koydularmı yükseltmek için demekki istemişler yükseltmeyi başaramamışlar
ve bunu ilerleyen zamanda yapmak için sonraya bırakmışlar bu bilgi bana yeter daha ötesini kurcalamam.
Kurcalarsan buna izin vermeyenlerin gelecektede yapılmasını engelleyecek adımlar atmasına neden olursun @Efe

Çevrimiçi Necmi

bu arada içeride baya çalışma var tuvaletller falan bitmiş neredeyse koridorlar stad bitti hee :super:
büfelerede başlamışlar sanırım bu ayın sonu onlarda biter zaten yapılacak iş olan bir ön cepheleri var
geri kalan kısım mobilya dolap ve malzemeler

Çevrimdışı asi_kartal

Mabet den haber var mi ya ne oldu bilgi verecekti  :aman:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi Necmi abi bugün dediğim gibi taraftarları ilgilendiren ince işlerin %95'i bitti gibi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK