Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817473 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gonzo

@Serdar @Necmi söylediklerinize katılıyorum; ama benim anlatmaya çalıştığım sahada daha fazla tedbir alınmasıyla ilgili değil.
İşçi ölümleri/iş cinayetleri nasıl adlandırırsanız, kabul edin ya da etmeyin aynı kadın cinayetleri gibi maalesef politik bir tutumun sonucu. Bu konuda sendikaları, stk'ları dinleyip söylediklerine kulak vermek en mantıklısı.

İşte bu "kendi de kendi" diye kabullenmelerimiz yüzünden bu konuda çalışan çözüm arayan insanları dinlemiyoruz; budur derdim.

Çevrimdışı Burak Akay

Bende öğlen Doğa iş güvenliği firmasına sordum ama onların bölgesi değilmiş
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

@Serdar @Necmi söylediklerinize katılıyorum; ama benim anlatmaya çalıştığım sahada daha fazla tedbir alınmasıyla ilgili değil.
İşçi ölümleri/iş cinayetleri nasıl adlandırırsanız, kabul edin ya da etmeyin aynı kadın cinayetleri gibi maalesef politik bir tutumun sonucu. Bu konuda sendikaları, stk'ları dinleyip söylediklerine kulak vermek en mantıklısı.

İşte bu "kendi de kendi" diye kabullenmelerimiz yüzünden bu konuda çalışan çözüm arayan insanları dinlemiyoruz; budur derdim.

yok canım bunu kabullendiğimi kim söyledi. Ben her zaman emekçinin yanında saf tutarım bu konuda
varsa stadda bir kusurumuz bunun bedelinide ödemeliyiz. Gerçi hangi bedel canı geri getirebilirki.
Benim anlatmak istediğim her iş kazası olduğunda hemen iş güvenliği önlemleri alınmadığı için kaza oldu yaftası
doğru değil bazen alınsada oluyor. Bunların hepsini geçelim dediğin gibi bu işde uzman kişilerin çok daha sıkı şekilde iş yerlerini
birde periyodik olarak denetlemesi şart yoksa isg uzmanı bulundur önlem al demekle olmuyor. Kaza olur suçluyu bul cezalandır
mantığı doğru bir mantık değil bu giden canı geri getirmiyor. Ne yaparsan yap her şeyin sonu emekçiye dayanıyor ve
emekçinin bu konuda çok iyi eğitilmesi ülkemizde şart. Özellikle inşaat sektöründe çok fazla cahil ve kaderci insan var.
Allah yazdıysa olur diyen insana iş güvenliğini anlatamıyorsunki.

Çevrimdışı betoo38

Abicim anlamadigim konu neden benim stadim 1-2 sene sonra aciliyor baskasinin ihmali yüzünden?
Allah rahmet eylesin, mekani cennet topragi bol olsun, ailesine sabir diliyorum.

Ama kendi hayatina, yaptigi ise saygisi olmayan insanin ihmal sonucu vefat etmesini kendine yazmali. bu kadar sorumsuz olunmaz. senin bir ailen var cocuklarin var onlara saygin olsun. ben üzülmekten cok kiziyorum böyle seylere.

gecen sene malanda diye bir futbolcu vefat etti wolfsburg da oynuyordu. 3 arkadasi ile beraber trafik kazasi gecirdi. malanda emniyet kemerini baglamamis olay yerinde vefat etti arkadaslari agir yarali kurtuldu (diye biliyorum) cünkü kemerlerini takmislar.

hadi kendine saygin yok, aileni cocuklarini düsünmüyorsun ISINE saygin olsun! yazik..
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 18:06:42 betoo38 ]

Çevrimdışı Sezer94

Peki simdi ne olacak birileri ozet gecebilir mi?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ontariokartallari

Oncelikle Allah rahmet eylesin , bu tur kazalar dunyanin her memleketinde ouyor , oncelikle kisi kendinden sorumlu olmali ..
Tehlikeli yerde calisiyorsan her turlu onlemini almali ve oyle calismali canini yoldami buldun , acemiysen veya ickiliysen direksiyona gecmemelisin hem kendini hemde baskasinin hayatiyla oynarsin , bir saniyelik kizginlik ugruna insan oldurmemelisin , sonucta atacagin her adim hem senin hemde yakinlarinin aleyhine oluyor !
Dikkatli olmak gerek ..
Ailesine sabir diliyorum.
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı Loserclub

Arkadaşlar merhabalar. Sitenizi bir süredir takip ediyordum ve üye olmak bugüne nasip oldu umarım birlikte keyifli vakit geçiririz. Soruma gelirsek bir çoğunuz stadımızın içine girip fotoğraflar çekerek keyifli vakit geçirmişsiniz ama ben bugün gittiğimde beni içeriye almadılar. İçeri giren arkadaşlar nasıl girdiklerini anlatabilirlerse sevinirim. İyi günler.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Isten yeni geldim, siteye girdim ve sok oldum inanin aglayasim var. Oncelikle Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun nur icinde yatsin. Kederli ailesine sabir ve bassaligi dilerim. Kaza dunyanin heryerinde oluyor ama ihmal yuzunden kaza ulkemizde cok fazla malesef, bir turlu onune gecemiyoruz. Insan hayati bukadar ucuz olmamali. Umarim bu son olur.
Besiktask!

Çevrimdışı kyiv

Keşke....Keşke verilen malzemeleri kullanabilseydin be canım abim. Hem aileni, hem bizleri üzdün.

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Abicim anlamadigim konu neden benim stadim 1-2 sene sonra aciliyor baskasinin ihmali yüzünden?
Allah rahmet eylesin, mekani cennet topragi bol olsun, ailesine sabir diliyorum.

Ama kendi hayatina, yaptigi ise saygisi olmayan insanin ihmal sonucu vefat etmesini kendine yazmali. bu kadar sorumsuz olunmaz. senin bir ailen var cocuklarin var onlara saygin olsun. ben üzülmekten cok kiziyorum böyle seylere.

gecen sene malanda diye bir futbolcu vefat etti wolfsburg da oynuyordu. 3 arkadasi ile beraber trafik kazasi gecirdi. malanda emniyet kemerini baglamamis olay yerinde vefat etti arkadaslari agir yarali kurtuldu (diye biliyorum) cünkü kemerlerini takmislar.

hadi kendine saygin yok, aileni cocuklarini düsünmüyorsun ISINE saygin olsun! yazik..
insanlık ölmüş YAZIK!

Çevrimdışı Exory_1903

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum toprağı bol olsun
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhabalar. Sitenizi bir süredir takip ediyordum ve üye olmak bugüne nasip oldu umarım birlikte keyifli vakit geçiririz. Soruma gelirsek bir çoğunuz stadımızın içine girip fotoğraflar çekerek keyifli vakit geçirmişsiniz ama ben bugün gittiğimde beni içeriye almadılar. İçeri giren arkadaşlar nasıl girdiklerini anlatabilirlerse sevinirim. İyi günler.
Hoşgeldin kardeşim Bugün zaten stada girmen mümkünmü?
artık içeri kimseyi sokmuyorlar foto çekenler zaten stadda çalışan arkadaşlar oluyor.
yada bir şekilde sızanlar çekiyor ama içerden çekmiyorlar farkındaysan sızanlarıda
en fazla tribünlere kadar müsade ediyorlar. Zaten bu günden sonra kolay kolayda kimse giremez.

Çevrimdışı canergiray77

allah rahmet eylesin mekanı cennet etsin kederli ailesinin ve bütün beşiktaş camiasının başı olsun. allah alnın akıyla para kazanan emekçileri korusun.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı OrkunCoskun

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Allah rahmet eylesin.

is kazalari burada da oluyor. Sahsen ben kendim bazen kemersiz hareketli platforma cikiyorum (i$e gore)

Ama stadyum gibi buyuk, yuzlerce kisinin ve bircok makinanin calistigi yerde guvenliksiz calismak anlasilir degil. Heleki o kadar yuksek boslugun oldugu bir bolgede. Yazik gercekten.

Allah ailesine sabir versin.

Çevrimdışı panic13

Günaydın,

Vefat eden emekçi kardeşimize Allah'tan rahmet, geri kalanlara sabır diliyorum. Maalesef iş kazaları ülkemizin acımasız bir gerçeği.

2004 yılında, İstanbul'daki ingiliz büyükelçiliği saldırısında bir arkadaşımızın babası şehit edildi (güvenlik görevlisi idi rahmetli). İngiliz elçiliği hem çok ciddi bir maddi yardım yaptı rahmetlinin ailesine, hem de iki çoçuğunda lisans dahil tüm eğitim hayatlarını İngiltere'de geçirmesini sağladılar.

Ölümün, giden canın yanında lafı bile olmaz, bunun farkındayım ama en azında babasız/abisiz/sahipsiz kalmış aileye bir nebze olsun rahat hayat geçirmesi, en azından bu dönemde maddi konulara takılmamaları için maddi yardım yapılabilir.

Tekrar ölen kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin Beyler...
Dünkü sokdan sonra ins bir daha böyle olay rastlamayiz dilek ile bir sorum olacakdi..
Stadyumda calisma oluyormu yoksa heryerde durdurlarmi?

Çevrimdışı Loserclub

Hoşgeldin kardeşim Bugün zaten stada girmen mümkünmü?
artık içeri kimseyi sokmuyorlar foto çekenler zaten stadda çalışan arkadaşlar oluyor.
yada bir şekilde sızanlar çekiyor ama içerden çekmiyorlar farkındaysan sızanlarıda
en fazla tribünlere kadar müsade ediyorlar. Zaten bu günden sonra kolay kolayda kimse giremez.

İçinden kastım tribünlerdi zaten. Nasıl sızabileceğim konusunda yardımcı olacak olursa sevinirim.

Çevrimdışı Fatih

İçinden kastım tribünlerdi zaten. Nasıl sızabileceğim konusunda yardımcı olacak olursa sevinirim.
Sızabilme ihtimaliniz %1.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı YunusEmre

Sızabilme ihtimaliniz %1.

%1 çok büyük bir oran bence. Şantiye ortamında en üst önlemler dahi alınsa kaza ihtimali her zaman vardır. dün yaşanan olaydan sonra anca stad açılınca bilet alıp öyle girebiliriz...

Çevrimdışı tangaz

günaydın forum, yoğun karlı bir Ankara sabahından selamlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona