Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806085 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semer takma islemleri devam ediyor 2 vincle guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Hava sartlari + kedi yolu + semer bunlari toplayinca 1.5 ay sonra mebrana geceriz gibime gelior

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aek

bu stat bitmez ya bu sene ne çatıymış arkadaş ocakta biticek dediler 1 aydır hala bişeyler takıyolar üstü kapatılamadı daha

Çevrimdışı onder23

Yoğun kar yok ama insanın uzuvlarını donduran bir soğuk var
Allah çalışan emekçilere yardım etsin çok zor şartlarda çalışıyorlar

Çevrimdışı aek

Çevrimdışı tedd

Biz burada "Geç kalıyoruz" "Yavaş gidiyoruz" gibi söylemlerde bulunurken, herkes vatan haini ilan etti.
Hepimiz Beşiktaşımızın faydasını istiyoruz.
İnşaatın ilerleyişi hakkında gerçekleri yazdığımız için anti-başkancı ilan edildik.
Hep stadın hızı gayet normal vs. vs. geyikleri döndü burada.

Şimdi en sıkı şekilde bu görüşün karşısında duranların da bu gerçeği gördüklerine tanık oluyorum.
Maalesef stadımız bu seneye de yetişemeyecek.
Varın siz düşünün yönetimin ne kadar plansız bir şekilde bu yola çıktığını.

Yönetimin böyle cesur ve gerekli bir kararı almasını saygı ve takdirle karşılıyorum.
Bence de yapılması gereken en doğru adımı attılar ve stad inşaatı kararını aldılar.
Ama maalesef sanılan çok fazla saptı tarih.
Tamam hiçbir inşaat öngürüldüğü tarihte bitmez ama... buradaki tahminler biraz fazla saptı.
Gerek yönetim kaynaklı gerekse dış merciler kaynaklı.
Taraftar olarak ben sonuca bakarım.
Beşiktaşımın stad inşaatından dolayı taraftarsız ve stadsız geçirdiği 3. sezon.
Futbolcu kalitemize artmış olsa da şampiyonluk için gerekli olan bir unsurdan mahrumuz maalesef.
Keşkelerle dolu bir inşaat oldu stadyumumuz.

Hayatımız beklemekle geçti... hafriyattı, eski açıktı, iskele, çelik halat, semer vs.
Hemen hemen tüm adımlarda geç kalındı maalesef:(
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  Hamburg stadının çatısı bizimkine çok benziyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 34BJK64

Stat 23 Nisan'dan önce açılmaz hep söyledim. Belki daha da ötelenebilir. Ben buna takılmıyorum artık. Yaz aylarında zaten %100 bitecek. Bu kadar acele edilmesini de manasız buluyorum. Yavaş bitsin özenle yapılsın.  :ok:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Efe

@Efe  Hamburg stadının çatısı bizimkine çok benziyor
evt bizimki onü az şeffaf olani olacak
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 13:41:32 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stat 23 Nisan'dan önce açılmaz hep söyledim. Belki daha da ötelenebilir. Ben buna takılmıyorum artık. Yaz aylarında zaten %100 bitecek. Bu kadar acele edilmesini de manasız buluyorum. Yavaş bitsin özenle yapılsın.  :ok:
22 mayistan önce acilmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Biz burada "Geç kalıyoruz" "Yavaş gidiyoruz" gibi söylemlerde bulunurken, herkes vatan haini ilan etti.
İnşaatın ilerleyişi hakkında gerçekleri yazdığımız için anti-başkancı ilan edildik.

Şimdi en sıkı şekilde bu görüşün karşısında duranların da bu gerçeği gördüklerine tanık oluyorum.

Yönetimin böyle cesur ve gerekli bir kararı almasını saygı ve takdirle karşılıyorum.
Bence de yapılması gereken en doğru adımı attılar ve stad inşaatı kararını aldılar.
Tamam hiçbir inşaat öngürüldüğü tarihte bitmez ama... buradaki tahminler biraz fazla saptı.
Futbolcu kalitemize artmış olsa da şampiyonluk için gerekli olan bir unsurdan mahrumuz maalesef.

Hayatımız beklemekle geçti... hafriyattı, eski açıktı, iskele, çelik halat, semer vs.

Senin aksine bu stad mucizevi bir şekilde böyle kısa zamanda bu hallere geldi.
Açıklamalar bir tarafa kendi gördüklerim bildiklerim benim için önemlidir.

Dünyanın en zor yerinde, siyasi zorlukların en üstte seviyede, rant peşinde koşan karşıtların zirve yaptığı, maddi sıkıntının en ciddi olan bir zamanda seyirci/alan oranının en yüksek olduğu bir stat yapılıyor. Bunu yaparken, masraflardan kaçınılmıyor, bir eser bırakılıyor, yapılması son derece zor ve dünyada eşi benzeri olmayan bir çatı yapılıyor. Neden? Kapasite daha da artsın diye. Yönetimin bu yolu seçtiği için tebrik ediyorum.  Harbiden vizyonlular.

Bir soru sormak istiyorum:
Neye göre hafriyat, inşaat çatı vs. işlerinde geç kalındı? Buna benzer bir stat inşaatını takip ettin mi? Benzeri bir stat biliyor musun Dünya'da? gerçekten çok merak ettim.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Hocam bu mesajlari kimse dikkate almiyor artik , cunku duygusal konusuyorsunuz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Çati nisanda baslamadi mi martta bitse tam 11 ay yaziklar olsun bi cati en fazla 7 8 ay surmeliydi

Emeği geçenleri zan altında bırakıyorsun. Kaza ve siyasi sorunlar olmasaydı çatı çoktan bitmişti.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

yavas gidiyorcular , bu stad bitmezciler , baskanidami elestirmeyekciler yine geldi foruma , bu tur yorumlarla stad insaatini hizlandirmayi umuyorlar herhalde ,  ise yariycaksa hep beraber yapalim

Çevrimdışı cagdas44

Çati nisanda baslamadi mi martta bitse tam 11 ay yaziklar olsun bi cati en fazla 7 8 ay surmeliydi

Neye göre kime göre? Örneği olmayan bir işi neye göre sürmemeliydi diyoruz? Bu işte bizden sonra yapan bizden kısa sürede yapmadıkça bu işin süresi bizden kaynaklanmayan gecikmeler çıkarılmadığında kalandır.

Hepimiz Beşiktaş'ımızı seviyoruz, faydası için konuşuyoruz ama bunu yaparken de az mantık arayalım salt taraftar olarak bakarsak bu stadın yıkılıp ertesi gün açılmasından daha fazlası gecikmedir. Ama biz @İhsan abinin de belirttiği gibi olmayacak yerde olmayacak zamanda yapıyoruz bu işi ve kendi kaynaklarımızla ki ortada pek de bir şey yokken

Çevrimdışı Efe

ikili tartisma ortami olusmasin arkadaslar seviyeyi bozmayalim herkes kendine gore hakli birbirimize cevap vermeyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tedd

yavas gidiyorcular , bu stad bitmezciler , baskanidami elestirmeyekciler yine geldi foruma , bu tur yorumlarla stad insaatini hizlandirmayi umuyorlar herhalde ,  ise yariycaksa hep beraber yapalim

Bu inşaat ne benim yavaş ilerliyor dememle hızlanır, ne de senin hızlı demenle biter.
Bu stadı zamanında bitirebilecek tek şey doğru planlamaydı.
O da maalesef olmadı.
Kimse kusura bakmasın, stad inşaatını yaptı diye başkana sempati beslemek zorunda değilim.
Plansız bir inşaat Beşiktaşımdan 3 senesini söktü aldı!
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı bozkurtözcan07

ikili tartisma ortami olusmasin arkadaslar seviyeyi bozmayalim herkes kendine gore hakli birbirimize cevap vermeyelim
  :claps: :claps: :ok:

Arkadaşlar abiler kardeşlerim,

Biz Antalya dan takip ediyoruz stadımızı.

Herkes ister 1 senede bitsin hemen maç yapalım ezelim herkesi.

Ama bir çok faktör var. Bence kulübün bu mali yapısıyla ve bu ortamda aynı yerinde şu şaheser stadın yapılması bu kadar kısa sürede bence mükemmel.

Herkes gibi bende kızıyorum bazı şeylere. Ama içime atıyorum. Böyle kötümser konuşmalarımız sadece bizleri üzer. Canımızı sıkar.

inşallah stad en yakın zamanda tamamlanır. Ve tv de maçlarımızı izlemeye başlarız.

İlk maça ordayız tabi ki.  :D :super:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı empisayn

En sevdiğim kalıp da bu ;

Neye göre hafriyat, inşaat çatı vs. işlerinde geç kalındı? Buna benzer bir stat inşaatını takip ettin mi? Benzeri bir stat biliyor musun Dünya'da?

Yavaş gidiyor diyenin üstüne çullanan kişilerin fiks cümlesi ... Çalışanları falan da zan altında bırakmıyorum yavaş işte göz var izan var ocak başında membrana geçeriz hedefinden nerelere geldik . Ocak ayına kalmaz biter denen ince işler bitmedi , küfekiler bitmedi , çevre düzenlemesi desen hak getire . arada 100-200 koltuk , 2-3 semer takılıp gaz alınıyor . 19 mart'a yetişecekti sözde , o tarihte vinçler çıkarsa şanslıyız .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK