Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802759 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Necmi abi hayırlı pazarlar :)
Abicim bir sorum olacakti sana, ben genelde yazilanlari okuyanlardanim ve bi konu dikkatimi çok çekti "çatı kolanlarının aralari kapatılacak mı?"
Farkli yorumlar okuyorum bunun aslı nedir abi bilgin varmi? Şimdiden teşekkür ederim :)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin, Besiktas Arena ailesi
Lodos insallah calismalari etkilemez.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Selamun aleykum , hayirli sabahlar , bol calisma ve galibiyet dileği ile...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

abi dün geceden beri baya uğraştım ama olmadı. alt katın koltukları da beyaz olunca merdivenler, çıkış kapıları, köşe açıklıkları derken hepsi birbirine giriyor.

kapalı alt 4600, numaralı alt 4300 gibi çıktı ama yanlış olma ihtimali yüksek. kale arkaları hiç yok beceremedim anlayacağın @ahmetx

Çevrimdışı İhsan

bu iş başlı başına saçmalık ilk defa çok anlamsız bir şey yapıldığını düşünüyorum
yap aparatını somunla çöz işi orda kaynakla iş yapmak bu işi resmen sallamaktır. Kaynak dışında bir sürü
çözüm bulunur.Bu çatı işini ciddi anlamda sallana sallana yaptılar. madem böyle bir işin var vinci neden söktün.
günde iki üç tane semer takarakmı bitireceksin işi anlamıyorum bu çatı bu kadar uzun sürmemeliydi.

@Necmi Abi Günaydın.

Bence semerler için paletli gerekmiyor. Kedi yolları bittikten sonra muhtemelen oda gidecektir.
Şu anda semerleri metod kaynakla tutturuluyor ve sepetli vinç ile asıl işler yapılıyor. Fotolardan ben bunu anlıyorum.
Semer montajını hızlandırmak için sepetli vinç ve kaynakçı gerekmektedir. Buda ne kadar mümkün (güvenlik, yer, kalifiye eleman vs.) bilmiyorum.

Civatalı bağlantı konusuna gelince:
Bağlantı noktaları rigid olmalıdır. Buda bağlantı noktaların açı toleransı neredeyse sıfır olması anlamına gelir.
Fabrikada olsa bu çözülür ama sahada, sepet içinde, ölçü alamadan, civatalı bağlantı elemanları tek başına kaynıtalamaz bence. İlla civatalı olacaksa: Civatalı bağlantı noktalarını dorğru yerleştirmek için, semerlele beraber ayarlanır, metod kaynaklarıyla tutturulur, semerler aşağıya indirilir, bağlantı elemanlar ful kaynatılır ve semer tekrar monte edilir.
Bu hem fabrikada daha fazla üretim, hem de sahada ek iş anlamına gelir.

Bence şu an ki durumumuza göre doğru çözüm seçilmiştir.

Hepsi (yönetim, şirketler, sponsorlar etc.) çok büyük bir baskı altında, sallayan olduğunu zannetmiyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bekrakn

@Necmi abi çatının ön kısmı benim de aklımı karıştırdı orda yağmur suyunu toplayacak bir oluk falan yok dimi? senin fikrin ne bu konuda? şeffaf kaplama üretilirken önüne plastik, sert bir oluk bağlanmış olabilir mi? nasıl çıkacaklar o işin içinden aklım almıyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnşşatın uç taraftaki yükseklik yüzünden durdulduğunu biliyoruz.. Sanırım daha geride olması gereken semer yüksekliği aşıyordu ve onun yerine daha alçak bir semer takıldı.. Membranın gecikmesi de bu yüzden.. Yeni semerlere göre ölçü almak istemişlerdir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@Necmi abi çatının ön kısmı benim de aklımı karıştırdı orda yağmur suyunu toplayacak bir oluk falan yok dimi? senin fikrin ne bu konuda? şeffaf kaplama üretilirken önüne plastik, sert bir oluk bağlanmış olabilir mi? nasıl çıkacaklar o işin içinden aklım almıyor.
Oluklu borular uc kisimdan arkaya dogru egimli , su bu sekilde tasinacak. Catinin uc kismindaki seffaf kisim sahaya dogru egimli dahi olsa (ki muhtemelen olmayacak) oraya konacak 2 cm yuksekligindeki bir engel ile ; su yine oluklu boruya akar , yani endiselenecek birsey yok , oldukca basit bir sistem

Çevrimdışı ozan062

koltuklardaki hız dustu ?? hatta bi ara membranlar baslayınca koltuklarda bekletilecek deniyordu

nedeni güvenlik mi misal tepeden montaj esnasında birseyler duser diyemi boyle bir onlem alınıyor?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

koltuklardaki hız dustu ?? hatta bi ara membranlar baslayınca koltuklarda bekletilecek deniyordu

nedeni güvenlik mi misal tepeden montaj esnasında birseyler duser diyemi boyle bir onlem alınıyor?
korkuluklar bitmedigi icin durdu bence mebran olayi stadin her yerinden devam edecek degil belirli yerlerde mebran serilirken diger bolumlerde koltuk takilir adamlar uzerlerinde semer kedi yolu takilirken koltuk ankraji ve korkuluk takti o daha tehlikeli  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Korkuluklari koltuklardan once takmalari lazim , yani ; korkuluk montaj islemi biten bloklara koltuk takalicaklak , muhtemelen sirada yeni acik var

Çevrimdışı smtcglr

Fotoğraflarda koltukları görünce şok oldum  :sevinc :sevinc :sevinc

bu asker kardeşinize kısa bir özet geçecek var mı  :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Koltuk montaji korkuluklari bekliyor , gayet hizli takiliyor hiz konusunda endise edilecek bir durum yok ,  semerler bitti diye dusunurken yenileri geldi onlarin montaji yapiliyor , semerlerin 1 hafta icinde bitip vinclerin sahadan cikmasini umuyoruz.

Çevrimdışı Efe

koltuklar takildi durdu yeni semerler ve kedi yollari geldi onlar takiliyor sahayada ćakil gelmeye devam ediyor ama vincler şubat ortasina kadar iceride kalacak gibi gorunuyor özet bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

abi dün geceden beri baya uğraştım ama olmadı. alt katın koltukları da beyaz olunca merdivenler, çıkış kapıları, köşe açıklıkları derken hepsi birbirine giriyor.

kapalı alt 4600, numaralı alt 4300 gibi çıktı ama yanlış olma ihtimali yüksek. kale arkaları hiç yok beceremedim anlayacağın @ahmetx
sağlık olsun.  :) @Bekrakn
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

anladımm teşekkürler o zaman o bir engel teşkil etmicek gayet iyi bir haber :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın beyler, futbolu özledik di mi? bugün galibiyet alalım da sinirlerimiz yatışsın  :biggrinking: anadolu yakasında pis rüzgar var bugün, stad boğazın rüzgarını yerse vinçler için sıkıntı

Çevrimdışı Efe

günaydın beyler, futbolu özledik di mi? bugün galibiyet alalım da sinirlerimiz yatışsın  :biggrinking: anadolu yakasında pis rüzgar var bugün, stad boğazın rüzgarını yerse vinçler için sıkıntı
bugunde calisirlarda yarindan itibaren durur çalismalar bakalim kar ne kadar etki yapacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

korkuluklar bitmedigi icin durdu bence mebran olayi stadin her yerinden devam edecek degil belirli yerlerde mebran serilirken diger bolumlerde koltuk takilir adamlar uzerlerinde semer kedi yolu takilirken koltuk ankraji ve korkuluk takti o daha tehlikeli  :icool:
korkuluk bıren ıkı bolum var ayrıca alt katlardada bıten bolumler var bence gaz aldılar vodafone yazısıyla 
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

korkuluk bıren ıkı bolum var ayrıca alt katlardada bıten bolumler var bence gaz aldılar vodafone yazısıyla 
tamam onlarida 1 gunde taktiktan sonra yeni acikta 2 gunde takildiktan sonra ne olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Kardan ve soguk havadan nefret ediyorum simdi daha da cok nefret ediyorum 😠
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Kardan ve soguk havadan nefret ediyorum simdi daha da cok nefret ediyorum 😠
bence etme suya ihtiyacimiz var ocak ayi yagis acisindan iyi geciyor eger yagmasaydi yazin buyuk problem cekebilirdik kar lazim stad 1 ay gec acilsin ama kar yagsin su olmazsa stadin acilmasinin bi anlami kalmaz cimi suluyacak su bulamazsin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

tamam onlarida 1 gunde taktiktan sonra yeni acikta 2 gunde takildiktan sonra ne olacak :D
taksınlar takılacak hazır yer kalmasın ozamn beklemek ıcın sebep olur ama suna yok altta bıle bırsırı ray takılan bolum var efe
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sezer94

bence etme suya ihtiyacimiz var ocak ayi yagis acisindan iyi geciyor eger yagmasaydi yazin buyuk problem cekebilirdik kar lazim stad 1 ay gec acilsin ama kar yagsin su olmazsa stadin acilmasinin bi anlami kalmaz cimi suluyacak su bulamazsin :icool:

Duygulandirdin abi 😆
Her zaman her yerde en büyük kartal.