Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
böyle ufak şeylere takılma bence, takılacaksanda TIKLA fener her tıka para ödiyor her tıkladığında da burasi kazanacak:)

:money: tiklariz :)

Çevrimdışı Gürkan

Antalya stadında köşe yırtıkları olmadığı için güzel görünüyor köşeler tv de, bizim kapalı eski açık köşeyi çim ekipmanları için ayırırlarsa o kısmı hidrolik kapıyla kapatmamız lazım ilerde.

:claps:

Çevrimdışı ahmetx

Spor totodan vazgeçmişler çok iyi oldu  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

yalnız pikseller normalde o kadar aşağı inmiyor

zaten bu nedenlerle diyorum ya, esrar perdesi büyüyor bildiğin Agatha Cristie romanı die  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Esrar perdesi giderek büyüyor. Stad bildiğin Agatha Cristie romanlarına döndü sanırım en sonunda katil uşak çıkacak  :D
aynen yorumuna katılmamak elde değil aga bu adamlar stadı esrarengiz katil flimlerindeki bulmacayı çözmemiz için yapıyorlar galiba :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

zaten bu nedenlerle diyorum ya, esrar perdesi büyüyor bildiğin Agatha Cristie romanı die  :D
birde pikselden vazgeçeydiler  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

birde pikselden vazgeçeydiler  :kop:

evet yaa şöyle tepeden tırnağa full siyah. efsane olur, efsane  :icool:

Çevrimdışı FARUK

Ben tam olarak yazılana kadar kapatılacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

ula videosu varmış yeni gördüm :D bunlar misafir tribünüde değiştirir demedi demeyin işler artık geri dönülemez hal aldı bu misafir tribün eski açığa geçecek  :kop: koltukları değiştirdiniz onuda değiştirin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadı yapnlarda bizim gibi abi orası olmamış burası olmamış yapıp bozup duruyorlar yada bizden gelen fikirleri uygulamak istiyorlar ben çözmedim bu işi valla stad roman gibi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Baskanin yoklugundan mi yararlaniolar acaba su an NTVSpor da hala :D :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar. Gs de 3 sene önce çim+drenaj yenileme işini devre arasında SIS firmasına yaptırmıştı. Tarihlere baktım 4 haftada operasyonu tamamlamışlar. 5. haftanın sonunda da bizim maçla beraber maç oynanmaya başlanmış. Yani 10 Şubat gibi bile vinçler sahadan çıksa yetişir gibi sanki. Linkleri koymadım ama o dönemden örnek bi haber şöyle;

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısının sona ermesine bir hafta kala Türk Telekom Arena'daki drenaj ve zemin sorununu çözmek için Real Madrid ve Shaktar Donestk'in de saha bakım ve yenilme çalışmalarını yapan 'SIS' şirketi anlaşan ve Support in Sport ile de anlaşmasına devam eden Galatasaray, 10 haftada tamamlanması gereken işi 4 haftada tamamlamasından dolayı kasasından 650 bin euro çıkarttı.
TT Arena'nın drenaj ve zeminini ara dönemde yenilemeseydi sezonun ikinci yarısındaki maçların büyük bir bölümünü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda kalacak olan Galatasaray, böylelikle stat içi gelirlerinden de ciddi bir darbe yiyecekti.

Peki Galatasaray, Ali Dürüst'ün söylediği gibi neden Türk Telekom Arena'nın zeminini 'ara dönemde' yenilemek zorundaydı? İşte o sebep...
ASIL SEBEP: 20 YAŞ ALTI DÜNYA KUPASI!
Ocak ayında statın zemini yapmak için büyük bir risk alan Galatasaray'ı bu duruma mecbur bırakan olayların başında ligin sona ermesinin hemen ardından 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın başlayacak olması geldi.

20 Yaş Altı Dünya Kupası'na evsahipliği yapacak (21 Haziran - 13 Temmuz) statlardan biri olan Türk Telekom Arena'nın zeminini sezon sonunda komple değiştirme fırsatı olmayan sarı-kırmızılı yönetim, bu organizasyonun sona ermesinden üç hafta sonra da ligin başlayacağını planlayarak ara dönemde yenileme çalışmalarını tamamlamak istedi.

2014 Haziran ayına kadar stat zeminini yenilemek için yeterli boşluğun olmadığını düşünen Galatasaray, büyük bir risk alarak 10 haftada tamamlanması öngörülen zemin ve drenaj yenileme işlemini 4 haftada tamamladı.

10 HAFTADA BİTECEK İŞ 4 HAFTADA BİTTİ
Cluj maçından sonra Türk Telekom Arena'da yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçen Galatasaray yönetimi, Shaktar Donetsk ve Real Madrid'in de saha yenileme ve bakım işlemlerine bakan 'SIS' şirketi ile çalışmaya başladı. SIS şirketinin de isteği üzerine drenaj ve zemin yenileme çalışmalarının startını veren sarı-kırmızılı yönetim, 30 kişilik bir ekibin yürüttüğü ve 4 haftada tamamladığı yenileme ve bakım çalışmaları neticesinde kasasından 650 bin euro çıkarttı. Bu süre 4 hafta değil de 8 haftaya yayılsaydı, Galatasaray Kulübü, Support in Sport ve SIS şirketine 650 bin euro değil 1 milyon euro ödemek zorunda kalacaktı.
ÇİMLER HOLLANDA'DAN GELDİ
Dreneaj sistemi ve zeminin yenilendiği 4 haftalık süre zarfında hemen hemen tüm mevsim şartlarını da gören Türk Telekom Arena'da drenaj sisteminin tamamlanmasının ardından en kritik konu olan zeminin yenilenmesi işlemine geçildi. Kış mevsimi olmasından dolayı güneş ışığından mahrum kalacak olan organik zemini Hollanda'dan getiren Galatasaray, 15 metre uzunluğunda ve 1.5 metre de genişliğinde olan çimleri TT Arena'nın zeminine en kısa süre içerisinde monte edilmesini talep etti.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Ben tam olarak yazılana kadar kapatılacağını düşünüyorum

sol tarafta yazı yok @FARUK

Çevrimiçi Necmi

Ancak sol tarafta yeni koltuklarda yazı yok  :alala:
bence yazı var :D o boş bıraktıkları yer T nin üstü yandada o başlamış @ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi hafiye gibisin. T nin üstü tezin doğru gibi ama yanındaki O nun üstü bırakılan boşlukla olmuyor.  :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben galiba kafayı sıyırdım. Videoyu izlediğimde bir O harfi beliriyor bana oradan  :o_o:  :o_o:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Ben galiba kafayı sıyırdım. Videoyu izlediğimde bir O harfi beliriyor bana oradan  :o_o:  :o_o:
artık herşey mümkün komple söküp yeniden de takabilirler ne yapmaya çalışıyorlar göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

eski ve yeni iki resmi birleştirdim sanırım haklısın @Necmi abi :tabe:

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 14:18:44 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2016, 14:20:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Akın

Resimden bana sanki koltukları stokladıkları yer gibi geldi. Çok sık durmuyor mu koltuklar. Oradan alınıp yerine takılıyor olabilir mi?