Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı KUMANOVALI

çatı ısıtması yapacak bir firma var panoda ismi yazıyordu

abi kuş gagalamasının önelimini aldılar mı  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onun için de firma var. Yazıyor panoda  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

daha vida takmadilarki adamlarin bitirmedigi ise hüküm vermek ne kadar kolay emeğe saygi göstersin herkes biraz atip tutmasin hele bitmeyen bi isi direk karalamak beni biraz kizdiriyor :bandit:
yok @Efe peşin tepki vermek iyidir dikkat ederler burası düz yerler şimdiden tepki verilirse oval kısımlarda kıyamet kopacağını bilirler
tepkiden zarar gelmez kimin stadını yaptıklarını bilsinler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@KUMANOVALI  Üç kartal  alıyorlarmış asgari ücretli.Yakaladıkları  martı başına prim  alacaklar.  :lol:  VArdiyalı  çalıştıracağız.

Çevrimdışı ddc1979

Az önce stadta başkanımızla toplantıya girecek mimar ablamıza stad merdivenleri füme olsun sarı Olmasın diye Başkanımıza iletmesini aşırı rica ettim. Sağolsun söz verdi ileteceğine :)
Not: divan
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimiçi Necmi

atkı olayı bence gereksiz değil onun bu şekilde resmedilmesi gereksiz yoksa ordaki emekçi kardeşimiz gs li olabilir ne olursa olsun böyle birşeyi neden yapmış o önemli
Geçenlerde bir iş güvenlikçi trabzon atkısı takıp twitterde yayınlamıştı ikaz ettik anında uyarılmış
ve resimler kaldırtıldı bu tüp konularda sosyal medyadan tepkinizi verin böyle şeyler önemli bunu yapanın bir bedel ödeyeceği
bilinsin renklidir çalışabilir ekmeğini kazanıyor ama şovunu yapamaz bu sebeple işinden olur bunu bilsin herkes haddini bilecek. :bandit:

Çevrimdışı eşbaşkan

iyide bizde gri koltukmu kullanıyorlar  :alala:
sosyal medyadan Beşiktaş hesaplarına ver yansın edin adam gibi iş yapsınlar
herkes yüklensin MİR hangi stadı yaptığının farkına varsın elleri bir taraflarında iş yapmasınlar :bandit:
ağır eleştirin bence anında etkisi olur resmide kullanın neden tepki verildiğini bilsinler MİR in kulağını bir büksünler
Gri koltuk yok orada. Gri koltuk dediğiniz gölgede kalmış beyaz koltuk.

Çevrimiçi Necmi

gagalamayı bilmiyorum ama sıçmasına önlem aldık yönetim Demirkolu görevlendirecekmiş
temizlemesi için bu konu en çok onu germişti bu kadar gerilirsen çözümünede katkın olacak :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Az önce stadta başkanımızla toplantıya girecek mimar ablamıza stad merdivenleri füme olsun sarı Olmasın diye Başkanımıza iletmesini aşırı rica ettim. Sağolsun söz verdi ileteceğine :)
Not: divan
işte bu  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enemy1903

bu resim bizim stada ait değil @ahmetx  hem koltuk modelleri bizimki değil hemde bizde gri koltuk yok :bandit:

bizim stad abi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjkkartal

katılıyorum ben de o atkı ordan kalkmalı diğer yorumum yanlış anlaşılmış olabilir tam olarak bunu diyorum kalkmalı

Çevrimdışı Savaş

Ben anlamadim neden sabitlenmiyor koltuklar? 40 bin küsür koltuk rastgele dizilip sonra tekrar 40 bin küsür koltuğu vidalamak için mi uğraşacağız.

Herkes daha sabitlenmedi diyor ama kimse neden sabitlenmedi de çift iş yapıyoruz ki demiyor.

Tak sabitle bitsin orda işin yani. Yemin ederim Türk milletini anlamak zor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ErsinA.

Biz stadı bitiriyoruz ya seneye kesin deplasman yasağını kaldırır bu tff.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

en öne takılan çubukları çabuk takacaklar galiba şimdiden 4 tane takmışlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben anlamadim neden sabitlenmiyor koltuklar? 40 bin küsür koltuk rastgele dizilip sonra tekrar 40 bin küsür koltuğu vidalamak için mi uğraşacağız.

Herkes daha sabitlenmedi diyor ama kimse neden sabitlenmedi de çift iş yapıyoruz ki demiyor.

Tak sabitle bitsin orda işin yani. Yemin ederim Türk milletini anlamak zor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üst tribünlerdeki koltuklar sabitlenmedi mi onlardada var yamukluk ?

Çevrimdışı Apocalyptica

stad stad değil pembe dizi aşk ihtiras hepsi var. her girdiğimde bir heyecan var en öne takılanlar. koltukların durumu..:)

Heyecanlı bir serüven...

Çevrimdışı Apocalyptica

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@KUMANOVALI  Üç kartal  alıyorlarmış asgari ücretli.Yakaladıkları  martı başına prim  alacaklar.  :lol:  VArdiyalı  çalıştıracağız.
:kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Torku Konya Çıktı Çeyrek Finalinde
İlk Maç içerde olmasaydı Stadı Torkuyla açabilridik
Konyayi gecersek yari final fenerbahceyle nisanin son haftasi ama stad bilmiorum bu sene zor gibi gelio bana yahu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

maç konusu futbol başlığında arkadaşlar burda konuyu saptırmayın

Selamin Aleyküm Abilerim Kardeslerim bir kac gundur takip edemedim önemli bi gelisme varsa biri özet gecebilir mi rica etsem